Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021

       Această săptămână debutează cu multe planuri care vizează cariera, eventual o afacere personală neștiind prea clar de unde să începi și cu ce să continui. Ești susținut de prieteni în demersurile tale având ocazia să te integrezi în cadrul unui grup, o organizație care te va ajuta să progresezi în carieră. Ai ocazia să cunoști o persoană care te va ajuta în demersurile tale profesionale sau pui la cale noi strategii care vizează un parteneriat important. Spre sfârșitul săptămânii alegi să petreci mai mult timp în solitudine sau stai de vorbă pe teme spirituale cu o persoană apropiată. Evită să intri în detalii care riscă să te deruteze, să îți creeze o stare de disconfort psihic-emoțional. Pot să apară schimbări favorabile în viața personală și relațională.
 
 
 
 
 
 
 

       Sunt multe lucruri de pus la punct fiind nevoit să faci deplasări, chiar și departe de casă. Ai ocazia să reiei discuțiile, negocierile cu persoane aflate la distanță, eventual în străinătate. Fii prudent la ideile, informațiile pe care le împărtășești cu anumite persoane întrucât există riscul ca acestea să fie folosite împotriva ta. Nu este cazul să te bazezi pe anumite persoane din anturaj, pe amici care, deși pozează în buni prieteni, se pare că nu sunt ceea ce par a fi la prima vedere. Este o săptămână favorabilă pentru crearea de noi strategii care vizează cariera, primești susținere venită din partea unor șefi, apar noi posibilități de relansare a unui proiect profesional. Este momentul să muncești susținut la un proiect ce implică și colaborarea cu vechi prieteni. Spre sfârșitul săptămânii te simți bine alături de oameni dragi, persoane alături care simți că rezonezi, din punct de evdere intelectual, spiritual.  

 
 
 
 
 

       Este un început de săptămână în care ai de rezolvat aspecte care țin de plata unor taxe, impozite, facturi restante, eventuale discuții pe tema unui proces sau a unei moșteniri. Ai ocazia să primești un cadou, susținere financiară venită prin intermediul unui  partener sau colaborator. La mijlocul săptămânii te gândești foarte serios la o schimbare de direcție care vizează relația cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate. Este ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează cursuri, studii universitare. Vrei să finalizezi un proiect important depunând mult efort intelectual în acest sens. Totul este să fii concentrat pe ceea ce ai de făcut și să acționezi cu calm și răbdare. La sfârșit de săptămână ești oarecum dezorientat, în ceea ce privește obligațiile care țin de carieră. Familia te susține în demersurile tale, totul este să ceri ajutorul celor dragi fără teama că vei fi judecat, acuzat de diferite lucruri. Spre sfârșitul săptămânii se anunță schimbări vizavi de relația cu prietenii în urma unor discuții, negocieri cu aceștia.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        În ciuda divergențelor din relația de cuplu reușești să ajungi la un consens și admiți că și tu poți greși, mai ales atunci când aduci acuzații nefondate. De evitat discuțiile pe tema banilor, cine contribuie mai mult la plățile facturilor sau la educația propriului copil fiindcă nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri, pierderi în plan material și afectiv. Lasă-te ghidat de intuiție și vino în ajutorul celor care chiar au nevoie de suportul tău moral. Ai ocazia să te reechilibrezi din punct de vedere energetic, eventual făcând acte de caritate, dedicând mai mult timp activităților pe care le-ai neglijat în ultima perioadă. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să ieși la o plimbare, să călătorești sau să te reîntâlnești cu persoane venite de departe, eventual din străinătate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

          În această săptămână pot reveni în atenția ta evenimente din trecut, care vizează relația de cuplu sau o relație de colaborare, de afaceri și necesită o mai mare atenție și implicare din partea ta. Este necesar să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din relația de cuplu. Totul este să fii prudent la ce anume și cui destăinui anumite gânduri, problemele cu care te confrunți și să nu ai așteptări de la persoane care chiar nu merită încrederea ta. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să rezolvi aspecte importante care vizează o relație profesională sau te lămurești asupra relației cu un șef, care se pare că își pune ambiția cu tine, fără un motiv prea clar. Adevărata soluție se află la tine putând primi răspunsurile de care ai nevoie prin intermediul unor prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
 

         La începutul acestei săptămâni te poți bucura de beneficii, la capitolul bani, investiții făcute în trecut sau realizări deosebite de care se bucură propriul copil. Ești dedicat persoanelor dragi, ba chiar ai ocazia să acorzi mai mult timp jocului, creativității lăsându-te invadat de emoții, sentimente frumoase. La mijlocul săptămânii este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, dureri de spate, încheieturi, migrene primind semnale clare din partea organismului că ai nevoie de mai multă odihnă. Pe de altă parte ai posibilitatea să primești o nouă ofertă de muncă, mult mai avantajoasă, din punct de vedere financiar. La sfârșit de săptămână dedici mai mult timp relației cu ceilalți dar și relației de cuplu petrecând mai mult timp în doi. Lasă deoparte orice griji, probleme de natură materială și bucură-te de momentele de romantism.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Pot fi reluate acum unele discuții cu familia pe tema banilor, a unor cheltuieli despre care ai omis să discuți cu cei dragi. De aici pot apărea tot felul de nemulțumiri, răzgândiri, renunțarea la un proiect personal pentru a le veni în ajutor părinților. Ești ferm hotărât să faci o schimbare, fie de domiciliu, fie să închiriezi sau să vinzi/cumperi o proprietate. Pot apărea astfel contraziceri în relația de cuplu pe diferite teme, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat relației de cuplu sau a unei relații de colaborare importantă încercând să rezolvi activități pe care le-ai tot amânat ceea ce te va solicita peste măsură, din punct de vedere fizic și mental. În ultimele zile ale perioadei ești preocupat de propria sănătate, de aspecte pe care le-ai cam neglijat și vizează propriul organism, regimul alimentar și/sau de viață.
 
 
 
 
 
 
 

      Încă din primele zile ale săptămânii pui un accent deosebit pe relația cu cei din mediul apropiat, vecini, rude, amici care au nevoie de suportul tău, moral și chiar financiar. Porți tot felul de negocieri, călătorești în interes de serviciu, interacționezi cu oameni interesanți care te vor ajuta în demersurile tale. Acordă o atenție deosebită la relația cu părinții sau dacă ai de făcut achiziții, cheltuieli, vis-à-vis de casă. Relația cu propriul copil este și ea destul de solicitantă fiind nevoie de suportul tău moral și financiar. Poate fi un sfârșit de săptămână inspirat la capitolul relații de colaborare. Este momentul potrivit să te gândești la noi strategii de acțiune, în ceea ce privește un nou loc de muncă. Este posibil să revii la sentimente mai bune în relația deja existentă. Totul depinde numai de tine, de modul în care abordezi neclaritățile din planul amoros.
 
 
 
 
 
 
 

       Muncești mult și cu spor având ocazia să te bucuri de susținere financiară ca urmare a efortului depus de tine. Știi cum să te impui, să îți expui punctul de vedere și astfel te faci remarcat în cercul de prieteni sau în relația cu colegii. Te bucuri de mici câștiguri, un cadou neașteptat pe care alegi să îl împarți cu cei dragi. Ești oarecum nemulțumit de relația cu părinții sau în privința unor aspecte care vizează casa, o proprietate personală fiind nevoie de investiții financiare, cheltuieli urgente. Este recomandat să nu te grăbești și să îți asculți intuiția în luarea deciziilor. Primești susținere de unde te aștepți mai puțin, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești dedicat mai mult treburilor gospodărești sau alegi să faci o vizită la casa părintească, în locurile natale.   
 

 

 

 

         Ești plin de energie având sentimentul că poți mișca și „munții din loc”, îndeosebi în prima zi a săptămânii. Ai însă tendința de a te risipi în multe direcții și astfel, până la sfârșitul săptămânii, nu reușești să rezolvi mare lucru. Fii prudent la remarcile pe care le faci pentru că riști să atragi tot felul de nemulțumiri venite din partea unor colegi de muncă. Spre sfârșitul săptămânii ai mai mult chef de plimbări, măcar prin împrejurimile localității. Nu este exclus să primești vizita unor rude apropiate care îți va face o reală plăcere, persoane cu care ai ocazia să pui la cale tot felul de proiecte care te vor avantaja financiar. Fii prudent, în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci, mai ales dacă încerci să impresionezi persoanele dragi cu cadouri costisitoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Chiar dacă nu prea ai chef de treabă sau ai sentimentul că efortul tău este în zadar, meditează la realizările tale, la relația cu familia, cu persoanele dragi și ai să observi cum te revigorezi, din punct de vedere fizic și emoțional. Începi săptămâna oarecum derutat, confuz, lipsit de chef de muncă, astfel să ai sentimentul că nu dai suficient randament la locul de muncă.  Conversezi mai mult cu o persoană de sex opus. Poate fi ocazia de a da startul unei relații sentimentale, cu ocazia unei călătorii sau prin intermediul rudelor apropiate. Fii prudent la deciziile pe care le iei și lasă-te ghidat de intuiție, rezolvă aspectele neclare din viața personală și las-o mai ușor cu pesimismul. La sfârșit de săptămână ești mai încrezător în propriile forțe, mai ales dacă ți-au intrat și niște bani în contul personal. Preferi să stai singur preocupându-te mai mult de gospodărie.
 
 
 
 
 
 

        Ai ocazia să primești susținere din partea unor prieteni pentru a dezvolta o afacere sau primești o avansare la locul de muncă. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău prin atitudinea dezinvoltă, prin umor și voie bună. Este posibil ca unele persoane să te perceapă ca fiind, poate, tupeist, arogant. Îți urmărești cu tenacitate împlinirea propriului scop, îndeosebi dacă este vorba despre obținerea unor avantaje financiare și recunoaștere în plan social. Spre sfârșitul săptămânii te simți de-a dreptul în elementul tău concentrându-te pe propria persoană lăsând la o parte orice probleme în legătură cu alte persoane. Știi cum să te detașezi, să te relaxezi și să îți iei partea ta de liniște și armonie.