Săptămâna 8 – 14 iunie 2020

        Săptămâna aceasta ești solicitat datorită provocărilor din domeniul profesional. Fie că te gândești la noi strategii de acțiune pentru a face schimbări în domeniul profesional, fie că ești solicitat de către șefi pentru a îndeplini anumite sarcini de lucru, cert este că ies acum în evidență aspecte importante legate de carieră. De evitat conflictele cu prietenii, pe tema banilor. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a da sau a primi bani cu împrumut de la amici. Spre sfârșitul săptămânii au loc discuții secrete sau este timpul să intri în posesia unor secrete care îți vor revela informații importante legate de bani, o eventuală asociere. În ultima zi a săptămânii îți prinde bine să te preocupi de propria persoană, să te relaxezi alături de partenerul de viață sau o persoană cu care rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional.

       Încă de la începutul săptămânii vei pune mai mult accent pe studiile pe termen lung, domeniul spiritual, religie, relația cu persoane aflate în străinătate sau pui la cale o călătorie în străinătate. Trebuie să dai dovadă de cumpătare, atunci când vine vorba despre cheltuieli dar și deciziile importante pe care vrei să le iei, în plan profesional. Pot apărea unele răsturnări de situație, răzgândiri venite din partea unui șef și care privesc drepturile tale financiare. Spre sfârșitul acestei perioade preferi să stai retras, să îți vezi de treburile care vizează casa, familia, poți să reiei conversațiile pe tema unor aspecte care țin de o proprietate; ești solicitat de părinți pentru a le veni în ajutor cu sfaturi sau susținere financiară.   

      Ești preocupat de bani, bunurile comune cu partenerul de viață sau un eventual asociat, de aspecte care vizează o moștenire, proprietate, despre o eventuală colaborare care implică și investiție financiară. Ai tendința să spui lucrurilor pe nume, franc, direct ceea ce nu este tocmai în avantajul tău. Ai sentimentul că se tot repetă aspecte care vizează domeniul socio-profesional, că nu reușești să ajungi la o înțelegere clară în relația cu șefii. Nu te grăbi să spui tot ce ai pe suflet pentru că ceilalți ar putea să folosească împotriva ta aceste informații. Ești derutat, în ceea ce privește o relație de amor neștiind prea clar ce așteptări să ai de la o persoană de care te simți foarte atras. La sfârșit de săptămână pot apărea probleme în relația cu prietenii sau cu un grup, o organizație din care faci parte. Este posibil să te răzgândești, vis-a-vis de o călătorie și de aici pot să apară tot felul de discuții cu o persoană apropiată.

        Pentru tine se poate vorbi despre un început de săptămână agitat, la capitolul relații. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu devenind, poate, prea critic. Nu este cazul să exagerezi cu reproșurile pentru că astfel riști să distrugi o relație care a rezistat de-a lungul timpului. Starea de stres de la locul de muncă îți poate aduce probleme serioase de relaționare cu colegii și/sau superiorii. Există riscul ca, spre sfârșitul săptămânii, să renunți definitiv la o relație de afacere sau de parteneriat. În acest weekend ești predispus la amendă, accident.

       Trebuie doar să fii mai prudent, dacă ai de făcut o achiziție sau un schimb de locuințe. Nu este o perioadă favorabilă pentru a face investiții imobiliare. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de prieteni, mai ales dacă este vorba despre bani. Ești solicitat la locul de muncă, primești sarcini de lucru pe care trebuie să le duci la îndeplinire într-un timp foarte scurt. Te poți aștepta la câștiguri financiare venite prin intermediul celorlalți, primești bani ca urmare a unei investiții făcute cu mult timp în urmă. La sfârșit de săptămână faci deplasări departe de casă pentru a încerca să rezolvi aspecte care vizează casa, o proprietate. Reușești să fii plin de energie, dornic să socializezi, să impresionezi prin atitudinea ta dezinvoltă.

    Încă de la începutul săptămânii ies în evidență aspecte legate de propria sănătate sau probleme legate de relația cu subalternii sau colegii de muncă. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa șantajat de așa zișii colaboratori care se pretind a fi serioși. Fii prudent, îndeosebi dacă ești nevoit să faci o deplasare în interes de serviciu întrucât pot apărea tot felul de răsturnări de situație. Las-o mai ușor cu grijile care vizează relația de cuplu sau în ceea ce privește un parteneriat. Analizează cu oarecare detașare și nu te grăbi să iei decizii la nervi! La sfârșit de săptămână ești  preocupat de banii care pot veni prin intermediul altora, eventual de la partenerul de viață sau prin intermediul unei moșteniri sau a unui proces.

     Te poți aștepta la primirea unor vești neplăcute legate de părinți, eventual poți afla despre o problemă de sănătate a unuia dintre ei. Nu ai decât să fii alături de cei dragi, fie că este vorba despre sfaturi, fie că va trebui să te îngrijești de ei. Ai multe schimbări de făcut prin casă, gospodărie sau ești nevoit să vinzi o proprietate personală. Evită să te implici într-un parteneriat care se va dovedi destul de păgubos. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu prietenii și să te deconectezi lăsând la o parte grijile cotidiene. Reușești să vezi partea bună a unor situații care se dovedeau, în trecut, a fi în dezavantajul tău.

    Neplăcerile din carieră tind să se accentueze și astfel poți să ajungi la ruperea unui parteneriat important. Ai sentimentul că nu mai reziști la presiunile venite din partea șefilor sau a colegilor care vin cu tot felul de pretenții. Nu este exclus să apară tot felul de acuzații, reproșuri venite din partea unor colegi răutăcioși. Ai nevoie de mai multă odihnă, de influențe pozitive, întâlniri cu prieteni optimiști care te pot ajuta să depășești cu bine eventualele probleme de sănătate. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai atent la relația cu colegii de muncă, la un proiect profesional sau în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în domeniul profesional.

 
      Chiar dacă ai șansa de a câștiga prin intermediul altora, ai ocazia să constați că, așa cum vin, banii se și duc. Important este să fii atent, dacă ești implicat într-un proces sau în dezbaterea unei moșteniri și să ții cont de sfaturile unui expert. Nu te grăbi să semnezi acte importante, până când nu citești cu atenție și vezi despre ce anume este vorba. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente și/sau la probleme de comunicare, relaționare cu rudele apropiate.

 

     Este o săptămână importantă în colectivul de muncă și în tot ceea ce înseamnă asumarea de responsaiblități, schimbări de direcție legate de un proiect profesional lansat cu ceva timp în urmă. Nu este cazul să te agiți prea mult să iasă totul perfect, mai ales atunci când vine vorba despre muncă. Starea de epuizare fizică și mentală este posibil să te țină pe loc și ai sentimentul că nu poți înainta în direcția aleasă de tine. Ai nevoie de o pauză, un concediu pentru a reuși să îți refaci forțele. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te plimbi, alături de partenerul de viață sau reușești să o lași mai ușor cu pretențiile la adresa acestuia.    

       Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să nu te minți singur că nu ai, de fapt, nici o problemă. Fii mai atent, dacă ai de făcut o deplasare în interes de serviciu întrucât ești predispus la tot felul de neplăceri, obstacole sau putem să vorbim despre o anulare a deplasării. Ai nevoie de mai mult sport, de mișcare și las-o mai ușor cu excesul de alcool și/sau cafea. La sfârșit de săptămână faci călătorii scurte, ai chef să socializezi; pe de altă parte ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani pentru a rezolva aspecte care țin de casă, o eventuală proprietate.

      Este o săptămână agitată, la capitolul amor sau în relația cu sexul opus. Când să spui că te-ai mai liniștit și tu, apare altceva care să te tulbure, în plan psihic-emoțional. Ai vrea să te dedici mai mult sarcinilor de serviciu, vrei să atragi mai mulți bani în contul personal dar se pare că lucrurile nu se derulează în avantajul tău. Ești predispus la probleme de sănătate care se cer a fi urgent remediate. Nu exagera, mai ales atunci când vine vorba despre certurile cu colegi sau persoane care vor să îți creeze probleme, de natură financiară și nu numai. Pot fi reluate discuțiile pe tema unei investiții legate de casă, o proprietate, imobil, totul este să nu faci compromisuri.