Săptămâna 9 – 15 septembrie 2019

001 Berbec    Berbec
         Pot avea loc discuții la nivel înalt dorindu-ți să faci schimbări importante, în plan profesional, să obții acordul unor șefi în ceea ce privește obținerea unui post mai bine plătit. Ai grijă însă la tendința de a fi impulsiv, consideri că ai mai multe drepturi decât ceilalți colegi și astfel ești perceput de către ceilalți ca fiind tupeist, lipsit de scrupule. Ai ocazia să dezvolți relații de prietenie cu persoane prin intermediul cărora să reușești să obții o mărire de salariu, să atragi mai mulți bani în contul personal. Te confrunți cu dezamăgire, trădare, informații care sunt deconspirate și care vizează viața personală și planurile tale de viitor. Ești vulnerabil în ceea ce privește sănătatea, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Relația cu partenerul de viață riscă să devină tensionată la sfârșitul perioadei fiind nevoie de mai multă înțelegere și diplomație din partea ta.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
        Încerci să găsești un alt sens activităților profesionale căutând noi resurse de progres, modalități diverse de a ajunge la persoanele care te pot ajuta să te dezvolți, să evoluezi, din punct de vedere profesional. Ești pus pe fapte mari și nu te oprești din muncă beneficiind de energie, ai motivația necesară de a lupta pentru concretizarea propriului țel. Uimești prin fler, curaj, capacitatea de a rezolva sarcinile de lucru la timp, prin originalitate, spontaneitate fiind un om de bază în mediul de lucru. Știi ce vrei și nu te lași până când nu îți îndeplinești obiectivele, fie că este vorba despre relația de cuplu sau o relație de amor. Ești deschis către nou, dornic să socializezi, să interacționezi cu oameni interesanți. La sfârșit de săptămână preferi să te retragi în solitudine, să îți faci ordine printre lucruri dar și pentru a pune la cale strategii cu impact pe termen îndelungat.
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
          Încă de la începutul săptămânii pui la cale reluarea unor activități de învățare, de acumulare de informații, activități intelectuale, înscrierea la noi cursuri de perfecționare, planuri de călătorii. Este momentul să finalizezi o activitate profesională, o colaborare care nu îți mai aduce sentimentul de împlinire și nici beneficii în plan financiar. Apar noi oportunități de a schimba direcția în plan profesional dar este nevoie de atenție la predispoziția de a fi mințit, dezamăgit, trădat de amici. La sfârșit de săptămână se poate vorbi despre finalizarea unor relații de prietenie, aflarea unor informații nu tocmai favorabile, vis-a-vis de o organizație, o asociație din care faci parte.  
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac           
         Te poți aștepta la primirea unor bani, o primă, susținere financiară venită prin intermediul unui partener de afaceri sau de viață. Ai ocazia să mai achiți din datorii sau să plătești o taxă, un impozit, facturi restante. Fii prudent la documentele pe care le semnezi și informează-te despre aspectele care vizează o casă, proprietate, o moștenire. De evitat investițiile de anvergură care se vor dovedi, cu timpul, destul de păguboase, din punct de vedere financiar. În a doua parte a săptămânii este recomandat să eviți deplasările departe de casă sau măcar să îți iei mai multe măsuri de prevedere întrucât ești predispus la evenimente neplăcute. În ultima zi a perioadei ești oarecum derutat neștiind prea clar ce decizie să iei, vis-a-vis de carieră. Se poate vorbi despre răsturnări de situație, în plan profesional, care te vor bulversa în mod profund.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu                     
        Încă de la începutul acestei perioade ai ocazia să te lămurești asupra unei relații de cuplu existentă fiind nevoie de mai multă mobilizare din partea ta, evită însă luarea unor decizii pe care le vei regreta ulterior. Se discută mult despre bani, proiecte comune și bunurile deținute în comun. Ești ferm pe poziție fiind nevoie să o lași mai ușor cu ego-ul, care nu face decât să te îndepărteze de îndeplinirea adevăratului ideal. Banii vin și se duc, cert este că reușești să investești în casă, fiind vorba despre o eventuală renovare, reparații. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să faci o deplasare departe de casă, să ajungi prin locuri dragi, să te reîntâlnești cu amici, să stai la povești, să depeni amintiri.
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară       
          Fii atent la ceea ce se petrece în mediul de lucru și nu lua de bună tot ce ți se spune, mai ales dacă ai de-a face cu competitori sau colegi invidioși. Este timpul să reconfigurezi anumite relații profesionale, să te informezi, să acumulezi noi cunoștințe înscriindu-te eventual la un curs de perfecționare. În a doua parte a săptămânii ești derutat în ceea ce privește relația de cuplu sau un parteneriat în care ești implicat de ceva timp. Apar răsturnări de situație, intri în posesia unor informații neplăcute, ești dezamăgit, nevoit să reevaluezi, să renunți la colaboratori care nu mai merită încrederea ta. La sfârșit de săptămână te implici într-un proiect comun cu partenerul de viață sau o persoană de încredere având ocazia să te bucuri de susținere financiară, de favoruri deosebite venite din partea unor persoane de la care nu aveai așteptări prea mari.
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță         
         Este un început de săptămână în care te concentrezi pe activitățile care presupun creativitate, inspirație, originalitate din partea ta. Se poate vorbi acum despre șansa de a reconfigura o relație sentimentală sau de a da startul unei noi relații de amor. Este nevoie de calm, echilibru, atenție la detalii în relația cu propriul copil fiind deosebit de important să asculți și punctul de vedere al acestuia. În a doua parte a săptămânii se pot activa unele conflicte la locul de muncă fiind nevoit să îți schimbi atitudinea sau modul de a vedea lucrurile în relația cu colegii. Se poate ajunge la probleme serioase, dacă ții cont de bârfe și îndemnul de a te implica în discuții care nu te privesc. La sfârșit de săptămână alegi să petreci mai mult timp cu partenerul de viață, de la care este posibil să primești reproșuri că nu ții cont de dorințele, sfaturile și îndrumările acestuia.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion       
           Se recomandă mai multă preocupare față de familie și în tot ce vizează activitățile gospodărești. Se preconizează o eventuală schimbare de domiciliu sau renovări venite la momentul potrivit. Spre sfârșitul perioadei acorzi mai multă atenție activităților socio-profesionale, te sfătuiești cu un șef despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci în mediul de lucru remarcându-te prin originalitate, combativitate, dedicare, prin efort și răbdare reușind să ajungi la un consens cu colegii. Relația sentimentală îți creeză o stare de confuzie neștiind prea clar cum să acționezi, dacă merită să acorzi credit unei persoane care nu te susține în momentele critice. Se recomandă mai multă prudență în relația cu propriul copil!
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
         Ești pus serios pe studiu încecând să ajungi la resursele de care ai nevoie pentru a te înscrie la un curs de perfecționare. Te gândești dacă merită tot acest efort, ce beneficii ar putea să îți aducă. Este timpul să îți asumi mai multe resposnabilități la locul de muncă astfel că un sfat venit din partea unor persoane experimentate este binevenit acum. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să constați că ceea ce ai planificat, vis-a-vis de o locuință, achiziția/vânzarea unei proprietăți nu este tocmai ceea ce sperai. Nu este momentul potrivit pentru a face face schimbări care vizează o proprietate sau o moștenire. Au loc discuții, întâlniri cu părinții, râzgândiri fiind predispus la comunicare tensionată cu rudele apropiate.
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Fii mult mai atent în ceea ce privește domeniul financiar, veniturile din muncă proprie. Este posibil să te confrunți cu încurcături, pierderi neașteptate, neprevăzut riscând să îți creeze starea de neîmplinire, mai ales în a doua parte a săptămânii. Fii prudent și nu te grăbi să semnezi acum vreun document oficial, până când nu consulți cu mare atenție termenii și condițiile. Pot apărea tot felul de confuzii în negocieri, întorsături, răzgândiri, neplăceri datorate rudelor apropiate. Au loc multe dialoguri cu persoane din mediul tău apropiat care nu fac decât să îți răpească din timpul liber. La sfârșitul perioadei alegi să petreci mai mult timp acasă, alături de cei dragi, în locul preferat sau dedicându-ți timpul pentru a face ordine în propria garderobă.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
         Este un început de săptămână dedicat aspectelor personale încercând să faci ordine în relația cu ceilalți. Ești ferm hotărât să nu mai accepți jumătăți de măsură și să mergi pe o cale cu totul nouă, una pe care, poate, nu ai avut curaj să mergi până acum. Timpul este de partea ta, totul este să lupți cu încredere pentru ceea ce dorești să primești. Fii prudent, în ceea ce privește cheltuielile, în a doua parte a perioadei și evită să dai bani cu împrumut. Ești predispus la pierderi, furt, o eventuală amendă, sancțiuni. La sfârșit de săptămână primești informații neclare, vis-a-vis de persoane din mediul apropiat, tot ce ai de făcut este să îți vezi de treburile tale și să nu lași deoparte aspecte importante care vizează domeniul profesional.  
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care vizează acte, documente oficiale sau schimbări ce ar putea să influențeze doemniul tău profesional. Este nevoie de mobilizare venită din partea ta și să fii mult mai ancorat în realitate, fără să mai iei în seamă tot ce ți se transmite acum. Există posbilitatea să primești informații false pentru a fi indus în eroare în mod intenționat. Mare atenție la oamenii cu care te asociezi, ce anume împărtășești celor din mediul tău, la ce riscuri ești supus, odată ce dai startul unui parteneriat. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să câștigi bani din muncă proprie dar și cheltui, fără să realizezi că depășești bugetul personal. Sunt șanse să pui capăt definitiv unei relații care te-a epuizat peste măsură, din punct de vedere psihic-emoțional.