Săptămâna 4 – 10 martie 2019

Berbec   
      Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav, la capitolul comunicare sau călătorii în interes profesional, ar trebui totuși să te mobilizezi întrucât este nevoie de multă concentrare și dedicare din partea ta, în plan profesional. Te poți aștepta la nedreptăți venite din partea unui șef sau a unei autorități. La sfârșitul acestei săptămâni te confrunți cu stări sufletești contradictorii și reușești să vezi cu greu sursa nemulțumirilor tale. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente frumoase alături de cei dragi.
 

Taur                  
      Ai de făcut față unor sarcini de serviciu pentru care este nevoie să te mobilizezi din greu apelând la tot felul de resurse, îndeosebi în plan fizic și intelectual. Nu ai decât să faci mai multă mișcare în natură, să adopți un regim alimentar adecvat reușind să îmbini astfel utilul cu plăcutul. Este adevărat că te simți oarecum „alergat”, ți se pun în cârcă tot felul de responsabilități dar nu uita să pui pe primul plan propria persoană. Spre sfârșitul săptămânii ești pus serios pe treabă încercând să aduci la zi un proiect profesional. Nu te lăsa influențat de bârfe și impresii de moment, mai ales dacă este vorba despre colectivul de muncă.
 

Gemeni
        Este o perioadă aglomerată, în ceea ce privește relația cu prietenii sau cu un grup din care faci parte. Primești tot felul de semnale negative, răspunsuri mai mult sau mai puțin ciudate, promisiuni care sunt încălcate sau pur și simplu riști să te cerți cu un prieten. La mijlocul săptămânii ar fi timpul să te concentrezi pe o relație de parteneriat sau chiar pe relația de mariaj. La sfârșitul săptămânii ar trebui să privești latura frumoasă a vieții și să observi că tot ce părea a fi în defavoarea ta, în plan profesional, nu face decât să te impulsioneze pentru a găsi noi alternative de a învăța și mai mult din experiența celorlalți. Nu te lăsa condus de dorința de răzbunare!
 

Rac
       Începutul de săptămână este foarte agitat, la capitolul relație intimă sau în tot ceea ce ține de plata unor taxe, impozite, facturi. Este necesar să fii mult mai prudent în relația cu colegii și superiorii și să nu iei decizii la nervi. Acordă o mai mare atenție, dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu sau dacă lucrezi cu documente pentru că te poți aștepta la tot felul de limitări, blocaje, întârzieri. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai prudent în relația cu partenerul de viață și să nu lași să pătrundă în atmosfera de acasă starea de tensiune de la serviciu. Ai multe treburi casnice de rezolvat și nu ai decât să dai dovadă de calm și dedicare pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.


Leu
    Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru călătoriile îndepărtate sau dezvoltarea unor asocieri, parteneriate cu persoane aflate în străinătate. Este adevărat că ai multe sarcini de serviciu pe care trebuie să le finalizezi într-un timp foarte scurt dar totul va depinde de modul în care te organizezi. Evită să te implici în mai multe treburi în același timp întrucât nu faci decât să te obosești inutil și riști să nu finalizezi nimic cum trebuie. La sfârșitul perioadei te poți aștepta la răsturnări de situație, vis-à-vis de relația cu un șef sau despre concretizarea unei idei care te va propulsa pe o treaptă superioară în carieră.

Fecioară   
      Ești de-a dreptul nemulțumit de anumite abuzuri din sistem, de necesitatea de a plăti cât mai urgent anumite taxe și impozite, poate chiar niște facturi restante. Ar trebui să fii mult mai prudent, dacă ești hotărât să faci un împrumut bancar. Nu este momentul potrivit pentru a demara un proces. Nu este exclus să apară discuții, probleme legate de o moștenire, un partaj. Spre sfârșitul săptămânii se pare că apar tot felul de confuzii în relația de mariaj având ca subiect principal relația cu prietenii sau obligațiile care ți le-ai asumat în cadrul unei organizații.

Balanță
      Nemulțumirile partenerului de viață, legate de o problemă profesională, s-ar putea răsfrânge și asupra ta. Încă de la începutul săptămânii se va simți o oarecare stare de tensiune în relația de mariaj. Ar trebui să acorzi o mai mare atenție și în relația cu propriii părinți. La mijlocul săptămânii sunt favorizate călătoriile în interes sentimental. Totuși, este necesar să îți iei măsuri de prevedere întrucât pot apărea tot felul de probleme la drum. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să petreci mai mult timp alături de propriul copil sau de persoana iubită.
 

Scorpion
        Ești de-a dreptul răscolit, dat peste cap de atitudinea nedreaptă venită din partea unor colegi care nu fac decât să îți creeze tot felul de probleme încercând să te defăimeze. Ai tot amânat să schimbi macazul dar iată că acum a venit momentul decisiv, acela în care îți spui cu fermitate punctul de vedere, fără să mai ții cont de tot felul de scuze și tertipuri venite din partea celorlalți. Spre sfârșitul săptămânii nu este exclus să primești o propunere tentantă venită din partea unui colaborator sau a partenerului de viață.
 

Săgetător
       La începutul săptămânii este posibil să primești vești neplăcute, legate de o relație sentimentală. Te poți confrunta cu surprize neplăcute venite din partea propriului copil fiind posibil să intervi cât mai prompt pentru rezolvarea unei probleme de sănătate a acestuia. Este necesar să fii mult mai diplomat și să acționezi cu mai mult tact în relația cu colegii de muncă sau asociații. Nu te hazarda să faci cheltuieli, dacă nu este absolut necesar. Spre sfârșitul săptămânii starea de agitație s-ar putea să-i molipsească și pe cei din familie așa că ar fi indicat să îți dedici timpul activităților care îți înnobilează sufletul.

Capricorn    
       Ești nemulțumit, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu propria familie sau în ceea ce privește anumite probleme casnice care se cer a fi remediate urgent. Se pare că nu reușești să te mobilizezi pentru a face o reparație prin casă, o renovare, oricât de mult te-ai strădui. Tot timpul intervine altceva de făcut. Fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu rudele și nu le da altora informații ce ar putea fi folosite împotriva ta. Nu este exclus ca, la sfârșit de săptămână, să ajungi la certuri destul de serioase, ba chiar la o eventuală despărțire cu o persoană apropiată.
 

Vărsător
       Te simți extenuat de la atâtea obligații de serviciu, tot felul de treburi cărora ai fost nevoit să le dedici din timpul tău. Este necesar să te îngrijești mai mult de propria sănătate în această perioadă. Acordă o atenție specială, îndeosebi dacă lucrezi cu acte, documente importante sau cu finanțele. Nu sunt favorizate activitățile de comerț, călătoriile, studiile, acumularea de informații. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară probleme grave de sănătate cu unul dintre părinți și să îți fie astfel dat programul peste cap fiind nevoie de intervenție din partea ta. Ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu familia proprie.

Pești
       Nu este un moment tocmai favorabil pentru a te bucura de susținere, în ceea ce privește demararea unei colaborări sau a unor schimbări necesare, legate de planul profesional. Este posibil să apară tot felul de blocaje financiare, pierderi datorate unor dușmani ascunși. Relația cu prietenii este și ea destul de tensionată riscând să ajungi la certuri foarte dure, la agresivitate verbală sau poți lua decizia de a renunța definitiv la un grup din care faci parte. Este momentul să pui punct unor relații toxice. La sfârșitul acestei săptămâni poate fi vorba despre o revedere neașteptată cu rude apropiate.