Săptămâna 8 – 14 iulie 2019

Berbec        
        Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de obligațiile care țin de serviciu sau relația cu colectivul de muncă, acolo unde apar tot felul de schimbări, vești, care mai de care mai interesante. Se reiau discuții care vizează un fost loc de muncă sau oportunitatea de a găsi un job mult mai avantajos. Pui la cale tot felul de proiecte alături de partenerul de viață și care vizează eventuale schimbări, renovări, reparații prin casă. Nu prea mai știi cum să împarți banii ca să îți ajungă și pentru o vacanță mult visată. Spre sfârșitul săptămânii te preocupi mai mult de  bani și bunuri comune cu alții. Achitarea facturilor, datoriilor, verificarea documentelor financiare și dialoguri pe teme contabile, eventuale asocieri. De evitat investițiile și cheltuielile care se pare că nu erau programate! La sfârșit de săptămână pleci la drum lung așa că fii foarte atent la eventuale probleme ce pot apărea cu ocazia acestei călătorii.

 

 

Taur                               
      Această săptămână debutează cu multă muncă, dedicare, efort din partea ta pentru a face față cu brio la sarcinile de serviciu. Este o săptămână agitată, în ceea ce privește casa, relația cu părinții, mai ales dacă te-ai decis să faci o schimbare de domiciliu sau o vânzare/achiziție a unei proprietăți. Este nevoie de multă implicare, de atenție la detalii și nu în ultimul rând de o bună colaborare cu partenerul de viață pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, vis-à-vis de casă, familie. Este posibil să nu te faci înțeles de membrii familiei, una spui și se înțelege cu totul altceva. Este indicat să taci și să faci sau se te axezi mai mult pe carieră, pe obligațiile care țin de serviciu. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în privința banilor și a bunurilor comune cu alții întrucât există riscul să fii nedreptățit, din punct de vedere financiar. Nu este exclus să primești noi oportunități legate de carieră și vrei să schimbi complet direcția. Va trebui să te gândești foarte bine la alegerile pe care le faci acum. Nu este încă momentul potrivit pentru a da startul unui nou început în carieră!   
 
 

 
Gemeni
          Este posibil ca starea ta de agitație să aducă unele neplăceri în relația de mariaj, mai ales când vine vorba despre relația cu rudele apropiate și în privința situației financiare. Las-o mai ușor cu pretențiile, critica la adresa celuilalt. Privește cu atenție la ce anume ai de făcut, vis-a-vis de relația cu rudele apropiate și nu te implica în anumite acțiuni care nu îți sunt tocmai pe plac sau depășesc atribuțiile tale. Ține cont de ceea ce îți spune intuiția, îndeosebi în a doua parte a săptămânii și cu siguranță vei știi exact ce ai de făcut pentru ca lucrurile să se deruleze în favoarea ta, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu partenerul de viață Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de bani, documente, acte contabile așa că mare atenție la ce semnezi și fă-ți ordine printre acte, fie că este vorba de cele de acasă sau de la serviciu.
 
 
 
 

 
Rac
       Încă de la începutul săptămânii aloci mai mult timp relației cu familia, părinții, încercării de a găsi noi modalități de a face reparații cu mai puțini bani prin casă. Chiar dacă ți-ai propus să călătorești sau să te distrezi mai mult în această vară, se pare că lucrurile nu sunt tocmai cum ți-ai dori, îndeosebi datorită resurselor financiare insuficiente. Nu este cazul să intri în panică, ba din contră, ai ocazia acum să descoperi noi posibilități de câștig. Nu este exclus să primești bani de la un fost loc de muncă sau o sumă restantă, o primă, o datorie din partea angajatorului. Este o săptămână a zbaterilor dar și a primirii de noi oferte de muncă, noi propuneri de colaborare sau pentru a da startul unor relații de prietenie care te-ar putea ajuta pe viitor în plan profesional. La sfârșit de săptămână ești predispus la amenzi, probleme de sănătate sau accidente. Evită semnarea vreunui contract!
 
 
 
 

 
Leu             
      Este un început de săptămână în care ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete. Au loc discuții și întâlniri din anturajul apropiat sau pui la cale tot felul de proiecte alături de rude sau vecini. Nu este cazul să îți bați prea tare capul cu lucruri care oricum se vor modifica, cât de curând. Te gândești și te râzgândești, îți dedici mai mult timp unor idei pe care le-ai abandonat acum fiind momentul să repari, să faci corecțiile necesare pentru a pune cap la cap anumite strategii de lucru care te vor avantaja și în plan financiar. Nu este cazul să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus și să iei în serios chiar tot ce ți se promite. Știi exact ce ai de făcut iar acum ești într-o perioadă de muncă și efort, în plan profesional, și se pare că nu ai mai ai nici timp și nici chef de altceva. Pe de altă parte, se poate dovedi a fi o săptămână foarte intensă în relația de mariaj, acolo unde se pot lua decizii ferme cu impact pe termen îndelungat. Nu te grăbi să iei decizii pe care le vei regreta ulterior! Este o perioadă de derută, de confuzie dar și de epuizare fizică și psihică.

 

 

 

Fecioară       
            Acum este șansa ta de a dezvolta noi relații de prietenie sau pur și simplu pentru a întâlni oameni interesanți, care te vor ajuta în demersurile tale profesionale sau financiare. Fii prudent în ceea ce privește deciziile care implică și cheltuieli și nu lua de bună sfaturile oricărui așa zis expert. Gândește de mai multe ori înainte de a acționa, mai ales dacă sunt implicați și bani, acte oficiale, o moștenire, un proces. Chiar dacă te-ai decis să te implici într-o colaborare de la care ai multe așteptări, îndeosebi în plan material, ai ocazia acum să intri în posesia unor secrete care te vor determina să schimbi strategia de acțiune. Spre sfârșitul săptămânii ești predipsus la certuri, contraziceri cu familia, părinții, legate eventual de o moștenire, o proprietate având legătură cu decizii care s-au luat în urma unui proces, a schimbării legislative. Mare atenție la eventualele probleme de sănătate!
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                
         Nu strică să fii ceva mai precaut în relația de mariaj, mai ales dacă ai de făcut anumite schimbări care țin de profesie. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de planul profesional sau de relația cu anumiți amici, prieteni. Îți sunt răstălmăcite cuvintele sau nu ajung la timp informațiile, documentele de care ai nevoie. Oricât ai vrea să rezolvi la timp anumite sarcini de lucru, vei avea surpriza să constați că parcă totul îți iese pe dos sau că era mai bine dacă îți luai o vacanță. Tot ce ai de făcut acum este să fii mult mai echilibrat și să te preocupi de propria sănătate. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la relația de dragoste și să eviți orice discuții în contradictoriu întrucât nu faci decât să răscolești amintiri care te vor copleși.
 
 
 
 

 
Scorpion
           Încă de la începutul acestei săptămâni ai chef de relaxare, de vacanță, eventual să petreci mai mult timp cu tine însuți. Pe de altă parte te confrunți cu termene limită legate de carieră astfel că nu prea ai timp de visare și relaxare. Relația cu persoane aflate în străinătate s-ar putea să te bulverseze și astfel alegi să te retragi în mediul tău încercând să îți găsești starea de liniște. Spre sfârșitul săptămânii, oricât de mult ți-ai propus să te ții departe de lumea dezlănțuită, se pare că lucrurile tind să ia o întorsătură neplăcută, în privința casei, a relației cu părinții sau pur și simplu ești nevoit să schimbi domiciliul. Primești susținere din partea unui prieten, fie că este vorba de un sfat venit la momentul potrivit sau chiar un ajutor financiar.
 
 
 
 
 
 

 
Săgetător          
         Te poți aștepta la tot felul de surprize care țin de sfera profesională sau în ceea ce privește un proiect la care ai lucrat de ceva timp. Problemele din prima partea a săptămânii te mobilizează, te ambiționează determinându-te să iei decizii ferme, să faci schimbări în cadrul unui proiect sau să renunți la anumite colaborări. Nu este exclus să te decizi și să urmezi noi cursuri de perfecționare sau poți să te reîntorci la un curs abandonat în urmă cu ceva timp. Spre sfârșitul săptămânii te preocupi mai mult de propria persoană, eventual vrei să ajungi la un salon de cosmetică sau achiziționezi un obiect de vestimentație la care visai de ceva timp. Mare atenție la actele pe care le semnezi sau la călătoriile pe care vrei să le faci. Ești predispus la accidente.

 

 
 
 
 

 
Capricorn     
          Chiar dacă ești ferm convins că nu ai ce moșteniri să primești, nu este exclus să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu rudele apropiate sau un fost partener de viață, în privința unei case, o proprietate sau chiar în privința banilor. Mare atenție, în ceea ce privește banii, un contract de muncă sau dacă ai de semnat un contract cu banca, vis-a-vis de obținerea unui împrumut. Nu este cazul să te hazardezi acum în ceea ce implică bani, investiții, achiziții de orice fel. Fii mult mai prudent, dacă este vorba de o intervenție chirurgicală. Poți fi nevoit să reiei unele analize medicale. În weekend îți prinde bine starea de introspecție, de detașare preferând să petreci mai mult timp departe de orice griji. Las-o mai ușor cu pretențiile și ai să vezi că se calmează și lumea din jurul tău.
 
 
 
 
 
 
 

 
Vărsător
           Începi săptămâna cu un plan măreț în suflet numai că persoanele pe care vrei să le implici în proiectul tău se pare că nu sunt de acord cu ceea ce ți-ai propus. Ai sentimentul că nu reușești să dai randament în privința unui parteneriat, o colaborare sau în relația cu colegii de muncă. Problemele de la locul de muncă se răsfrâng și în relația de mariaj sau de dragoste. Este posibil să revină în viața ta un fost partener de viață care să îți dea viața complet peste cap. Ți se aduc tot felul de acuzații sau ești nevoit să te justifici pentru lucruri pe care nu le-ai făcut. Nu este exclus să fii nevoit să plătești o datorie. La sfârșit de săptămână există riscul să pui capăt unei relații de colaborare. Este timpul să îți schimbi atitudinea în relația cu ceilalți.
 
 
 
 
 
 

 
Pești              
        Acest început de săptămână este dedicat obligațiilor de serviciu dar și relației cu propria familie. Ai multe idei pe care te grăbești să le concretizezi. Primești susținere din partea partenerului de viață, în ceea ce privește demersurile care țin de o afacere personală. Ești nemulțumit de atitudinea unor colegi sau de actualul loc de muncă. Ai sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare sau că nu ți se face dreptate, în ceea ce privește un post la care aspirai de ceva timp. Nu este o perioadă potrivită pentru a semna un nou contract de muncă. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește propria sănătate întrucât există riscul să recidiveze o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în urmă cu ceva timp. Ești susținut de familie în demersurile tale ce vizează cariera, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în plan profesional.