Luna mai 2024, Vărsător

Mai 2024, Vărsător
011 Varsator     „Prietenii se aleg după suflet, nu după înfățișare.” Anonim
     Începutul lunii mai te găsește preocupat de treburile care vizează propria locuință, familia, relația cu părinții dar și de aspectele din relația cu propriul copil. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să faci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă locuință sau vei discuta mult despre o renovare a casei. Nu vor lipsi momentele de distracție și voie bună, tendința de a flirta cu sexul opus purtând conversații interminabile prin telefon cu persoana iubită, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma datei de 23 mai se preconizează schimbări de direcție în ceea ce privește domeniul socio-profesional. Te gândești să îți întemeiezi o familie sau să faci o investiție importantă, care vizează propria locuință.
            Dacă aștepți de ceva timp vești bune în ceea ce privește oportunitățile de progres în plan sentimental, te poți aștepta la schimbări importante și interesante din data de 23 mai. Poate fi ocazia de a călători peste hotare și astfel să dai startul unei relații de dragoste pe care o trăiești cu pasiune. În prima parte a lunii se pot relua unele conversații cu un  fost  iubit  neștiind ce decizie să iei sau dacă ceea ce alegi acum este în favoarea ta. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei, în ceea ce privește relația de dragoste.
            Pe tot parcursul acestei luni ești dedicat muncii dând dovadă de conștiinciozitate la locul de muncă, reușind să-i impresionezi pe cei din mediul de lucru, prin capacitatea de a te mobiliza și de a te achita la timp de sarcinile de serviciu. Știi ce ai de făcut și nu te dai la o parte din calea obstacolelor. Știi cum să îți expui punctul de vedere impresionând prin originalitate, punctualitate dar și prin abilitatea de a te organiza. În a doua parte a lunii se poate vorbi despre ocazia de a întâlni o persoană de sex opus, care poate să joace un rol important în viața ta, trăiești ceea ce nu mai credeai că poate fi posibil.
            Te poți aștepta la câștiguri financiare, îndeosebi în a doua  parte a lunii. Din păcate, te vei avânta în tot felul de cheltuieli, activități costisitoare, menite să îți dea bugetul personal peste cap, spre sfârșitul perioadei.