Săptămâna 9 – 15 martie 2020

          Este o perioadă importantă, în ceea ce privește propria sănătate dar și relația cu colegii de muncă sau colaboratorii. Se poate vorbi acum despre șansa de a relua o colaborare sau pentru a revizui aspecte care vizează un proiect profesional. Nu este momentul potrivit pentru a răscoli anumite acțiuni din trecut întrucât nu faci decât să declanșezi dușmănii greu de „ținut în frâu”. Mare atenție la ce anume spui și replicile pe care le dai întrucât riști să declanșezi certuri. Stai departe de orice ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional și privește la aspectele frumoase ale vieții. Este momentul să faci curățenie în viața relațională, să te reorganizezi, să îți schimbi propria atitudine, vis-à-vis de ceilalți, fără să mai dai vina pe alții pentru neîmplinirile și eșecurile tale din trecut.

          Încă din primele zile ale acestei săptămâni ești dornic de aventură, vrei să faci tot felul de schimbări în plan amoros fiind predispus la reluarea unei relații de iubire sau a unor discuții secrete, vis-à-vis de o relație din trecut. Nu te agita prea mult, atunci când vine vorba despre relația cu colegii de muncă, îndeosebi în prima parte a săptămânii, întrucât nu faci decât să răscolești niște lucruri din trecut care nu te vor avantaja, din punct de vedere profesional. Spre sfârșitul săptămânii se cere să fii mult mai prudent în relația cu partenerul de viață care este împotriva ideilor tale și astfel să ajungi foarte ușor la tot felul de contradicții, replici jignitoare. La sfârșitul săptămânii ești copleșit de agitația din jurul tău preferând să petreci momente de relaxare, departe de atitudinea celor agitați din jurul tău.

       Starea ta de agitație, de neliniște te predispune la vorbă multă și mai puțină acțiune. Evită să arunci cu vorbe pe care le vei regreta mai târziu! Fii prudent la ce anume împărtășești, mai ales în relația cu colegii de muncă și nu te entuziasma, atunci când vine vorba despre bârfă la adresa șefului. La jumătatea săptămânii se preconizează acțiuni importante care vizează casa, familia, relația cu părinții. Nu este exclus să afli vești neplăcute, vis-à-vis de unul dintre părinți. Se pot relua unele discuții neplăcute care vizează patromoniul, relația cu familia, informații care ți-au fost ascunse și care vin acum spre tine răscolindu-te în mod profund. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează relația cu propriul copil. Poate fi vorba și despre reacții neașteptate din partea persoanei iubite.

      Ești foarte preocupat de modul în care ai putea câștiga mai mulți bani prin muncă proprie sau cum poți primi o eventuală mărire de salariu dar vei observa că, de fapt, adevăratele probleme vin din cu totul altă direcție. Caută să vezi care sunt adevăratele nemulțumiri din relația de cuplu sau într-o relație de asociere. Nu te grăbi să tragi concluzii, până când nu aduni mai multe informații care vizează o acțiune derulată în trecut. De evitat semnarea de contracte, implicarea în noi asocieri! Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la reproșuri venite din partea familiei. Fii calm și nu da curs unor discuții care, oricum nu vor ajunge la un rezultat favorabil.

 

       Încă de la începutul săptămânii ai sentimentul că ești „luat de val” astfel că se cere foarte mult calm din partea ta și să nu dai curs provocărilor venite, fie din partea colegilor de muncă, fie dinspre un superior sau în relația cu partenerul de viață. Fii centrat pe propriul suflet și vezi care sunt nevoile tale reale acum! La mijlocul săptămânii ești derutat de atitudinea unor persoane aflate în străinătate sau poți pune capăt unei colaborări cu o firmă cu capital străin. La sfârșitul perioadei porți discuții intense cu rudele apropiate. Stai departe de orice polemici, mai ales dacă este vorba despre discuții în care sunt implicați părinții!

          Reușești cu greu să găsești un echilibru între problemele din carieră și familie iar aceasta te predispune la contraziceri, reproșuri în relația de cuplu. Încearcă să nu mai ții cont de orice replică și las-o mai ușor cu munca. Fii organizat, atent la ceea ce contează cu adevărat și acordă-ți mai multe momente de relaxare. Zilele de miercuri și joi sunt favoarabile pentru a te lămuri asupra unei relații sentimentale. Este posibil să îți schimbi atitudinea, modul de a vedea lucrurile într-o relație care, oricum îți punea multe semne de întrebare. La sfârșit de săptămână este important să te preocupi de propriul organism, eventual să mergi la un salon de cosmetică sau pur și simplu să te relaxezi. Nu te implica în activități care nu îți fac plăcere! 

        Chiar dacă ai sentimentul că nu mai poți să faci față solicitărilor venite din toate direcțiiile, cert este că ai ocazia să pui capăt definitiv unor relații nefavorabile pentru propriul progres. Fii atent la detalii și nu te pierde în discuții frivole, bârfe care nu fac decât să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. La mijlocul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent la banii veniți din muncă proprie, bani câștigați cu mult efort și dedicare. Ești predispus la pierderi, anularea unui contract de colaborare sau renunțarea la un loc de muncă care nu te mai mulțumește, îndeosebi din punct de vedere financiar. La sfârșit de săptămână este bine să nu te lași atras în certuri cu rudele apropiate!  

      Este un început de săptămână contradictoriu în relația cu prietenii având ocazia să observi adevărata față a unor relații. Nu este cazul să te enervezi pentru lucruri mărunte, lipsite de importanță, ci bucură-te fiindcă ai ocazia să observi adevăratele intenții ale unor persoane lipsite de scrupule. Fii prudent, în ceea ce privește sănătatea și stai departe de orice ar putea să te predispună la eventuale accidente. La sfârșit de săptămână este recomandat să îți acorzi mai mult timp pentru rezolvarea problemelor care țin de propria persoană dar și în privința relației de cuplu.

      Este posibil ca un șef să te enerveze, încă din primele zile ale săptămânii și astfel să îți pierzi răbdarea aruncând cu tot felul de cuvinte. Nu este momentul potrivit pentru a te lăsa atras în certuri, contraziceri întrucât riști să declanșezi conflicte care te pot afecta pe termen îndelungat. Lasă-te ghidat de intuiție și nu mai privi cu ciudă la cei care reușesc să se descurce mult mai ușor în situații limită. La mijlocul săptămânii alegi să acționezi în secret, mai ales dacă este vorba despre profesie. În weekend te poți aștepta la răzgândiri, schimbarea programului sau pur și simplu nu mai ai chef să pleci într-o călătorie.

     Începi săptămâna preocupat de relația cu persoane aflate la mare distanță, eventual încerci să dai curs unei relații de dragoste. Nu este o perioadă tocmai favorabilă, din punct de vedere sentimental, existând riscul să apară tot felul de confuzii, probleme de comunicare în relația cu sexul opus. La mijlocul săptămânii ai ocazia să revizuiești aspecte care vizează relația cu un superior sau ajungi la un conflict care poate să anuleze un proiect profesional. Las-o mai ușor cu impulsivitatea, mai ales dacă este vorba despre carieră! La sfârșit de săptămână ar fi bine să nu împărtășești cu alții planurile care vizează schimbările pe care vrei să le faci în carieră.

    Nu are rost să dai curs unei colaborări care nu este ceea ce căutai. Oricât de multe ți se promit acum, nu este momentul potrivit pentru a semna un contract de colaborare sau pentru a încerca să accesezi fonduri, să apelezi la vreun împrumut. Este posibil să intri în posesia unor informații secrete legate de bani, o afacere personală. Evită să investești acum într-o afacere întrucât ești predispus la pierderi mari de bani. Fii mai precaut, atunci când vine vorba despre semnarea de acte, studii, călătorii sau negocieri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci timpul alături de prieteni sau poți merge la o petrecere. Nu ești într-o formă tocmai bună reușind cu greu să te destinzi.

       Încă de la începutul săptămânii apar tot felul de discuții neplăcute în relația de parteneriat. Este recomandat să ții cont și de punctul de vedere al celuilalt și să o lași mai ușor cu starea de revoltă. Ține cont de sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă, cu experiență de viață și profesională. Tot timpul ai ceva nou și interesant de învățat de la ceilalți așa că ascultă și părerile altora! Neplăcerile din plan financiar riscă să destabilizeze și relația cu familia și prietenii. La sfârșit de săptămână ești cu gândul la ceea ce ai putea face pentru a găsi un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele de familie.