Previziuni numerologice 2017

                                Previziuni numerologice pentru anul 2017

            „Trebuie să fim în stare să spunem unui capitol din viață „adio” înainte de a începe un altul.” Anatole France

       Anul Universal 2017 începe în data de 1 ianuarie 2017 şi se va încheia în data de 31 decembrie 2017 fiind vorba despre un an de vibrație 1 (2+0+1+7=2+8=10=1+0=1). În 2016 ne-am aflat sub vibraţia numărului 9 (2+0+1+6), care simbolizează finalizări, debarasarea de relații mai mult sau mai puțin „toxice”, de obiceiuri menite să ne blocheze evoluția, un an al curățeniei, eliberării, debarasarea de iluzii. Se poate spune despre 2016 ca fiind un an al extremelor, al deciziilor bruște, neprevăzute. Dar, privind în urmă, făcând o analiză sinceră avem ocazia să constatăm că tot ceea ce a fost dureros iar dacă am avut curajul să rupem răul din rădăcină, ne-a lăsat loc să construim un nou edificiu, să luăm un nou start intrând într-un nou ciclu de nouă ani.
       Intrarea în anul 2017 înseamnă o perioadă de vibrație 1, unitate indivizibilă, creatorul tuturor lucrurilor, începutul. Unu este numărul cel mai apropiat de Dumnezeu, este „alfa”, „începutul”, este numărul zero convertit la acțiune sau faptă. Numarul 1 este Domnul care proiectează o rază de lumină în Univers (lumina originară), este începutul lumii putând fi definit deopotrivă ca viață și lumină. Pentru pitagoreeni, unu era monada, sursa celorlalte numere, o sursa benefică, esențială și invizibilă. El simbolizeză totodată ființa, ca sursă a tuturor lucrurilor.
Reprezintă centrul cosmic, mistic, revelația, legătura care leagă ființa umană prin cunoaștere la nivelul ființei divine. Numărul unu este simbolul perfect al unității Sfintei Treimi. Bărbatul și femeia devin „unul” prin jurământul căsătoriei deși continuă a fi două persoane individuale. În diverse tradiții, povestirile legendare și temele folclorice, îl prezintă adesea pe Dumnezeu Unic simbolizat prin cifra unu.
019-soarele        Numerologia tradițională atribuie numărului 1 Soarele. Cartea de Tarot asociată acestui număr este Arcana majoră Soarele și îi corespunde zodia Balanță (unde Soarele se află în cădere),  este cartea cu numărul XIX, care se transformă în unu (19=1+9=10= 1+0=1). Soarele este expresia bucuriei, vitalității, împlinirii, a căldurii și încrederii. Pe de o parte simbolizează tinerețea și prospețimea, pe de altă parte este o expresie a maturității și a conștiinței lucide cu ajutorul cărora se poate ajunge la limpezirea lucrurilor reușind astfel să învingem obstacolele cu mai multă ușurință. Este bucuria de a trăi fără a judeca, fără a da sensuri lucrurilor ci, pur și simplu, de a le accepta așa cum sunt.
      Desemnează o perioadă extrem de profitabilă, poate semnifica căpătarea unor înțelegeri superioare și adoptarea, implementarea unei noi abordări a relațiilor, a vieții. În astrologie, Soarele reprezintă nucleul personalității, voința, Eul, energia și vitalitatea. Se poate vorbi despre un an 2017, în care vom căuta o mai bună înțelegere a Sinelui și prin urmare și a celorlalți. Soarele semnifică uniunea laturii masculine cu cea feminină, într-o stare superioară a conștiinței astfel că arcana Soarelui ne vestește o perioadă pozitivă și productivă obținând rezultatele pe care le așteptăm și le merităm. Este important să învățăm cum să trăim cu ceea ce avem aceasta fiind una dintre cele mai grele lecții pentru ființa umană.
       Mesajul acestei cărți de tarot este: „Învățați să vă bucurați de momentele de împlinire care vă apar în cale. Țineți cont de micile detalii care sunt, de fapt, semințele fericirii.”
 
 
 
008-puterea           O altă carte de tarot asociată numărului 1 este Arcana majoră Puterea, corespunzând zodiei Leu (domiciliul Soarelui). Lecția cărții Puterea ține de control și echilibru. Este nevoie de forță și înțelepciune, de un echilibru perfect între cele două poluri.
        Puterea înseamnă pasiune și putere de muncă, optimism, energie și înțelepciunea de a ști când este nevoie de forță și fermitate și când de blândețe și îngăduință pentru a rezolva o problemă sau o situație. Ne învață când să ne abținem și când putem să dăm frâu liber „micilor” plăceri.
       Mesajul acestei cărți de Tarot este: ”Cea mai mare putere izvorăște din interiorul nostru, pornește direct din inimă și nu se împiedică de temeri sau nesiguranță. Cu această putere obținem tot ce ne dorim și ajungem unde ne propunem.”
       În plan sentimental, cartea de Tarot Soarele semnifică relații afectuoase, pline de bucuri, dorința de uniune, pofta de acțiune și capacitatea de a relaționa mult mai deschis, sincer, de a face noi cunoștințe, de a trăi viața cu intensitate. Cartea de Tarot Puterea semnifică aspectul pasional al legăturilor care se clădesc acum.
       Putem vorbi despre un an al începutulurilor, energiei, a curajului, acțiunii, ambițiilor în plan social și personal. Este vorba și despre puterea de a o lua de la capăt, de a ne lua un nou avânt. Ceea ce clădim acum are impact pe termen îndelungat. Așadar este important să fim încrezători că nimic nu este în zadar, oricât efort am depune. Este un al al marilor hotărâri, decizii importante putând deveni mai independenți. Se poate vorbi și despre un an al noilor prietenii, relații, afaceri sau orice alt tip de activitate.
       În plan material sunt avantajate investițiile pe termen lung, bine calculate și planificate. E bine să fim mult mai deschiși către noi alternative de progres, să dăm startul unor acțiuni pe care nu am avut curaj să le abordăm până acum, fie că e vorba de o călătorie importantă, fie că vrem să ne implicăm într-o relație serioasă sau să aplicăm la un job ce părea greu de obținut până acum, să dezvoltăm o afacere, să ne preocupăm mai mult de propria persoană, familie, de casă, să construim un nou edificiu, să schimbăm domiciliul. Cu cât vom da dovadă de mai mult optimism și încredere în propriile forțe, cu atât vom atrage beneficiile de partea noastră.
       Marea majoritate a inventatorilor s-au nascut sub această Vibrație 1 sau au Numărul 1 ca număr dominant. Prin spiritul aventurier și îndrăzneț pot ieși în evidență acum: aviatori, parașutiști, ghizi, cercetători, exploratori, lideri, conducători de stat. Alte domenii de activitate avantajate de numărul 1 sunt: construcțiile, orice ramură a științei și cercetării, relațiile publice. Este vorba despre un an care favorizează succesul.
        Aspecte mai dificile cu care ne putem confrunta în acest an și care ar putea să ne conducă către pierderi în plan personal sau material sunt: egocentrismul, orgoliul, superioritatea față de ceilalți, nerăbdarea. Cea mai grea încercare ar putea fi tendința de a deveni dependenți de anumite persoane considerând că, fără ceilalți, nu ne putem descurca pentru a ne împlini un țel. Vor exista și momente în care trebuie să dăm dovadă de curaj pentru a depăși anumite obstacole singuri, făcând față provocărilor prin credință și dăruire.
       Mesajul acestui an de Vibrație 1 este: abordați noi domenii de studiu, formați-vă grupuri de prieteni, socializați, deschideți-vă mintea, priviți cu încredere către viitor, abordați noi strategii de acțiune pentru a reuși să puneți bazele unui proiect de lungă durată. Acceptați schimbările bruște de direcție și profitați de noile ocazii de progres care apar acum în calea vostră!
      2017 semnifică un nou început pentru cei care se află într-un an personal 1, care au vibrația nașterii 1, numărul de destin 1, care s-au născut în luna octombrie (luna a 10-a sau într-o zi de: 1, 10, 19 sau 28).