Săptămâna 4 – 10 mai 2020

       Este recomandat să asculți sfatul partenerului de viață și să nu te încăpățânezi, mai ales dacă este vorba despre decizii care implică bani și semnarea de documente importante. Eventual lasă pe altcineva să se ocupe de astfel de treburi, dacă te simți prea obosit, confuz sau nu ai chef să faci anumite deplasări. Nu este cazul să te cerți pentru orice lucru mărunt, îndeosebi pe la mijlocul săptămânii. Partenerul de viață are nevoie de suținerea ta morală sau chiar financiară spre sfârșitul săptămânii așa că ieși din starea ta de confort și dedică-ți timpul celor dragi. La sfârșit de săptămână se poate vorbi despre ocazia de a pune capăt definitiv unei relații la distanță, poți primi vești neplăcute, care vizează o călătorie îndepărtată sau o eventuală relație de dragoste cu persoane de altă naționalitate. Nu este o perioadă benefică pentru a demara un proiect de colaborare, parteneriat cu o firmă cu capital străin. Fii atent la contractul pe care vrei să îl semnezi!  
 
 
 
 
 
 
 
       Ești foarte hotărât să acționezi, îndeosebi dacă este vorba despre zona carierei, a relației cu colegii de muncă având șansa de a te remarca în mediul de lucru. Ai ocazia să observi că multe divergențe din relația cu colegii nu au făcut decât să aducă la lumină multe neclarități, invidii, secrete despre acțiunile unui colaborator sau coleg care părea a fi de încredere. Fii prudent la deciziile pe care le iei, vis-à-vis de un parteariat sau în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în zilele de miercuri și joi. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat casei, familiei, ai ocazia să discuți cu părinții pe tema unei moșteniri sau încerci să remediezi o situație care vizează o proprietate. Se discută mult despre achiziții sau vânzări, despre noi posibilități de a aduce mai mulți bani în contul personal.
 
 
 
 
 
 
 
           Încerci să recuperezi din timp și să apelezi la resursele intelectuale necesare pentru a duce cât mai rapid la bun sfârșit un proiect pe care l-ai demarat cu ceva timp în urmă. Este o săptămână de acumulare dar și de efort fizic și mental așa că fii organizat și nu da atenție la orice vorbe răutăcioase venite din partea celor care chiar nu știu să aprecieze munca și dedicarea ta. Nu duci lipsă de idei, originalitate, creativitate știind exact ce ai de făcut, reușind chiar să le vii în ajutor celor din mediul tău de lucru. Încep să se mai redreseze relațiile cu cei din cercul de prieteni, ba chiar revine cineva din trecut, reiei discuțiile, conversațiile care se vor dovedi a fi în avantajul tău. Spre sfârșitul săptămânii poți pune capăt definitiv unui parteneriat sau o colaborare care nu își mai are rostul în viața ta. Nu este exclus să apară o persoană de sex opus în existența ta și să îți „cadă cu tronc” având șansa să te bucuri de momente de romantism, pasiune.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
            Poate fi vorba despre dezvăluirea unor secrete care vizează casa, relația cu familia, părinții, ceea ce te va pune serios pe gânduri. Nu ai decât să acționezi dând dovadă de mai multă diplomație și să folosești toate aceste informații în avantajul tău. Fii însă precaut și nu te pierde în bârfe, răutăți care riscă să se întoarcă împotriva ta. În a doua parte a săptămânii ai toate șansele să dezvolți o relație de iubire secretă sau ești luat prin surprindere de către o persoană de sex opus, o iubire din trecut despre care nu prea mai aveai informații de ceva timp. Muncești mult și cu spor numai că tot acest efort riscă să îți afecteze sănătatea. Fii echilibrat și nu pune la suflet orice ar putea să îți destabilizeze echilibrul interior. Spre sfârșitul săptămânii dedici mai mult timp relației cu partenerul de viață, ba chiar ai ocazia să dezvolți un proiect comun menit să aducă mai mulți bani în casă.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
           Se amplifică conversațiile cu prietenii, ai chef de plimbări, negocieri, de stat la povești depănând amintiri cu persoane dragi. Este posibil să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală sau călătorești mai mult prin locuri unde nu ai mai fost de ceva timp. Sunt favorizate negocierile, relația cu clienții, publicitatea, orice activitate care implică creativitate, artă, studii din domeniul ezoteric așa că profită de această perioadă benefică pentru a dezvolta noi relații de prietenie menite să îți aducă beneficii materiale pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii se accentueazpă dorința de a socializa, de a conversa cu tot felul de persoane din anturajul aporpiat. Fii prudent în ceea  ce privește o relație de dragoste și nu lua de bună tot ce ți se spune.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
           Încă de la începutul săptămânii te bucuri de câștiguri financiare, un ajutor venit din partea unor șefi, apar noi posibilități de a progresa la locul de muncă. Totul este să îți faci datoria, să dai dovadă de conștiinciozitate și seriozitate și să nu renunți la primul obstacol apărut în cale, atunci când vine vorba despre carieră. Ai ocazia să te înscrii acum la un nou curs de perfecționare, să călătorești în interes de serviciu, în ciuda adversităților venite din partea unor colegi invidioși. Fii precaut, în ceea ce privește propria sănătate și nu exagera cu mâncarea și/sau cu munca. Relația cu rudele apropiate riscă să se tensioneze la mijlocul săptămânii așa că stai departe de orice polemici și nu da curs la tot felul de discuții inutile. Spre sfârșitul săptămânii apare șansa de a culege roadele unei munci susținute, vis-à-vis de casă, o proprietate, familie, ai ocazia de a vinde sau de a face o achiziție importantă pentru casă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
          Ești preocupat, încă de la începutul săptămânii, de noi posibilități de a evolua în plan personal, de a acumula noi informații dintr-un domeniu care te-ar putea ajuta, în plan profesional, pe termen îndelungat. Sunt favorizate examenele, interviurile, negocierile, călătoriile îndepărtate, adoptarea unei noi filosofii de viață. Relaționezi mult mai ușor cu persoane aflate în străinătate. Ziua de vineri este confuză sau riscantă, în ceea ce privește cheltuielile astfel că nu te grăbi să scoți banii din buzunar pentru orice fleac, ci fii mult mai prudent și încearcă să achiți facturile restante sau o eventuală datorie la un prieten. La sfârșit de săptămână ești dedicat familiei, casei, treburilor gospodărești. Este posibil să revină în atenția ta aspecte care vizează relația cu rudele, care se pare că te-au nedreptățit în trecut iar acum încerci să îți iei revanșa printr-o atitudine tranșantă.
 
 
 
 
 
 
 
 
       La începutul săptămânii preferi solitudinea fiind dornic să te retragi departe de orice zgomot. Este posibil ca ceilalți să creadă că pui ceva la cale sau că ai interese ascunse. De fapt, nu faci decât să te reîncarci, din punct de vedere energetic, te reechilibrezi încercând să găsești un sens clar al anumitor acțiuni, evenimente cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Ai toate șansele de partea ta, mai ales dacă te-ai gândit să dezvolți o nouă relație de prietenie care poate să îți aducă și beneficii financiare. Spre sfârșitul săptămânii se poate vorbi despre șanse de câștig financiar venit din muncă personală. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa copleșit de grijile cotidiene! La sfârșit de săptămână îți prinde bine să pleci de acasă, să te plimbi bucurându-te de prezența rudelor și a prietenilor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         Relația cu prietenii  te binedispune dar îți și ocupă mare parte din timp reușind cu greu să te mobilizezi pentru a finaliza treburile personale. Te simți în formă, ești plin de energie, motivat să muncești cu spor reușind să te faci remarcat de către șefi pentru ideile și capacitatea de a vedea lucrurile dincolo de aparențe. Ține cont însă și de sfaturile venite din partea celor cu mai multă experiență de viață și nu te hazarda în colaborări care nu își au încă rostul! Fii atent la relația de cuplu (dacă ești deja implicat într-o astfel de relație) și las-o mai ușor cu critica la adresa celui drag, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Se anunță o perioadă foarte interesantă, în ceea ce privește eventuale schimbări care vizează relația de cuplu, mariaj, parteneriat sau colaborare. La sfârșit de săptămână vei pune mai mult accent pe propria persoană alegând să îți dedici timpul activităților care te pot destinde.
 
 
 
 
 
 
 
          Ai multe treburi, sarcini de serviciu de finalizat în timp record dar reușești să le duci pe toate la bun sfârșit, cât timp îți place ceea ce faci. Nu te grăbi să acționezi, până când nu deții informații suficiente. Lasă-te ghidat de intuiție, de experiența de viață sau din plan profesional și ai să vezi cât de bine se așează lcururile în favoarea ta. Ești dedicat unui țel pentru care nu ai decât să lupți cu încrederea că orice rău poate fi învins. La sfârșit de săptămână este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește propria sănătate și să o lași mai ușor cu munca, cu grijile de zi cu zi. Este necesar să adopți un regim de viață și alimentar mult mai echilibrat. Tu ești singurul în măsură să observi ce anume îți face bine și ce nu fiind important să renunți la vicii, obiceiurile alimentare nesănătoase.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
          Este un început de săptămână în care ai ocazia să cultivi gândirea pozitivă și idealurile înalte, să porți dialoguri pe teme filosofice cu persoane din anturajul tău. Este o perioadă în care te gândești tot mai frecvent la noi posibilități de a face o schimbare în plan profesional. Ascultă-ți intuiția și nu da curs eventualelor propuneri de a demara un paretenriat, o asociere. Sfătuiește-te cu o persoană de încredere, dacă te-ai hotărât să faci o schimbare în plan profesional. La sfârșit de săptămână preferi să petreci mai mult timp cu prieteni sau să conversezi cu aceștia prin intermediul internetului sau a telefonului. Este posibil să pui capăt definitiv unei relații de prietenie sau vezi adevărata latură a unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri, în plan afectiv-emoțional.
 
 
 
 
 
 
 
 
          Se pune mai mult accent pe plata unor facturi, taxe, impozite, datorii, credite sau este posibil să te gândești foarte serios la un împrumut pentru o casă, proprietate. Ești cu gândul la schimbări importante care vizează familia, propria locuință. Părinții se implică în treburile tale casnice astfel că primești tot felul de îndrumări, sfaturi venite din partea acestora, ceea ce nu reușește decât să te enerveze, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Fii mult mai atent la ce anume ai de făcut și nu te lăsa copleșit de griji și treburi pentru că astfel vei avea sentimentul că „bați pasul pe loc”. Fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă și evită să fii sarcastic pentru că riști să atragi dușmănii care te vor obosi peste măsură.