Săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

          Încă de la începutul săptămânii ești dedicat treburilor gospodărești, încerci să pui la punct aspecte care țin de renovare sau achiziția unor obiecte pentru casă. Dedici mai mult timp propriului copil sau încercării de a rezolva probleme care vizează educația, o activitate ce necesită dedicare, inspirație și creativitate din partea ta. Poate fi ocazia de a investi într-un bun imobiliar. Se cere mai multă prudență în relația cu persoana iubită sau cu propriul copil pentru că este posibil să ajungi la certuri din lucruri aparent lipsite de importanță. Se anunță schimbări în domeniul sentimental, apare ocazia de a te îndrăgosti în mod neașteptat sau poți reveni la o fostă relație de dragoste. La sfârșit de săptămână este bine să te preocupi de relația cu colegii sau colaboratorii dedicând timp și energie activităților profesionale. În ultima zi a săptămânii se recomandă prudență la modul în care relaționezi cu partenerul de viață întrucât se poate ajunge foarte ușor la certuri de la lucruri mărunte.
 
 
 
 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii porți dialoguri interesante, vis-à-vis de un proiect derulat în echipa de lucru. Ești dedicat casei, familiei preconizându-se schimbări care vizează  o proprietate personală. Vrei să vinzi o proprietate sau să faci un schimb important legat de locuințe sau spațiul dedicat unei afaceri personale. Nu este exclus să reiei conversațiile pe tema unor acte oficiale sau să recuperezi documente care păreau pierdute definitiv. Nutrești speranțe de mai bine în plan profesional, totul este să fii mai optimist și să accepți că este nevoie să schimbi direcția în carieră. Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou, incitant, care să te solicite, din punct de vedere intelectual. Las-o mai ușor cu critica la adresa colegilor sau a colaboratorilor. La sfârșit de săptămână reiei discuțiile pe tema banilor, cu propriul copil sau persoana iubită. Este recomandat să iei o hotărâre clară și să nu mai accepți compromisuri. Fii prudent în ceea ce privește propria sănătate și las-o mai ușor cu efortul fizic.
 
 
 
 
 
 
 

        Acest început de săptămână îți aduce noi posibilități de câștig financiar dar și cheltuieli  neplanificate. Se anunță o schimbare importantă care vizează relația cu rudele apropiate, persoanele din mediul apropiat sau schimbări legate de studii, acte oficiale sau dacă ești implicat într-un domeniul care necesită studiu, cercetare, publicare. Fii prudent la destăinuirile pe care le faci prietenilor, îndeosebi dacă este vorba despre bani! Nu este cazul să te grăbești în cadrul unei relații sentimentale și să dai startul unei relații de cursă lungă. Mai ai încă de lămurit aspecte importante dintr-o relație mai veche de dragoste. Este necesar să fii prudent la promisiunile pe care le faci. Ești susținut în demersurile tale legate de un grup, o asociație din care faci parte ceea ce îți va da șansa de a te remarca prin ideile tale originale. Reușești să treci peste orice obstacole apărute în cale. La sfârșitul săptămânii dedici mai mult timp aspectelor care țin de casă, familie, o proprietate sau bun imobiliar. Poate fi ocazia de a vinde sau achiziționa un bun de valoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Este o săptămână agitată în ceea ce privește domeniul socio-profesional fiind  dornic să socializezi, să interacționezi cu cât mai multe persoane considerând că în acest fel vei reuși să găsești și răspunsurile pe care le cauți de ceva timp. Ești curios, vrei să călătorești, să participi la diferite cursuri, seminarii, conferințe necesare dezvoltării personale și profesionale. Dă dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu prietenii sau în cadrul unui grup, o asociație din care faci parte întrucât ești predispus la certuri, contraziceri pe tema banilor, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ești în centrul atenției punând însă mai mult accent pe propria persoană. Te poți aștepta la surprize venite din partea persoanei iubite sau ai șansa de a da startul unei relații de dragoste pe care alegi să o păstrezi în secret.

 

 

 
 
 
 
 
 

        Începutul acestei săptămâni te găsește obosit, fără chef de muncă fiind nevoie să te detașezi de grijile cotidiene. Conversațiile cu partenerul de viață ar putea să îți dea peste cap unele planuri personale. Fii prudent la ce informații personale împărtășești celor din mediul tău și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, mai ales dacă este vorba despre familie sau aspecte care vizează o proprietate. Este timpul să reevaluezi unele proiecte, eventual un contract de muncă, să îți ceri drepturile. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare, de un cadou sau o recompensă primite pentru munca depusă. Faci mai multe drumuri pentru a rezolva aspecte care vizează acte, documente oficiale sau pentru a veni în ajutorul unor rude. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Ești dedicat în cadrul unui proiect de grup depunând eforturi consistente pentru concretizarea unui țel la care visezi de ceva timp. Totul este să ai încredere în intuiția ta, să nu te lași copleșit de efortul intelectual și să rezolvi situațiile neprevăzute cu atenție, tact și diplomație. Este posibil să fii luat prin surprindere de atitudinea unor prieteni dornici să te ajute la greu. Ești inspirat, atunci când vine vorba despre colaborări, negocieri având astfel ocazia să dai startul unor activități care îți vor aduce beneficii pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii pui mult suflet în cadrul unui proiect profesional reușind astfel să atragi atenția unor persoane care dețin funcții de răspundere. Se poate vorbi despre șansa unui câștig neașteptat dar și cheltuieli care riscă să îți dea bugetul peste cap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Este recomandat să acorzi mai multă atenție la modul în care gestionezi conflictele care vizează domeniul profesional. Se pot reconfigura acum anumite relații din cariera ta având ocazia să vezi adevăratele interese ale unor persoane cu care relaționezi. Este o săptămână în care se preconizează schimbări interesante care vizează banii veniți prin intermediul celorlalți, o moștenire, rezolvarea neașteptată a unui partaj, ocazia de a primi un împrumut sau susținere financiară de la partenerul de viață, un asociat. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să călătorești departe de casă sau să cunoști o persoană de sex opus, de altă naționalitate, care va juca un rol important în viața ta. În ultima zi a săptămânii se poate vorbi despre șansa de a pune la punct noi strategii care vizează cariera, un proiect profesional important.
 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ești animat de dorința de a călători departe sau de a planifica o vacanță pe alte meleaguri. Conversezi cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate, pui la cale tot felul de planuri secrete. Nu ești prea decis ce anume vrei să faci în cadrul unui parteneriat fiind nevoie de mai multe informații, pe care ai ocazia să le primești de unde te aștepți mai puțin. Se anunță un nou start în carieră, schimbări cu impact pe termen îndelungat, progres profesional în care ești susținut de oameni cu putere de decizie. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, pe destăinuiri, împărtășirea unor gânduri care vizează o relație de dragoste sau aspecte din cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să te retragi în locuri sfinte, să te reîncarci, din punct de vedere energetic preferând să stai mai mult în solitudine.         
 
 
 
 

 

 

       Ești preocupat de plata unor facturi sau achiziția unui obiect de valoare. Nu te lăsa copleșit de grijile financiare, mai ales atunci când ai atâtea resurse pentru a atrage beneficii de partea ta. Debordezi de energie intelectuală, mai greu este cu efortul fizic fiind absolut necesar să nu exagerezi cu munca. Se deschid noi posibilități de progres în plan spiritual, intelectual, apar noi șanse de a călători, de a dezvolta relații cu persoane de altă naționalitate sau șansa de a emigra. Se poate vorbi acum despre decizii neașteptate, schimbări de direcție care îți vor modifica filozofia de viață, felul în care vezi lumea și viața. La sfârșit de săptămână te gândești să reconfigurezi relația cu prietenii, eventual să te retragi din cadrul unui grup care ți-a adus unele neajunsuri. Acordă atenție la șansa de a progresa în plan profesional pentru că ai ocazia să fii susținut de către șefi în demersurile tale.   
 
 
 
 

 

 

 

        Este un început de săptămână agitat, îndeosebi dacă  te-ai decis să faci schimbări în cadrul unui parteneriat. Nu te grăbi să iei decizii, vis-a-vis de un contract de colaborare! Fii prudent la cheltuielile pe care le faci și acordă atenție la sfaturile venite din partea unei rude apropiate sau ale unui vecin, mai ales dacă este vorba despre bani. Relația cu prietenii tinde să devină tensionată, dacă nu te-ai achitat de anumite datorii către aceștia. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pui la cale noi strategii care vizează o casă, proprietate sau pentru renovarea propriei locuințe. Fii prudent în ceea ce privește actele, vânzarea/cumpărarea unor bunuri de valoare întrucât ești predispus la pierderi, furt.

 

 
 
 
 
 
 

      Oricât de multă agitație ar fi în jurul tău, la locul de muncă, reușești să fii echilibrat, inspirat, să ții cont de intuiție și să nu te lași copleșit de sarcinile de serviciu. Acum se poate încheia un capitol, poți renunța definitiv la o relație care nu mai corespunde dorințelor tale sau poți da startul unei relații de cursă lungă. Se preconizează schimbări interesante și de lungă durată, care vizează relația cu ceilalți, modul în care privești lumea, atitudinea în relația cu cei din preajma ta. Primești informații, vis-a-vis de un proces, banii care ți se cuvin sau o moștenire. Fii prudent în ceea ce privește investițiile făcute în trecut! Nu este cazul să exagerezi și să acorzi mai multă atenție decât trebuie unor bârfe! Ține-te de program, dedică timp activităților și relațiilor cu adevărat utile pentru tine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Te poți aștepta ca planurile privind locul de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii să îți fie date peste cap. Pot să apară schimbări interesante, care vizează locul de muncă, posibilități de relansare în domeniul profesional, oportunitatea de a găsi un loc de muncă mai bine plătit sau care corespunde așteptărilor tale. Pe de altă parte se poate vorbi acum despre renunțarea neașteptată la un loc de muncă putându-te aștepta la primirea unor vești neplăcute, care te forțează să schimbi direcția în plan profesional. La mijlocul săptămânii ești derutat, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Te simți nemulțumit, dat la o parte de persoane de la care aveai așteptări prea mari. La sfârșitul perioadei se anunță reluarea unor discuții care vizează o proprietate, eventual o moștenire, purtând discuții intense pe tema unor acte, documente oficiale. De evitat obținerea unui împrumut!