Săptămâna 9 – 15 decembrie 2019

001 Berbec    Berbec
         Se prefigurează schimbări importante în ceea ce privește relația cu ceilalți, totul depinde de modul în care îți exprimi propriile păreri, fără să adopți o atitudine autoritară. Șansa este de partea ta, în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de câștiguri pe care să le obții din muncă proprie. În prima parte a săptămânii este bine să aplici dictonul: „Cere și ți se va da!” fiind timpul să primești, la momentul oportun, ceea ce ai cu adevărat nevoie. Ai însă tendința de a cheltui fără măsură și poți să ajungi la o adevărată criză ce vizează domeniul financiar. Nu există obstacole deosebite, ci doar dorința de a trece peste orice piedică. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii atent la reacțiile venite din partea adversarilor și să nu te grăbești să acționezi, dacă ai de luat decizii importante ce vizează semnarea unor acte sau dacă ai de negociat, de realizat o vânzare/cumpărare importantă. Este bine să te preocupi mai mult de relația cu persoana iubită sau de propriul copil având ocazia să redescoperi jocul, momentele de relaxare alături de cei dragi.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
        La începutul acestei săptămâni preferi să îți refaci puterile, să analizezi cu mai multă atenție mediul în care muncești, colegii cu care colaborezi la un proiect comun. Ai ocazia să te ocupi mai mult de propria personaă, să îți duci la îndeplinire anumite obiective pe care le-ai tot amânat din motive independente de tine. Resimți nevoia profundă de a face curățenie în grupul de prieteni eliberându-te astfel de persoane care îți creează tot felul de pierderi, fie că este vorba despre planul material sau cel psihic-emoțional. La jumătatea săptămânii ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din salariu, din munca de zi cu zi. Încerci din răsputeri să fii chibuit cu banii dar se pare că există tot felul de tentații astfel că nu este exclus să ajungi la discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește folosirea resurselor materiale de care dispui. Relația cu familia, părinții devine prioritară astfel că încerci să îți faci timp pentru aceștia, chiar dacă ai sentimentul că nu reușești să finalizezi tot ce ți-ai propus.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         În această săptămână este foarte posibil să fii surprins de reacția neașteptată venită din partea unor amici care nu vor să țină cont și de punctul tău de vedere și să accepte că ai și tu viața, familia ta nefiind posibil să stai la dispoziția altora, ori de câte ori ți se cere ajutorul. Îți prinde bine starea de solitudine, de introspecție, să faci un bilanț serios al vieții personale, să observi ce ai pierdut, la ce ai renunțat de bună voie și ce ai câștigat de-a lungul acestui an. Ai ocazia să cunoști persoane noi, interesante care vor juca un rol important în existența ta. Spre sfârșitul săptămânii este de dorit să te protejezi mai mult, să o lași mai ușor cu munca. Nu exagera nici în relația cu partenerul de viață existând riscul să fii, poate, prea cicălitor, posesiv, gelos. Există modalități mult mai bune pentru a-ți dovedi dragostea față de cel drag!
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac            
        În această perioadă este posibil să apară schimbări importante pentru tine, în plan profesional, spre suprinderea unor prieteni care nu sunt tocmai încântați, în ceea ce privește deciziile tale. Ai ocazia să faci deplasări în interes de serviciu sau încerci să găsești o modalitate mult mai eficientă pentru a le fi de ajutor unor colegi și chiar unor superiori. Fii atent la deciziile pe care le ei, vis-a-vis de o relație de colaborare sau schimbarea locului de muncă. Nu este exclus să apară noi oportunități care vizează o eventuală colaborare menită să îți aducă și schimbări în plan personal. Sfaturile care vin din partea unor persoane din mediul de lucru se pot dovedi a fi în avantajul tău. Spre sfârșitul săptămânii te simți de-a dreptul obosit dorindu-ți să stai departe de orice aglomerație, să evadezi din agitația cotidiană.
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Reiei legătura cu persoane aflate în străinătate care insistă să contribui la un proiect comun, eventual să îți schimbi jobul. Nu ești sigur dacă merită să faci schimbări importante acum. Ești mult prea concentrat pe finalizarea unor proiecte deja începute. Nu ai decât să reevaluezi unele relații sau să reiei anumite cursuri de perfecționare, să pleci într-o călătorie în interes profesional. Ești susținut de superiori pentru a-ți împlini ambițiile din planul profesional, în ciuda nemulțumirilor din ultima perioadă. La sfârșitul acestei săptămâni se pare că ai mai mult chef să petreci timpul alături de prieteni. Evită să faci excese alimentare și/sau de alcool.
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Ai ocazia să intri în posesia unor bani, fie că este vorba despre un câștig neașteptat, fie că primești bani de pe urma câștigării unui proces, a unei moșteniri sau ești despăgubit pentru anumite daune care ți-au fost făcute în trecut. Pe de altă parte ai de plătit facturi urgente, taxe și impozite. Fii mult mai prudent în ceea ce privește o relație intimă, care nu este ceea ce sperai. La mijlocul săptămânii ai ocazia să pleci într-o călătorie îndepărtată sau te preocupi mai mult de studiu, porți dialoguri interesante cu oameni deosebiți, eventual cu un profesor, mentor. Spre sfârșitul săptămânii ești tot mai agitat, mai ales atunci când vine vorba despre domeniul profesional. Ai tendința să îți faci griji inutile despre situații care nu prea corespund cu realitatea.  
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță        
          Chiar dacă ești solicitat din punct de vedere profesional tot mai ai timp să te preocupi de eventualele probleme care se cer a fi urgent rezolvate în relația de mariaj. Îți trebuie multă răbdare dar, mai ales, atenție la nevoile partenerului de viață. Pe de altă parte nu trebuie să neglijezi nici relația cu părinții, care au nevoie de susținerea ta morală. La mijlocul săptămânii încerci să impresionezi persoana iubită cu un cadou sau o invitație surpriză, eventual poate chiar tu ești luat prin suprindere de o veste. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești, vis-a-vis de anumite aspecte care vizează relația cu persoane aflate în străinătate și îți schimbi astfel planurile făcute cu ceva timp în urmă.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion     
         Acorzi mai multă importanță propriei sănătăți fiind posibil să te confrunți cu probleme neașteptate de sănătate. Este recomandat să adopți un regim alimentar și de viață echilibrat și să urmezi întocmai sfaturile medicului, în cazul în care chiar este necesar să intervii promt. Te poți aștepta la decizii importante legate de locul de muncă sau la noi oportunități de a progresa, în plan profesional. Nu exagera, în ceea ce privește grijile, vis-a-vis de relația de cuplu, doar pentru că ești stresat de problemele din carieră. La sfârșit de săptămână este necesar să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de dragoste și să nu te enervezi din orice nimic. Încerci să găsești alternative de progres în carieră sau susținere pentru a obține un job, un post mai bine plătit.
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         Este multă agitație la locul de muncă fiind nevoit să lucrezi chiar și peste program. Că vrei sau nu, va trebui să te supui cerințelor de la locul de muncă și să îndeplinești la timp sarcinile de serviciu. Este momentul potrivit să acorzi o atenție specială unei relații sentimentale, în ciuda comentariilor sau a nemulțumirilor venite din partea familiei, a părinților. Tu știi mai bine ce vrei, ce ai nevoie, dacă merită să dăruiești iubirea. Te poți aștepta să apară răsturnări de situație care îți vor pune inima pe jar. Nu te lăsa amăgit de promisiunile venite din partea unor colegi neserioși care nu fac decât să se laude. Încearcă să fii precaut în relația cu colegii întrucât pot să apară conflicte în orice moment datorită unor evenimente menite să te ia prin surprindere. La sfârșit de săptămână ai chef de plimbare așa că cel mai bun lucru ar fi să pleci cu persoana iubită cât mai departe de casă, să te destinzi, să profiți din plin de timpul liber.
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn                    
          Ai chef de treabă acordând mai multă atenție propriei gospodăriei, plății unor facturi sau pregătești casa pentru sărbătorile de iarnă. Este un început de săptămână promițător la capitolul relație cu familia. Nu vor lipsi nici surprizele neplăcute venite, îndeosebi din partea unor rude apropiate care sunt preocupate să își vadă propriul interes. La mijlocul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute alături de propriul copil sau te lămurești asupra adevăratelor intenții venite din partea persoanei iubite. Pe de altă parte poate fi vorba despre o invitație la petrecere unde poți să întâlnești o persoană de sex opus deosebită și care va juca un rol important în viața ta. La sfârșitul perioadei ești îngrijorat de un proiect profesional care se pare că îți creează tot felul de probleme. Este momentul să te gândești la noi strategii de acțiune. Starea de îngrijorare nu te va ajuta să găsești cele mai bune soluții.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător                 
       Chiar dacă este nevoie de ajutorul tău în cadrul unui proiect legat de familie, se pare că ești mult prea concentrat pe finalizarea unui proiect personal pentru a mai reuși să acorzi atenție și la nevoile părinților. Reușești să fii de un real folos familiei, părinților pe la jumătatea acestei săptămâni. Ești îngrijorat de eventualele schimbări nefavorabile, în ceea ce privește sănătatea unuia dintre părinți. Încerci să reiei legătura cu un fost prieten dar se pare că lucrurile nu se derulează așa cum ți-ai propus. Ce a fost frumos nu se repetă, cel puțin nu prea curând. Ar cam fi timpul să analizezi cu foarte mare seriozitate propriul suflet, să fii sincer cu tine și să decizi ce vrei, de fapt, care sunt așteptările tale în relația cu persoana iubită. La sfârșit de săptămână alegi să păstrezi în propriul suflet nemulțumirile legate de o relație sentimentală care nu este ceea ce îți dorești. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu încerci să pui la cale un proiect important pe care să-l derulezi în comun cu partenerul de viață. 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Este momentul oportun pentru a primi bani veniți din muncă proprie, în urma unui efort susținut. Este posibil să fii recompensat când nici nu mai sperai, îți luasei gândul că ai putea să mai primești o anumită datorie, un drept al tău. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația cu o rudă apropiată, pe la jumătatea săptămânii sau dacă ai de susținut un interviu, un examen important pentru tine. Nu are rost să pui răul înainte și să spui că nu ești capabil să te descurci. Chiar ești capabil să faci foarte multe lucruri bune, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți! La sfârșitul perioadei în discuție preferi să petreci mai mult timp acasă preocupându-te de treburile gospodărești.