Săptămâna 4 – 10 februarie 2019

Berbec   
      Resimți nevoia profundă de a face o schimbare importantă, vis-à-vis de relațiile de prietenie sau în ceea ce privește colaborarea cu un grup, o asociație din care faci parte. Este nevoie de calm și mobilizare din partea ta acceptând părerile și sfaturile venite din partea unor amici. Este posibil să te confrunți cu starea de confuzie, vulnerabilitate, mai ales dacă intri în posesia unor informații secrete. Este bine să eviți implicarea în tot felul de bârfe, acuzații lipsite de sens întrucât există riscul să atragi de partea ta tot felul de acuzații, dușmănii. La sfârșit de săptămână încerci să găsești o cale prin care să obții ceea ce ți-ai propus în plan personal. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa angrenat în acțiuni ce ar putea să pună în pericol o relație de coolaborare, parteneriat sau chiar relația de mariaj.
 

Taur                  
      Chiar dacă este vorba despre mult efort intelectual sau nevoia de a face deplasări în interes de serviciu, se pare că dispui de instrumentele necesare pentru a depăși cu brio eventuale animozități din relația cu un superior. Ai gânduri mărețe în minte, vis-à-vis de o eventuală schimbare în carieră. Pui la cale strategii de acțiune pe care preferi să nu le împărtășești cu nimeni. Se pare că dușmanii ascunși îți tot dau târcoale încercând cu orice preț să te destabilizeze. Totul vine din invidia că ai capacitatea de a te descurca, de a găsi soluții ingenioase, salvatoare, de ultim moment. Ascultă-ți sufletul și nu te lăsa copleșit de răutățile celorlalți! Știi cum să te ancorezi în realitate și să observi realitatea privind dincolo de aparențe. Spre sfârșitul săptămânii preferi să acorzi mai mult timp propriei sănătăți, să te odihnești, să găsești alternative de rezolvare a unor eventuale probleme de sănătate.
 

Gemeni
        Se anunță un început promițător, în ceea ce privește eventuale călătorii, o vacanță pe care dorești să o petreci în străinătate. Pui acum mai mult accent pe studiu, pe colaborarea cu persoane din mediul universitar, este posibil să întâlnești un ghid, mentor, duhovnic, să dedici mai mult timp domeniului spiritual. Cert este că resimți nevoia profundă de a progresa într-un domeniu pe care l-ai cam abandonat în ultima vreme sau, din diferite motive, nu ai reușit să îi mai acorzi atenția pe care i-o ofereai în trecut. Spre sfârșitul săptămânii nu prea reușești să îți păstrezi calmul, în ceea ce privește o situație care vizează relația cu prietenii sau cu un grup, o asociație din care faci parte. Te simți nedreptățit astfel că se poate ajunge foarte ușor la altercații.
 

Rac
      Putem să vorbim despre un început de săptămână pe care îl dedici găsirii de noi posibilități de câștig. Mai întâi trebuie să te asiguri că ți-ai plătit datoriile, că ești la zi cu plata taxelor, a facturilor și apoi să încerci noi alternative pentru a atrage mai mulți bani în contul personal. Ai ocazia să porți tratative intense cu un partener, asociat sau chiar cu partenerul de viață, vis-à-vis de un proiect de la care speri să primești venituri care să îți asigure un trai mai decent. Nu este momentul să îți creezi iluzii și evită să te lași angrenat în acțiuni care te solicită peste măsură. Pot să apară răzgândiri, răsturnări de situație care vizează urmarea unor cursuri sau o călătorie îndepărtată. La sfârșit de săptămână ești ferm hotărât să pui la punct anumite persoane care te-au nedreptățit în plan profesional.
 

Leu
    În ciuda divergențelor din relația de mariaj se pare că vin noi soluții de rezolvare a unor eventuale probleme de comunicare. Fii însă atent la nevoile partenerului de viață și nu te mai încăpățâna să o ții pe a ta dându-ți dreptate cu orice preț. Lasă ambiția, dorința de a demonstra că tu ești șeful și că ceilalți trebuie să ți se supună. Riști să aluneci pe panta impresiilor greșite despre ceilalți așa că învață să taci și să asculți, atunci când ceilalți îți prezintă anumite idei, eventuale nemulțumiri. Spre sfârșitul săptămânii pot să apară unele nemulțumiri legate de plecarea la un drum lung, certuri cu persoane cu care se pare că nu prea ești pe aceeași „lungime de undă”.

Fecioară   
      Este un început de săptămână în care vei pune accentul pe muncă, relația cu colegii sau pentru găsirea unui eventual tratament care să fie mult mai eficient. Este indicat să nu te lași copleșit de probleme și să eviți destăinurile cu colegi, care se pare că nu sunt tocmai ceea ce par a fi, la prima vedere. Muncești mult și cu spor punând accent pe comunicare, negociere, pe șansa de a găsi noi susținători în demersurile tale profesionale. Este posibil să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau să accepți o nouă ofertă de lucru. La sfârșit de săptămână exită riscul să ajungi la divergențe, în ceea ce privește o relație intimă. Mare atenție la eventuale accidente, o operație chirurgicală sau probleme de natură stomatologică.

Balanță
      Ai ocazia să finalizezi o relație sentimentală sau dai startul unei relații de dragoste care te ia oarecum prin suprindere. Pui la cale tot felul de planuri ce vizează, fie conceperea unui copil, eventual chiar să vrei să înfiezi. Cert este că vorbim despre o perioadă în care îți faci multe planuri care își vor arăta rezultatele în luna august a acestui an. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te sfătuiești cu persoane pregătite, cu experiență de viață sau în domeniul care te interesează. Ești derutat, atunci când vine vorba despre familie sau dacă trebuie să faci cunoștință cu o persoană de sex opus. Familia, părinții insistă asupra unor aspecte care vizează dorințele, schimbările pe care vrei să le faci în plan amoros. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să vezi adevărata față a unei relații de parteneriat sau a unor persoane, care se pare că se grăbesc să exprime deschis nemulțumirile la adresa ta.
 

Scorpion
        Putem să vorbim despre un început de săptămână în care ești foarte hotărât să faci schimbări importante ce vizează propria casă, relația cu familia, părinții, eventual faci o schimbare de locuință sau o renovare. Tot ce planifici acum și vizează aspecte din trecutul, locul sau țara natală au mari șanse să se împlinească. Atenție la ceea ce îți dorești! Nu te lăsa copleșit de trăiri, traume din trecut întrucât ești singura persoană în măsură să rezolve problemele de comunicare care vizează relația cu părinții. Știi exact ce ai de făcut, nu te-ai întâlnit pentru prima dată cu aceste trăiri, suferință, nemulțumiri, cu sentimentul că ești neînțeles de cei pentru care ai dedicat mult timp, efort. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să te confrunți cu colegi nervoși sau chiar tu să fii nemulțumit de efortul pe care ești nevoit să îl depui pentru a duce la bun sfârșit anumite sarcini de lucru. Nu te descuraja, ci caută-ți aliați, oameni de nădejde care te pot ajuta în demersurile tale profesionale.
 

Săgetător
       Fie că îți place sau nu te poți aștepta la cerințe care vizează începerea unui curs, necesitatea de a obține o diplomă care să te ajute în cadrul unei colaborări sau pentru angajare. Porți negocieri constructive dar evită să faci compromisuri întrucât există riscul să atragi și mai multe nemulțumiri. Relația cu rudele se așează pe un nou făgaș, reușești să punctezi în aspecte importante ce vizează acte, documente, se discută despre o asociere, moștenire. Nu exagera, atunci când vine vorba despre relația sentimentală sau relația cu propriul copil, care se pare că îți creează tot felul de probleme neașteptate. Timpul poate fi de partea ta, mai ales dacă ți-ai propus să demarezi acțiuni ce vizează obținerea unui loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar.

Capricorn    
       Avem de-a face cu un început de săptămână în care încerci să îți faci tot felul de planuri care vizează o colaborare, obținerea unui loc de muncă mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ai grijă însă la schimbările pe care vrei le faci acum pentru că pot să te predispună la eventuale compromisuri, pierderi de bani, furt, primirea unor informații eronate, pe care nu le poți descifra la timp și astfel afli prea târziu despre eventuale pierderi financiare. Spre sfârșitul săptămânii ești plin de energie, mai ales dacă este vorba să faci ordine prin casă sau în privința demarării unui proiect care vizează casa, o proprietate personală. Te poți aștepta la certuri cu părinții sau cu persoane apropiate având ca subiect principal o proprietate.
 

Vărsător
         Este un început de săptămână interesant, în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci, vis-à-vis de propria persoană. Ești ferm hotărât să acționezi dar este posibil ca astrele să acționeze de așa manieră pentru a te determina să îți schimbi atitudinea față de ceilalți, modul în care relaționezi. Te gândești foarte serios la noi posibilități de a studia, de a acumula mai multă cunoaștere, de a recupera un timp pierdut. Nu te lăsa angrenat în bârfe care nu fac decât să te secătuiască, din punct de vedere energetic. Urmează-ți propria cale, fii atent la semnele care ți se arată pe orice cale și cu siguranță vei găsi și răspunsurile de care ai nevoie. Spre sfârșitul săptămânii ai de lămurit aspecte importante ce vizează relația cu rudele, anumite drumuri pe care ești nevoit să le faci, deși intuiția îți spune că nu este bine să pleci la drum. Stai liniștit și preocupă-te de treburile gospodărești.

Pești
       Acest început de săptămână este unul care amplifică și mai mult nevoia de a te retrage din tumultul problemelor cotidiene. Este posibil ca sufletul tău să treacă prin tot felul de stări, să nu reușești să îți faci ordine în gânduri, pot să apară tot felul de confuzii, neînțelegeri care să îți dea viața personală peste cap. Nu este cazul să dai curs oricăror bârfe și să pui la suflet orice fleac. Ascultă-ți intuiția, acționează cu precauție, atunci când vine vorba despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci la locul de muncă. Îngrijește-te mai mult de prorpia sănătate! Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai atent la ceea ce ai putea să achiziționezi și să îți fie de real folos. De evitat discuțiile cu prietenii pe tema banilor!