Săptămâna 7 – 13 martie 2022

        Atitudinea ta de neîncredere în ceilalți nu face decât să respingă oportunitatea de a întâlni oameni care pot să te susțină în demersurile tale, de orice natură. Este indicat să fii  deschis către ceilalți acceptând și alte puncte de vedere. Ziua de marți îți poate aduce unele pierderi de natură financiară sau cheltuieli neprogramate. Prima parte a săptămânii se poate dovedi nesigură, la capitolul bani veniți din muncă proprie, așa că nu îți face planuri care implică și investiții financiare. Spre sfârșitul săptămânii se poate vorbi despre șansa de a te înscrie la un (nou) curs de perfecționare sau poți semna un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Poate fi ocazia de a te împăca cu rude apropiate, vecinii, poți relua anumite convorbiri telefonice sau faci călătorii scurte, comisioane care îți aduc și beneficii materiale. În ultima zi a perioadei te poți aștepta la reacții bruște, vești neplăcute venite din partea părinților.

      Începutul de săptămână îți poate aduce starea de confuzie, derută neștiind prea clar ce direcție să alegi. Poate fi vorba despre acțiuni venite din partea dușmanilor ascunși sau poate chiar tu provoci tot felul de probleme în relația cu ceilalți, datorită temerilor, a neîncrederii în cei cu care interacționezi. Ziua de marți te poate pune în situații dificile, legate de aspecte care vizează relația cu șefii sau autoritățile. Provocările cu care te confrunți te ajută oarecum să te mobilizezi și să găsești căi originale de a ieși din situațiile limită. Prietenii sunt alături de tine, totul ține de deschiderea ta către aceștia, prin împărtășirea ideilor dar și a eventualelor neliniști cu care te confrunți. Spre sfârșitul perioadei apar noi oportunități de a face bani, din muncă personală sau de pe urma unei asocieri. În weekend apar cheltuieli dar și favoruri, cadouri venite din partea rudelor apropiate. Este posibil ca, în ultima zi a săptămânii, să revină starea de bună dispoziție alături de rude apropiate, persoane cu care ești pe „aceeași frecvență”.

    Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de relația cu prietenii, schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unui grup, o asociație din care faci parte. Este recomandat să profiți de momentele pline de inspirație și intuiție care te vor ajuta să rezolvi problemele de comunicare, relaționare. Se cere mai mare prudență în ceea ce privește confuziile apărute în urma unor bârfe, zvonuri neoficiale, dar menite să te deruteze, din punct de vedere psihic-emoțional, îndeosebi la mijlocul perioadei. Ai ocazia să primești răspunsuri clare, ce vizează relația cu colegii, colaboratorii și îți creezi noi strategii, în ceea ce privește relația cu aceștia. La sfârșit de săptămână te vei preocupa mai mult de schimbările legate de viața personală dar și de posibilitatea de a folosi resursele de care dispui, în sensul creșterii veniturilor personale.

      Încă mai ai de rezolvat anumite aspecte care țin de relația cu un șef, un superior care a reușit să invoce tot felul de pretexte încercând să te manipuleze, să te conducă către o direcție nefavorabilă pentru tine, în ceea ce privește imaginea ta, în plan profesional și social. Te ții tare pe poziție și nu te lași intimidat de vorbe răutăcioase, de atacuri la persoană. Știi cum să aduci argumente și să ceri drepturile care ți se cuvin. La mijlocul săptămânii se detensionează atmosfera reușind să găsești resursele necesare pentru a o lua de la capăt. Acorzi mai multă atenție domeniului spiritual redescoperind liniștea interioară, forța de a crea proiecte ambițioase, de a o lua pe un nou drum, în plan profesional și chiar relațional. Puterea este în tine astfel că, la sfârșitul săptămânii, vei reuși să îți găsești împăcarea de sine prin rugăciune, meditație, solitudine, detașare de problemele cotidiene.

       Este un început de săptămână agitat, mai ales dacă ai de făcut și deplasări în interes de serviciu. Se recomandă prudență în ceea ce privește demersurile pe care vrei să le faci în cazul unui parteneriat. Trebuie doar să acționezi bazându-te pe propria intuiție și experiență profesională. Mijlocul săptămânii îți poate aduce noi oportunități de a găsi un job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Nu este momentul potrivit să te bazezi pe promisiunile care ți se fac acum de către un șef. Va trebui să privești lucrurile dincolo de aparențe și să nu te bazezi pe o eventuală colaborare profesională. Sfârșitul de săptămână îți aduce în vedere schimbările pe care vrei să le faci în relația cu prietenii. Este momentul să faci o selecție, să intri în posesia unor informații care vor confirma bănuielile tale, vis-à-vis de anumite persoane dintr-un grup din care faci parte. În ultima zi a perioadei ai ocazia să îți „încarci bateriile” apelând la introspecție, preocupându-te mai mult de propriul suflet.

       Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat mai mult de plata unor taxe, impozite, facturi restante, chestiuni care vizează o moștenire dar și de latura ocultă a vieții, aflarea unor secrete. Este posibil ca o relație intimă să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi de natură psihic-emoțională și astfel nu mai ai chef de treburile urgente. În  prima parte a săptămânii se poate vorbi despre o nouă oportunitate de a colabora cu o firmă cu capital străin sau cu persoane aflate la distanță. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să porți dialoguri interesante cu prieteni, pe teme legate de spiritualitate. Poți lua decizia bruscă de a demara un nou plan de acțiune în cadrul unui nou grup, o asociație. Prietenii te susțin în demersurile tale, totul este să le ceri ajutorul. 

      Această săptămână debutează cu sentimentul că nu ești înțeles de către ceilalți sau nu reușești să ajungi la un echilibru în relația de mariaj. Ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau că nu te poți baza pe susținerea venită din partea celuilalt. Evită să faci investiții care se vor dovedi neinspirate și provocatoare de pierderi financiare. Este o perioadă în care ai ocazia să privești viața, oamenii dincolo de aparențe ceea ce te va ajuta să observi care sunt nevoile tale, dacă merită să faci o schimbare în plan relațional. Poate fi momentul oportun de a intra în posesia unor secrete care te lămuresc asupra unei relații de colaborare, parteneriat. În a doua parte a săptămânii apar noi posibilități de schimbare a filosofiei de viață, înscrierea la noi cursuri, întâlnirea unor mentori te îndrumă în demersurile tale profesionale. Ți se oferă șansa de a călători peste hotare, de a relaționa cu oameni de altă cultură, de a da startul unor colaborări cu persoane aflate în străinătate. La sfârșit de săptămână au loc întâlniri de bun augur, care te pot propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbări neașteptate, decizii luate brusc, cât timp dai dovadă de bunăvoință și înțelegere în relația cu superiorii.

       Îți pui semne de întrebare, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă sau vis-a-vis de actualul loc de muncă. Nu prea ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care se pare că te-au lăsat „baltă” atunci când ai avut nevoie de ajutor. Este posibil să primești informații eronate, care te conduc pe o direcție greșită, în plan profesional. Nu este un început de săptămână favorabil pentru a face consultații, analize medicale. Mijlocul perioadei se poate dovedi a fi tensionat, în relația de cuplu sau dacă ești implicat într-un parteneriat. Va trebui să fii prudent și să nu arunci cu vorbe negândite pentru că riști să atragi probleme de natură financiară și/sau relațională. Nu este exclus să te confrunți cu răsturnări de situație, în ceea ce privește resursele pe care le deții împreună cu ceilalți, aspecte care vizează banii partenerului de viață sau de afaceri. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de viața intimă. La sfârșitul săptămânii este momentul să faci plimbări departe de casă. 

      Începutul de săptămână îți poate aduce semne de întrebare, vis-à-vis de o relație sentimentală. Nu știi prea sigur ce să crezi, dacă merită să te implici emoțional. Ai ocazia să găsești răspunsuri interesante, dar care nu vor rezolva problemele din planul sentimental. Zilele de marți și miercuri pot fi deosebit de agitate la locul de muncă fiind nevoie de mobilizare din partea ta. Superiorii dar și colegii de muncă se bazează pe tine reușind să joci rolul de lider, cel care știe cum să vorbească și să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus. Debordezi de originalitate, inspirație, creativitate, ai capacitatea de a readuce voia bună în echipa de lucru. Ziua de vineri vine cu șansa de a face schimbări importante în tot ce înseamnă relație de cuplu, parteneriat, afaceri. Ai nevoie de susținere din partea celorlalți, la rândul tău este important să dai dovadă de tact și diplomație în relațiile de parteneriat. Pleacă din viața ta acum cine trebuie pentru a face loc oamenilor de calitate, care te vor ajuta să progresezi, din punct de vedere material dar și spiritual.

    Au loc răsturnări de situație care vizează relația cu familia, părinții sau vis-a-vis de propria locuință. Poate fi voba despre necesitatea de a face reparații prin gospodărie, de a veni în ajutorul unui membru al familiei, încă din prima parte a săptămânii. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția și să nu iei în seamă orice idee, sfat venit din partea unor persoane care nu sunt implicate direct. În zilele de marți și de miercuri ai chef de distracții, întâlniri amoroase, apare șansa de a da startul unei noi relații de iubire. Ești predispus la  probleme de relaționare cu propriul copil sau cu persoana iubită, probleme apărute, în mare parte, datorită cheltuielilor neprevăzute. A doua parte a săptămânii îți poate aduce ocazia de a dezvolta noi strategii de colaborare sau de a găsi noi oportunități de progres profesional. Poate fi vorba despre schimbarea programului de lucru sau ai ocazia de a renegocia un contract de muncă. Este o perioadă în care acorzi mai multă importanță relației cu colegii, îndatoririlor legate de locul de muncă, proiectelor profesionale. Revine în atenția ta o problemă de sănătate sau un proiect legat de locul de muncă și ambele trebuiesc remediate, corectate. În ultima zi a perioadei ești preocupat de relația de cuplu încercând să găsești alternative pentru a echilibra situația din relație.     

      Prima zi din săptămână te pune în fața unor situații neplăcute, în ceea ce privește comunicarea cu rudele sau vecinii. Este necesar să abordezi cu diplomație eventualele contraziceri și să lași de la tine. Nu este exclus să ai tot felul de piedici, în ceea ce privește susținerea unui examen, încă de la începutul săptămânii. Zilele de marți și miercuri le dedici treburilor gospodărești, relației cu familia încercând să investești mai mulți bani în renovarea locuinței sau pentru achiziția unor obicete de valoare. A doua parte a săptămânii îți aduce noi posibilități de relansare a unui hobby, atragi câștiguri financiare de pe urma abilităților tale creative. Poate fi vorba despre șansa de a da startul unei relații sentimentale. Petreci mai mult timp alături de propriul copil sau te preocupi de educația acestuia, eventual îl înscrii la noi cursuri, te joci mai mult cu el. Un sfârșit de săptămână petrecut alături de cei dragi nu poate decât să îți creeze o stare generală de bine. 

    Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește banii veniți din muncă personală, încă din prima zi a săptămânii. Ești predispus la pierderi, furt, cheltuieli nechibzuite. Zilele de marți și miercuri te pot pune pe drumuri încercând să rezolvi aspecte care țin de acte, documente importante, negocierea unui contract. Se cere mai multă prudență la mijlocul perioadei, atunci  când este posibil să apară nemulțumiri în relația cu părinții. Sfârșitul de săptămână îți aduce noi posibilități de relansare, în ceea ce privește schimbările care vizează domeniul imobiliar, vânzarea/cumpărarea unei case, o proprietate. Ai șansa de a renova o locuință. Se anunță o perioadă în care vei pune mai mult accent pe maturizarea interioară, rezolvarea unor aspecte neplăcute, derulate în trecut și care vizează, în primul rând, familia, relația cu părinții. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să dedici timp activităților menite să te destindă.  
 [sbscrbr_form]