Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2018

Berbec   
      Ești ambițios, energic, pus pe treabă însă starea ta de agitație s-ar putea să-I enerveze pe cei din jur, îndeosebi pe șefi. Este recomandat să acționezi, să treci direct la fapte, fără să mai stai să le explici altora adevăratele tale intenții. Este posibil ca unele confruntări de la locul de muncă să te determine să iei o decizie fermă de schimbare în plan profesional. Spre sfârșitul săptămânii încerci să te pui pe primul plan, îți acorzi mai multă atenție, eventual dai curs unei invitații la spectacol sau la o petrecere.
 

Taur                  
      Pui la cale tot felul de planuri care vizează studiile, urmarea unor cursuri care te vor avantaja în plan profesional. Ești susținut de către partenerul de viață să îți împlinești un vis, să concretizezi un proiect profesional. Te poți aștepta la beneficii materiale venite prin intermediul altor persoane. La sfârșit de săptămână dorința de rafinare sufletească te îndeamnă să participi la tot felul de întâlniri ce vizează domeniul spiritual, intelectual sau mergi la teatru, spectacole. Spre sfârșitul săptămânii ești nemulțumit de atitudinea unor persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Cineva nu respectă promisiunea făcută ceea ce îți va da peste cap programul de lucru. Există riscul să te simți foarte obosit, devitalizat sau pur și simplu nu ai chef de nimeni și nimic.
 

Gemeni
        Pui mai mult accent pe capitolul financiar, pe achitarea unor datorii, taxe, impozite sau modul în care ai putea obține anumite avantaje financiare prin intermeidul altora. Nu este o perioadă favorabilă pentru a face demersuri de obținere a unui credit bancar. Te poți confrunta cu un refuz sau apar greșeli care țin de acte oficiale sau anumite persoane vor îți creeze tot felul  e probleme și astfel renunți la demersurile legate de obținerea unor bani. La sfârșit de săptămână există riscul să te cerți cu un prieten.
 

Rac
      Se preconizează schimbări importante care țin de relația cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de viață. Este o perioadă deosebită, în care ai ocazia ca ceea ce clădești, vis-à-vis de o asociere, un parteneriat să îți aducă beneficii materiale, cât timp apelezi la sfaturile unei persoane de încredere. Poți să renunți la unii colaboratori sau chiar la relația de mariaj, din dorința de a te elibera din relații nu tocmai constructive pentru viața personală. Nici relația cu autoritățile nu este favorabilă acum. La sfârșit de săptămână ți-ar prinde bine să o lași mai ușor cu eventualele decizii pe care vrei să le iei, în domeniul socio-profesional.
 

Leu
    Urmează o săptămână nu prea grozavă la locul de muncă, în relația cu colegii existând riscul să ajungi la contraziceri, certuri din lucruri banale. Nu este cazul să te pierzi în lucruri inutile, ci fii atent la ceea ce ai de transformat, de schimbat, vis-à-vis de domeniul profesional. Ai multe lucruri de învățat, eventual te înscrii la un curs de perfecționare, participi la tot felul de întruniri, workshop-uri care te vor ajuta să te perfecționezi. Acordă atenție la problemele de sănătate, legate de articulații, oase, probleme stomatologice, există predipoziția la accident. La sfârșit de săptămână te gândești să pleci la drum lung. Se recomandă prudență pe parcursul călătoriei.

Fecioară   
      Este o perioadă de creativitate, inspirație dar și nevoia de a iubi și de a fi iubit. Te poți aștepta la probleme venite din partea propriului copil, acesta se poate confrunta cu probleme de sănătate și ești nevoit să intervii prompt. Nu este o perioadă favorabilă pentru a face investiții pe termen îndelungat. Pot apărea răsturnări de situație ce vizează o relație sentimentală și iei decizia să finalizezi o relație sau abordezi din cu totul altă perspectivă relația cu persoana iubită. La sfârșit de săptămână este bine să eviți împrumuturile.

Balanță
      În această perioadă dedici mai mult timp casei, familiei, eventualelor modificări în propria locuință. Vrei să schimbi mobila, să renovezi, ceva te nemulțumește, nu mai ai suficient spațiu. Te poți aștepta la neplăceri legate de părinți, fie că este vorba de probleme de sănătate ale acestora, fie ajungi la discuții neplăcute care țin de patrimoniu. Spre sfârșitul săptămânii ești derutat, nervos, în ceea ce privește relația de mariaj, propria afacere, sau în relația cu un colaborator.
 

Scorpion
        Urmează o perioadă  de conversații intense, gândiri și răzgândiri, vis-à-vis de studii, examene, cursuri pe care vrei să le urmezi. Acordă atenție la relația cu rudele apropiate sau vecinii pentru că ești predispus la tot felul de contraziceri, probleme care țin de comunicarea cu aceștia. Nu este recomandat să dai curs unor dușmănii, răzbunări exitând riscul să declanșezi conflicte ce pot dura pentru mult timp de acum înainte. La sfârșit de săptămână ești derutat neștiind prea clar ce decizii să iei, vis-à-vis de locul de  muncă sau un proiect profesional. Poți să iei decizia bruscă de a schimba jobul.
 

Săgetător
       Ai șansa de a câștiga bani din muncă propria sau semnezi un contract de colaborare care să te avantajeze, din punct de vedere financiar. Este o perioadă de pierderi dar și câștiguri financiare, de renunțare dar și de consolidare a unor relații care îți aduc și beneficii materiale. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se fac promisiuni care vizează o afacere! Mai așteptă măcar câteva săptămâni, până când se vor lămuri lucrurile, vis-à-vis de anumite acte oficiale, decizii, aspecte care țin de legislație, hotărâri judecătorești.

Capricorn    
       Avem de-a face cu o perioadă de transformări intense, în plan personal și relațional. Ceva nu îți convine, mai ai încă multe de schimbat, modificări în propria atitudine, vis-à-vis de lume și propria existență. Nu ești mulțumit de tine dar tragi speranța că vor veni zile mult mai senine și liniștite. Ești în faza de acumulare, de creștere, maturizare intensă. Fii încrezător că lucrurile sunt în favoarea ta. Evită să te cerți cu familia, doar pentru că nu te simți bine în pielea ta. La sfârșit de săptămână ești predispus la probleme casnice, accidentări, certuri cu familia.
 

Vărsător
         Începi săptămâna fără chef, lipsit de interes față de ceilalți alegând să petreci mai mult timp în solitudine. Este o zbatere intensă în sufletul tău lăsând cu greu să se observe ce anume se petrece în forul tău interior. Este bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să nu exagerezi cu efortul fizic. Este recomandat să apelezi la sfatul unui medic. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să te reîntâlnești cu un prieten care să îți mai ridice moralul să măcar să te facă să râzi și să vezi partea plină a paharului. La sfârșit de săptămână ești preocupat, mai mult decât trebuie, de relația cu rudele sau vecinii.

Pești
    Ești deranjat de atitudinea unor prieteni, de nerecunoștința lor ceea ce te face să îți promiți solemn că nu vei mai da ocazia să se întâmple astfel de lucruri. Este timpul marilor schimbări în viața socială, în ceea ce privește relația cu prietenii, grupul, organizația din care faci parte. Este momentul potrivit să faci o reevaluare a idealului tău de viață. Spre sfârșitul săptămânii ai în minte să faci niște cumpărături destul de costisitoare.