Săptămâna 7 – 13 octombrie 2019

001 Berbec    Berbec
         Încă de la începutul săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, cu grupul de apartenență sau noilor posibilități de a-ți lărgi cercul de amici cu care să împărtășești aceleași idealuri de viață. A venit momentul scadenței, a necesității de a reevalua problemele care țin de bunurile în comun cu partenerul de viață. Evită să dai startul unei asocieri cu persoane care nu doresc să te susțină în demersurile tale. Ești predispus la conflicte în relația cu colegii de muncă sau cu un eventual colaborator. Fii mult mai prudent la informațiile ce vin către tine și încearcă să nu ții cont de reproșuri sau de bârfe. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te preocupi mai mult de prorpia persoană și s-o lași mai ușor cu efortul fizic. Nu este exclus să recidiveze o problemă de sănătate mai veche.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
        Încă de la începutul săptămânii se cere mai multă prudență, în ceea ce privește relația de mariaj. Ești predispus la certuri, reproșuri, tot felul de acuzații venite din partea partenerului de viață, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Este o perioadă importantă, din punct de vedere profesional, ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează relația cu un șef, demararea unei eventuale colaborări pe termen îndelungat menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Fii mult mai prudent la modul în care gestionezi conflictele cu rudele apropiate, pe tema unei moșteniri sau bani despre care consideri că ți se cuvin. La sfârșitul săptămânii acorzi mai multă atenție domeniului spiritual sau unor discuții cu un mentor, un ghid care va juca un rol important, în ceea ce privește progresul tău. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume, mediul în care trăiești și muncești având ocazia să cunoști oameni noi, interesanți de la care ai multe de învățat.
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
          Ești preocupat să găsești răspunsuri la multe întrebări existențiale și chiar în ceea ce privește finanțele personale. Porți discuții intense cu o persoană de la care ai multe lucruri interesante de aflat având ocazia să te lămurești asupra unor evenimente incerte care se tot repetă în viața ta. Ești tentat să răscolești trecutul, să revii asupra unei relații sau chiar asupra unor nedreptăți făcute în plan relațional. Nu este cazul să porți ranchiună unor persoane care nici măcar nu conștientizează răul pe care ți l-au făcut. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să dai curs unei invitații venite din partea unor prieteni sau mergi la o petrecere.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac           
         Încerci să găsești soluții, vis-a-vis de plata unor facturi restante, a unor taxe, impozite sau în ceea ce privește un partaj, o eventuală moștenire. Este o perioadă în care încerci să reconfigurezi anumite relații de la locul de muncă sau rezolvi disensiuni care vizează relația cu un șef sau cu o instituție de stat. Este necesar să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de colaborare sau parteneriat și nu te grăbi să aduci tot felul de acuzații unor persoane, până când nu aduni mai multe informații. Se poate dovedi a fi o perioadă tensionată, la capitolul relație sentimentală sau în relația cu propriul copil. La sfârșitul acestei săptămâni ești concentrat să pui la punct aspecte ce vizează cariera, care îți cam pune semne de întrebare. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume și viață, ca urmare a unor discuții cu un grup de prieteni.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu                     
        Au loc dialoguri constructive cu partenerul de viață, pe tema bunurilor comune, a unor aspecte care vizează o eventuală renovare a propriei locuințe. Este necesar să o lași mai ușor cu cheltuielile care nu sunt absolut necesare. Nu te grăbi să dai startul unor colaborări care nu îți vor aduce cine știe ce beneficii morale și materiale. Este important  să te concentrezi mai mult pe activitățile curente, care te solicită din plin. Se pune mai mult accent pe serviciu, relația cu colectivul de muncă reușind cu greu să găsești un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele de familie. Se cere prudență în ceea ce privește deciziile pe care le iei, îndeosebi la jumătatea acestei săptămâni. Starea de nervi, agitația se pare că îți creează tot mai multe probleme într-o relație sentimentală. La sfârșit de săptămână te simți de-a dreptul epuizat, la nivel psihic-emoțional, fiind nevoie să te îngrijești mai mult de prorpia sănătate.
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară       
          Este un început de săptămână care îți aduce în vedere rezolvarea cât mai urgentă a unor aspecte care vizează un proiect profesional derulat în comun cu colegii și care te solicită peste măsură. Dai dovadă de fler, o bună organizare a timpului dar având capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice. La jumătatea săptămânii poți avea sentimentul că intervin tot felul de blocaje, limitări legate de planul amoros. Ceva parcă nu funcționează așa cum ți-ai propus fiind nevoie de mai multă implicare, nu doar din partea ta, ci și din partea persoanei iubite. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac acum în cadrul unei asocieri întrucât există riscul să fii dezamăgit. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente, probleme de sănătate așa că las-o mai ușor cu efortul fizic și starea de agitație.
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță         
         Ai ocazia să petreci momente pline de încântare alături de copii sau în cadrul unei activități care îți aduce reală stare de împlinire. Debordezi de inspirație, creativitate, inspirația fiind de bun augur. Ai nevoie de susținere, de îndrumare, de acel sentiment că nu ești singur, în ceea ce privește drumul ales. Ești preocupat să atragi mai multe resurse financiare în bugetul personal astfel că te gândești să ceri o eventuală mărire de salariu sau vrei să te înscrii la noi cursuri de perfcționare. La sfârșit de săptămână există riscul să te cerți cu partenerul de viață. Este recomandat să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia și să iei un pic de distanță, până când se mai lămuresc lucrurile.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion       
           Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să dedici mai mult timp casei, familiei, părinților. Este posibil să ajuți pe cineva din mediul tău, cu sfaturi și chiar nu bani. Primești oferte de colaborare, poți pune la cale un proiect cu impact financiar pe termen îndelungat. Atenție, dacă te-ai hotărât să faci o investiție imobiliară sau să renovezi propria locuință, există riscul de a te confrunta cu tot felul de pierderi, neclarități, vis-a-vis de acte. La sfârșit de săptămână te bucuri din plin de relația de dragoste profitând de momente pline de romantism și încântare. Nu este exclus să te confrunți cu o stare de confuzie, dezamăgire provocate de o persoană dragă. În ultima zi a săptămânii este bine să te odihnești mai mult și s-o lași mai ușor cu excesele alimentare.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
         Te confrunți cu unele limitări, restricții legate de domeniul financiar fiind absolut necesar să fii mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile sau să cauți noi alternative de câștig financiar. Este nevoie de o mai bună organizare a propriului buget și să ții cont de sfatul partenerului de viață sau a părinților, în cazul în care te-ai hotărât să faci o investiție financiară majoră. În prima parte a săptămânii au loc discuții intense și de taină cu persoanele din anturajul apropiat. Au loc discuții care îți sunt de folos în plan profesional, îndeosebi dacă te confrunți cu schimbări. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi mai multă atenție relației cu propriul copil sau să dai curs unei noi relații de amor.
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Este un început de săptămână în care simți că ai suficientă putere pentru a te mobiliza, în ceea ce privește rezolvarea unor aspece care vizează bugetul personal. Poate fi vorba despre venituri pe care ai ocazia să le obții prin efort personal. Nu este cazul să pui în seama altuia eventualele pierderi din planul personal. Ești capabil să îți asumi responsabilități și să le duci la îndeplinire cu bine, în ciuda avertismentelor venite din partea unor persoane mai puțin încrezătoare în abilitățile tale organizatorice. Atenție, dacă te-ai gândit să faci o investiție în domeniul imobliar, ești predispus la pierderi financiare. Este posibil ca anumite persoane din anturaj să se folosească de informațiile tale cu scopul de a te denigra. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente frumoase alături de familie.  
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
         Încă de la începutul săptămânii debordezi de energie încercând parcă să recuperezi un timp în care nu prea te-ai ocupat de aspectele care țin de propria persoană. Este momentul potrivit să îți acorzi mai mult timp și să revizuiești aspecte legate de un proiect, un țel la care lucrezi susținut. Uneori este nevoie să te oprești și să reevaluezi situația, nu tocmai plăcută, în ceea ce privește relația cu prietenii și să faci corecțiile necesare. Nu toți oamenii cu care colaborezi sunt de bună credință astfel că, la sfârșit de săptămână, pot apărea schimbări menite să îți dea planurile financiare peste cap fiind nevoit să te ocupi mai mult de familie, de rude, să le vii în ajutor cu sfaturi sau bani. Nu te grăbi să susții persoane care nu vor aprecia la adevărata valoare efortul depus de tine!
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Nimic nu este prea mult pentru tine, mai ales atunci când este vorba despre ajutorul acordat unor prieteni. Chiar dacă, în sufletul tău, știi că anumiți oameni nu merită susținerea ta, parcă nu te lasă inima să le întorci spatele, atunci când aceștia se confruntă cu pierderi. Ești altruist iar aceasta te ajută să te simți cu adevărat împlinit. Ai tot felul de întrebări, neclarități în ceea ce privește relația de cuplu iar aceste probleme îți pot da peste cap proiectele personale. Este important să nu neglijezi relația cu colegii sau colaboratorii! Pot apărea răsturnări de situație, în ceea ce privește eventuale schimbări de salarizare. Fii mult mai prudent, în cazul unei (noi) negocieri de salariu!