Săptămâna 18 – 24 martie 2024

    Se preconizează schimbări importante, care vizează casa, familia fiind posibil să pui la cale o schimbare majoră. Se recomandă atenție la eventualele probleme de comunicare cu persoane din anturajul apropiat fiind predispus la dezamăgiri, schimbări de atitudine venite din partea acestora. Este indicat să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să o lași mai ușor cu efortul fizic. Nu este exclus să ai parte de confruntări în mediul de lucru fiind important să apelezi la calm și diplomație. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente deosebite alături de partenerul de viață sau să dezvolți o relație care poate să îți aducă sentimentul de împlinire. 

 
 
 
 
 
 
 
 

     Începutul de săptămână îți aduce în vedere necesitatea de a face schimbări, în ceea ce privește relația cu cei din anturajul apropiat, simți nevoia de a te elibera de persoane care îți îngrădesc libertatea de a fi, de a te expirma. Ești nemulțumit, în privința relației cu persoana iubită sau în legătură cu latura sentimentală din viața personală. Comunicarea cu persoana iubită riscă să devină tot mai tensionată neștiind prea clar cum să îți exprimi punctul de vedere riscând să rănești, chiar și fără intenție. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite! Fii atent la ce vrea celălalt și acționează cu mai multă hotărâre, după ce analizezi cu sinceritate și deschidere ceea ce simți, vis-à-vis de o relație de dragoste. Acordă atenție la relația cu colegii sau sarcinile de lucru primite de la șefi, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești plin de energie, nu vrei să te mai lași influențat de atitudinea negativă a unor amici nemulțumiți de propria soartă. Ești conștient că doar de tine depinde starea de bine, de împlinire.

 

 

 
 
 

     Ești pus serios pe treabă, îndeosebi dacă este vorba să valorifici din plin abilități, talente native, care pot să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Pe de altă parte porți conversații, negocieri care te vor avantaja pe termen îndelungat. Încerci să îți prioritizezi aspectele care țin de casă, familie ceea ce îți va reda echilibrul interior. În această perioadă ai ocazia de a răscoli prin amintiri, lucruri uitate, să faci curățenie printre obiecte vechi, să călătorești în locurile natale, să te lămurești asupra unor aspecte care țin de relația cu părinții. Încep să se mai detensioneze problemele care țin de relația cu familia proprie sau găsești soluții, în ceea ce privește achiziția unei case sau o schimbare de locuință. Spre sfârșitul perioadei ești plin de energie, dornic să pui la punct aspecte legate de muncă, un proiect profesional. Este necesar să ai mai multă grijă de sănătatea propriului organism!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii dedici mai mult timp aspectelor care țin de propriul suflet, viața personală, relația cu partenerul de viață sau cu un colaborator. Dacă nu ești încă implicat într-o relație te gândești foarte serios să dai startul unei relații cu o persoană cunoscută în mediul profesional sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. Este o săptămână dominată de planuri, discuții, convorbiri constructive care vizează, îndeosebi progresul în plan personal. Te simți oarecum  „luat pe sus” de evenimente fiind deosebit de important să îți asculți intuiția, să crezi că Divinitatea nu te lasă în momentele mai grele sau atunci când nu știi ce decizie să iei. Sondează-ți propria ființă, acolo găsești răspunsurile de care ai nevoie. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp dedicându-te casei, familiei sau pur și simplu pentru a reveni în locurile natale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Începutul de săptămână îți dă imboldul de a te preocupa mai mult de domeniul profesional având ocazia de a dezvolta o nouă colaborare favorabilă pentru tine. Fii atent la semnalele venite pe orice cale, la informațiile primite prin intermediul viselor, sincronicități menite să te pună în contact cu noi posibilități de a progresa în plan spiritual. La jumătatea săptămânii pui mai mult accent pe găsirea de noi posibilități de a câștiga bani, de a valorifica abilitățile proprii, relațiile, colaborările, în sensul progresului personal. Evită orice formă de compromis! Axează-te pe experiența ta de viață, pe învățăturile acumulate de-a lungul timpului și ai să observi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp urmezi cu încredere propria intuiție! La sfârșit de săptămână petreci mai mult timp alături de anturajul apropiat sau dedicându-te studiului, acumulării de  noi informații.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Relația cu prietenii sau cu grupul, asociația din care faci parte, se poate dovedi solicitantă, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Este momentul să te eliberezi de anumite relații de prietenie dar și o bună ocazie pentru a face loc la noi prietenii, care se vor dovedi de cursă lungă. Ești solicitat de către prieteni pentru a le veni în ajutor fie cu bani, fie cu sfaturi valoroase. Este recomandat să renunți la o relație păguboasă, din punct de vedere financiar și nu numai. Un rol important în progresul tău profesional îl constituie acum munca asiduă, conștiinciozitatea, punctualitatea și o bună colaborare cu un superior. Spre sfârșitul săptămânii reușești să folosești în interes propriu o colaborare căreia îi dedici atenție și timp. Poate fi șansa de a te bucura de câștiguri financiare punând la treabă abilități, talente de care dispui dar și ocazia de a negocia un contract în favoarea ta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Începutul de săptămână îți aduce în vedere noi posibilități de relansare în domeniul socio-profesional. Este o perioadă favorabilă pentru a te implica în activități plăcute, menite să te ajute să te relaxezi, să vezi și o altă latură a vieții. Nu este exclus să dezvolți o relație sentimentală secretă, să te bucuri în liniște de aceste trăiri. De evitat destăinuirile, discuțiile cu șefii care se pretind a fi buni prieteni. Este posibil să te simți nedreptățit de un superior sau poți fi acuzat de lucruri pe care le-ai făcut în trecut. La jumătatea perioadei ești derutat, mai ales atunci când vine vorba despre relația de cuplu sau o colaborare care îți creează tot felul de neajunsuri. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să te reîntâlnești cu prieteni vechi sau să revizuiești un proiect mai vechi. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te ocupi mai mult de propria persoană, să dai o altă valoare propriei existențe, mai ales dacă te reîntâlnești cu o persoană dragă.
 
 
 
 
 
 
 

      Este o perioadă aglomerată, în ceea ce privește studiile, acumularea de noi informații sau dacă ți-ai propus să faci o călătorie departe de casă. Este nevoie de prudență în relația de cuplu sau în cazul unei colaborări, un parteneriat important pentru tine. La mijlocul săptămânii ești deosebit de solicitat în plan profesional existând riscul să ajungi la controverse cu un superior, pe tema unui proiect profesional. Reușești să depășești orice disensiuni din relația cu șefii apelând la calm și umor. Ești inspirat, în ceea ce privește o colaborare care se va dovedi de bun augur. Spre sfârșitul săptămânii reușești să te lămurești asupra unor aspecte din relația cu colegii privind din cu totul altă perspectivă controversele care s-au derulat, încă de la începutul perioadei. O călătorie planificată cu ceva timp în urmă ar putea să fie de bun augur sau te va ajuta să te lămurești asupra adevăratelor intenții ale unor persoane din anturajul tău.
 
 
 
 
 
 
 

      Se observă la tine nevoia  puternică de a comunica, pe teme care implică bani, plata unor taxe, impozite, un împrumut, o moștenire. Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu colegii existând riscul să ajungi la confruntări directe pe tema banilor. Dispui de energia necesară pentru a finaliza un proiect profesional, cât timp asculți și părerea colegilor din colectivul de muncă din care faci parte. Nu te grăbi să iei decizii, îndeosebi dacă este vorba despre job. Încearcă să vezi de unde vin disensiunile și nu te agita din orice lucru mărunt. La sfârșit de săptămână apar noi posibilități de colaborare în plan profesional, ai șansa de a pune în practică idei noi, strategii, vis-à-vis de domeniul profesional. Primești susținerea prietenilor, în ceea ce privește concretizarea unei idei. O ieșire la plimbare cu amicii este bine venită, îndeosebi în ultima zi a săptămânii.  
 
 
 

 

 

 

 

       Urmează o săptămână intensă, din punct de vedere relațional și financiar. Totul depinde de calmul și răbdarea ta, de modul în care îți organizezi timpul pentru a reuși să concretizezi propriile idei. Este posibil să primești tot felul de semnale negative, în ceea ce privește relația sentimentală. Fii precaut și nu te grăbi să acționezi sub impulsul de moment. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să discuți pe teme filosofice, spirituale cu diferite persoane, ceea ce te va ajuta, în mare parte, să te detașezi de problemele cu care te confrunți de ceva timp. Sentimentul de neîmplinire vine și din starea de oboseală, a muncii susținute. Fii prudent în ceea ce privește problemele de sănătate, cu care este posibil să te confrunți, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Începi această săptămână punând mai mult accent pe relația cu persoanele din mediul tău de lucru sau din familie dar și pe noi posibilități de a acumula informații, în timpul cel mai scurt, de a finaliza o lucrare, un proiect pentru care ai termene limită. Cert este că te afli într-o continuă agitație, ești plin de idei și inițiative, faci achiziții care te predispun la depășirea bugetului personal. Discuți mai mult despre bani, o afacere personală, noi posibilități de a primi o mărire de salariu. Fii prudent spre sfârșitul săptămânii, atunci când ești predispus la accidente, probleme de relaționare cu rudele, certuri apărute din simple contraziceri. Pe tot parcursul acestei săptămâni se cere prudență, în ceea ce privește relația cu șefii, superiorii sau autoritățile fiind predispus la sancțiuni, amenzi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    Săptămâna debutează cu tine având sentimentul de împlinire, îndeosebi dacă alegi să dai curs unei noi relații de dragoste, care este predispusă să se transforme într-o relație de cursă lungă. Nu te baza doar pe impresiile de moment, ci caută să privești lucrurile dincolo de aparențe. O comunicare sinceră, inspirată te poate ajuta să găsești noi modalități de a da startul unei colaborări de cursă lungă sau pentru a repara eventualele neajunsuri din relația actuală. Încearcă să o lași mai ușor cu munca, rigiditatea și fii atent la ce anume se vrea, de fapt, de la tine, ce atitudine este necesar să adopți pentru a atrage oamenii de care ai nevoie în viața ta. La sfârșit de săptămână sunt evidențiate aspectele care țin de banii în comun cu partenerul de viață, un partaj, o moștenire sau aspecte care vizează viața intimă.