Săptămâna 8 – 14 aprilie 2019

Berbec   
      Revin în atenția ta noi posibilități de a obține un contract de muncă mult mai avantajos din punct de vedere financiar. Poate fi vorba și despre cheltuieli menite să te ia prin surprindere dar chiar nu ai ce face și trebuie să scoți bani din buzunar pentru a veni la zi cu plata unor facturi sau a unor datorii. Banii vin și se duc cu repeziciune iar aceasta ar putea crea conflicte în relația de cuplu. Au loc călătorii pentru a reuși să îți rezolvi eventualele probleme de natură personală sau pentru a vizita rude, îndeosebi în a doua parte a săpătămânii. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci mai mult timp alături de copii sau să te relaxezi alături de prieteni, persoane care reușeșsc să te deconecteze.

Taur                  
      Este șansa ta de a pune capăt definitiv unor relații care nu ți-au adus mai nimic bun în viața personală și/sau profesională. Ar fi timpul să acorzi mai multă atenție persoanelor cu care simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional și spiritual. Lasă-te purtat de intuiție și vei constata cât de ușor va fi să găsești ceea ce cauți de mult timp. Este o perioadă de mari schimbări, ai ocazia să concretizezi proiecte cu impact favorabil pe termen îndelungat. Fii atent la semnalele primite pe orice cale și acționeză fără teama de eșec! Se poate vorbi acum despre startul unui nou parteneriat, câștiguri financiare venite din muncă proprie, semnarea unui (nou) contract sau negocieri favorabile pentru tine. Spre sfârșitul săptămânii petreci momente frumoase alături de familie, părinți.

Gemeni
       Încă de la începutul săptămânii ești ferm hotărât să iei atitudine, vis-à-vis de o situație incertă, în ceea ce privește relația cu șefii sau domeniul profesional. Este necesar să acționezi cu mai multă diplomație, eventual să nu împărtășești oricui proiectele tale. Te bucuri de energie iar conștiinciozitatea te va ajuta să ieși din situațiile limită, stresante. Este recomandat să nu te bazezi pe promisiunile făcute de un superior, doar dacă este vorba despre vreun contract semnat. Fii atent la termenii contractului, înainte de a lua orice decizie. Este posibil ca multe dintre răspunsurile pe care le căutai să ți se reveleze în prima parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te reîntâlnești cu rude apropiate sau faci mai multe drumuri scurte în interes personal.

Rac
      Ai ocazia să dai startul unor relații de prietenie de bun augur, menite să joace un rol important în viața ta. Acestea te vor ajuta să progresezi, să îți găsești locul tău, fie că este vorba despre planul personal sau social. Zilele de marți și de miercuri ar putea să fie agitate datorită unor intervenții neplăcute venite din partea unor necunoscuți sau dușmani ascunși. Cert este că se cere mai multă prudență în deciziile pe care le iei evitând să te enervezi din orice fleac. Nu îți neglija sănătatea! La sfârșit de săptămână ești mult mai concentrat pe eventuale câștiguri venite din muncă proprie.
 

Leu
     Ai sentimentul că nu reușești să te relaxezi cât ai vrea sau cât ai, de fapt, nevoie pentru a reuși să îți aduni puterile pentru a duce la bun sfârșit proiectele profesionale la care lucrezi. Ai însă ocazia, în ciuda efortului depus în această perioadă, să dai startul unor colaborări de cursă lungă, cu un puternic impact financiar favorabil asupra bugetului personal. Ești susținut de superiori, de către colegi care pun „osul la treabă” alături de tine. Pe de altă parte familia este de partea ta în deciziile pe care le ei. Fii prudent în relația cu prietenii, îndeosebi atunci când vine vorba despre prieteni de altă naționalitate sau aflați peste hotare. La sfârșit de săptămână ești mult mai dedicat propriei persoane dar și partenerului de viață încercând să demarați un proiect comun care promite mult.

Fecioară   
        Încă de la începutul săptămânii ești cu gândul departe, fie că planifici o vacanță peste hotare, fie că ai ocazia să călătorești în interes de serviicu sau îți continui anumite studii sau cercetări. Ai ocazia să concretizezi ceea ce, pentru mulți, ar părea doar un simplu vis greu de împlinit, însă pentru tine sunt șanse de a deveni realitatea imediată. Fii atent la sfaturile venite din partea unor persoane mai în vârstă și nu te grăbi să acționezi, dacă este vorba despre vreun parteneriat care ți-a creat probleme în trecut. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te relaxezi, departe de agitație, de persoane cicălitoare sau pur și simplu luând pauză de la muncă, efort intelectual și/sau fizic.

Balanță
     Încă de la începutul săptămânii îți dedici timpul în încercarea de a găsi noi resurse financiare sau căutând soluții pentru a achita, cât mai repede, anumite taxe, impozite restante, să te lămurești asupra unor eventuale probleme legate de o moștenire, un proces. Este posibil chiar să primești bani din urmă. Poate fi momentul în care demarezi un proiect derulat împreună cu un colaborator sau pentru a rezolva aspecte tensionate din relația cu persoana iubită. Cert este că astrele sunt de partea ta, îndeosebi dacă vrei să faci un pas important într-o relație sentimentală. Spre sfârșitul săptămânii te întâlnești cu prietenii sau pui la cale o petrecere având ocazia să relaționezi cu oameni noi, interesanți.

Scorpion
    Este un început de săptămână favorabil pentru a da startul unei relații de cuplu de cursă lungă. Totul depinde de modul în care gestionezi situația și, mai ales, cât ești dispus să te dedici persoanei, relației repective. Pe de altă parte poate fi ocazia de a finaliza o relație care nu promite nimic. Fii precaut, în ceea ce privește obținerea unui eventual împrumut, la jumătatea săptămânii și nu te grăbi să iei decizii, până când nu discuți cu un expert. Este posibil să apară contraziceri în colectivul de muncă având ca subiect principal banii. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pui la cale schimbări care vizează un loc de muncă sau încerci să obții un post mai bine plătit.

Săgetător
     Încă din prima zi a săptămânii ești dedicat muncii, relației cu colegii de muncă, încercării de a găsi soluții la anumite situații neplăcute care vizează, fie programul de lucru, fie salarizarea, fie ambele. Cert este că ești pus pe treabă serios și nu renunți, cu una cu două, la ideile tale. O discuție directă cu șeful te-ar putea ajuta să pui la punct anumite nelămuriri. Acest lucru nu înseamnă că răspunsul va fi în favoarea ta. Spre sfârșitul săptămânii ai chef de plimbare, dacă se poate, cât mai departe de casă. Este posibil să participi la un seminar sau să întâlnești un ghid, mentor care va juca un rol important în existența ta. 

Capricorn
      Relația cu cei dragi, în special copilul, este deosebit de importantă, încă din prima zi a săptămânii. Pot să apară schimbări de program, vis-à-vis de o prezentare pe care o programasei sau o activitate care implică creativitate și/sau investiție financiară. Sunt multe aspecte de lămurit, în ceea ce privește relația cu subalternii sau colectivul de muncă în care activezi. Nu ai decât să lași garda jos și să fii atent și la nevoile și dorințele celorlalți. Fii prudent la ce remarci faci pentru că riști să atragi dușmani de partea ta. La sfârșit de săptămână te bucuri de o atenție, un cadou venit din partea persoanei iubite.

Vărsător
      Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte importante care vizează relația cu familia, părinții sau dacă te-ai decis să faci o schimbare de domiciliu, achiziția/vânzarea unei case, totul este să o iei ușor, pas cu pas, și să nu te grăbești să scoți banii din buzunar, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Relația cu persoana iubită este oarecum agitată având tendința să fii impulsiv, stresat datorită, în mare parte, problemelor de natură financiară. Caută să vezi unde ar putea conduce atitudinea ta rece, caustică la adresa celor dragi și ai să observi că nu ai dreptate mai deloc. La sfârșitul săptămânii este posibil să ajungi la contraziceri în relația de cuplu și astfel nu mai ai chef de treburi prin gospodărie.

Pești
     Ești plin de idei, în vervă căutând continuu să îți dai dreptate, fără să mai privești și la ceea ce au de spus ceilalți. Te simți nedreptățit, fie că este vorba despre familie, partenerul de viață sau despre colegii de muncă. Încearcă să observi ce anume ai de schimbat în propria atitudine și las-o mai ușor cu acuzațiile la adresa celorlalți! Îți prinde bine un regim de viață și alimentar mai sănătos. Călătoriile sunt absolut necesare pentru a rezolva anumite aspecte care țin de acte, eventuale negocieri ce vizează o afacere personală. Nu te entuziasma la tot ceea ce ți se promite, ci caută să faci pace cu propria persoană, înainte de a avea așteptări de la ceilalți! Spre sfârșitul săptămânii este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate legate, în mod deosebit, de zona capului și a coloanei vertebrale.