Săptămâna 8 – 14 februarie 2021

        Este un început de săptămână care îți aduce în atenție aspecte importante, la capitolul profesie sau relația  cu un superior. Este necesar să găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele din zona carierei. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara o acțiune care implică bani, achiziția unui obiect de valoare, mai ales dacă este o ofertă care vine dinspre un prieten. Mai analizează măcar câteva zile și apoi vezi dacă merită să cheltui banii pe care i-ai agonisit cu trudă. Este o perioadă în care se reconfigurează aspecte care vizează grupul de prieteni, proiectele, idealurile tale căpătând acum o nouă formă, o nouă direcție, ca urmare a unei selecții serioase. La sfârșitul săptămânii ești preocupat de aspecte care țin de propria sănătate. Nu este exclus să dedici mai mult timp unei iubiri secrete sau pui la cale o surpriză pentru persoana iubită.

 

       Ești preocupat de călătoriile îndepărtate dar și de eventualele studii pe care vrei să le reiei. Domeniul spiritual prezintă un interes deosebit, mai ales la începutul săptămânii încercând să te lămurești asupra unor aspecte care te-au cam derutat în ultima perioadă și care vizează viața, modul în care percepi oamenii, religia. Alegi să te bucuri de momentele libere pentru a-ți rafina sufletul cu subiecte pe teme spirituale, reluând relații de prietenie cu persoane care împărtășesc aceleași idealuri de viață ca și tine. La mijlocul săptămânii este posibil să apară nemulțumiri care vizează cariera sau vrei să schimbi modul de acțiune în relațiile socio-profesionale sperând să obții ceva mai bun. Nu te grăbi să iei decizii! Este o perioadă de tatonare, de împăcare cu trecutul, de reconfigurare a propriilor dorințe, aspirații find deosebit de important să îți acorzi mai multă atenție. La sfârșit de săptămână te simți bine, cât timp le poți veni în ajutor prietenilor, fiind posibil să intri în posesia unor informații care te vor ajuta să progresezi, în plan personal și profesional.

 

 
      Capitolul financiar ar trebui să-ţi capteze atenţia, încă de la începutul săptămânii, ești nevoit să faci rost de bani urgent pentru plata unor taxe, facturi pe care le-ai tot amânat. Fii prudent în privinţa documentelor deoarece  există riscul deteriorării sau pierderii acestora. În această săptămână este posibil să aibă loc o reactivare a relației cu prieteni sau un grup cu preocupări din domeniul spiritual, religios sau filosofic. Poate fi nevoia de a reveni la cursuri de dezvoltare personală, cauți liniștea sufletească prin intermediul unui domeniu care îți insuflă sentimentul echilibru. Vrei să călătorești prin locuri unde nu ai mai fost de mult timp sau reiei o relație sentimentală veche cu o persoană aflată la mare distanță. La sfârșit de săptămână îți creezi strategii care vizează cariera gândindu-te foarte serios să acționezi fără să mai ții cont de părerile persoanelor din anturajul apropiat.

 
       Ești pus serios pe treabă, ba chiar ai nevoie și de susținerea partenerului de viață sau a unui asociat în demersurile pe care vrei să le faci. Conversezi mult, negociezi, pui la cale tot felul de proiecte alături de partenerul de viață. Fii atent la detalii, privește dincolo de aparențe deoarece din lucruri banale, evenimente lipsite, aparent, de importanță ar putea să ți se reveleze soluțiile salvatoare. Încă mai ai semne de întrebare, vis-a-vis de o asociație, un grup din care faci parte sau în privința unor proiecte pentru care ai dedicat timp, energie, bani și este posibil să nu îți aducă rezultatele la care visezi de ceva timp. Nu este momentul să ceri un împrumut sau să ai așteptări prea mari, atunci când vine vorba despre primirea unui ajutor financiar pentru a reuși să concretizezi ceea ce ți-ai propus. Spre sfârșitul săptămânii ai în plan o călătorie îndepărtată sau vrei să mergi în pelerinaje, să porți conversații pe teme de spiritualitate.

 

       Începutul de săptămână îți poate aduce rezultate bune, vis-a-vis de un proiect profesional. Ai capacitatea de a te mobiliza mult mai ușor, atunci când vine vorba despre rezolvarea sarcinilor de serviciu. Ești pus pe treabă știind exact ce ai de făcut și responsabilitățile pe care este necesar să ți le asumi. Se anunță reluarea discuțiilor pe tema unei asocieri, parteneriat sau a relației de cuplu. Este posibil să ajungi la tot felul de contraziceri pe tema banilor, a nemulțumirilor din domeniul profesional și astfel pierzi controlul asupra a ceea ce spui. Sunt discuții intense, care te vor ajuta să iei decizii legate de parteneriat, fiind hotărât să faci schimbarea la care visezi de ceva timp. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei colaborări sau unei relații de cuplu, ci mai degrabă ești pus în situația de a repara ceva, de a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Oricât de promițătoare ți se par acum ideile venite din partea celorlalți, este bine să stai pe loc, fără să iei o decizie care te-ar putea afecta, din punct de vedere financiar și nu numai. La sfârșit de săptămână ești atent posibilitățile de a câștiga bani prin intermediul celorlalți, ba chiar te poți aștepta la un cadou din partea persoanei iubite.

 

 
     Ești oarecum dezorientat neștiind prea clar ce direcție să alegi, fie că este vorba despre locul de muncă, fie ai de făcut niște investigații medicale, te preocupi mult mai serios de propria sănătate. Cert este că se cere mai multă prudență la tratamentul urmat, eventual trebuie să repeți analizele medicale evitând să iei decizii sub impulsul de moment. La jumătatea săptămânii se cere mai multă preocupare față de domeniul spiritual având ocazia să porți conversații utile, menite să te ajute să privești dintr-o perspectivă nouă, mult mai avantajoasă, anumite aspecte legate de viață. Domeniul profesional se află în prim plan fiind necesar să te mobilizezi, să adopți o atitudine mult mai pragmatică, mai ales dacă te-ai decis să faci unele schimbări. Relația cu superiorii este mai destinsă ceea ce te va ajuta să te mobilizezi pentru a rezolva evenimentele neprevăzute. Nu vor lipsi discuțiile în contradictoriu cu șefii și/sau colegii.  Spre sfârșitul săptămânii încerci să te detașezi de grijile cotidiene și să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață sau de persoane cu care rezonezi, din punct de vedere afectiv. Evită să dai bani cu împrumut sau să accepți ajutor din partea unei persoane ce pare de încredere pentru că se poate ajunge destul de repede la discuții neplăcute.
 

      Începutul de săptămână te găsește cu gândul și sufletul la problemele care țin de casă, familie, relația cu părinții, nevoia de  a redecora propria locuință.  Relația cu familia este deosebită, ba chiar ai putea primi idei interesante, legate de carieră, din discuțiile cu părinții sau cu persoane mai în vârstă. Până miercuri poate fi o perioadă de eliberare dar și de profundă sensibilitate în plan emoțional retrăind momente care te-au marcat și se cer acum a fi înțelese și iertate. Se anunță șansa de a o lua de la capăt, în plan sentimental sau în aspecte care vizează creativitatea, relația cu propriul copil, educația acestuia. Este posibil să îți fi făcut speranțe prea mari, vis-a-vis de o persoană dragă și acum ești dezamăgit de aceasta. Spre sfârșitul săptămânii ai mult de lucrat, îți asumi responsabilități la locul de muncă, ești ferm hotărât să te îngrijești mai mult de propriul organism adoptând un mod de viață sănătos. Nu este exclus să apară și provocări în domeniul profesional și să te confrunți cu dezechilibre, în plan psihic-emoțional. 
 

 
    Poate că nu ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care nu au fost de partea ta în trecut. Indiferent ce ai pe suflet, ți-ar prinde bine să spui, să exprimi clar și răspicat, fără să mai ții cont de supărările care te-au afectat cândva. Las-o mai ușor cu critica la adresa celorlalți și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Familia este de partea ta, dar fii prudent la ce anume ar trebui schimbat, ce ai de oferit sau dacă chiar este nevoie să faci compromisuri pentru a obține avantaje materiale. Ține cont de sfaturile partenerului de viață sau ale unui prieten de încredere și nu te încăpățâna să o ții doar pe a ta, mai ales dacă este vorba despre o investiție. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară tot felul de propuneri venite din partea unei persoane de sex opus și să adopți o atitudine rigidă, conservatoare. 
 
 

 
      Chiar dacă ai mari speranțe că ai putea să obții mai mulți bani din muncă personală vei avea surpriza să constați că aceștia se cheltuie cu repeziciune nereușind să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus așa că nu îți propune prea multe pentru ca dezamăgirea să nu fie prea mare. Se recomandă prudență, dacă ai de dat un examen, test, interviu sau dacă ești nevoit să semnezi documente importante. Este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, vis-à-vis de un curs sau de relația cu colegii. Primești informații, mesaje care nu ajung la timp sau care pot să îți dea peste cap programul. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute alături de părinți sau poți merge în locurile natale, să te reîntâlnești cu o iubire din trecut. Ai parte de distracție și voie bună alături de prieteni.
 
 

 

     Te înarmezi cu mai mult optimism numai că realitatea ar putea fi cu totul alta și ești, poate, mult prea încrezător în cine nu merită. Fii prudent în ceea ce privește banii, cheltuielile pe care le faci și nu te baza pe promisiunile care vin acum, vis-à-vis de un job mai bine plătit. Este posibil să apară avantaje dar și dezavantaje care nu fac decât să îți creeze o stare de nemulțumire, de revoltă chiar. Ai ocazia să porți discuții constructive, vis-à-vis de semnarea unui nou contract, în a doua parte a săptămânii. Ascultă-ți intuiția și nu te descuraja la primul obstacol. Revin în viața ta situații neplăcute care vizează banii din muncă personală cerându-se să pui mai mult accent pe propriile valori, pe experiența acumulată de-a lungul timpului dar și pe împărtășirea propriilor idei cu cei din mediul de lucru, este nevoie de o nouă abordare a relației cu colegii de muncă și cu cei din mediul apropiat. La sfârșit de săptămână faci mai multe drumuri în interes personal sau pentru a le veni în ajutor unor rude. Ești pus pe treabă, în ciuda unor probleme din relația cu persoane dragi.

      Începutul săptămânii te găsește oarecum retras, reușind să îți faci o analiză serioasă a vieții personale, preferând să privești de deasupra anumite situații care țin de mediul din care faci parte. Încă mai ai multe răspunsuri de primit, vis-à-vis de problemele financiare. Pe de altă parte ai ocazia să obții avantaje financiare pe termen îndelungat, ca urmare a efortului depus de-a lungul timpului. Te gândești foarte serios să dai startul unei relații de cursă lungă, ba chiar ar putea să „îți cadă cu tronc” cineva în această perioadă și vrei să dai curs relației. Nu este cazul să te grăbești! Vor fi multe aspecte care îți vor fi dezvăluite până la sfârșitul acestei luni. Lasă-te ghidat de intuiție și nu te lăsa amăgit de vorbe „frumos ambalate” întrucât există riscul să cazi de la înălțime și suferința să fie mult mai mare. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să constați că tot răul a fost spre binele de mai târziu, mai ales dacă este vorba despre renunțarea la o anumită relație sau la o colaborare care nu este ceea ce sperai.

 

 
 
      Încă de la începutul săptămânii ți se revelează aspecte importante care vizează relația cu prietenii. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, să te lămurești asupra alegerii pe care ești nevoit să o faci în urma unor divergențe. Este o săptămână în care se poate vorbi despre ocazia de a da startul unei relații sentimentale pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii. Nu este momentul să împărtășești cu nimeni adevăratele tale intenții, fie că este vorba despre urmarea unui curs sau de semnarea unui contract. Au loc discuții de taină, primești informații care te vor ajuta să te lămurești asupra unor aspecte care implică bani, relații, susținere din partea unui grup de prieteni sau a unor persoane cu funcții de răspundere. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat concretizării obiectivelor personale, ba chiar ești mai atent cu propria garderobă sau cu propriul corp.