Săptămâna 7 – 13 septembrie 2020

        Ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare la care nu sperai. Este șansa de a renegocia un contract de muncă în avantaj personal. Primești susținere venită din partea colegilor, ai șansa de a lămuri unele aspecte care vizează un proiect profesional. Se animează relația cu persoanele din anturajul apropiat având loc tot felul de întâlniri, discuții intense pe tema unor documente, acte importante care se cer a fi revizuite. Relația cu rudele apropiate este intensă putând afla acum despre schimbări neașteptate care vizează relația cu acestea. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să te lămurești asupra unei moșteniri sau asupra unor contracte de colaborare. La sfârșit de săptămână preferi să stai pe lângă casă sau să te dedici mai mult activităților gospodărești. Se intensifică aspectele care vizează relația de cuplu fiind predispus la tot felul de contraziceri, pe tema banilor, în relația de cuplu.
 

 
     Entuziasmul, încrederea în propria persoană și starea de optimism te pot aduce mai aproape de împlinirea scopului propus, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru, prin fler și conștiinciozitate, spontaneitate. Ai ocazia să porți negocieri legate de casă, o proprietate sau să primești bani veniți de pe urma unei investiții. Revederea cu o persoană dragă ți-ar putea reda starea de optimism, de încredere în sine având astfel mai mult chef să te implici în proiecte care te solicită, din punct de vedere fizic și intelectual. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să faci mai multe deplasări care se vor dovedi a fi în favoarea ta, îndeosebi dacă ai în plan să dai startul unor colaborări de cursă lungă. La sfârșit de săptămână ești dedicat aspectelor care țin de casă, de renovarea sau achiziția unei locuințe.
 

     Începi săptămâna fără prea mult chef de treabă resimțind nevoia profundă de izolare, de analiză profundă a relațiilor și situațiilor cu care te confrunți. Pe de altă parte ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care se vor dovedi valoaroase, în timp. Ești oarecum derutat de atitudinea persoanei iubite sau a propriului copil. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa atras în situații care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. Au loc discuții intense pe tema unui eventual parteneriat sau a unor achiziții destul de costisitoare pentru propria locuință. Nu îți neglija sănătatea și dedică timp activităților care îți fac plăcere. La sfârșit de săptămână ar putea să îți cadă „cu tronc” o persoană de sex opus și astfel dai startul unei relații de dragoste trăită cu multă intensitate.
 
 

 
      Au loc discuții intense cu amicii pe diferite teme, conversații interminabile care nu fac decât să te obosească. De evitat confruntările cu partenerul de viață pe tema relației cu rudele sau vecinii întrucât nu faci decât să te agiți inutil. Privește situațiile cu care te confrunți dincolo de aparențe și ai să observi că adevărul este undeva la mijloc. Îți prinde bine starea de introspecție, de analiză a propriului suflet, este recomandat să ții cont de mesajele venite prin intermediul viselor sau ca urmare a unor întâlniri suprinzătoare. Este important să îți acorzi mai mult timp, eventual o pauză de la muncă, măcar un scurt concediu în care să profiți de fiecare moment pentru a face „curățenie”, printre amici, în mediul din care faci parte. Eliberarea de trecut, detașarea de ceea ce ți-a creat probleme de-a lungul timpului te va ajuta să ai o perspectivă mult mai luminoasă asupra vieții.  

      Chiar dacă ești oarecum lipsit de speranță, atunci când vine vorba despre carieră, se pare că lucrurile se derulează acum în favoarea ta. Fie că este vorba despre o negociere cu un superior, fie că te-ai decis să schimbi domeniul de activitate, ești acum ferm hotărât să acționezi, fără să te mai gândești la eventualele pierderi. Nu este cazul să te bazezi pe prieteni care nu fac decât să își vadă propriul interes, fără să țină cont de tine. Fii prudent în continuare, atunci când vine vorba despre cheltuieli și nu te grăbi să scoți bani din buzunar pentru orice fleac. Se amplifică relația cu rudele apropiate, faci călătorii scurte neavând prea mult timp pentru propria persoană. La sfârșit de săptămână dorești să stai retras, departe de orice ar putea să îți tulbure liniștea sufletului. Îngrijește-te de propria sănătate!

 

     Ești pus pe fapte mari, mai ales dacă ai de partea ta colaboratori de pe alte meleaguri care sunt gata să te susțină în proiectele tale. Nu este exclus să apară tot felul de neclarități care vizează cariera ta, îți pui semne de întrebare pentru care nimeni nu este grăbit să te ajute cu vreun răspuns, vis-a-vis de eventuale pierderi, probleme cu care te poți confrunta la locul de muncă. Relația cu un șef ar putea să îți creeze probleme serioase dându-ți astfel planurile peste cap. Nu ai decât să conștientizezi rostul acestor evenimente și să privești evenimentele dintr-o altă perspectivă.  La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci timpul alături prieteni sau de un grup din care faci parte.   

 

 
        Se cere mai multă prudență, în cazul în care ești implicat într-un partaj, moșteniri sau colaborări de la care ai mari așteptări, în plan financiar. Nu te grăbi să dai curs unei colaborări, până când nu te consulți și cu persoane de încredere, întrucât ești predispus la pierderi de bani. Fii mult mai atent, în cazul în care te-ai decis să pleci într-o călătorie în străinătate sau departe de casă. Pot apărea răsturnări de situație neașteptate, probleme de sănătate, tot felul de încurcături care vizează banii, relația cu ceilalți putând deveni deosebit de tensionată. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul și să dai startul unor prietenii interesante, care te pot ajuta pe termen îndelungat, în plan profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care te pot ajuta să vezi adevăratele intenții ale unor șefi.
 

 
       Ești plin de viață, dornic să socializezi, să faci schimbări în plan relațional, să pui capăt definitiv anumitor relații care nu fac decât să îți abată atenția de la drumul tău. Apar noi șanse de a dezvolta colaborări menite să îți aducă și beneficii materiale. Ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană din grupul de prieteni. Este timpul marilor adevăruri dar și al împăcării cu persoane pe care ai ales să le scoți cândva definitiv din viața ta. Ei bine, acum ai ocazia să observi că și tu ai greșit și este timpul să te ierți, să ierți și să faci pace cu trecutul. La sfârșit de săptămână porți discuții intense pe tema religiei, filosofiei sau alegi să te întâlnești cu persoane de altă naționalitate, să faci călătorii departe de casă, eventual peste hotare.
 
 

 
        Începi săptămâna în forță, la locul de muncă sau în relația cu colegii. Chiar dacă ești în vacanță, mintea și sufletul îți sunt tot la muncă, la modul în care ai putea să găsești noi alternative de a câștiga mai mulți bani, de a te face remarcat, apreciat de către șefi. Te îngrijești mai mult de sănătate, este posibil să faci analize medicale, să urmezi un nou regim alimentar și de viață. Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață întrucât există riscul să ajungi la situații tensionate care te epuizează, din punct de vedere psihic-afectiv. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară noi posibilități de câștig sau primești bani din urmă, o primă, cadou sau pur și simplu poate să fie vorba despre discuții pe tema unui partaj, o moștenire, cheltuieli pe care trebuie să le faci cu plata unor facturi, taxe și impozite.
 

    Privește partea pozitivă a vieții și bucură-te de fiecare moment alături de cei dragi, de persoana iubită, eventual de prezența copiilor. Ai ocazia să te bucuri de pasiune, de romantism preferând să lași deoparte orice griji care vizează locul de muncă sau relația cu colegii. Nu este cazul să te agiți inutil pentru aspecte care nu te privesc direct, mai ales dacă sunt implicați și bani, pierderi care vizează un fost parteneriat. La mijlocul săptămânii va trebui să fii mai organizat, să îți planifici cu mai multă atenție programul de muncă, să nu îți neglijezi sănătatea. La sfârșit de săptămână se evidențiază relația de cuplu sau tot ceea ce are legătură cu colaborarea, relația cu ceilalți devine deosebit de importantă pentru tine. Ai chef de deplasări, de plimbări, ceea ce ar putea să îi deranjeze pe cei din familie.
 

 
      Ești preocupat de casă, de treburile gospodărești neavând prea mult timp pentru relaxare, distracții. Există riscul să te confrunți cu stări de schimbare a dispoziției neașteptate, răsturnări de situație care vizează o relație de dragoste. Se preconizează o întâlnire romantică cu o persoană cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Ai ocazia să împărtășești momente de pasiune, să exprimi cu mai multă deschidere ceea ce simți, gândești, care sunt planurile de viitor. Este timpul marilor schimbări în plan relațional dar și al sentimentului că ești „luat de val” fiind important să îți asculți intuiția, înainte de a lua o decizie fermă. La sfârșit de săptămână au loc discuții pe tema locului de muncă, pui la cale tot felul de întâlniri în interes profesional. Îngrijește-te mai mult de propria sănătate!
 

 
      Încă de la începutul săptămânii ești pus serios pe treabă, aranjezi tot felul de înâlniri, negocieri, schimbări pe care vrei să le faci în anturajul tău, pui la cale tot felul de proiecte. Poate fi vorba despre schimbări bruște de atitudine, răzgândiri menite să îi deruteze pe cei din anturajul apropiat. Pot apărea neplăceri legate de casă, familie, relația cu părinții fiind nevoie de mobilizare, de mai multă atenție din partea ta. Este vorba despre rezolvarea unor conflicte vechi, cerându-se din partea ta calm și diplomație. Primești susținerea materială de care ai nevoie pentru a renova sau a face schimbări importante prin casă. La sfârșit de săptămână o relație de dragoste se poate dovedi provocatoare de tensiuni ceea ce îți creează starea de indispoziție. Stai  bine la capitolul creativitate așa că ai toate șansele să demarezi un proiect important care implică colaborări cu o editură sau poți decide să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală.