Săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Berbec
       În această săptămână putem să vorbim despre șansa unui nou început în plan relațional dar și serioase reconfigurări, eliberări din relații care nu îți mai sunt de folos. Ești predispus la certuri, despărțiri dureroase acestea provocându-ți răni profunde în plan emoțional-sufletesc. Trebuie să cauți adevărata sursă a stării tale de nefericire, de neîmplinire în plan relațional. Spre sfârșitul perioadei simți nevoia să te destinzi departe de casă, eventual pleci într-o călătorie, te reîntâlnești cu prieteni, oameni cu care nu te-ai mai văzut de mult timp.

 

 

 

Taur                               
      Apar schimbări în ceea ce privește locul de muncă sau relația cu colegii, colaboratorii. Pui mai mult accent pe reevaluarea unui proiect profesional, ai șansa de a relua studiile profesionale sau faci o călătorie în interes de serviciu. Se poate vorbi despre șansa unui nou start în plan profesional dar și o mai mare preocupare pentru  propria sănătate. Ești predipsus la certuri cu un coleg invidios pe capacitățile tale, pe modul în care reușești să te faci apreciat de către superiori. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pleci într-o călătorie departe de casă. Poți da startul unei colaborări de cursă lungă cu o persoană de altă naționalitate sau te înscrii la cursuri de perfecționare care te vor ajuta în carieră.
 
 

 

 

 
 
Gemeni
        În această perioadă există șansa unui nou început în plan sentimental, după ce te-ai eliberat dintr-o relație care ți-a creat probleme psihic-emoționale. Evită orice fel de atașament întrucât nu faci decât să atragi și mai multe probleme. Lasă trecutul în urmă și nu te mai victimiza! Ai șansa să renaști, după o perioadă îndelungată de pierderi și tensiune. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții intense pe tema relațiilor de parteneriat, de colaborare dar și despre schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect profesional. Ești susținut de colegi, în ciuda adversităților pe care le-ai avut în trecut cu aceștia.
 
 
 
 

 
Rac     
       Este un început de săptămână în care poate fi vorba despre șansa de a demara acțiuni importante, legate de casă, o eventuală schimbare de domiciliu, o renovare sau poți lua decizii importante care vizează vânzarea/cumpărarea unei locuințe. Discuțiile cu părinții sunt constructive, cât timp asculți și părerea lor. Ai tendința de a te refugia într-o fostă relație de iubire considerând că astfel stai departe de problemele actuale, legate de o relație în care ești implicat în prezent. Fii sincer cu tine și cu ceilalți, încearcă să rezolvi problemele asumându-ți greșelile. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de propria sănătate, eventual îți vei schimba regimul alimentar și de muncă. În ultima zi a perioadei ai ocazia să petreci mai mult timp împreună cu partenerul de viață. Fii prudent în relația cu familia de unde se pare că apar probleme, răsturnări de situație.
 
 

 
Leu                 
        Se intensifică socializarea, comunicarea cu rudele, amicii, colegii. Acordă atenție la tendința de a fi prea încăpățânat, impulsiv în relația cu ceilalți datorită, în mare parte, a efortului fizic și intelectual susținut. S-ar putea ca ceilalți să nu îți mai tolereze lipsa de diplomație și să te părăsească, atunci când ai nevoie de ajutor. Ai tendința de a-ți impune propriile idei, opinii sau chiar de a-i manipula pe ceilalți, în sensul obținerii unor avantaje în plan personal. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să fii mult mai prudent în relația cu sexul opus. Ai tendința să exagerezi cu încăpățânarea și să nu renunți la idei care nu sunt tocmai constructive pentru relația în care ești deja implicat.

 

 

 

Fecioară                  
         Este o perioadă de scadență, legată de bani, resursele de care dispui dar ai șansa de a valorifica abilitățile proprii, în sensul progresului personal. Este momentul, fie să renegociezi un contract de muncă, fie să schimbi direcția în plan profesional și implicit salariul. Cert este că ești tot mai preocupat să găsești modalități de a câștiga mai mulți bani. Nu este exclus să investești în studii sau poți reveni asupra unei activități desfășurate în trecut și care ți-a adus beneficii în plan material. Spre sfârșitul săptămânii ești preocupat de familie, modificările pe care vrei să le faci prin gospodărie.
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                              
       Ești ferm hotărât să investești mai mult în propria persoană, să îți schimbi look-ul, să îți îmbogățești garderoba personală sau să te evidențiezi în grupul din care faci parte lăsându-te condus de ego. Poate fi o perioadă de revigorare interioară, de redefinire a identității dar și a posibilității de a întâlni oameni noi, interesanți cu care să împărtășești proiecte comune. Parteneriatele pot avea de suferit, pe fondul unor nemulțumiri din trecut și astfel reapare starea de tensiune. Atenție, o relație sentimentală riscă să îți creeze tot felul de probleme. La sfârșit de săptămână ești pe drumuri, fie că este vorba despre treburi pe care vrei să le rezolvi urgent, fie pleci în vizită la rude, amici.
 
 
 
 

 
Scorpion         
         Este un început de săptămână în care ești predispus la schimbări bruște de dispoziție, agitație, stare de neliniște fiind convins că intuiția nu te înșeală, mai ales atunci când vine vorba despre aspecte care vizează relația cu familia, cu părinții, de unde se pare că apar tot felul de probleme. Te poți aștepta la tulburări de somn, atacuri de panică, stare de disconfort general. Evită să stai izolat, departe de ceilalți și caută să te relaxezi, fie ascultând muzică de relaxare, fie desfășurând activități, un hobby care te destinde. La sfârșit de săptămână ai parte de un dar în bani sau un cadou, o atenție venită din partea unui amic.
 
 
 
 

 
Săgetător          
         Se accentuează nevoia de a relaționa mai mult cu prietenii, de a cunoaște noi oameni, vrei să dai startul unui proiect care vizează și integrarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Nu este exclus să revii în cadrul unei organizații sau să faci o prezentare, să ții un seminar reușind astfel să impresionezi auditoriul. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru apelând la umor și diplomație. Spre sfârșitul săptămânii îți vine în minte tot mai frecvent dictonul: „Scopul scuză mijloacele!” Nu exagera cu acest scop personal, privește și la nevoile celorlalți, la așteptările pe care le au de la tine.

 

 
 
 
 

 
Capricorn                  
        Ești preocupat de imaginea ta în plan social, de schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Te poți aștepta și la eventuale probleme venite din partea unui superior și astfel se trezește ambiția din tine și îți asumi mai multe responsabilități, eventual ocupi un post de conducere. Este timpul să îți redefinești ambițiile și scopurile în carieră. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește rezolvarea unor aspecte legate de instituții ale statului sau luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii preferi să stai retras, eventual mergi la o biserică sau te relexezi într-un loc pe plac sufletului tău.
 
 
 
 

 
Vărsător       
        Te gândești foarte serios dacă merită să începi noi cursuri de specializare sau îți dorești să reiei un curs abandonat cu ceva timp în urmă. Este posibil să te reîntâlnești cu un profesor, mentor și să te bucuri de susținerea acestuia în demersurile tale legate de studii. Pe de altă parte ai ocazia să călătorești departe de casă, să te reîntâlnești cu persoane aflate în străinătate. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să mergi la o petrecere și să împărtășești momente plăcute alături de prieteni. În ultima zi a săptămânii îți prinde bine să stai retras, să lecturezi o carte, să vizionezi un film, să te preocupi mai mult de propriul suflet.

 

 
 
 

 
Pești                             
           Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de o asociere, există posibilitatea de a pune capăt definitiv unei afaceri sau unui parteneriat care, deși ți-a adus multe beneficii, iată că a venit timpul să faci o schimbare. Nu te lăsa atras în capcana unei noi negocieri care ar putea să îți producă pierderi financiare. Nu este exclus să revină în actualitate discuțiile despre un proces, o moștenire. Resimți această perioadă ca pe o povară în plan financiar sau ești nevoit să recalculezi bugetul personal, eventual apelezi la un nou împrumut. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la surprize și schimbări care vizează cariera sau imaginea ta în societate.