Luna martie 2024, Taur

Martie 2024, Taur
002 Taur        Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici
            Încă de la începutul lunii au loc evenimente legate de prieteni, organizații, propriile idealuri de viață, simți nevoia de apartenență la o organizație, dorești implicarea în proiecte de grup. Sunt favorizate activitățile care implică publicitate, originalitate, consiliere, gesturi altruiste, ești atras de aspecte care pot să te promoveze în grupul din care faci parte.
            În prima parte a lunii se reiau discuțiile pe tema unor relații de prietenie fiind posibil să renunți definitiv la relații care nu mai corespund așteptărilor tale, este posibil să te retragi din cadrul unui grup din care faci parte de mult timp. Dai startul unor activități menite să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social și profesional. Chiar dacă vor mai apărea și provocări din partea unor prieteni, vei reuși să gestionezi cu diplomație orice neînțelegeri, îndeosebi în preajma datei 11 martie.
            Din data de 20 martie ești mult mai dornic să te implici în acțiuni caritabile, să dezvolți activități nonprofit, să investești bani în tot felul de evenimente care vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, de susținere morală și financiară. Spre sfârșitul lunii alegi să te retragi în lumea ta, să îți vezi liniștitit de treburi încercând să te preocupi mai mult de propriul suflet sau să duci la bun sfârșit un proiect profesional. Ești atras de latura spirituală a existenței, de finalizarea unor studii care vizează dezvoltarea personală. La sfârșitul acestei luni se poate vorbi despre o perioadă de introspecție, nevoia de odihnă, relaxare și îngrijire a propriului organism.
            Lucrurile revin la o oarecare intensitate în viața ta, în plan sentimental, trezind în tine o nevoie profundă de a te bucura de atenție venită din partea unei persoane de sex opus, cunoscută prin intermediul unor amici sau a unei organizații din care faci parte. Din data de 23 martie ai ocazia să interacționezi mult mai ușor cu persoane de sex opus prin intermediul grupului de prieteni, te îndrăgostești cu ocazia unor întâlniri la petreceri, socializării prin intermediul internetului. Este timpul să dai startul la noi relații de prietenie, îndeosebi dacă ai trecut printr-o perioadă mai apăsătoare, din punct de vedere sentimental.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj te bucuri de aprecierea partenerului de viață, mergeți împreună la petreceri, vizionați spectacole, vă înconjurați de prieteni, vă distrați mai mult lăsând pe un alt plan grijile cotidiene. Nu vor lipsi însă discuțiile din relația de cuplu, atunci când vine vorba despre bugetul familiei, noi posibilități de a atrage mai muți bani în cont printr-o muncă derulată în comun cu partenerul de viață.
           În preajma datei de 10 martie este timpul să observi nuanțele unei relații de iubire, ce anume vrei de la celălalt, dacă merită să accepți jumătăți de măsură, compromisuri sperând că doar așa vei găsi starea de împlinire astfel că este posibil să revii la o relație de iubire în secret, să te bucuri de trăiri intense neștiind, practic, ce alegere să faci, dacă vrei să mai accepți compromisul sau să îți iei rămas bun pentru totdeauna.
        La sfârșitul lunii devii mult mai conștient de modul în care trebuie să fie lucrurile în cadrul unei relații sentimentale, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru ca lucrurile să se deruleze în favoarea ta, îndoesebi atunci când vine vorba despre dezvoltarea relațiilor de prietenie. Ești ambițios, dornic să dai sens unei relații în care ești deja implicat fiind capabil să readuci starea de armonie în relația de mariaj, cât timp discuți deschis cu partenerul de viață, despre așteptările pe care le ai de la acesta. Chiar dacă muncești mult în plan profesional ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când este nevoie să iei decizii care privesc casa, familia. Știi cum să îți exprimi sentimentele, să oferi pasiunea, romantismul necesare echilibrării atmosferei din relația de cuplu.
            În ceea ce privește cariera, la începutul lunii se reiau discuțiile pe tema unei colaborări derulate în cadrul unei organizații fiind nevoie de mai multă atenție și dedicare din partea ta. Este posibil să revină prieteni care au nevoie de suportul tău moral, de sfaturile tale sau chiar tu revii asupra unui hobby care îți aduce și beneficii financiare. Nu este exclus să fii ales lider, să contribui cu tot felul de propuneri, idei ingenioase, în cadrul unui grup. Totul este să îți faci datoria acolo unde te găsești și să colaborezi, să fii atent la detalii în colectivul de muncă, să te implici, să îi susții pe ceilalți cu sfaturile și experiența ta profesională. Nu va lipsi orientarea propriilor abilități către o nouă direcție având ocazia să descoperi noi metode de a-ți crește veniturile, datorită creativității și inspirației.
            Spre sfârșitul lunii ideile creative, originale te vor ajuta să lămurești situațiile oarecum confuze de la locul de muncă. Beneficiezi de resurse suficiente pentru a face față cu bine oricăror provocări în plan profesional. Tot ce ai de făcut este să îți urmărești realizarea propriului țel și să bați în retragere, ori de câte ori se vrea să fii implicat în acțiuni care nu sunt favorabile pentru cariera ta. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru fiind de un real sprijin, atât pentru colegi, cât și pentru superiori.
            În ceea ce privește planul financiar pot apărea noi posibilități de câștig, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Se recomandă prudență la deciziile financiare, îndeosebi în prima parte a lunii martie. În această perioadă evită să semnezi orice contract de muncă sau să dai curs unei colaborări întrucât ești predispus la pierderi.