Săptămâna 8 – 14 aprilie 2024

        Începi această săptămână în forță fiind într-o stare de agitație, neliniște nereușind să finalizezi la timp ce ți-ai propus. Prima zi nu este favorabilă pentru a demara proiecte, ci mai degrabă se cere o analiză propriul suflet, a dorințelor, ce anume vrei de la tine, ce așteptări ai de la ceilalți și dacă merită să mai faci compromisuri sperând ca astfel să obții echilibrul emoțional de care ai nevoie. Negociezi cu mai mult spor încercând să atragi oamenii de care ai nevoie pentru a-ți împlini obiectivele propuse. Ai ocazia să faci o călătorie importantă, să te reîntâlnești cu prieteni vechi, să petreci mai mult timp alături de persoane cu care rezonezi, din punct de vedere afectiv. La sfârșit de săptămână  faci o schimbare importantă în relația cu prietenii, eventual te integrezi într-un grup care poate să îți aducă beneficii materiale. Ar fi bine să nu te lași influențat de părerile unor persoane care nu cunosc cu adevărat activitățile în care ești implicat.

   În ciuda agitației din mediul de lucru, reușești cumva să te reechilibrezi, să iei partea bună a lucrurilor. Se poarte vorbi acum despre șansa de vindecare în plan sufletesc, de redescoperire a propriei ființe, de sondare a sufletului, ceea ce te va ajuta să faci un salt important în planul conștiinței. Este momentul de retragere dar și de iluminare, de aflare a unor aspecte importante din domeniul spiritual, îndeosebi dacă lucrezi cu energie, cu tot ce ține de zona dezvoltării personale. Pe de altă parte reapar unele probleme care vizează dușmanii ascunși, persoane care caută să se folosească de abilitățile tale creatoare, de originalitatea ta, în scop egoist. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe resursele personale, pe câștigurile venite din muncă proprie. Se recomandă mai multă detașare în ceea ce privește problemele celor din mediul de lucru. La sfârșitul săptămânii reușești să aduci la zi sarcinile de lucru sau treburile gospodărești. Ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de partenerul de viață.

     Ești ferm hotărât să faci schimbări importante, legate de job sau afacerea personală. Fie renunți definitiv la o asociere, fie schimbi direcția, domeniul profesional. Se pare că anumite persoane nu te ajută la greu așa că nu te baza prea mult pe ajutorul celorlalți. Timpul poate fi de partea ta, dacă îți asculți intuiția și nu te lași angrenat în activități care nu te ajută să progresezi. La jumătatea săptămânii va trebui să  prudent în relația cu prietenii și să o lași mai ușor cu informațiile pe care vrei să le dai despre intențiile tale, vis-a-vis de domeniul profesional. La sfârșitul acestei perioade ești plin de energie, gata să acționezi, să te implici cu mai multă hotărâre în relația de cuplu sau dacă ai de finalizat un proiect personal.

         Începi săptămâna fiind preocupat de carieră, relațiile sociale, cauți noi posibilități de dezvoltare în plan profesional. Te simți în centrul atenției iar acest lucru te face să fii mai încrezător în propriile abilități de a te descurca în situațiile neprevăzute. Vrei să faci prea multe lucruri într-un timp scurt ceea ce te va obosi peste măsură. Caută să îți gestionezi cu atenție timpul, să te organizezi și să nu exagerezi cu efortul fizic. Starea de agitație, impulsivitatea ar putea să-i deranjeze pe cei din preajma ta. Nu te grăbi să tragi concluzii despre persoane care te-au ajutat, atunci când ți-a fost mai greu! La mijlocul săptămânii ești nevoit să faci cheltuieli care nu erau programate. La sfârșitul perioadei dedici timp casei, relației cu familia, eventual vei face o vizită în locurile natale. Este posibil să resimți o oarecare nemulțumire, vis-à-vis de relația cu părinții.

    Dacă te-ai gândit să apelezi la un ajutor financiar sau vrei să rezolvi o situație care necesită investiții majore, prima parte a săptămânii se va dovedi nefavorabilă în acest sens. Nu primești susținerea financiară de care ai nevoie pentru a face o investiție în plan profesional. Este timpul să demarezi acțiuni ambițioase, care îți vor aduce și beneficii materiale. Este o perioadă în care muncești cu multă conștiincizitate încercând să te încadrezi în programul stabilit deja, finalizezi la timp proiecte de la care ai mari așteptări. Totul ține de tine, de modul în care te organizezi, de calmul și răbdarea ta. Nu te aștepta la susținere din partea celorlalți! Ideile, capacitatea de a mobiliza oamenii de care ai nevoie, se află la tine știind cum să joci rolul de lider, atunci când vrei cu adevărat. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente pline de încântare alături de prieteni.

        Pot apărea răsturnări de situație în ceea ce privește obținerea unui împrumut sau vis-à-vis de un proces în care ești implicat. Nu este exclus să depui eforturi susținute pentru a obține bani și din alte activități, care nu au legătură cu jobul tău. Dispui de suficiente resurse pentru a atrage venituri în contul personal, totul este să îți pui ambiția și imaginația la treabă. Întâlnirile cu prietenii se pot dovedi de bun augur, cât timp nu te lași copleșit de problemele lor. Este nevoie de sfatul și îndrumările tale, în ceea ce privește un proiect comun, derulat în colectivul de muncă. La jumătatea săptămânii ești nevoit să faci mai multe deplasări pentru a rezolva aspecte care vizează acte, documente oficiale. Este necesar să acționezi cu mai multă diplomație pentru a reuși să îți împlinești obiectivele personale. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai deschis către nevoile propriului copil.

        Te simți destul de obosit ca urmare a agitației din ultima perioadă. Este momentul potrivit să te mobilizezi și să îți faci ordine printre lucruri și chiar în relația cu ceilalți. Starea de solitudine și introspecție te poate ajuta să te reechilibrezi, din punct de vedere emoțional. Sunt binevenite activitățile care implică meditația, plimbările în aer liber, rugăciunea. Nu ești prea sigur de acțiunile demarate de un colaborator sau partenerul de viață preferând să te ocupi personal de anumite activități care implică și investiții financiare. Este recomandat să ai mai multă încredere în ceilalți și să îi susții moral sau cu sfaturi, la momentul oportun sau atunci când ți se cere ajutorul. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie sau de primirea unui cadou neașteptat.

      Începi săptămâna cu speranța în suflet că astrele îți surând, în ceea ce privește oportunitățile de găsire a unui loc de muncă avantajos sau pentru a primi o avansare la actualul loc de muncă. Totul este să știi cum să ceri ceea ce îți dorești cu adevărat fără să ai prea mari aștetări de la ceilalți. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a-ți canaliza energia în direcția aleasă de tine. Fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj sau o asociere, îndeosebi la mijlocul perioadei. Pot interveni discuții din lucruri aparent mărunte, dar menite să aducă la suprafață nemulțumiri mai vechi legate de relație. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie departe de casă. Este posibil să nu te simți în largul tău sau ești nedreptățit de persoanele din anturaj.

       Începutul de  săptămână este mai puțin favorabil pentru planul sentimental sau aspectele care vizează o investiție. Este o perioadă în care se revizuiesc aspecte importante, care vizează planul sentimental, relațional. Totul depinde de alegerea pe care o faci și cât de hotărât ești să dedici din timpul tău persoanei dragi. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a te implica într-un proiect care necesită multă creativitate, imaginație, dedicare, efort din partea ta. Primești susținere din partea unor persoane bine pregătite, care dețin un rol important în colectivul de muncă. Este important să ții cont de sfaturile venite din partea unor colegi. Nu te încăpățâna să îți dai dreptate cu orice preț! La sfârșit de săptămână ești preocupat de plata unor taxe, impozite, porți discuții despre un proces, o moștenire, se reiau discuțiile pe tema banilor pe care i-ai putea obține prin intermediul unei afaceri personale.

      Dedici mai mult timp familiei, relației cu părinții, spațiului locativ, eventual unei renovări sau unei achiziții legată de casă. Evită să îți impui propriile idei sau de a deveni prea critic pentru că astfel nu faci decât să atragi dușmănii, certuri, contraziceri menite să te epuizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la întorsături de situație în relația cu propriul copil sau într-o relație de dragoste. Nu prea ai chef să te justifici în fața nimănui iar lipsa ta de comunicare ar putea să-i îndepărteze pe cei dragi. La sfârșit de săptămână pui la cale o colaborare care se pare că nu îți va aduce rezultatele la care sperai. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se promite susținere financiară. Relația de asociere sau mariaj este posibil să îți creeze probleme și datorită unor bârfe, atacuri venite din partea unor persoane răutăcioase.

       Au loc dialoguri cu persoanele din mediul apropiat, fie că este vorba despre familie, rude, vecini, cert este că va trebui să fii atent la ce și cum îți exprimi punctul de vedere, la informațiile eronate pe care le primești. Ești predispus la tot felul de încurcături legate de acte, documente, examene, cursuri, schimburi de informațiii. Nu te poți aștepta la obținerea unui contract avantajos fiind nevoie să revizuiești un contract, să faci curate printre documente. Fii prudent în relația cu familia sau în tot ce are legătură cu casa, domeniul imobiliar, îndeosebi la mijlocul perioadei. La sfârșitul săptămânii apar noi provocări care țin de relația cu persoana iubită. Nu este exclus să reapară în viața ta o iubire din trecut, care îți tulbură liniștea, apar îndoieli, te simți mințit, ai vrea să îți exprimi propriile temeri dar îți este frică să nu fii judecat pe nedrept. Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de susținere morală și financiară venite din partea partenerului de viață. Poate fi o perioadă favorabilă pentru a crea strategii clare, în privința unui parteneriat pe care vrei să îl lansezi sau aduci modificări care te vor avantaja pe termen îndelungat.

       Este o săptămână în care discuți, analizezi, negociezi mult pe tema finanțelor, a modului în care ai putea aduce mai mulți bani în contul personal. O persoană mai în vârstă te ajută, cu bani sau cu sfaturi menite să te ajute să valorifici resursele de care dispui. Va trebui să fii prudent la adevăratele interese ale celor care se oferă să te ajute. Pui la cale tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante, originale beneficiind de ajutorul de care ai nevoie, atunci când te aștepți mai puțin. Totul ține de flerul tău, de modul în care vorbești cu interlocutorii, colegii, partenerul de viață pentru a reuși să atragi de partea ta oamenii care să te susțină în demersurile tale. Fii prudent în relația cu șefii, în special pe la mijlocul săptămânii, atunci când este posibil să nu fii pe aceeași „frecvență” cu ei și astfel ajungi la contraziceri, acuzații nefondate. Spre sfârșitul săptămânii ești pus serios pe treburi care țin de casă sau reușești să achiziționezi un bun de valoare. Este momentul să petreci mai mult timp alături de copii, de persoane dragi, care au nevoie de susținerea ta morală.