Săptămâna 6 – 12 septembrie 2021

      Sunt multe treburi de pus la punct la serviciu fiind important să te organizezi mult mai eficient, pentru a putea să îți îndeplinești obiectivele, pas cu pas. Nu este cazul să ții cont de vorbele răutăcioase ale unor persoane care consideră că așa te pot destabiliza pentru a te face să renunți la idei, planuri de viitor. Știi exact ce ai de făcut, ba chiar ai șansa de a primi noi oferte de colaborare sau poți dezvolta chiar și mai mult parteneriatul deja existent. Ești inspirat, conștiincios remarcându-te prin calm și răbdare, ceea ce ar putea să-i descurajeze  pe adversari. Relația cu propriul copil se dezvoltă în mod armonios bucurându-te de reușitele acestuia. La sfârșit de săptămână ești preocupat  de aspecte care vizează banii pe care i-ai putea obține prin intermediul unui împrumut sau prin intermediul partenerului de viață. Este o perioadă propice pentru a da startul unei relații sentimentale.

      În această perioadă ai ocazia să întâlnești o persoană cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv. Este o săptămână favorabilă creativității, dezvoltării unor colaborări în care va trebui să investești bani dar și timp pentru a concretiza ceea ce ți-ai propus. În a doua parte a săptămânii ai toate șansele să primești un răspuns favorabil, vis-a-vis de un parteneriat și să pornești cu mai multă încredere pe drumul ales. Ești inspirat în ceea ce privește demararea unui proiect profesional care te solicită din punct de vedere intelectual. Spre sfârșitul săptămânii au loc discuții intense cu partenerul de viață pe tema copiilor, a educației acestora sau pentru a te implica într-o proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Primești susținerea de care ai nevoie ceea ce îți dă mai mult avânt pentru a te implica în activități menite să îți aducă și câștiguri financiare.

     Discuți cu persoana iubită despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, copii, este posibil chiar să dorești oficializarea acestei relații sau vrei să te muți împreună cu persoana iubită. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu ești sigur de adevăratele intenții ale persoanei iubite.  Ai mult de lucru la locul de muncă reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și sarcinile de serviciu. Va trebui să acorzi o atenție specială eventualelor probleme de sănătate, să te odihnești mai mult, să profiți de fiecare pauză, să faci mai multe plimbări în natură. Spre sfârșitul săptămânii pot apărea noi oportunități de progres în plan profesional. Se recomandă să ții cont de sfaturile venite din partea persoanei iubite în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți dedica mai mult timp propriului organism, să faci mai multă mișcare în aer liber, mergi la sala de sport.

       Încă de la începutul săptămânii pot apărea controverse ce vizează relația cu rudele apropiate sau legate de un examen. Este o perioadă favorabilă pentru a te preocupa mai mult de propria casă, pentru a face modificări sau vinzi/achiziționezi un bun imobiliar. Faci o renovare în locuință, reparații, treburi pe care le-ai tot amânat. La serviciu s-ar putea să enervezi cu dorința ta de a „igieniza”, răscolești documentele, faci ordine, arunci ceea ce nu îți mai trebuie. În a doua parte a săptămânii te remarci prin preocuparea față de propriul copil, nemulțumirile pe care le-ai tot ținut în suflet tind acum să răbufnească în forță. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat aspectelor care vizează propriul copil, educația acestuia, porți discuții pe tema înscrierii acestuia la noi cursuri. Este o perioadă favorabilă pentru a dezvolta un nou hobby menit să îți aducă și beneficii financiare.

       Se preconizează schimbări importante care vizează domeniul financiar. Primești bani dar se pare că ești mult mai dispus să cheltui și astfel nu rămâi cu mai nimic în portofel. Se recomandă atenție la cheltuieli, achizițiile pe care le faci sau propunerile de a semna un contract. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Ești confuz, derutat, lipsit de răbdare iar starea de nehotărâre nu face decâtsă te vulnerabilizeze în fața competitorilor. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să ajungi la discuții neplăcute în relația cu părinții, pe tema banilor, a asocierilor pe care vrei să le demarezi acum. Ești dornic să socializezi, să interacționezi cu oameni noi, să descoperi locuri noi, ca urmare a unei călătorii. În ultima zi a săptămânii apar noi ocazii de a face schimbări importante ce vizează propria casă sau primești ajutor din partea părinților pentru a rezolva aspecte care vizează propria locuință.

        Debordezi de energie, ești dornic să faci multe lucruri în același timp ceea ce te va solicita foarte mult, din punct de vedere fizic. Este nevoie să fii mai organizat, să nu exagerezi cu efortul încercând să îți demonstrezi ție dar și celorlalți că poți fi un bun exemplu pentru ceilalți. Este o perioadă favorabilă pentru a demara negocieri menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești inspirat, creativ, atent la detalii, știi cum să atragi atenția șefilor, prin flerul tău dar și capacitatea de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Este important să fii deschis la propuneri de colaborare în colectivul de muncă, să te implici într-un nou proiect, care îți va aduce beneficii pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii sunt favorabile întâlnirile cu rudele sau călătoriile scurte, studiile, acumularea noi informații menite să îți aducă și progresul dorit, în plan personal dar și profesional.

    La acest început de săptămână ai tendința de a te retrage din tumultul cotidian alegând să păstrezi pentru tine reușitele sau neîmplinirile. Este recomandat să fii precaut, mai ales dacă ai de luat decizii, vis-a-vis de relația cu un grup de prieteni, o asociație de la care aveai mari așteptări, până de curând. La mijlocul săptămânii ești în formă reușind să te detașezi de orice răutăți venite din partea colegilor sau a unor persoane care își văd doar propriul interes. În a doua parte a săptămânii apar noi oportunități de câștig financiar, avantaje venite de pe urma valorificării abilităților, a experienței tale profesionale. Ai șansa de a negocia salariul, un (nou) contract de muncă în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești reușind să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul.

    Ești preocupat mai mult de viața ta relațională, de felul în care cum ai putea obține avantaje de pe urma unor relații de prietenie sau prin intermediul unui grup, o asociație din care faci parte. Ascultă-ți intuiția și nu intra în panică la orice bârfă, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Este important să știi exact ce anume ai de făcut pentru a obține ceea ce ți-ai propus, în plan financiar și profesional. Este o perioadă de acumulare dar și de investiție de energie și timp pentru a-ți atinge obiectivele. Spre sfârșitul săptămânii este o perioadă benefică pentru a te preocupa mai mult de propria persoană, este recomandat să faci ordine în ceea ce privește relația cu ceilalți dar, mai ales, perioada este potrivită pentru a face ceea ce îți place cu adevărat sau te poți elibera dintr-o relație care nu îți este pe plac.

      Încă de la începutul săptămânii pui mai mult  accent pe zona profesională având loc negocieri, primirea de informații, renegocieri. Este important să dai dovadă de calm și atenție la ceea ce se vrea de la tine, la modul în care apar noile strategii de colaborare sau de dezvoltare a unor proiecte deja aflate în derulare și care te-ar putea avantaja în carieră. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta, înainte de a lua decizii care vizează domeniul profesional. Prietenii se străduiesc să te susțină moral pentru a reuși să depășești cu bine această perioadă epuizantă, din punct de vedere profesional. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, de probleme ale sistemului digestiv, ficat, reiei anumite analize sau chiar un tratament. Această săptămână îți poate aduce concretizări bune, materializări care vizează domeniul profesional și finanțele, îndeosebi dacă acorzi o atenție deosebită colaboratorilor, dezvoltării relațiilor cu superiorii și colegii.

    Desfășori activități intense alături de prieteni, pui la cale tot felul de strategii care vizează domeniul profesional sperând să obții mai mulți bani, o mărire de salariu din partea angajatorului. Atenție, se încearcă să se profite de pe urma bunăvoinței tale! Nu este momentul potrivit pentru a da startul unei colaborări, alături de amici sau un grup, o asociație, organizație. Ascultă-ți sufletul, înainte de a lua decizii. Au loc discuții secrete cu cineva din domeniul tău profesional ceea ce te va ajuta să vezi anumite situații din colectivul de muncă, din cu totul altă perspectivă. Spre sfârșitul săptămânii ești ajutat de o persoană mai în vârstă să acționezi în direcția concretizării unui proiect mai vechi menit să îți redea speranța că lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta, o persoană cunoscută  prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere.

       Se anunță cheltuieli importante, plata unor taxe, datorii, facturi, eventual o amendă, important este să fii chibzuit, să nu te alarmezi. Situația banilor și a bunurilor comune cu alte persoane tinde să devină destul de problematică. Sunt posibile încurcărturi care țin de acte, un partaj dar și trădări venite din partea unor colaboratori. Este o săptămână favorabilă pentru a dezvolta relații cu persoane de altă naționalitate sau pentru a te înscrie la cursuri de lungă durată. Se poate vorbi și despre ocazia de a face o călătorie departe de casă, menită să te destindă, interacționezi cu oameni noi, interesanți. La sfârșit de săptămână reușești să te faci remarcat de către o persoană care te va ajuta în plan profesional. În ultima zi a acestei perioade ai ocazia să faci călătorii de bun augur, să te remarci prin optimism și voie bună în grupul de prieteni.

     Este un început de săptămână promițător, în ceea ce privește dezvoltarea sau startul unei relații de cursă lungă. Discuți sau rediscuți posibilitatea de a dezvolta un proiect derulat în comun cu perechea de viață sau un prieten de încredere. Poate fi șansa unui nou început, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Este momentul să vezi partea frumoasă a vieții, să redescoperi noi posibilități de progres, în plan relațional și social. Este o perioadă favorabilă pentru studiu sau pentru a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane aflate la distanță. Ai ocazia să interacționezi cu persoane instruite, care vor juca un rol important în viața ta, fie că este vorba de progres în domeniul spiritual sau despre ocazia de a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală. Spre sfârșitul săptămânii te simți bine alături de oameni pe care ai ocazia să-i întâlnești cu ocazia unei călătorii.