Săptămâna 7 – 13 august 2023

     Pot avea loc schimbări importante care vizează domeniul financiar. Se recomadă atenție la cheltuielile, achizițiile pe care le faci. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Ești confuz, derutat, lipsit de răbdare iar starea de nehotărâre nu face decât să te vulnerabilizeze în fața competitorilor. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să ajungi la discuții neplăcute în relația cu părinții, pe tema banilor, a asocierilor pe care vrei să le demarezi acum. Relația cu propriul copil sau cu persoana iubită este foarte tensionată la sfârșit de săptămână așa că nu te grăbi să faci remarci care răscolesc o situație și așa sensibilă. În ultima zi a săptămânii muncești mult dar cu folos. Ai parte de susținere venită din partea unor persoane bine pregătite, cu experiență în plan profesional. Fii prudent la ideile pe care le împărtășești cu ceilalți și las-o mai ușor cu încrederea în anumite persoane din anturajul tău. O relație de dragoste secretă riscă să îți creeze probleme, nu știi ce alegeri să faci, în plan sentimental.

        Ești preocupat de viața ta personală și relațională, despre cum ai putea obține avantaje în plan personal de pe urma unei colaborări sau un parteneriat. Nu este exclus să acționezi din umbră pentru a putea să îți atingi anumite scopuri personale. Ascultă-ți intuiția, înainte de a lua decizii care vizează domeniul relațional și nu te lăsa copleșit de responsabilități pe care este necesar să ți le asumi. La mijlocul săptămânii te bucuri de câștiguri venite din muncă personală ceea ce te va ajuta să îți împlinești dorința de a-ți cumpăra un obiect mult dorit. Este o perioadă de acumulare dar și de investire de energie și timp în activități diverse și necesare. În a doua parte a săptămânii alegi să faci mai multe călătorii, eventual vizitezi rudele, relaționezi cu persoane din mediul apropiat ceea ce va reuși să mai destindă oarecum relația în care ești deja implicat. Se recomandă mai multă atenție în privința relației cu părinții fiind nevoit să intervii cât mai prompt pentru a le veni în ajutor. Ești dornic să călătorești în locurile natale lăsându-te invadat de trecut, de amintiri.

        La început de săptămână preferi starea de solitudine, de introspecție dar și de odihnă, detașare de grijile cotidiene. Este o perioadă de revelații, de primire a unor răspunsuri pe căi mai puțin convenționale ceea ce te va ajuta să lămurești situații, aspecte din viața personală. Mijlocul săptămânii vine cu favoruri, mai multă atenție din partea partenerului de viață și a familiei ceea ce te va ajuta să îți creezi proiecte pentru care vei lupta cu mai multă ambiție să le concretizezi. Ești dedicat celor dragi dar și împlinirii propriului ideal. Spre sfârșitul săptămânii valorifici din plin abilitățile, talentele de care dispui pentru a-ți împlini o dorință personală. Este un timp favorabil pentru câștiguri financiare dar și pentru a atrage bani în bugetul personal și din alte surse decât din muncă proprie.

      Desfășori activități intense alături de prieteni, pui la cale tot felul de strategii care vizează domeniul profesional sperând să obții mai mulți bani, eventual o mărire de salariu din partea angajatorului. Pentru tine este important acum să adopți un regim de viață mai sănătos acordând mai multă atenție semnaleleor date de organism. Se recomandă mai multă mișcare, plimbări în aer liber, detașare de griji. Discuțiile pe teme spirituale cu prieteni vechi te ajută să revii la starea de bună dispoziție. Relația cu rudele este favorabilă putând chiar să primești susținere financiară din partea acestora. Ești nemulțumit, vis-a-vis de o relație sentimentală sau de aspecte care vizează propriul copil. Spre sfârșitul săptămânii ești concentrat pe propria persoană astfel că nu mai ești chiar atât de dispus să le faci altora pe plac.

 

      Au loc discuții cu superiorii, deplasări în interes de serviciu sau tot felul de negocieri cu persoane aflate la mare distanță. Sunt favorizate câștigurile venite din muncă personală cât timp găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Banii vin și se cheltuie rapid pe diferite obiecte necesare în gospodărie ceea ce te predispune la certuri în relația cu partenerul de viață. Conversația cu colegii de muncă se derulează în defavoarea ta, chiar dacă ești nemulțumit de atitudinea unui colaborator sau de schimbările care te iau prin surprindere. Te simți trădat, dezamăgit sau pur și simplu iei decizia de a pune capăt definitiv unei relații care ți-a creat probleme, îndeosebi în ultima perioadă. La sfârșit de săptămână ești obosit, confuz, lipsit de chef de muncă dorindu-ți să stai departe de oameni, în mediul tău. Ai nevoie de susținere morală, de persoane care să îți insufle mai multă încredere sau pur și simplu alegi să nu ai așteptări de la ceilalți.

       Încă de la începutul săptămânii ești dornic să călătorești cât mai departe de casă, eventual în străinătate. Dacă ți-ai amânat plecarea în vacanță, se pare că acorzi mai multă atenție relației cu șefii, putând fi vorba despre discuții intense, vis-à-vis de obținerea unui job sau a unui post mai bine plătit. Ești derutat de intervenția unui șef în treburile tale neștiind prea clar cum să reacționezi. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta, înainte de a lua decizii care vizează cariera. Prietenii se străduiesc să te susțină moral pentru a reuși să depășești cu bine această perioadă epuizantă, din punct de vedere profesional. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, de problemele sistemului digestiv, ficat, să reiei anumite analize sau un tratament. Spre sfârșitul săptămânii poate fi o perioadă inspirată pentru a pune la cale strategii care vizează investiții pe termen îndelungat. Relația sentimentală se revigorează, ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta.

     Începutul săptămânii poate aduce schimbări care vizează zona câștigurilor venite prin intermediul celorlalți, aspecte care vizează un proces, o colaborare, afacere personală. Nemulțumirile din relația de cuplu riscă să îți dea peste cap planuri importante legate de carieră. Este posibil să apară răscoliri, schimbarea percepției, vis-a-vis de o relație de iubire. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme de sănătate fiind nevoit să apelezi cât mai urgent la medic sau începi un nou tratament. Nu este exclus să renunți la jobul actual sau vrei să treci pe un post superior și astfel să îți asumi mai multe responsabilități. Se recomandă prudență la alegerile pe care le faci întrucât ești predispus la pierderi! În ultima zi a săptămânii ai ocazia să faci călătorii alături de partenerul de viață. O vizită la rude ar fi binevenită, cât timp o lași mai ușor cu critica la adresa celor din familie. Este posibil ca partenerul de viață sau cineva din familie să nu fie prea încântat de ideile tale și astfel se poate ajunge la certuri.

      Au loc discuții cu partenerul de viață despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de locul de muncă. Se poate vorbi despre strategii de acțiune pe care trebuie să le chizbuiești cu mare grijă, înainte de a lua o decizie care va avea impact pe termen îndelungat. Sfatul partenerului de viață este binevenit așa că nu te enerva pentru orice observație venită din partea acestuia. Sunt posibile pierderi de bani, încurcături menite să îți dea planurile peste cap, dacă te-ai decis să faci o achiziție importantă. Vineri va trebui să fii mult mai prudent, dacă te-ai decis să pleci la drum lung. Au loc schimbări care vizează studiile, poți să dai startul unei colaborări cu persoane aflate la mare distanță. La sfârșit de săptămână pui la cale tot felul de proiecte menite să te pună într-o lumină favorabilă în fața șefilor. Se pare că ceea ce îți propui acum nu prea are sorți de izbândă.

     Sunt multe treburi de pus la punct la serviciu fiind deosebit de important să te organizezi mai eficient, să îți îndeplinești obiectivele, pas cu pas. Nu este cazul să ții cont de vorbele răutăcioase ale unor persoane care consideră că așa te pot destabiliza pentru a te face să renunți la idei, planuri de viitor. Știi exact ce ai de făcut având șansa de a primi noi oferte de colaborare sau primești oferta de a dezvolta parteneriatul existent. Ești inspirat, conștiincios remarcându-te prin calm și răbdare, ceea ce ar putea să descurajeze adversarii. La mijlocul săptămânii discuțiile cu prietenii sunt de bun augur ceea ce te va ajuta să te destinzi. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să dai dovadă de tact și diplomație în relația cu persoanele din anturajul apropiat. Ești puternic și  ambițios fiind important să iei partea bună a lucrurilor, să folosești în avantaj personal reacțiile venite din partea adversarilor, a competitorilor care acționează împotriva ta apelând la tertipuri, șantaj emoțional. Fii prudent și nu împărtăși oricui ideile tale!

    Începutul săptămânii îți poate aduce ocazia de a a reveni la o fostă relație sentimentală. Nu este exclus să fii luat oarecum prin surprindere de persoana iubită. Este o zi favorabilă activităților care vizează un hobby sau pentru a te destinde alături de propriul copil. Este timpul să acorzi atenție unor activități pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Nu vor lipsi însă provocările de la locul de muncă care te ambiționează, te motivează să lupți pentru drepturile tale. Este important să fii atent la ce anume se discută, la deciziile care se iau acum la locul de muncă, chiar dacă ești în vacanță. În a doua parte a săptămânii alegi să pui mai mult accent pe relația cu ceilalți, modul în care ar putea intervenția ta să vină în ajutorul celorlalți.

        Se preconizează cheltuieli menite să rezolve aspecte personale sau faci o investiție, o achiziție importantă pentru propria locuință. Nu este exclus ca partenerul de viață să aibă nevoie de susținerea ta financiară pentru a rezolva aspecte care vizează sănătatea acestuia. La jumătatea săptămânii faci mai multe drumuri, au loc întâlniri, dialoguri cu rudele apropiate, vecini, prieteni remarcându-te în mediul tău printr-o stare de agitație, neliniște. La sfârșit de săptămână se reiau unele discuții care vizează un spațiu locativ, o proprietate încercând să schimbi o înțelegere sau apelezi la autorități pentru a câștiga un bun pe care îl consideri ca fiind al tău. Se pare că lucrurile nu se derulează în favoarea ta fiind predispus la compromisuri pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești în plan personal. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios să faci o investiție discutând cu persoane care te-ar putea susține, chiar și din punct de vedere financiar. 

     Porți conversații constructive cu persoana iubită despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, copii. Nu este exclus să iei decizia de a oficializa o relație sentimentală sau vrei îți mărești familia. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu ești sigur de adevăratele intenții ale persoanei iubite. Ai mult de lucru la locul de muncă reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și sarcinile de serviciu. Va trebui să acorzi o atenție specială problemelor de sănătate, să te odihnești mai mult, să profiți de fiecare pauză, să faci mai multe plimbări în natură. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la surprize neplăcute, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Este posibil să iasă la suprafață multe neclarități, minciuni, poți să iei decizia bruscă de a schimba direcția. Dacă ești implicat într-o afacere personală cel mai probabil vei renunța la colaborare și te gândești să o iei de la capăt, în alt domeniu sau pur și simplu te preocupi mai mult de viața personală.