Săptămâna 5 – 11 august 2019

Berbec        
        Te implici în tot felul de planuri, alături de partenerul de viață sau un eventual colaborator, asociat. Pe de altă parte vrei să profiți din plin de fiecare moment pentru a te distra, relaxa alături de cei dragi. Este o perioadă în care ai șansa de a da startul unei relații de dragoste sau pentru a te bucura alături de propriul copil. Pui la cale tot felul de acțiuni care implică și studiile superioare sau călătorii îndepărtate pentru acumularea de noi informații sau pentru a întâlni oameni noi, interesanți care să te ghideze în proiectele demarate de tine în această perioadă. La sfârșit de săptămână te concentrezi mai mult pe tot ceea ce ar putea să aducă îmbunătățiri în plan profesional. Stai mai mult de vorbă cu prietenii, cu familia, cu persoane de la care poți să primești îndrumare, susținere pentru a-ți împlini obiective importante. Ai ocazia să petreci momente frumoase alături de familie.

 

 

Taur                               
      Începi săptămâna fiind preocupat de relația cu colegii de muncă, de modul în care ai putea să îți îndeplinești sarcinile de lucru încercând să dai dovadă de o mai bună organizare a  timpului. Te documentezi, studiezi noi posibilități de a te implica într-o activitate care să îți aducă mai mulți bani în bugetul personal. Nu cedezi în fața primelor obstacole, ci urmezi pas cu pas fiecare etapă, documentându-te, căutând noi alternative pentru a progresa, pentru a găsi cele mai bune soluții la anumite situații neclare. Starea de oboseală și agitație de la locul de muncă te predispune la o oarecare tensiune în relația cu familia. Nu ai decât să profiți din plin de momentele de relaxare și să încerci să te detașezi de ceea ce riscă să te îndepărteze de adevărata cale. Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de bani veniți prin intermediul celorlalți, eventual din partea partenerului de viață, de un cadou neașteptat. În ultima zi a perioadei ai chef de plimbare, în ciuda oboselii. Se poate vorbi și despre o surpriză plăcută venită din partea familiei.
 
 

 
Gemeni
          Încă de la începutul săpătmânii ai chef de întâlniri amoroase, de distracție, de joc și voie bună. Petreci mai mult timp alături de copii, faci tot felul de planuri, vii cu tot felul de idei năstrușnice. Fii mult mai atent la mijlocul săptămânii, atunci când este vorba despre propria sănătate. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pleci la drum lung, eventual în străinătate alături de partenerul de viață sau poți să dai startul unei colaborări de cursă lungă care îți va aduce și beneficii în plan financiar. În ultima zi a săptămânii îți faci tot felul de calcule pentru plata unor facturi, plăți restante, taxe, impozite care se cer a fi plătite cât mai urgent.
 
 
 
 

 
Rac
       Se conturează schimbări care vizează casa, familia, bunurile materiale sau te gândești foarte serios să faci o schimbare de casă, să îți schimbi domiciliul. Cert este că se discută mult despre bani, o colaborare, domeniul imobiliar, despre acțiuni pe care să le derulezi acum și de la care ai așteptări mari, din punct de vedere financiar. Ai ocazia să îți schimbi locul de muncă sau să te simți mult mai confortabil în colectivul actual de muncă. Poate fi șansa de a fi promovat, de a-ți asuma noi responsabilități sau pentru a obține un post mai bine plătit. Spre sfârșitul săptămânii beneficiezi de bani din muncă proprie sau de câștiguri la care, poate, nici nu sperai. În ultima zi a perioadei ești dedicat relației de cuplu sau unei relații de colaborare, atent la ceea ce are nevoie partenerul de viață. 
 
 
 
 

 
Leu             
      Te poți aștepta la discuții intense care vizează cariera, eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-à-vis de locul de muncă sau un proiect profesional. Fii prudent la ceea ce se pune la cale, îndeosebi din partea unor prieteni ce par a fi bine intenționați, la prima vedere. Evită să împărtășești cu aceștia secrete, idei originale întrucât există riscul să fii furat, trădat, denigrat în fața șefilor. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se propune o nouă colaborare, ci încearcă să vezi ce se află, de fapt, în spatele acestor propuneri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că ai multe lucruri în comun. Detașează-te de trecut, scoate din viața ta oamenii care îți blochează propria evoluție și trăiește-ți viața cu bucurie.

 

 

 

Fecioară       
            Ești preocupat de bani, de modul în care ai putea să mai achiți din vechile datorii. Mare atenție la eventualele probleme de sănătate. Este posibil să te confrunți cu o stare de oboseală accentuată sau pur și simplu nu ai chef de nimic. Nu este cazul să intri în panică! Este momentul să acumulezi, să dedici mai mult timp propriului suflet, să fii atent la ce anume se vrea de la tine, să îți acorzi momentele de introspecție, detașare de problemele cotidiene. De la prieteni vin acum și răspunsuri dar și dezamăgiri. La sfârșit de săptămână ești dedicat mai mult familiei. Este posibil să te bucuri de susținere, să achiziționezi o proprietate sau pur și simplu reușești să faci curățenie prin casă. În ultima zi a perioadei se evidențează relația cu propriul copil.
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                
        Începi săptămâna cu mai multă încredere în tine, că ceea ce demarezi acum îți va aduce și rezultatele mult dorite. Mai ai însă unele retușuri de făcut, să te eliberezi din anumite relații toxice, care îți pot frâna avântul către ceva mai bun. Poate nu conștientizezi că cel mai bun amic te obosește peste măsură sau chiar nu are rost să dedici din timpul și energia ta unei activități, unui proiect. Ei bine, în prima parte a săptămânii îți pui multe întrebări și între timp alergi din stânga în drepta pentru a face altora pe plac. Nu este cazul să faci compromsiuri pentru că la tine este toată forța de care ai nevoie pentru a răzbate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești departe de casă bucurându-te alături de un grup de amici, să vezi lucruri interesante, o latură mult mai frumoasă a vieții.
 
 
 
 

 
Scorpion
         Este o perioadă favorabilă pentru introspecție, analiză a relațiilor în care te găsești, a modului în care ești perceput de ceilalți și ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Ești preocupat de un parteneriat, o colaborare care se pare că îți creează probleme serioase ce implică și eventuale finanțe. Evită să iei vreo decizie, până când nu deții mai multe informații, pe care ai ocazia să le primești în a doua parte a săptămânii. Spre sfârșitul perioadei ești dedicat modului în care ai putea să îți folosești abilitățile, talentele pentru a aduce mai mulți bani în contul personal. Poate fi vorba despre discuții cu rudele apropiate despre modul în care ai putea face rost de mai mulți bani sau cum ai putea să rezolvi aspecte care implică și documente, acte importante.
 
 
 
 
 
 

 
Săgetător          
         Este un început de săptămână important, la capitolul prieteni cu care alegi să petreci mai mult timp. Este posibil să ți se reveleze răspunsuri interesante, vis-à-vis de un colaborator, coleg de muncă pe care te bazai, până de curând. Nu este momentul să îți pui încrederea în persoane care doar se laudă că te pot susține pentru a demara o acțiune importantă pentru tine. Familia  este oarecum derutată de deciziile pe care vrei să le iei și vizează domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii iei decizia de a pleca la drum lung sau într-o călătorie mult așteptată. Acordă o atenție deosebită la tendința de a cheltui, fără să te gândești la ziua de mâine.

 

 
 
 
 

 
Capricorn     
       Te simți apreciat de către un șef iar acest lucru îți dă un nou avânt, numai că va trebui să nu fii atât de încrezător, ba din contră, să vezi ce anume se vrea, de , de la tine. Ai ocazia să te sfătuiești cu partenerul de viață sau cu o persoană din anturajul tău care să îți „deschidă ochii” pentru a vedea adevăratele intenții ale unor personaje oarecum dubioase din mediul tău de lucru. Te poți aștepta la primirea de noi responsabilități, la o mai mare implicare din partea ta sau chiar la startul unei noi relații de colaborare. La sfârșit de săptămână petreci mai mult timp în liniște, citești, te documentezi, colectezi informații interesante care te-ar putea ajuta, chiar în plan profesional.
 
 
 
 
 
 
 

 
Vărsător
        Este o perioadă de transformări intense, care vizează relația de cuplu dar și eventuale modificări pe care vrei să le faci, vis-à-vis de carieră. Ai șansa să primești noi oportunități de schimbare a jobului sau poți să mergi la un interviu care să îți aduce răspunsul pe care îl doreai. Totul ține de încrederea în tine pe care o degaji, de umor și spontaneitate dar, mai ales, de expriența acumulată de-a lungul timpului. Spre sfârșitul perioadei iei legătura cu prieteni veniți de departe sau cu persoane de altă naționalitate. Este posibil chiar să pleci într-o călătorie departe de casă, eventual peste hotare.
 
 
 
 
 
 

 
Pești              
        Ai ocazia să te bucuri de câștiguri, de un cadou, de susținere financiară venită din partea partenerului de viață sau a unui asociat. Vorbești mult și bine despre o eventuală investiție pe care vrei să o faci de ceva timp dar, din diferite motive, ai tot amânat acest moment. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să participi la o petrecere, un spectacol, să te întâlnești cu multă lume, să mergi la evenimente sociale. În ultima zi a săptămânii nu prea mai ai chef de nimeni, se pare că prietenii te obosesc și chiar vrei să te retragi în mediul tău, alături de persoane dragi.