Săptămâna 5 – 11 iulie 2021

        Încă de la începutul săptămânii se poate vorbi despre șansa de a obține venituri din muncă proprie sau încerci să găsești un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Nu te grăbi să accepți propunerile care ți se fac acum întrucât se vor dovedi a fi în dezavantajul tău. Acordă atenție la mijlocul săptămânii, atunci când ești predispus la pierderi financiare, cheltuieli neașteptate. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să fii prudent, în ceea ce privește relația cu propriul copil sau investițiile pe care vrei să le faci. Poate fi și ocazia de a întâlni o persoană de sex opus interesantă, cu care poți să legi o prietenie sau chiar o relație de lungă durată.  

      Relațiile de parteneriat capătă puternice conotații, îndeosebi la începutul acestei săptămâni, atunci când va trebui să dai dovadă de fler și răbdare în relația cu ceilalți. Este posibil ca anumite tensiuni din relația cu propria familie, cu părinții să se răsfrângă și asupra relației de cuplu. Se reiau discuțiile pe tema banilor fiind preocupat de modul în care ai putea atrage mai mulți bani în contul personal. Este timpul să valorifici din plin informațiile acumulate în ultima perioadă. Ai de partea ta suficiente resurse iar prietenii pot juca acum un rol important în progresul personal și profesional. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp acasă, cu familia sau faci o călătorie în locurile natale. Pot apărea discuții pe tema unei case, proprietăți.

     Preferi să te retragi în mediul tău, în zona de confort încercând să stai departe de forfota cotidiană, de orice stare de tensiune de la locul de muncă. Este timpul să lași lucrurile să se deruleze în ritmul lor, fără să încerci să te opui sau să schimbi ceva, întrucât nu ești tu responsabil de greșelile celorlalți. Ai multe idei, ești dedicat studiului, dorinței de a te perfecționa, astfel că cel mai indicat este să te ții departe de bârfe, răutăți, invidii care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere energetic. Rediscuți unele aspecte care țin de un parteneriat, o colaborare importantă, faci călătorii în locuri unde nu ai mai fost de ceva timp, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a perioadei ai ocazia să dai curs unei idei, să concretizezi un proiect care implică studiu, originalitate, dedicare din partea ta.

       Apar discuții intense cu prietenii încercând să pui la cale proiecte importante care vizează o afacere personală sau o colaborare de la care speri să îți aducă și beneficii materiale. Se reiau anumite conversații, încerci să reevaluezi aspecte care vizează o relație secretă, intimă, vrei să vezi dintr-o altă perspectivă relația în care ești implicat. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, să te lămurești astfel asupra unor aspecte care vizează o relație de prietenie. Este timpul să îți acorzi mai multe momente de relaxare, de odihnă, departe de orice agitație. Te bucuri de câștiguri financiare existând însă riscul să cheltui banii cu prietenii sau pe achiziția de bunuri care nu sunt necesare.

       Încă de la începutul săptămânii îți dedici timpul carierei, aspectelor care vizează un proiect profesional sau o colaborare importantă. Discuțiile cu șefii, autoritățile sunt deosebit de importante pentru a te lămuri ce ai de făcut, dacă merită să faci anumite schimbări în plan profesional. Nu te grăbi să iei decizii pe care există riscul să le regreți ulterior! Vezi care sunt riscurile în cadrul relației de cuplu, dacă te-ai hotărât să faci un pas important și să oficializezi o relație sentimentală. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea ca prietenii să îți strice aumite planurile care vizează bugetul personal și astfel poți să ajungi la cheltuieli care nu erau programate.

        Începi săptămâna cu gândul să pleci cât mai departe, să lași deoparte tot ceea ce te obosește și să mergi într-o vacanță. Sunt posibile călătoriile pe distanțe lungi sau reiei relația cu persoane aflate peste hotare. Ai chef de conversații, discuții, faci tot felul de planuri de călătorie. Discuțiile cu șefii sunt intense, constructive, pe la mijlocul săptămânii. Este posibil să îți vină idei ingenioase, salvatoare și astfel rezolvi, oarecum surprinzător, o problemă la locul de muncă. Relația cu prietenii tinde să se tensioneze la mijlocul săptămânii. La sfârșit de sătpămână pui mai mult accent pe o relație sentimentală pe care preferi să o ții în secret. Nu este exclus să faci o călătorie îndepărtată sau să pui la cale o întâlnire cu o persoană de sex opus venită de departe, eventual din străinătate.

    Sunt șanse destul de mari să primești o sumă de bani restantă sau poți să reiei discuțiile despre o moștenire, un partaj care se poate dovedi a fi în avantajul tău. Ai ocazia să primești oferte de colaborare sau să abordezi dintr-o perspectivă constructivă o relație de parteneriat deja existentă. Sunt favorizate colaborările cu persoane aflate în străinătate sau ai posibilitatea de a dezvolta o relație menită să îți aducă beneficii în plan profesional. Relația cu șefii poate fi de bun augur, totul ține de modul în care îți exprimi propriile idei. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente plăcute alături de prieteni sau să mergi la o petrecere. Poate fi ocazia de a te bucura de atenție din partea sexului opus sau poate chiar dai startul unei relații sentimentale.

    Se pare că lucrurile nu se derulează chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre relația de cuplu sau o asociere. Va trebui să găsești o soluție de compromis sau să abordezi relația respectivă cu mai multă atenție și diplomație dând dovadă de echilibru și bunăvoință. Te poți aștepta la beneficii materiale venite prin intermediul unor persoane sau a unei firme cu capital străin. Nu este exclus să te gândești foarte serios să faci o călătorie în interes de serviciu. Cert este că pui la cale tot felul de strategii despre modul în care ai putea să progresezi în carieră. La sfârșit de săptămână  reușești să vezi partea bună a lucrurilor în carieră, îndeosebi dacă ești susținut și de partenerul de viață.

      Chiar dacă este multă agitație la locul de muncă și uneori te vei simți de-a dreptul copleșit de sarcinile demuncă reușești totuși să te mobilizezi și să dai randamentul mult dorit. Totul este să nu te autosugestionezi că nu poți face față cerințelor. Reiei discuțiile pe tema banilor, aspecte pe care vrei să le lămurești de ceva timp și parcă nu mai ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat. La jumătatea săptămânii se amplifică relațiile parteneriale, discuțiile pe tema carierei, eventual apelezi la sfatul unui specialist sau la colegi cu mai multă experiență profesională. La sfârșit de săptămână ai toate șansele să faci o călătorie îndepărtată, alături de o persoană dragă. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor cu o persoană cunoscută cu ocazia unei deplasări departe de casă.

    Au loc discuții importante cu persoana iubită, fie depre copii, fie pentru că vrei să întemeiezi o familie sau dorești să faci o renovare în propria locuință. Este timpul să petreci mai mult timp alături de persoana dragă și să o lași mai ușor cu obligațiile care țin de locul de muncă. Ai ocazia să reiei o relație de amor cu o persoană aflată la distanță sau de altă naționalitate. A doua parte a săptămânii se poate dovedi tensionată la capitolul relație de dragoste. Nici relația cu propriul copil nu este prea grozavă. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să îți fie date planurile peste cap, datorită unor probleme de sănătate. Ar fi cazul să asculți de sfaturile, îndrumările partenerului de viață. O relație intimă te solicită acum din plin astfel că nu ai decât să te bucuri de aceste momente.

       Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația cu familia și astfel se poate ajunge la certuri destul de serioase, îndeosebi cu părinții. Nu te grăbi să iei decizii, vis-a-vis de casă, schimbările pe care vrei să le faci, până când nu te consulți și cu partenerul de viață sau cu o persoană din anturajul apropiat, o rudă. Este recomandat să pui mai mult accent pe relația cu părinții acordând atenție problemelor de sănătate ale acestora. Fii prudent, îndeosebi în a doua parte a săptămânii, atunci când pot apărea probleme care țin de propria sănătate. Nu este exclus ca unele probleme din trecut să te răscolească profund și să îți creeze o stare de disconfort, din punct de vedere afectiv. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te bucuri de atenția venită din partea partenerului de viață. Vrei să faci un pas important într-o relație sentimentală sau pui la cale un proiect comun alături de cel drag.

     Chiar dacă te simți în formă, plin de energie la început de săptămână, se pare că nu reușești să te mobilizezi pentru a finaliza ceea ce ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre o colaborare importantă. Este nevoie de multă atenție, prudență la ce anume spui, modul în care îți exprimi propriile idei și, mai ales, cu cine alegi să colaborezi pentru un proiect important. Nu te grăbi să faci achiziții sau să pleci la drum, până când nu te sfătuiești și cu o persoană apropiată, de încredere. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la o stare de disconfort fizic și chiar afectiv, te simți extenuat având nevoie să te retragi într-un loc liniștit, departe de orice ar putea să îți tulbure liniștea sufletească.