Săptămâna 4 – 10 martie 2024

      Încă de la începutul săptămânii ești dedicat activităților care implică multă inspirație, creativitate din partea ta. Vrei să faci multe treburi reușind cu greu să te organizezi și să concretizezi la timp ceea ce ți-ai propus. Nu este timpul pierdut să dai startul unor proiecte pe care le-ai tot amânat, din diferite motive. Este posibil ca anumiți prieteni să își vadă doar propriul interes și să îți solicite ajutorul, fără să țină cont de programul tău încărcat. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la acțiuni venite din partea colegilor care ies acum la suprafață și îți creează o stare de disconfort. Te mobilizezi și duci la îndeplinire sarcinile de lucru apelând la organizare, răbdare, concentrare pe detalii. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales atunci când ideile vin în mod spontan, atunci când ai nevoie. Lasă-te purtat de intuiție, citește, instruiește-te, profită de fiecare moment pentru a învăța ceva nou, pentru a cerceta un nou domeniu, care îți va aduce oportunități de progres pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii ești alături de partenerul de viață redescoperind beneficiile relaxării în doi.

 
 
 
 
 
 

     Începi săptămâna oarecum derutat de unele aspecte care vizează deplasările pe care ești nevoit să le faci, negocieri care nu se vor dovedi a fi în avantajul tău. Este important să fii prudent, în cazul în care ai de susținut un examen. Știi cum să te faci util, găsești cele mai bune soluții pentru persoane care se află în situații nu tocmai plăcute. În această săptămână se preconizează o oarecare tensiune în relația de cuplu sau într-o relație sentimentală. Totul este să îți formulezi cu atenție intențiile, ideile tale încercând să adopți o atitudine mult mai diplomată în relația cu ceilalți. La sfârșitul săptămânii ești cu gândul la modul în care ai putea să aduci mai mulți bani în contul personal, îți dorești să dezvolți un proiect profesional. Este foarte posibil să primești bani veniți de pe urma unei colaborări.

 

 
 
 
 
 
 
 

        Începi săptămâna cu speranța că vei primi banii de care ai nevoie, mai ales dacă ești în urmă cu plata unor facturi. Există șansa de a rezolva la timp restanțele de la locul de muncă. Ești susținut de prieteni, tot ce ai de făcut este să le ceri ajutorul. Familia joacă un rol important în menținerea echilibrului tău pshic-emoțional. Nu are rost să te enervezi pentru orice fleac, fie că se strică bateria de la baie, fie că nu mai găsești prin magazine becurile preferate, trebuie să înveți cum să îți schimbi modul de a privi lucrurile și să accepți că pot exista și alte căi de a rezolva situațiile neplăcute. În a doua parte a săptămânii ești mai tot timpul pe drumuri încercând să îndeplinești comisioane sau ajungi pe la anumite instituții pentru a rezolva probleme pe care le-ai tot amânat. Este posibil să fii derutat de unele informații. Mai bine „taci și faci” și îți vezi de treburile tale în liniște. La sfârșitul săptămânii este necesar să fii mai precaut în relația cu propriul copil. Petreci mai mult timp desfășurând o activitate care este pe placul sufletului tău.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Pui mai mult accent pe propria persoană, pe ce anume ai de schimbat în viața personală. Starea de visare te ajută să te reconectezi, să te redescoperi, să vezi care sunt nevoile tale, ce sau cine anume merită atenția ta. Nimic nu este prea greu, mai ales atunci când îți propui să finalizezi acțiuni pe care le-ai programat cu ceva timp în urmă. În această săptămână lucrurile devin tot mai tensionate, în ceea ce privește cariera ta, neștiind prea clar cum să acționezi, ce decizii să iei. Este posibil să pierzi susținerea șefilor, a unor persoane cu autoritate, forță de decizie având sentimentul că nu te mai poți descurca, că ai ajuns într-un punct terminus. Fii atent la relația cu colaboratorii și ține cont de sfaturile acestora. Familia este de partea ta, cât timp îi acorzi și tu atenția cuvenită. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să te ocupi de propriul suflet, să te detașezi de grijile cotidiene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

        Ești ambițios punându-te serios pe treabă iar aceasta ar putea să îi uimească pe cei din mediul tău de lucru. Taci și faci, ești ferm hotărât să acționezi ținând cont de ceea ce îți spune propria intuție, fără să îți pese de părerile celorlalți. Poate fi o perioadă de acumulare în domeniul financiar dar și în tot ceea ce ține de aprofundarea unor domenii care vizează ocultismul, astrologia. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu și astfel ești derutat, dezamăgit. Îngrijește-te mai mult de propria sănătate și nu te avânta să depui efort fizic! Nu exagera cu cheltuielile și evită să apelezi la împrumuturi. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să pleci într-o călătorie departe de casă. Ai ocazia să porți discuții interesante cu un profesor, ghid, preot sau cu un prieten de încredere, alături de care abordezi subiecte cu tentă spirituală.
 
 
 
 
 
 
 
 

      Este un început de săptămână antrenant, ai chef de vorbă, dialoguri, care mai de care mai incitante, îndeosebi dacă te găsești în mijlocul prietenilor. Ești pus pe șotii, cu chef de glume reușind să uimești auditoriul cu jovialitatea și starea de bună dispoziție. Dispui de energie simțindu-te motivat, îndeosebi dacă ți se promit tot felul de lucruri mărețe venite, eventual, prin intermediul persoanei iubite. Fii sincer cu tine și acceptă că ai tendința să te iluzionezi, îndeosebi dacă este vorba despre o persoană care ți-a creat probleme și în trecut. Sunt aduse la lumină aspecte care vizează o relație de dragoste, lucruri nespuse pot ieși acum la suprafață cu oarecare forță. Deși ești conștient că este nevoie să te eliberezi de anumite persoane din anturajul tău pentru a reuși să îți găsești liniștea sufletească, parcă ceva te trage în trecut, te duce acolo unde știi foarte bine să nu este în avantajul tău. Chiar dacă ai idei interesante, pe care te grăbești să le concretizezi, este bine să observi că unele aspecte trebuie analizate cu mai multă atenție, fiind important să privești dincolo de aparențe. 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Te simți bine, câtă vreme ești în centrul atenției ceea ce te va ajuta să te mobilizezi și să duci la capăt ceea ce ți-ai propus. Ești solicitat în privința relației pe care o ai cu șefii fiind nevoie de mai multă atenție la ceea ce spui și pretențiile pe care le ridici în fața acestora. La mijlocul săptămânii este posibil să primești o ofertă destul de tentantă, în ceea ce privește o colaborare, un job avantajos, din punct de vedere financiar. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru prin seriozitate, spontaneitate, ai capacitatea de a fi lider. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să petreci mai mult timp alături de familie, eventual dorești să faci o vizită în locurile natale. Relația cu propriul copil este de bun augur discutând cu acesta mai mult despre schimbări care privesc întreaga familie.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Este momentul potrivit să acorzi mai multă atenție aspectelor care vizează relația cu străinătatea, studiile. Spiritualitatea capătă o conotație aparte pentru tine simțind nevoia de dezvoltare personală, de reconectare cu propria persoană. Sunt zile bune pentru a vedea ce anume trebuie să corectezi în modul de a percepe lumea și viața. Nu exagera cu cheltuielile pentru că riști să creezi „valuri” în relația cu familia. Știi cum să te faci ascultat, mai ales după ce ți-ai conturat foarte bine obiectivele și îți expui punctul de vedere cu încredere în propria persoană. Există riscul de a fi considerat de ceilalți îngâmfat, arogant, dornic să îți urmărești împlinirea propriului scop, fără să ții cont de părerile celorlalți. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te (re)întâlnești cu prieteni, să reiei conversațiile rămase în suspans, datorită conjucturilor, a evenimentelor neașteptate din ultima perioadă.
 
 
 
 
 
 
 

        În această perioadă ai ocazia să descoperi o fațetă nouă a propriei existențe, cât timp alegi să privești evenimentele dincolo de aparențe. Treci prin transformări destul de intense fiind nevoit să îți păstrezi calmul în situațiile limită. Nu te lăsa angrenat în polemici pentru că nu faci decât să pierzi timpul cu aspecte care nu îți sunt neapărat de folos. Fii precaut în ceea ce privește finanțele și nu te pierde cu firea, dacă observi că lucrurile se derulează în defavoarea ta la serviciu. Este momentul să observi aspecte interesante din relația cu colegii, care ți-au fost ascunse de ceva timp. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să faci o călătorie interesantă, care te poate ajuta să îți îmbogățești cunoștințele sau să îți rezolvi treburile personale. Poate fi vorba și despre revederea rudelor apropiate. 
 
 
 

 

 

 

 

      Ai ocazia să constați cât de repede trece timpul, îndeosebi în prima parte a săptămânii, atunci când ești nevoit să dezvolți noi relații de colaborare apelând la resursele de care dispui. La mijlocul săptămânii este posibil să ai discuții în contradictoriu cu unii dintre prieteni și astfel poți să iei decizia de a termina definitiv relația cu aceștia. Ai ocazia să te eliberezi de persoane care nu îți aduc neapărat beneficii, nu te susțin, atunci când ai nevoie de ajutor. Spre sfârșitul săptămânii preferi să petreci mai mult timp alături de copii sau persoana iubită sau ai ocazia să investești într-un proiect personal beneficiind de creativitate și inspirație. Nu este exclus să reiei legătura cu o iubire din trecut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        Reușești să te redresezi, în plan profesional, după o perioadă de agitație, neliniște, vis-à-vis de relația cu un superior care are grijă să fie cu ochii pe tine, tot timpul. Știi cum să atragi de partea ta persoanele care te pot ajuta să obții ceea ce ai nevoie. Nu este cazul să te retragi dintr-un cerc de prieteni, chiar dacă te simți obosit, dezgustat, îndeosebi de atitudinea lipsită de scrupule venită din partea unora. Îți este de ajutor să conversezi cu o persoană de încredere despre problemele din planul afectiv. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante, care te ajută să îți recâștigi echilibrul psihic-emoțional. La sfârșit de săptămână ești plin de energie, cu chef de treabă, concentrat pe aspectele care țin de viața personală. Este momentul să valorifici abilitățile native, să atragi de partea ta câștigul financiar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Chiar dacă ai sentimentul că nu vei reuși să finalizezi la timp toate sarcinile de serviciu vei beneficia de suficientă energie pentru a face față solicitărilor. Fii prudent la ceea ce se află în spatele unor acțiuni și nu te lăsa angrenat în bârfe, discuții inutile, care nu fac decât să te îndepărteze de la scopul tău. La mijlocul săptămânii este posibil să te confrunți cu tot felul de neplăceri care vizează relația de cuplu sau o asociere. Este timpul să fie aduse la lumină aspecte neplăcute, despre un parteneriat sau o colaborare. Te poți aștepta la reacții vehemente, venite din partea partenerului de viață fiind nevoie de justificări, explicații clare din partea ta, vis-à-vis de anumite acțiuni pe care ai omis să le aduci la cunoștință. La sfârșit de săptămână porți discuții pe diferite teme, fie despre spiritualitate, fie iei decizia de a studia un nou domeniu sau îți faci planuri de vacanță, călătorii.