Săptămâna 6 – 12 decembrie 2021

        Este un început de săptămână dedicat carierei sau schimbărilor pe care vrei să le faci în domeniul socio-profesional. Este posibil ca ceilalți să te considere egoist, axat mai mult pe propria persoană încercând să îți vezi propriul interes. La jumătatea săptămânii se poate vorbi despre o relansare în domeniul spiritual resimțind nevoia de expansiune culturală, de a dezvolta relații cu persoane de altă naționalitate. Ești ghidat să devii mult mai conștient de darurile pe care le ai în plan spiritual având șansa, fie să primești un mentor în viața ta, fie tu poți să devii ghid pentru cei din mediul tău. Ești foarte conștient că doar de tine depinde să îți creezi confortul de care ai nevoie, să îți dezvolți propria cunoaștere. Pe de altă parte este o perioadă de reconfigurare a relațiilor, în plan profesional dar și în ceea ce privește relațiile de prietenie. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție reușind astfel să îți faci ordine în gânduri și în suflet.

      Te confrunți cu schimbări care vizează un proces sau vis-a-vis de o proprietate sau moștenire. Ești ajutat acum să reformulezi modul în care relaționezi cu anumite persoane, vrei să renunți la relații care nu te mai împlinesc emoțional și în care s-a pus mai mult accent pe latura materială. Se reeeditează acum situații din trecut, intri în posesia unor secrete care vizează banii celorlalți, drepturi bănești care ți se cuvin și, din diferite motive, nu ai ajuns în posesia lor. Este posibil să renunți la un asociat, cauți noi modalități de a îmbunătăți sectorul financiar. Poate fi ocazia de a dezvolta mai mult domeniile care vizează ocultismul, astrologia, vezi lumea și viața în profunzime. Este timpul de a renaște „din propria cenușă” și de a-ți lua un nou avânt către o viață în care să te simți cu adevărat liber să acționezi. Este o săptămână de revelații, de metamorfozare, de producere a unei alchimii interioare, a propriei ființe. Această săptămână îți va aduce în prim plan magia vieții trăită cu intensitate!

    Este momentul oportun să pui capăt definitiv unor divergențe legate de un parteneriat important și/sau o relație de cuplu. Te simți obosit, lipsit de putere, gata în orice moment să întorci spatele unei asocieri, eventual unei relații de cuplu în care ești implicat de ceva timp. Este timpul să te gândești foarte serios că ar fi bine să te înscrii la un nou curs care ar putea să îți aducă și beneficii, în plan profesional dar și personal. Ești derutat, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă, resimțind profund efectele unor discuții dure la adresa ta. Este recomandat să ai mai multă încredere și să eviți a mai apela la ajutorul altora pentru a rezolva aspecte care vizează domeniul profesional și nu numai. Revin în viața ta situații din trecut, vis-a-vis de o relație de cuplu sau relații pe care le-ai abandonat, fără să dai explicații și fără să ierți. Este timpul să îți regăsești pacea cu propria persoană acceptând că poți clădi un nou edificiu, dacă pui suflet și credință în ceea ce faci.

       Ai sentimentul că se tot repetă anumite aspecte care vizează relația cu colegii de muncă neștiind prea clar cum să acționezi pentru ca lucrurile să se deruleze în mod pașnic, constructiv, atât pentru tine, cât și pentru colectivul din care faci parte. Beneficiezi de multe idei, inspirație ceea ce ar putea să te propulseze cu mult înaintea celorlalți. Totul depinde și de modul în care îți expui propriile idei și nu te lași cotropit de starea de neîncredere în propria persoană. La sfârșit de săptămână ai ocazia să stai de vorbă cu o persoană mai în vârstă, ba chiar poți să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare care te vor ajuta în carieră. Te simți bine în compania unei persoane cu care împărtășești aceleași idei punând la cale concretizarea unui proiect comun.

       Ești nemulțumit de modul în care se derulează o relație de amor pe care ai preferat, poate pentru prea mult timp, să o păstrezi în secret. Este o perioadă în care se va pune accent pe creativitate, pe relația cu propriul copil, pe investiții, educație, dragoste. Poate să fie vorba despre o întâlnire de destin în plan amoros și astfel ești nevoit să lași în trecut o relație în care ești deja implicat. Este posibil să te simți înșelat, mințit de către persoana iubită sau nu poți face față unor situații care implică dedicare, atenție din partea ta pentru a-ți atinge obiective în domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii te gândești la noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, eventual vei relua o colaborare care, deși nu s-a dovedit profitabilă în trecut, acum pare să îți aducă speranța de mai bine. Se recomandă prudență în privința modului în care folosești banii primiți prin intermediul celorlalți. Lasă-te ghidat de intuiție, înainte de a lua decizii care vizează schimbări legate de casă, familie.

        Pe primul plan este pusă relația sentimentală sau aspecte care vizează relația cu propriul copil. Este timpul să porți discuții intense despre o investiție pe care vrei să o faci de ceva timp. Ești derutat în ceea ce privește relația cu familia sau probleme care țin de casă, o proprietate. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește o achiziție importantă pentru propria familie. Pot fi reluate unele discuții neplăcute cu un coleg de muncă sau un colaborator apropiat, astfel că se cere prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Este important să fii mult mai organizat la locul de muncă și să acorzi prioritate îndeplinirii unor obiective majore, care te vor ajuta să câștigi banii de care ai nevoie. Nu îți neglija sănătatea, îndeosebi dacă urmezi și un tratament va trebui să fii prudent la regimul de muncă și cel alimentar! La sfârșit de săptămână porți discuții interesante cu partenerul de viață, ba chiar ești susținut într-o problemă care vizează relația cu rudele apropiate.

        Începutul de săptămână este tensionat, la capitolul relație cu rudele apropiate, frați/surori. Este o perioadă în care vei pune mai mult accent pe comunicare sau cei cu care relaționezi te vor acuza că nu îți exprimi cu claritate gândurile, ideile sau că ești prea expeditiv, arogant. Este o perioadă în care se cere să îți reevaluezi modul în care comuncii cu ceilalți. Se reconfigurează aspecte care vizează relația cu rudele apropiate, totul depinde de modul în care gestionezi eventuale conflicte. Ai șansa de a progresa în domeniul spiritual citind, căutând mai multe informații menite să îți capteze atenția. La sfârșit de săptămână este momentul prielnic să muncești cu mai mult spor în cadrul unui proiect important. Fii prudent, în ceea ce privește problemele de sănătate legate de spate, dureri de oase, încheieturi, probleme ale căilor respiratorii. Pierderile din această săptămână se pot datora, în primul rând, unei comunicări defectuoase, a lipsei de concentrare pe realizarea obiectivelor propuse. Se cere mai multe atenție la completarea de documente oficiale și nu numai.

       Urmează o perioadă destul de tensionată la capitolul finanțe astfel că se recomandă prudență în ceea ce privește cumpărăturile sau modul în care (re)negociezi un contract de colaborare. Ești predispus la amenzi, plata unor sancțiuni sau pur și simplu te poți confrunta cu pierderi financiare. Este timpul să revii asupra unor negocieri, să rectifici un contract, document important sau poți să reiei un examen. Fii atent la informațiile care vin pe orice cale pentru a rezolva problemele care țin de casă, familie. Sunt favorizate discuțiile cu rudele apropiate pentru a rezolva anumite lucruri legate de o proprietate. La sfârșit de săptămână este timpul să iei decizii importante în privința propriului copil. Este timpul să te relaxezi mai mult, să te bucuri de prezența persoanelor dragi.

      Se poate vorbi acum despre o adevărată „revoluție” în plan personal, ca urmare a unor evenimente din trecut care revin cu forță în viața ta dându-ți un nou sens propriei existențe. Este momentul reînnoirii tale ghidându-te după noi strategii de relaționare cu ceilalți, de regăsire a forței interioare adoptând un nou mod de a fi, mai bun, mai înțelept, prin ceea ce clădești acum. Te poți aștepta să fii sancționat pentru ceea ce ai spus sau pentru acte, documente pe care le-ai semnat cândva și acum descoperi că nu s-a finalizat un proces sau că acele situații revin în viața ta declanșând blocaje relaționale, profesionale. În a doua parte a săptămânii este important să te concentrezi pe relansarea unui proiect personal menit să îți aducă mai mulți bani în contul personal. La sfârșit de săptămână ești preocupat de casă, familie, de treburile gospodărești sau ești decis să faci o călătorie în locurile natale.

    Este o perioadă în care se va pune mai mult accent pe solitudine, nevoia de a desfășura diferite activități în izolare sau încercând să eviți zgomotul, orice ar putea să te abată de la traseul tău. Este o săptămână plină de revelații, de sondare a propriei ființe dar și de revenire asupra unor aspecte din trecut care te-au marcat, din punct de vedere emoțional. Poate fi ocazia de a întâlni ghizi, mentori sau redescoperi un domeniu nou care te însuflețește, îți dă un nou avânt. Este o perioadă de eliberare, de renunțare la anumite relații din domeniul profesional dar și de contientizare că numai de tine depinde reușita în viața personală, acorzi o atenție la propria sănătate. Ai ocazia să te perfecționezi în domeniul spiritual ceea ce te va ajuta să ajungi mult mai ușor la iertarea celor care ți-au făcut rău.

      Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav în plan sentimental, cel puțin ai ocazia să te lămurești dacă mai merită să acorzi atenție persoanei iubite. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu prietenii, poți intra în posesia unor informații secrete, care te ajută să iei o decizie clară de separare, de renunțare definitivă la persoane care nu sunt pe aceeași „frecvență” cu tine. Evită să împărtășești cu amicii eventualele probleme apărute în plan profesional. Revin discuții legate de un proiect profesional demarat în trecut încercând să găsești o cale de mijloc pentru a rezolva situația în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ai toate șansele să te lămurești asupra unei relații care implică o colaborare, o investiție derulată în comun. Este posibil să constați că anumite persoane îți dau planurile peste cap.

     Se anunță o perioadă intensă în ceea ce privește cariera, apare nevoia de a face schimbări serioase în acest domeniu. Ambițiile profesionale dar și proiectele la care lucrezi de ceva timp se cer a fi reorganizate, renegociate sau acordă atenție la modul în care prezinți celorlalți ideile tale. Este posibil să nu fii înțeles, acceptat sau ești acuzat de furt de idei. Încearcă să iei pauză, atunci când te simți copleșit de atacuri venite din partea celorlalți și nu te victimiza în momentele de epuizare psihică. Vrei să schimbi drumul în domeniul profesional dar se pare că blocajele actuale îți dau un semnal clar că mai ai ceva de schimbat în propria atitudine, vis-a-vis de carieră. Poți relua anumite cursuri de perfecționare sau proiecte pe care le-ai abandonat. Relația cu familia se poate dovedi tensionată ca urmare a unor probleme financiare. La sfârșit de săptămână vei pune mai mult accent pe viața personală, pe ceea ce te face să te simți bine cu adevărat.