Etalare decembrie 2017

Etalare decembrie 2017
Berbec – Asul de spade             
           Este o lună în care ești într-o continuă mișcare, agitație căutând permanent alternative la situațiile critice. Ai acum capacitatea să-ți urmărești concretizarea propriilor obiective, idei, proiecte dovedindu-te, de cele mai multe ori, mai puternic decât adversarii tăi. Vezi lucrurile cu mai multă claritate reușind să fii cu un pas înaintea celorlalți. Dacă îți dorești cu tot dinadinsul o schimbare vei reuși să o faci cu bine, dar nu mai înainte de a consulta și persoanele avizate în domeniul care te interesează. Ești rațional, detașat, îți stabilești cu precizie lista priorităților. Deviza ta, în această lună, este: „Gândul bun și vorba înțeleaptă îți pot potoli necazul.” Legile lui Zamolxe
            Ai ocazia să lămurești acum anumite aspecte, mai puțin plăcute, care țin de relația de cuplu. Pot avea loc unele discuții mai tensionate dar care te vor ajuta cu siguranță să vezi lucruri, aspecte importante din zona relației personale de care, poate, nu prea erai conștient, până acum. Este recomandat să dai dovadă de obiectivitate, să eviți agresiunea, verbală sau chiar fizică din relația de cuplu sau de iubire. Este o lună în care te poți confrunta cu scene de gelozie, discuții neplăcute, certuri putând să ajungi în situația de a lua decizii ferme, neașteptate.
            În perioada analizată aici se pot ivi tot felul de obstacole, răsturnări de situație, în planul profesiei. Ai șansa, totuși, de a rezolva problemele ivite, cât timp ești detașat și vei ține cont și de părerile, ideile altor colegi sau colaboratori. Este posibil ca starea ta de nemulțumire la adresa superiorilor să fie luată ca un afront personal. Te poți aștepta la apariția unor probleme venite din partea dușmanilor ascunși, fie că vorbim despre o posibilă retrogradare, fie poți avea parte de niște pierderi financiare. Tot ce ai de făcut este să dai dovadă de discreție și să eviți manifestarea stării tale de impulsivitate. Reușita în carieră vine prin energie și voință orientate în sensul lansării de noi proiecte, în plan profesional.

Taur – Șapte de spade
            Avem de-a face cu o perioadă în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu ceilalți oameni. Fie vei fi trădat, manipulat, mințit având parte de oameni lipsiți de scrupule, fie tu ești cel care este dispus la compromisuri, implicarea în acțiuni necinstite. Această carte semnifică planurile secrete, bârfe care te pot lua prin surprindere sau chiar unele probleme de sănătate. Este bine să nu te implici în anumite proiecte, colaborări, până când nu verifici atent datele și nu ai suficiente informații de la persoane avizate. Ascultă-ți intuiția! Cifra șapte mai semnifică și credința, divinitatea. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim
            La capitolul dragoste te poți aștepta, în perioada supusă atenției aici, la trădare. Poți intra acum în posesia unor informații, ești dezamăgit de partenerul de viață sau chiar tu ești cel care minte și înșeală. Nu te lăsa amăgit de aparențe! Caută în profunzimea situațiilor și stai departe de ligușitori, de cei care promit „marea cu sarea”. Există acum tendința de a fi manipulat, folosit pentru împlinirea unor scopuri egoiste venite din partea sexului opus. Este posibil să te implici într-o relație de dragoste cu cineva căsătorit. Poate chiar tu vei fi în postura de victimă, poți să descoperi că partenerul de viață te înșeală de ceva timp.
            Putem să vorbim despre un semnal serios de alarmă, în ceea ce privește domeniul profesional. La locul de muncă lucrurile nu stau tocmai bine pentru că te poți confrunta acum cu tot felul de intrigi, bârfe, răutăți venite din partea unor persoane răuvoitoare. Poate chiar tu ești dispus, pentru a obține unele avantaje în carieră, la a face oarecare compromisuri. Te poți aștepta la pierderi, acțiuni incorecte legate de contractul de lucru și, implicit, pierderi financiare. Atenție! Dacă ești implicat într-o afacere, un parteneriat te poți aștepta la tot felul de păcăleli, delapidări venite din partea asociaților. Este recomandat să eviți semnarea oricăror contracte, colaborări, în acestă lună.

Gemeni – Trei de monede
             În această lună vei pune mai mult accent pe lucrurile practice, pe concretizarea ideilor, a sentimentelor și a dorințelor dând dovadă de răbdare, capacitate de concentrare pe realizarea scopului propus. Este o perioadă în care poți să dai startul unei activități importante. Este ocazia de a-ți fi recunoscute meritele și de a primi sprijin din partea colaboratorilor și/sau prietenilor pentru a putea să-ți împlinești unele ambiții sociale. Deviza ta, în această lună, este: „Pentru orice persoană care vrea să fie cinstită și plăcută viața este un studiu continuu.” Marquis Argeson
            În perioada analizată te vei concentra pe muncă, pe activitățile desfășurate în comun cu partenerul de viață. Poate fi ocazia de a demara o afacere împreună și veți depăși astfel unele neplăceri din cadrul relației de cuplu. Este posibil să luați decizia de a face schimbări destul de importante care țin de casă, proprietate, vă implicați în discuții foarte practice și care pot aduce mai mulți bani la bugetul familiei. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să te îndrăgostești dar fiind destul de pragmatic preferând să pui pe primul plan latura materială a relației demarate acum. Putem să vorbim și despre posibila trecere de la statutul de prieteni la cel de iubiți, dacă sunteți de ceva timp împreună.
            Urmează o perioadă de progres, de schimbări deosebit de favorabile, în plan profesional. Este posibil să treci cu brio un concurs, o examinare și să obții astfel locul de muncă pe care îl dorești de mai mult timp. Poți obține un post de răspundere și, implicit, o mărire considerabilă de salariu. Este o lună în care ai ocazia să pui bazele unei profesii de durată sau te poți lansa într-o nouă afacere. Dai dovadă de mai multă creativitate și de încredere în propria persoană. Putem să vorbim și despre implicarea într-o nouă formă de colaborare care îți poate aduce succesul, împlinirea unei dorințe.
 

 
Rac – Cumpătarea
          Putem să vorbim, în perioada care urmează, despre o tendință spre echilibru, pragmatism și siguranță de sine fiind foarte important, pentru tine, să îți păstrezi calmul, răbdarea în orice situație. Această carte de Tarot poate semnala o recuperare, după o perioadă de suferință, pierderi, traume. Ai acum ocazia să îți îndeplinești obiectivele, cât timp vei da dovadă de echilibru și cumpătare. Deviza lunii analizate este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezimea gândului tău.” Anonim
            Ai ocazia să traversezi o perioadă de echilibru și cumpătare, în cadrul relației de cuplu. După o perioadă relativ agitată, iată că ai șansa de a restabili liniștea și armonia în relația de mariaj. Poți ajunge mult mai ușor la starea de comuniune, de înțelegere luând decizii înțelepte. Preferi să accepți anumite situații precum și partenerul de viață, așa cum este, numai de dragul liniștii și armoniei. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să faci o alegere destul de importantă, fără să te lași orbit de promisiuni deșarte. Cartea de Tarot extrasă semnifică alegerile importante, pe care le faci ținând cont și de rațiune.
            În perioada următoare ai ocazia să rezolvi cu bine orice problemă se va ivi, în carieră sau din punct de vedere financiar. Dai dovadă de mai multă înțelegere, deschidere precum și de o bună comunicare, în relația cu colegii de serviciu. Este o lună în care reușești să echilibrezi situația din cadrul unui proiect profesional sau a unei afaceri. Te bucuri de o atmosferă mai calmă la locul de muncă. Ai capacitatea de a te manifesta cu mai mult curaj și încredere în tine, în abilitățile de care dispui. Ești omul potrivit, la locul potrivit! Reușești să faci importante economii financiare. Nu te mai avânți în a face cadouri oricui fiind mult mai atent la bugetul de care dispui.

 
Leu – Șase de spade
          În perioada analizată aici ai șansa de a face schimbări importante în viața ta lăsând trecutul în urmă. Ești dispus acum să te aventurezi pe un nou drum mergând către necunoscut, reușind să treci cu mai multă ușurință peste unele pierderi, dezamăgiri. Ești conștient că doar tu singur ai puterea de a merge mai departe, fără să te mai împiedici în tot felul de limitări, prejudecăți, reproșuri. Te poți confrunta, totuși, cu teama de nou, pe de o parte dar, pe de altă parte, ești foarte curios, deschis către altceva, mult mai promițător. Deviza lunii, pentru tine, este: „Alergăm spre orizonturi, singuri în drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, fie vei trece printr-o perioadă de schimbări profunde lăsând în urmă un trecut destul de tulbure și acceptând un nou mod de a fi și a relaționa, fie vei lua decizia de a divorța. Cert este că nu mai vrei să te complaci într-o anumită situație, care te-a epuizat peste măsură. Motivele pentru care vei lua o anumită decizie sunt bine întemeiate! Este posibil să te implici într-o nouă relație, fără să mai privești spre trecut.
            Se anunță schimbări importante și în zona profesională. Fie vei primi o (nouă) ofertă de lucru, fie putem să vorbim despre o demisie, eventual chiar o concediere, cert este că ai șanse mari de a te îndrepta către o nouă direcție neștiind prea clar ce anume te așteaptă. Chiar dacă te-ai atașat de o anumită echipă de lucru, iată că a venit timpul să îți iei rămas bun și să privești cu mai multă încredere către un nou început. Se poate vorbi și despre renunțarea la o afacere, o asociație sau poți schimba parteneriatele, colaboratorii. Problemele financiare sunt pe cale de a fi rezolvate; chiar dacă nu îți va fi prea ușor să faci față cheltuielilor necesare, te vei descurca.

Fecioară – Turnul
         Putem să vorbim despre o lună în care se anunță o schimbare neașteptată, un final brusc, ceva care te va lua prin surprindere. Semnul pozitiv al acestei cărți este acela că te forțează oarecum să o iei de la capăt, pe un nou drum, să scapi astfel de o povară. Fiecare sfârșit este, de fapt, șansa pentru un nou început. Ai ocazia să trăiești noi experiențe de viață, nu înainte de a te elibera de iluzii și minciuni. Evenimentele se vor derula cu repeziciune fiind șansa ta de a te trezi la realitate, chiar și în perioadele de dezorientare, momentele în care nu prea știi ce ai de făcut. Deviza ta pentru luna analizată este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, nu moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc
            Această carte de Tarot spune că, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, poți trece acum printr-o perioadă în care ai sentimentul că ai pierdut totul și nu mai ai șansa de a repara nimic. Fie că este vorba despre un divorț sau decesul partenerului, fie poți afla anumite informații care îți vor răscoli sufletul. Cert este că treci acum printr-o traumă profundă reușind cu mare greutate să-ți revii. Poate fi vorba și despre o trezire la realitate având suficientă putere de a pune punct și să o iei de la capăt. Este necesitatea de a face o alegere. Dacă ești singur atunci ai sentimentul că nu merită să te implici într-o (nouă) relație datorită trădărilor, a dezamăgirilor prin care ai trecut. Este timpul să accepți realitatea că există și oameni care merită respectul și chiar iubirea ta și cu care poți fi compatibil.
            Din punct de vedere profesional și financiar putem spune că urmează o perioadă destul de nefavorabilă. Te poți aștepta acum la schimbări frecvente de atitudine din partea superiorilor. Putem să vorbim și despre eșecul unui proiect, renunțarea la o colaborare, o demisie sau chiar o concediere. Este timpul să accepți că poți să o iei de la capăt, în alt loc, cu alți oameni bucurându-te de experiența și capacitățile tale profesionale. Este un sfârșit necesar și care îți aduce șansa de a explora nu domeniu nou, poți descoperi în tine abilități de care nu erai conștient. Cu cât te vei încăpățâna să rămâi agățat într-un mediu de lucru în care te simți neîmplinit, cu atât se vor agrava problemele din cadrul carierei. Te poți aștepta la pierderi neașteptate de bani.

 
Balanță – Asul de monede
           Este o lună în care ai șanse reale de progres, de a ajunge acolo unde ți-ai planificat. Nu este vorba despre a primi ceva pentru care nu este necesar să depui eforturi, ci ai acum ocazia să constați că efortul depus în trecut îți poate aduce roadele binemeritate și atât de mult așteptate. Este o perioadă de concretizare a ideilor tale originale, chiar de schimbare a destinului, în favoarea ta. Cartea de Tarot extrasă anunță un nou început, șansa de a obține mai multă stabilitate în viață. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă putem să vorbim acum despre o perioadă cu realizări importante, alături de partenerul de viață. Treci printr-o perioadă de împliniri profunde, de pasiune și romantism bucurându-vă de mai mult timp împreună. Dacă ești singur atunci ai șansa, în perioada analizată aici, să întâlnești persoana potrivită pentru a da startul unei relații de lungă durată. Privești viața cu mai multă încredere și optimism, ai ocazia să te bucuri de acestă relație care îți poate da sentimentul de siguranță și stabilitate, în plan sentimental și material.
            În zona carierei ai acum șansa de a obține postul la care visezi de ceva timp. Odată cu noul loc de muncă putem să vorbim și despre o mărire de salariu. Depinde numai de tine dacă vei folosi în favoarea ta oportunitățile de progres din planul profesional. Este o carte care prevestește succesul, norocul, schimbarea în bine. Este posibil să dai acum startul unei afaceri care se va dovedi foarte profitabilă. Ai ocazia să faci o investiție avantajoasă sau te poți bucura de cadouri, prime, mărirea salariului.  

Scorpion – Îndrăgostiții
         Cartea de Tarot extrasă semnifică sentimentele contradictorii, deciziile pe care ești nevoit să le iei, posibilitatea de a alege între două variante, total diferite. Putem să vorbim și despre tentații, impulsurile de moment, situații care, deși nu sunt tocmai în avantajul tău, te atrag ca un magnet. Este și o carte a secretelor, a acțiunilor din umbră, a incertitudinii. Este cartea care exprimă dualitatea și nu neapărat dragostea, starea de împlinire dintr-o relație sentimentală. Putem să vorbim despre o decizie pe care trebuie să o iei fiind la o răscruce de drumuri. Deviza lunii în discuție este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, acestă nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se poate vorbi acum despre o perioadă trăită cu intensitate, pasiune și bună înțelegere. Totuși, nu este exclus ca îndoiala să se infiltreze sau să apară tentația de a te implica într-o relație extraconjugală. Este o carte care exprimă pasiunea, dorința de a iubi și de a fi iubit, de a trăi viața în plenitudinea ei. Cartea de Tarot extrasă mai simbolizează și dragostea căreia nu îi poți rezista. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este posibil ca, în perioada analizată aici, să apară dragostea din „senin”, să ai sentimentul că este vorba despre o întâlnire de Destin. Ai un sentiment de regăsire, de împlnire simțind că ai găsit jumătatea căutată. Nu este exclus nici să te reîmpaci acum cu cineva din trecut reușind să treci peste unele prejudecăți.
            Dacă te-ai gândit să iei o decizie, în plan profesional, va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție la contractul pe care vrei să îl semnezi acum, la ce anume trebuie să renunți sau să accepți. Este important să ai răbdare și obiectivitate, să vezi dacă opțiunile prezentate corespund, în fapt, cu așteptările tale. Ai ocazia să treci peste anumite obstacole, cât timp ai încredere în tine și îți asculți și intuiția. Numai după ce ai cântărit cu multă atenție argumentele pro și contra, vis-a-vis de un proiect, o oportunitate de angajare, va trebui să decizi dacă accepți sau nu noua situație. Ai acum șansa de a porni o afacere de succes dar numai după ce ai analizat foarte atent oamenii cu care vei colabora, investiția care trebuie realizată, la ce trebuie să renunți pentru a te echilibra, în plan material.

Săgetător – Șase de cupe
          Putem să vorbim despre o lună în care ai ocazia să-ți lămurești anumite aspecte care țin de trecut, ceva care te va ajuta să înțelegi evenimentele actuale. Este o perioadă de regăsire, de rememorare a unor experiențe care te-au marcat dar care au avut rostul lor și anume acela de a vedea acum ce anume ai de schimbat în viața ta. Participi mai frecvent la tot felul de întâlniri, petreceri, revezi prieteni și oameni dragi, îți extinzi cercul de cunoștințe. Este o lună în care pui mai mult accent pe intuiție, emoții, trăiri pe care le exteriorizezi acum cu ușurință. Este o carte ce semnifică faptul că te afli la o răscruce de drumuri. Deviza, pentru această perioadă, este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș
             Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă, vă puteți reaminti acum de lucruri dragi, pe care le-ați făcut împreună, călătoriți în locuri pe unde nu ați mai fost de mult timp, vă revedeți cu oameni de care nu mai știați nimic. Este o perioadă în care puteți redescoperi romantismul și afecțiunea de altădată. Este posibil să iei legătura cu o iubire, un amant din trecut, puteți rememora momente dragi, petrecute împreună. Dacă ești singur, atunci ai ocazia să te revezi cu o persoană de care ai fost îndrăgostit. Este momentul să înțelegi, să accepți unele lucruri pe care nu le-ai acceptat cândva și astfel să te eliberezi de o anumită suferință. Putem să vorbim despre o adevărată împăcare cu trecutul.
            Urmează o perioadă în care este posibil să revii asupra unor proiecte profesionale, reiei o activitate abandonată sau te întorci la un job unde te simțeai bine cândva. Este timpul să îți regăsești echilibrul și să te apuci serios de treabă pentru a reuși să duci la bun sfârșit un proiect profesional mai vechi. Finanțele sunt oarecum afectate de niște colaborări din trecut. Este momentul bilanțului. Putem să vorbim despre primirea unor bani care trebuiau să ajungă de mult timp în posesia ta. Este posibil să primești bani de la un prieten vechi, sume pe care nu prea mai sperai să le recuperezi. În perioada analizată ai ocazia să rezolvi o problemă din trecut, să găsești soluții salvatoare.

Capricorn – Doi de bâte
         În această perioadă, chiar dacă evenimentele se derulează într-un ritm destul de alert, tu vei alege să stai deoparte și să privești cu o oarecare detașare, dezinteres anumite conflicte, pierderi. Cu toate acestea, nu faci decât să aștepți cu grijă momentul oportun pentru a acționa fără ezitare luând anumite decizii și asumându-ți unele riscuri, în situațiile critice. Este și o perioadă de reflexie pentru a alege calea cea mai bună, înainte de a porni pe un drum anume. Pe de o parte, această carte reflectă nehotărârea, incapacitatea de a acționa iar, pe de altă parte, se poate vorbi despre riscul de a declanșa conflicte, de a te implica în tot felul de activități care te pot epuiza, din punct de vedere fizic și emoțional. Deviza perioadei analizate, pentru tine, este: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” Aristotel
            Dacă ești deja implicat într-o relație de lungă durată atunci poți avea tot felul de sentimente contradictorii. Îți dorești să poți da dovadă de mai multă detașare în privința anumitor probleme din cadrul relației, fără să te implici emoțional. Pe de altă parte ești conștient de faptul că această situație nu face decât să agraveze și mai mult tensiunile din relație. Nehotărârea nu te poate ajuta în găsirea stării de echilibru. Fie cauți soluții concrete și discuți „cu cărțile pe masă”, fie îți iei rămas bun de la o relație toxică. Este o stare de lucruri care se tot perpetuează măcinându-te treptat și obosindu-te peste măsură, cât timp nu iei nici-o măsură fermă. Dacă ești singur atunci te afli în așteptarea partenerului potrivit. Vrei și nu prea să te implici într-o relație. Ești acum într-o perioadă de reflexie, de analiză profundă a ceea ce vrei, în plan relațional.
            Este posibil să îți desfășori activitatea, să te ocupi de rezolvarea obligațiilor de serviciu gândind că asta e datoria pe care trebuie să o faci. Te complaci într-o anumită situație, fără să accepți alternative. Chiar dacă îți dorești un post mai bine plătit nu demarezi acțiuni concrete preferând ca acest gând să rămână la stadiul de dorință. Îți convine situația în care te găsești astfel că nu te poți aștepta la schimbări importante, în plan profesional. Este necesar să te implici mai mult în activitățile desfășurate în cadrul echipei de lucru și să devii un sprijin real pentru colegi și colaboratori. Este o lună în care nu prezinți un interes deosebit pentru muncă având nevoie de o pauză, de retragere. Nu te poți aștepta la rezultate deosebite, din punct de vedere financiar.

 
Vărsător – Împăratul
        Urmează o perioadă în care ai ocazia să faci ordine în viața ta dând dovadă de entuziasm, hotărâre, curaj, asumarea unor riscuri, inițiative originale. Este o carte de Tarot care favorizează lipsa de prejudecăți, acțiunile individuale. Pot să apară în preajma ta persoane care te ajută să îți schimbi viața, să te regăsești pe o nouă cale. Nu este exclus să te simți subjugat de o persoană cu autoritate, putere de decizie. Cert este că vei pune acum mai mult accent pe rațiune, pe fapte concrete. Deviza ta, pentru această lună, este: „Toți oamenii mari au fost mai întâi copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte!” Antoine De Saint-Exupery
             Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem spune că urmează o perioadă în care ai sentimentul că ești subjugat, ți se impun tot felul de lucruri și nu te poți manifesta cu adevărat. Pe de altă parte, poate fi vorba despre stabilitate, consolidarea relației de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci ai ocazia să te implici într-o relație cu cineva mai în vârstă. Tot ai sentimentul pregnant că nu îți poți manifesta deschis sentimentele, trăirile. Este posibil să te implici într-o relație extraconjugală cu un șef, o persoană cu influență.
            În perioada supusă analizei aici putem spune că ești mult mai atent la planul profesional punând un mai mare accent pe ordine și disciplină. Este posibil să te confrunți cu unele sancțiuni sau avertizări venite din partea unor superiori. Este o lună de disciplină și organizare dar și de asumarea de noi responsabilități. Tragi tare de tine pentru a reuși să duci la îndeplinire cu succes sarcinile de lucru. Muncești din greu pentru banii necesari pentru plata facturilor și cadourile pe care vrei să le faci de sărbători.

Pești – Patru de bâte
          Putem vorbi despre o lună în care ai ocazia să te bucuri de susținere și apreciere venită din partea oamenilor dragi. Participi la tot felul de întâlniri, petreceri care îți pot bucura sufletul. Putem să vorbim și despre o celebrare importantă în familie (nuntă, botez), de încredere și optimism. Ești mult mai încrezător în propriile forțe și idei având șansa de a da startul unor colaborări menite să îți aducă reușita pe termen îndelungat. Se anunță schimbări favorabile, pasiune, entuziasm, comunicare deschisă cu grupul din care faci parte. Deviza lunii analizate este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayam
            Cartea de Tarot extrasă anunță o schimbare în bine în cadrul relației având ocazia să observi cum se mai „limpezesc apele” în cadrul relației de cuplu. Ești mult mai deschis și mai comunicativ în relația de mariaj având dorința să te preocupi mai mult de viața în doi. Este o perioadă marcată de deschidere, realizarea de noi contracte sociale, petrecerea timpului liber împreună iar toate acestea vă vor apropia și mai mult. Poate fi vorba și despre primirea veștii nașterii unui (nou) copil sau un succes legat de un proiect comun. Dacă te găsești încă în căutarea adevăratei iubiri atunci, în această lună, ai șansa de a da startul unei relații de dragoste care te poate ajuta să te simți împlinit, împăcat cu tine însuți. Poate fi vorba și despre luarea deciziei de a te căsători.
            Este o perioadă care ar trebui să-ți aducă rezultate deosebite în carieră. Fie primești un job care vine „la pachet” cu un salariu motivant, fie te bucuri de un succes deosebit care vizează un proiect pentru care ai muncit foarte mult. Te simți susținut și apreciat de către colegi și de către superiori. Putem să vorbim despre implicarea într-un parteneriat care îți va aduce rezultate frumoase, din punct de vedere financiar. Este o lună benefică, din punct de vedere financiar. Primești banii la care te așteptai sau semnezi acum un (nou) contract de muncă care îți va aduce și mai mulți bani la bugetul personal. Cert este că ar trebui să profiți de noile oportunități de avansare la locul de muncă.