Săptămâna 6 – 12 ianuarie 2020

001 Berbec    Berbec
         Este un început de săptămână dinamic, plin de neprevăzut în ceea ce privește relația cu ceilalți, în special cu superiorii. Există anumite situații conflictuale greu de gestionat în relația cu șefii fiind nevoie de mai multă înțelegere, calm și atenție la detalii din partea ta. Începutul de săptămână te poate pune în fața unor situații inedite, greu de gestionat riscând astfel să iei decizii sub impulsul de moment. Nu este cazul să „ieși la înaintare”, până când nu deții toate datele problemei, fie că este vorba despre serviciu sau propria familie. La sfârșit de săptămână este bine să nu exagerezi prea mult cu munca în propria gospodărie și să fii mult mai atent la eventualele probleme care țin de relația cu părinții.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                             
          Încă de la începutul săptămânii dispui de energia necesară pentru a concretiza idei personale, originale menite să te scoată din situațiile limită. Este important să creezi strategii de acțiune pe care este recomandat să nu le împărtășești cu ceilalți. Muncești, creezi, știi exact care sunt obiectivele, etapele pe care trebuie să le parcurgi, cu conștiinciozitate, pentru a obține ceea ce ți-ai propus. Este o perioadă favorabilă relației de colaborare în cadrul colectivului de muncă sau pentru demararea unui proiect ambițios care îți va aduce și beneficii financiare, recunoașterea experienței profesionale pe termen îndelungat. Nimic nu este prea mult, mai ales atunci când ceilalți așteptă de la tine un sfat, o îndrumare, susținere morală iar tu ești pregătit să ajuți. La sfârșit de săptămână stai foarte bine la capitolul creativitate, idei originale pe care ai ocazia să le concretizezi. Preferi să dedici mai mult timp familiei, propriei gospodării. Fii mult mai prudent, în cazul în care ai de susținut examene sau dacă ai de făcut o călătorie în interes profesional.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni           
          Este un început de săptămână agitat grăbindu-te să le faci pe toate, repede și bine, ceea ce nu se poate. Nu ai decât să alegi calea de mijloc! Lasă-te inspirat de o carte, de o poveste fascinantă din viața unui prieten și ai să vezi cât de ușor este să îți reîncarci bateriile pentru a reuși astfel să concretizezi ceea ce ți-ai propus pentru această perioadă. Dacă ai greșit, mergi mai departe și nu te lăsa influențat de criticile venite din partea unui șef sau coleg de muncă. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, eventual poți să dai startul unei relații de amor cu cineva aflat la mare distanță sau de altă naționalitate. La sfârșit de săptămână ești nevoit să faci mai multe deplasări pentru a rezolva unele probleme personale.
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac            
       Chiar dacă ai sentimentul că ești dezamăgit de anumite persoane din anturaj încearcă să privești cu mai mult optimism și încredere propria existență. Există și lucruri bune, odată cu plecarea unor persoane din viața ta. Este timpul să îți regăsești starea de liniște și echilibru, nu înainte de a conștientiza modul în care ai rănit anumite persoane și, de ce nu, să îți ceri iertare. Spre sfârșitul săptămânii pui la cale noi modalități de a face o schimbare importantă în viața relațională, totul este să ții cont și de experiența ta de viață dar și de îndrumările venite din partea unor persoane mai în vârstă. În ultima zi a săptămânii este bine să nu îți „pui ambiția” cu partenerul de viață întrucât riști să strici și mai mult și să amplifici un conflict deja existent între voi.
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Este un început de săptămână oarecum neplăcut, la capitolul relație cu prietenii. Sunt încălcate promisiuni care țin de bani sau o eventuală colaborare care are legătură cu o investiție financiară. Este o perioadă de muncă intensă, de negocieri în plan profesional având ocazia să demarezi un proiect derulat în cadrul echipei. Nu este cazul să îți pierzi încrederea în propria persoană, ci caută alternative de progres. Este posibil să fii oarecum nemulțumit de câștigurile financiare sau banii care nu sunt suficienți pentru ceea ce ai vrea să achiziționezi. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să analizezi cu mai multă seriozitate eventualele probleme de sănătate și să adopți un regim de viață și alimentar mult mai sănătos. Relația cu partenerul de viață sau un eventual colaborator este de bun augur având ocazia să clarifici aspecte care vizează cariera sau imaginea ta în plan socio-profesional.
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Încerci să îți regăsești echilibrul în plan emoțional după o perioadă destul de tulbure. Nu este cazul să îți pierzi speranța, ci lasă-te condus de intuiție și propriile principii de viață. Ai tendința să te pierzi în amănunte, lucruri care nu contează cu adevărat și de aici pot să apară tot felul de conflicte, îndeosebi în relația cu propriul copil sau persoana iubită. Nu te agita prea tare, dacă observi că nu se așează toate așa cum ți-ai propus! Poți să primești informații secrete care te vor lămuri cum trebuie să acționezi pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Păstrează-ți calmul, atenția, răbdarea și îți va fi mult mai ușor să observi momentul oportun în care poți să acționezi în favoarea ta. La sfârșit de săptămână este timpul să pui mai mult accent pe relația cu prietenii dar nu te aștepta la lucruri prea grozave din partea acestora. Există riscul să fii dezamăgit, trădat sau ajungi la concluzia că nu merită să pierzi vremea cu persoane cu care nu poți rezona cu adevărat, din punct de vedere intelectual. Îți prinde bine să te detașezi de cei cu care nu te simți pe „aceeași frecvență”.
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță        
          Ai ocazia ca, pe parcursul acestei săptămâni, să te lămurești despre modul în care va trebui să acționezi pentru a obține ceea ce îți dorești în relația cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai discret și să nu împărtășești cu oricine proiectele tale de viitor. Ești luat oarecum prin surprindere de atitudinea impulsivă venită din partea familiei, atunci când vii cu propuneri pentru a face o schimbare în viața personală. Este recomandat să ții cont de sfatul unei persoane mai în vârstă. Deciziile luate la nervi, îndeosebi la sfârșit de săptămână, pot să te destabilizeze în relația cu părinții. O ieșire cu prietenii te-ar putea face mai optimist.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion     
         Încă din primele zile ale acestei săptămâni ești preocupat de relația cu colegii, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în plan profesional. Te bucuri de câștiguri financiare venite ca urmare a susținerii partenerului de viață sau a unui colaborator. Apar noi posibilități de a te înscrie la cursuri de perfecționare sau poți face o călătorie peste hotare. Pe de altă parte ai ocazia să trăiești o experiență de viață deosebită în cadrul unui grup, o organizație din care faci parte. Îți prinde foarte bine să comunici sincer, deschis, să spui ce ai pe suflet și să găsești răspunsuri interesante la problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. La sfârșit de săptămână este bine să fii mult mai prudent, mai ales dacă ai luat decizia să faci o călătorie departe de casă.
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         Este o perioadă favorabilă pentru a te lămuri asupra unor relații de colaborare, de parteneriat. Chiar dacă vor mai apărea și certuri, în mare parte datorate banilor sau a unor investiții neinspirate, ai posibilitatea să te redresezi destul de rapid, atât din punct de vedere material, cât și emoțional. Acordă mai multă atenție la eventualele cumpărături pe care te-ai decis să le faci, în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână este bine să nu te grăbești să iei decizii, vis-à-vis de un parteneriat, o colaborare importantă pe care vrei să o demarezi. Este recomandat să ții cont de îndrumările unui prieten sau ale unui expert în domeniul vizat de tine. Cert este că se așează lucrurile în favoarea ta reușind să primești acordul din partea unui superior.
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn                    
          Este un început de săptămână oarecum neplăcut în relația cu familia sau în privința unor schimbări pe care vrei să le faci în propria casă. Evită să depui efort fizic exagerat  și concentrează-te mai mult pe elemente care țin de suflet și relația cu colegii, colaboratorii. Este posibil ca, în a doua parte a săptămânii, să fii mult mai preocupat de obținerea unui împrumut pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, fie legat de o afacere personală, fie de carieră. Sunt de bun augur călătoriile în interes profesional sau înscrierea la cursuri de perfecționare. În ultima zi a săptămânii este bine să nu exagerezi cu critica la adresa partenerului de viață. Este important să fii mult mai atent la ce se vrea de la tine și ce destabilizează echilibrul în relația de mariaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
       Chiar dacă te simți copleșit de emoții, de trăiri, dorințe și pasiune reușind cu greu să te mobilizezi și să te echilibrezi, din punct de vedere emoțional, ai ocazia să vezi adevărata față a unei relații de dragoste. Este o săptămână de revelații, de primire a unor răspunsuri care, deși nu par a fi în avantajul tău, îți dau ocazia să te lămurești ce anume ai nevoie, de fapt. Este foarte importantă comunicarea, discuțiile sincere, deschise în cadrul unei relații de parteneriat sau în relația de mariaj. Știi cum să spui lucrurilor pe nume și chiar poți veni în ajutorul unei persoane apropiate. Spre sfârșitul săptămânii încerci să recuperezi din timpul pierdut, vis-à-vis de treburile gospodărești sau în privința unui proiect profesional. Îngrijește-te mai  mult de propria sănătate!
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
       Te mobilizezi foarte repede, ba chiar ai timp și pentru prieteni sau petrecere a timpului liber cu aceștia. Porți dialoguri frecvente pe tema jobului având tot felul de întâlniri, discuții cu colegii sau clienții. Ideile de promovare a propriei imagini vin, în mare parte, prin intermediul colaboratorilor cu care ai împărtășit și bune și rele, de-a lungul timpului. Nu exagera cu cheltuielile sau încearcă să găsești alternative de a câștiga mai mulți bani, eventual un nou job, mai bine plătit. Nu este exclus ca un prieten să vină cu sugestii pentru tine, în ceea ce privește domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii ești nemulțumit de relația cu propriul copil sau în ceea ce privește o relație de dragoste. Nu are rost să pierzi timpul cu persoane care nu sunt pregătite să te susțină, atunci când ai nevoie de ajutor, în plan psihic-emoțional.