Săptămâna 9 – 15 octombrie 2023

       Începutul săptămânii îl dedici unei relații sentimentale sau aspectelor care vizează relația cu propriul copil. Trebuie doar să fii mai pragmatic și să nu pui la suflet orice vorbă spusă la nervi de către oamenii cu care nu rezonezi, din punct de vedere afectiv. Ești preocupat de relația cu părinții fiind important să stai de vorbă cu aceștia, în legătură cu unele probleme personale. Se pot declanșa discuții neplăcute cu familia, având ca subiect principal banii, o afacere personală. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări sau a relației de mariaj, care ridică serioase semne de întrebare. Tot ce ai de făcut este să fii încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații limită.

        Încă de la începutul săptămânii dedici mai mult timp aspectelor care vizează familia, propria casă sau pentru a relua conversațiile cu rudele apropiate, vis-à-vis de o proprietate. Ai sentimentul că nu se mai termină problemele reușind cu greu să te mobilizezi pentru a rezolva unele neînțelegeri legate de relația cu familia. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile care țin de carieră sau în privința unei relații personale. Te poți aștepta la tot felul de neclarități care vizează imaginea ta în plan public. Nu exagera cu critica la adresa unui superior sau asupra unor persoane cu autoritate în stat. La sfârșit de săptămână s-ar putea ca ceea ce ți-ai planificat la începutul perioadei să fie complet dat peste cap. Înarmează-te cu răbdare și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, până când nu primești informații sigure, de la persoane de încredere.

         Începi săptămâna dedicând timp planurilor care țin de un loc de muncă care îți creează, încă, tot felul de probleme. Acordă atenție la probleme de sănătate care riscă să iasă de sub control. Porți discuții intense cu un profesor/învățător, legate de propriul copil încercând să găsești alternative mult mai eficiente legate de educația acestuia. Reușești să te folosești de informațiile primite pe căi mai puțin oficiale pentru a rezolva o problemă care implică persoane oficiale, apelezi la factori de decizie. Nu este cazul să intri în panică întrucât șansa de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus este de partea ta. La finalul perioadei este timpul să te preocupi mai mult de domeniul spiritual, să reiei discuțiile care îți dau sentimentul de eliberare și pace interioară.

       Ești pus serios pe treabă încercând să găsești noi posibilități de a obține un contract avantajos sau pentru a reveni asupra unei colaborări. Este timpul să o lași mai ușor cu grijile cotidiene și să te mobilizezi pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere în relația cu partenerul de viață. Motivul neînțelegerilor se datorează și banilor care nu sunt suficienți pentru a rezolva o problemă de sănătate sau pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare. La jumătatea săptămânii ai ocazia să profiți din plin de abilitățile personale prin care reușești să atragi mai multe resurse financiare în contul personal. Este timpul să primești răspunsuri legate de o acțiune, un proiect demarat în trecut, care vizează și relația de cuplu. La sfârșitul săptămânii ești preocupat de propria persoană.

      Ești dornic să acționezi în sensul progresului în plan personal. Fii prudent, mai ales dacă ai de făcut schimbări în carieră, nu te grăbi și nu lua decizii la nervi. Este indicat să stai de vorbă cu o persoană de încredere, care poate să te îndrume în momentele de derută. La jumătatea săptămânii este bine să fii mult mai prudent, mai ales dacă ai de făcut o reparație prin casă sau o schimbare legată de domiciliu. Se recomandă atenție în ceea ce privește relația cu familia și ține cont de sfaturile unor persoane mai în vârstă, vis-a-vis de o decizie care vizează o investiție în domeniul imobiliar. La sfârșit de săptămână ești preocupat de treburile gospodărești sau pentru a pune la cale o petrece în familie.

       Ai multe lucruri în minte pe care vrei neapărat să le concretizezi, mai ales când ai de partea ta oameni care te susțin în demersurile tale. Acordă atenție la modul în care îți exprimi propriile idei deoarece este posibil să atragi dușmănii menite să îți strice anumite planuri din domeniul profesional. Ai ocazia să reiei discuțiile legate de o relație sentimentală din trecut sau primești tot felul de acuzații din partea persoanei iubite. Pe de altă parte ești predispus la compromis dar și la pierderi serioase, în ceea ce privește o investiție neinspirată. Comunicarea deschisă în relația cu colegii te va ajuta să rezolvi animozitățile din ultima perioadă. Fii atent la detalii, fără a deveni critic cu ceilalți. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente frumoase în mijlocul naturii sau pur și simplu lucrând cu spor la un proiect profesional.  

        Îți pui întrebări despre relația cu prietenii sau cu un grup din care faci parte. Este timpul să primești răspunsuri nu prea plăcute dar care îți dau ambiția necesară pentru a pune capăt definitiv unor relații neconstructive. Poate fi ocazia de a învăța și de pe urma unor eșecuri. Este timpul să o iei de la capăt, cu alți oameni, în alt loc și chiar să progresezi mult mai rapid decât ai fi crezut. Pe de altă parte te simți în elementul tău, cât timp poți face ceea ce îți dorești cu adevărat, fără să dai explicații nimănui. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să folosești resursele materiale pentru a face o investiție inspirată, legată de un loc de muncă sau un hobby care îți va aduce și beneficii financiare. Lucrurile se vor așeza în favorarea ta, îndeosebi dacă este vorba despre o negociere sau susținere venită din partea unor rude. La sfârșit de săptămână ești preocupat de relația cu partenerul de viață sau o colaborare pe care ai ales să o dai deoparte considerând că există lucruri mult mai importante pentru propria persoană.

        Ești nemulțumit de atitudinea unor prieteni care nu se țin de cuvânt, îndeosebi dacă ești implicat cu aceștia într-o colaborare profesională. Ai ocazia să iei legătura cu o persoană aflată în străinătate și care încearcă să te ajute pentru a rezolva unele aspecte care țin de o investiție făcută în trecut. Nu te grăbi să pleci la drum lung și nu ține cont de sfaturile și promisiunile venite din partea unei persoane aflată în străinătate. De evitat efortul fizic și intelectual întrucât ești predispus la agitație, impulsivitate, oboseală care ar putea să reactiveze unele probleme de sănătate. Lasă lucrurile să se deruleze după un anumit ritm, fără să intervii întrucât există riscul să strici armonia din mediul de lucru, datorită impulsivității și dorinței de a finaliza cât mai rapid ceea ce ți-ai propus. La sfârșit de săptămână s-ar putea ca anumite treburi casnice să fie amânate datorită stării de oboseală accentuată sau pentru că ești nevoit să pleci la drum lung.

        Încă de la începutul săptămânii ai în plan acțiuni care vizează relația cu persoanele aflate la mare distanță sau de altă naționalitate. Poate fi vorba și despre un câștig neașteptat, fie dintr-o moștenire, fie din vânzarea unei proprietăți. Fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi la începutul săptămânii. Ziua de vineri se poate dovedi agitată, la capitolul relație cu prietenii sau în plan sentimental. Trebuie să fii prudent la pretențiile venite din partea celuilalt și să discuți cu mai multă sinceritate despre ceea ce te derajează, de fapt, într-o relație de parteneriat. La sfârșit de săptămână, chiar dacă ai chef de distracții alături de prieteni, nu este exclus să te răzgândești în ultimul moment și alegi să petreci timpul în solitudine.

         Ești preocupat de plata taxelor, a impozitelor, datorii de care încerci să scapi. Cauți soluții salvatoare în ceea ce privește un împrumut care trebuie achitat. Nu este cazul să duci greul doar tu, mai bine încearcă să împarți cu cei din familie responsabilitățile tale. Reușești să fii un punct de echilibru în mediul tău de lucru. Nu neglija propria sănătate! La jumătatea săptămânii este posibil să nu te faci înțeles de către unele persoane din anturaj și astfel ajungi la certuri din nimicuri. Ziua de vineri nu este tocmai favorabilă, în ceea ce privește studiile sau deciziile legate de acte, o negociere sau despre o călătorie departe de casă. Primești susținere din partea unui șef sau a unei persoane care deține o funcție de răspundere. La sfârșit de săptămână știi cum să te mobilizezi și să găsești alternative de distracție, de petrecere a timpului liber, în ciuda problemelor sau a schimbării bruște de atitudine a unor persoane din mediul tău. 

        Chiar dacă ai temeri legate de o relație de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj, ai totuși ocazia să te lămurești asupra unor aspecte, încă din prima zi a acestei săptămâni. Nu este cazul să pui în „cârca” altora grijile tale financiare, ci caută să găsești soluții abordând o atitudine mult mai optimistă și încrezătoare în propriile forțe. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii prudent la drum întrucât ești predispus la răsturnări de situație, vis-a-vis de o relație sentimentală sau în ceea ce privește propriul copil. Nu este momentul să te agiți pentru lucruri inutile, acordă atenție la relația cu persoanele din mediul apropiat, cu părinții, rude care au nevoie de sprijinul tău moral și/sau financiar. În ultima zi a săptămânii, deși ți-ai propus să te relaxezi, mintea și sufletul îți sunt tot la domeniul profesional, la încercarea de a găsi soluții salvatoare legate de un proiect profesional. 

         Chiar dacă ți se promit multe avantaje în plan profesional este bine să fii obiectiv și să ceri mai multe lămuriri, vis-a-vis de schimbările apărute în programul de lucru sau privitor la noile reguli din echipa de lucru. Nu este momentul să iei în serios orice promisiune venită din partea unor colegi, ba din contră, fii prudent în deciziile pe care le iei. Este posibil ca o persoană apropiată să îți ofere ajutorul de care ai nevoie, într-un moment de confuzie, nehotărâre în plan relațional. Ești capabil să rezolvi animozitățile legate de o relație sentimentală sau privești cu mai multă detașare o relație care ți-a creat probleme în ultima perioadă. Reiei conversația cu prieteni din trecut, care vin cu tot felul de inițiative, te îndeamnă să ieși din starea de rutină. La sfârșitul săptămânii ești creativ fiind dedicat finalizării unui proiect care te solicită, din punct de vedere intelectual. Ești preocupat de aspecte care vizează domeniul profesional reușind să găsești echilibrul între obligațiile care țin de locul de muncă și cele care vizează relația de cuplu.