Tarotul și data nașterii

            Corespondența Tarotului cu data nașterii
Tarot si data nasteriijpg
   
 
      Cărțile de Tarot au legătură, în numerologie, cu data nașterii; în funcție de această zi foarte specială pentru dumneavoastră, se spune că anumite cărți de Tarot vă vor controla destinul. Iată o exemplificare a acestor corespondențe:

 

        
 
 
 
     1. Calculul cărților de Tarot corespondente datei de naștere 

            Pentru persoanele născute până în anul 1999, calculul se va face astfel:
            Dacă persoana este născută pe data de 06 ianuarie 1988, vom separa data de naștere în grupaje pereche de numere, după cum urmează:
            06 – 01 – 19 – 88
            În continuare se adună cifrele astfel obținute, până se ajunge la un număr format din două cifre, număr care va corespunde cu cartea din Tarot principală care vă influențează destinul:
            06 + 01 + 19 + 88 = 104
            Se face separarea cifrelor în grupaje de câte două:
            10 + 4 = 14
            Deci, pentru această persoană, cartea principală din Tarot care îi influențează destinul este cartea cu numărul 14, Cumpătarea.
            În continuare se calculează suma dintre cele două cifre ce compun numărul obținut:
            1 + 4 = 5
            Cartea de Tarot secundară care influențează destinul acestei persoane este cartea cu numărul 5, Marele Preot.
 
           Pentru persoanele născute după anul 2000, calculul se va face astfel:
            Dacă persoana este născută pe data de 12 martie 2000, se face separarea în grupaje de câte două cifre apoi suma acestora:
            12 + 03 + 20 + 00 = 35
            3 + 5 = 8
            Astfel, pentru această persoană, cartea principală din Tarot care îi influențează destinul este cartea cu numărul 8, Justiția.
            Dacă persoana este născută pe data de 16 aprilie 2000, se separă în grupaje de câte două cifre și se face suma acestora:
            16 + 04 + 20 + 00 = 40
            4 + 0 = 4
            Pentru această persoană, cartea principală din Tarot care îi afectează destinul este cartea cu numărul 4, Împăratul.
           
                        Notă

            În cazul special, în care suma la care am ajuns se reduce la o cifră de la 1 la 9, corespondența pentru cartea secundară din Tarot se face după următoarele reguli:
            10 corespunde cu 1 – Roata Destinului (10) / Magicianul (1)
            20 corespunde cu 2 – Judecata (20) / Marea Preoteasă (2)
            30 (3+0=3=1+2) corespunde cu 12, respectiv 3 – Spânzuratul (12) / Împărăteasa (3)
            40 (4+0=4=1+3) corespunde cu 13, respectiv 4 – Moartea (13) / Împăratul (4)
            50 (5+0=5=1+4) corespunde cu 14, respectiv 5 – Cumpătarea (14) / Marele Preot (5)
            60 (6+0=6=1+5) corespunde cu 15, respectiv 6 – Diavolul (15) / Îndrăgostiții (6)
            70 (7+0=7=1+6) corespunde cu 16, respectiv 7 – Turnul (16) / Faetonul (7)
            80 (8+0=8=1+7) corespunde cu 17, respectiv 8 – Steaua (17) / Purerea (8)
            90 (9+0=9=1+8) corespunde cu 18, respectiv 9 – Luna (18) / Eremitul (9)
          Excepție face suma 19, care are trei cărți de Tarot corespondente 19=1+9=10=1+0=1 corespunde cu 19, 10, respectiv 1 – Soarele (19) / Roata Destinului (10) / Magicianul (1)
         Suma 21 este alta cu totul specială: 21=2+1=3 corespunde cu 21, respectiv 3 – Lumea (21) / Împărăteasa (3)
 

        2. însemnătatea cărţilor de Tarot corespondente zilei de naştere 

               1 – Magicianul – aceasta este prima carte a Arcanei Majore şi îţi aduce mult succes în viață, ai aptitudini diplomatice, eşti foare abil şi descurcăreţ, viclean, fără scrupule, şi crezi prea mult în magie.

             2 – Marea Preoteasă – eşti secretos, ascuns, foarte intuitiv, rezervat şi dis­cret dar şi mincinos şi neîncrezător până la limită. Vei trece de mai multe ori prin aceeaşi experienţă dureroasă pentru a-ţi învăţa lecţia. îţi faci mulţi duşmani prin felul tău de a fi, dar atragi foarte mult prin aerul de mister ce te înconjoară.

              3 sau 30 – Împarateasa – eşti inteligent, foarte norocos, un părinte şi un soţ model, chiar dacă înainte de căsătorie nu pari a fi omul potrivit pentru a în­temeia o familie. Toate visele ţi se vor împlini, pentru că atragi prin graţie şi farmec, dar dai dovadă de egoism în anumite situaţii. Ai succes în tot ce faci, şi chiar dacă până în vârsta de 30 de ani ai viaţă grea, peste această vârstă vei cunoaşte mulţumirea şi echilibrul perfect.

               4 sau 31 – Împaratul – eşti încăpăţânat, ai o voinţă excepţională şi ai tendinţa de a prelua conducerea întotdeauna. Vei avea o viaţă bună.

              5 sau 23 – Marele Preot – eşti înţelept, succesul va veni în urma unei asocieri sau a unei căsătorii. Fie vei avea două căsătorii, fie vei avea doi copii.

            6 sau 24 – Îndrăgostiţii – ai destin cu suişuri şi coborâşuri mari, eşti capricios şi nehotărât, foarte atrăgător pentru sexul opus, fapt ce te face să nu ştii ce să alegi din posibilii parteneri; de multe ori faci greşeala de a alege persoana nepotrivită, şi de aceea vei avea fie două căsnicii, fie soţie şi amantă. Ai prea multe alegeri de făcut în viaţă, şi asta pentru că te plictiseşti prea repede de persoana de lângă tine.

              7 sau 25 – Faetonul – ai succes pe toate planurile, dar atitudinea ta de şef poate supăra în cele mai multe cazuri. Eşti foarte răzbunător şi preferi o me­todă ilegală dar mai rapidă de a face bani. Numărul 7 îţi poartă noroc.

             8 sau 26 – Justiţia – eşti foarte echilibrat şi cauţi să fii foarte corect cu cei din jur; eşti însă mult prea sever cu membrii familiei, care nu reuşesc întot­deauna să te înţeleagă. Ai succes mare în profesii care ţin de acte şi do­cumente legale.

              9 sau 27 – Eremitul – eşti foarte disciplinat, meditativ şi înţelept, dar din când în când vei face excese care te vor marca. Reuşeşti în viaţă prin forţele proprii.

            10 sau 28 – Roata Destinului – ai parte de multe suişuri şi coborâşuri în viaţă, şi eşti foarte norocos. Eşti însă mult prea instabil şi dezvolţi foarte repede obsesii. Dacă ceva nu iese cum doreşti devii mult prea stresat.

            11 sau 29 – Puterea – ai foarte mult curaj, eşti hotărât şi nimic nu-ţi poate sta în cale dacă îţi doreşti ceva. Ai mult noroc ce vine din partea femeilor şi trebuie să ai grijă să nu te închizi în tine ca urmare a unor decepţii amo­roase.

            12 – Spânzuratul – trebuie să faci foarte multe compromisuri pentru a putea avea o relaţie. Ți se cere devotament şi supunere necondiţionată şi faci totul ca să eviţi dezamăgirile. Vei avea probleme cu oasele şi încheieturile.

             13 – Moartea – eşti prea pesimist şi melancolic, vei fi nevoit să o iei de la capăt de prea multe ori în viaţă. Dacă înveţi să accepţi schimbările bruşte şi să fii mai radical în hotărârile tale, îţi va merge bine în viaţă.

             14 – Cumpătarea – destinul îţi va fi favorabil dacă te implici în acţiuni caritabile şi renunţi la egoism. Nu mai fii eternul nemulţumit de soartă şi vei vedea că totul va fî bine dacă înveți să te mulţumeşti cu ce ai şi ce poţi obţine.

            15 – Diavolul – eşti mult prea atras de vicii, sex şi bani, vrei să domini pe toţi cei din jur, nu suporţi să fie altcineva mai important ca tine în ochii persoanei iubite. Eşti pătimaş şi te atrage prea mult ezoterismul şi magia. Dacă renunţi la obiceiurile şi atitudinea ta mult prea dominatoare, totul va fi bine.

            16 – Turnul – moartea unei persoane dragi te va influenţa pentru tot restul vieţii. Trebuie să fii perseverent şi curajos pentru a trece peste multitudinea de probleme pe care ţi le aduce viaţa. Ai tendinţa de a-ţi influenţa destinul. De multe ori poate fi vorba de un divorţ care te va afecta pe termen lung, sau de pierderea unei case.

            17 – Steaua – ai foarte mare noroc în viaţă, dar nu pe plan material. Vei deveni cunoscut dacă dai dovadă de altruism. De prea multe ori îţi faci vise deşarte şi te minţi singur că totul va fi bine, chiar dacă ştii că nu e aşa.

           18 – Luna – eşti foarte intuitiv şi sensibil. Viaţa ta e foarte grea pentru că te laşi infiuenţat de persoane răuvoitoare şi eşti mult prea naiv. Vei reuşi în viaţă doar dacă înveţi să ai încredere numai în tine.

            19 – Soarele – este posibil să ai gemeni sau două căsnicii. Ai mare noroc în viaţă, şi eşti foarte optimist. Sunt favorabile asocierile şi trebuie să renunţi la mândria şi orgoliul excesiv.

             20 – Judecata – în viaţă vei primi exact ceea ce oferi; de asemenea, aju­torul vine întotdeauna de unde nu te aştepţi, şi trebuie să renunţi la a te minţi singur, pentru că această atitudine visătoare pe care o ai te face să ai parte de multe amăgiri şi dezamăgiri în viaţă. Evită anturajul nepotrivit.

             21 – Lumea – dacă înveţi să eviţi autocompatimirea, izolarea şi pesimis­mul vei avea mare noroc în viaţă.

            22 – Nebunul – trebuie să înveţi să nu mai fii atât de impulsiv şi vei reuşi în tot ce faci. Alege o profesie ce include călătoriile de orice fel, pentru că îţi place aventura. Nu mai fii atât de orgolios şi mândru, pentru că vei avea multe de pierdut.
    [sbscrbr_form]