Săptămâna 3 – 9 mai 2021

        Încă de la începutul săptămânii ai chef de prieteni, întâlniri, discuții în cadrul unui grup. Ești susținut în demersurile tale, îndeosebi dacă este vorba despre organizație fiind gata să dedici mai mult din timpul tău pentru a finaliza un proiect personal important. Poate fi vorba și despre șansa de a cunoaște o persoană interesantă, care va juca un rol important în viața ta. La mijlocul acestei perioade te simți extenuat fiind posibil chiar să apelezi la sfaturile unui medic. Se recomandă mai multă detașare în ceea ce privește problemele celor din mediul de lucru. La sfârșitul săptămânii reușești să aduci la zi sarcinile de lucru sau aspecte care vizează treburile gospodărești. Ai ocazia să petreci momente frumoase, alături de partenerul de viață.

      Ești ferm hotărât să faci schimbări importante, legate de job sau afacerea personală. Fie renunți definitiv la o asociere, fie schimbi direcția, domeniul profesional. Se pare că anumite persoane te lasă la greu așa că nu te baza prea mult pe ajutorul celorlalți. Timpul poate fi de partea ta, dacă îți asculți intuiția și nu te lași angrenat în activități care nu te ajută să progresezi. La jumătatea săptămânii va trebui să fii mult mai prudent în relația cu prietenii și să o lași mai ușor cu informațiile pe care vrei să le dai despre intențiile tale, vis-a-vis de domeniul profesional. La sfârșitul acestei perioade ești plin de energie, gata să acționezi, să te implici cu mai multă hotărâre în relația de cuplu sau dacă ai de finalizat un proiect personal.

     Dacă te-ai gândit să apelezi la un ajutor financiar sau vrei să rezolvi o situație care necesită o investiții majore, prima parte a săptămânii se va dovedi favorabilă în acest sens. Primești susținerea financiară de care ai nevoie, este posibil chiar să primești bani veniți prin intermediul partenerului de viață. Este timpul să demarezi acțiuni ambițioase, care îți vor aduce și beneficii materiale. Este o perioadă în care muncești cu multă conștiincizitate încercând să te încadrezi în programul stabilit deja, finalizezi la timp proiecte de la care ai mari așteptări. Totul ține de tine, de modul în care te organizezi, de calmul și răbdarea ta. Nu te aștepta la susținere din partea celorlalți! Ideile, capacitatea de a mobiliza oamenii de care ai nevoie, se află la tine știind să joci rolul de lider, atunci când vrei cu adevărat. Nu te lăsa influențat de invidiile colegilor, ci fii atent la ce ai de făcut urmându-ți, pas cu pas, îndeplinirea propriului țel. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente pline de încântare alături de prieteni vechi.

       Începi această săptămână punându-te serios pe treabă, ești dornic să dai startul unor (noi) colaborări care ți se par mult mai avantajoase. Negociezi cu mai mult spor, atragi oamenii de care ai nevoie pentru a-ți împlini obiectivele propuse. Ai ocazia să faci o călătorie importantă, să te reîntâlnești cu prieteni, să petreci mai mult timp alături de persoane cu care rezonezi, din punct de vedere afectiv. La sfârșit de săptămână alegi să faci o shcimbare importantă în relația cu prietenii, eventual te integrezi într-un grup care poate să îți aducă beneficii materiale. Ar fi bine să nu te lași influențat de părerile unor persoane care nu cunosc cu adevărat activitățile în care ești implicat.  

       Începi săptămâna cu speranța în suflet că astrele îți surând, în ceea ce privește oportunitățile de găsire a unui loc de muncă avantajos sau pentru a primi o avansare la actualul loc de muncă. Totul este să știi cum să ceri ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu este recomandat să te victimizezi și să spui că nu ai noroc. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a atrage de partea ta parteneri de valoare, oameni care te susțin la greu. Fii prudent în ceea ce privește relația de mariaj sau o asociere, îndeosebi la mijlocul perioadei. Pot interveni discuții din lucruri aparent mărunte dar menite să aducă la suprafață nemulțumiri mai vechi legate de relație. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie departe de casă. Este posibil să nu te simți în largul tău sau ești nedreptățit de persoanele din anturaj.

        Acest început de săptămână este favorabil pentru planul sentimental sau aspecte care vizează o investiție. Este șansa de a da startul unei relații de cursă lungă sau pentru a reveni la o fostă relație, care a jucat un rol important în viața ta. Totul depinde de alegerea pe care o faci și cât de hotărât ești să dedici din timpul tău persoanei dragi. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a te implica într-un proiect care necesită multă creativitate, imaginație, dedicare, efort din partea ta. Primești susținere venită din partea unor persoane bine pregătite și care dețin un rol important în colectivul de muncă. Este important să ții cont de sfaturile venite din partea unor colegi. Nu te încăpățâna să îți dai dreptate cu orice preț! La sfârșit de săptămână ești preocupat de plata unor taxe, impozite, porți discuții despre un proces, o moștenire, se reiau discuțiile pe tema banilor pe care i-ai putea obține prin intermediul unei afaceri persoanle sau a unui asociat.

    Dedici mai mult timp familiei, relației cu părinții, spațiului locativ, unei eventuale renovări sau unei achiziții legată de casă. Evită să îți impui propriile idei sau de a deveni, poate, prea critic pentru că astfel nu faci decât să atragi dușmănii, certuri, contraziceri menite să te epuizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la întorsături de situație în relația cu propriul copil sau într-o relație de dragoste. Nu prea ai chef să te justifici în fața nimănui iar lipsa ta de comunicare ar putea să-i îndepărteze pe cei dragi. La sfârșit de săptămână pui la cale o colaborare care se pare că nu îți va aduce rezultatele la care sperai. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se promite susținere financiară. Relația de asociere sau de mariaj este posibil să îți creeze probleme și datorită unor bârfe, atacuri venite din partea unor persoane răutăcioase.

    Multe dialoguri care au loc cu persoanele din mediul tău, fie că este vorba despre locul de muncă sau familie, rude, vecini te vor ajuta să primești răspunsurile de care ai nevoie. Sunt favorizate călătoriile în interes profesional. Ai ocazia să obții un contract avantajos, din punct de vedere financiar. Fii prudent în relația cu familia sau în tot ce are legătură cu casa, domeniul imobiliar, îndeosebi la mijlocul perioadei. La sfârșitul săptămânii apar noi provocări care țin de relația cu persoana iubită. Nu este exclus să reapară în viața ta o iubire din trecut, cineva sau ceva care îți tulbură liniștea, apar îndoieli, te simți mințit, ai vrea să îți exprimi propriile temeri dar îți este frică să nu fii judecat pe nedrept. Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de susținere morală și financiară din partea partenerului de viață. Poate fi o perioadă favorabilă pentru a crea strategii clare, în privința unui parteneriat pe care vrei să îl lansezi sau aduci modificări care te vor avantaja pe termen îndelungat.

      Începi săptămâna alături de familie, de persoane dragi cu care ai ocazia să împărtășești momente de relaxare și bună dispoziție. Te simți în centrul atenției iar acest lucru te face să fii mai încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații neprevăzute. Vrei să faci prea multe lucruri într-un timp scurt ceea ce te va obosi peste măsură. Caută să îți gestionezi cu atenție timpul, să te organizezi și să nu exagerezi cu efortul fizic. Starea de agitație, impulsivitatea ar putea să-i deranjeze pe cei din preajma ta. Nu te grăbi să tragi concluzii despre persoane care te-au ajutat, atunci când ți-a fost mai greu! La mijlocul săptămânii ești nevoit să faci cheltuieli care nu erau programate. La sfârșitul perioadei dedici timp mai mult casei, relației cu familia, eventual vei face o vizită în locurile natale. Este posibil să resimți o oarecare nemulțumire, vis-à-vis de relația cu părinții. 

     Este o săptămână în care discuți, analizezi, negociezi mult pe tema banilor, a modului în care ai putea aduce mai mulți bani în contul personal. O persoană mai în vârstă te ajută cu bani sau cu sfaturi menite să te ajute să valorifici resursele de care dispui. Pui la cale tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante, originale beneficiind de ajutorul de care ai nevoie, atunci când te aștepți mai puțin. Totul ține de flerul tău, de modul în care vorbești cu interlocutorii, colegii, partenerul de viață pentru a reuși să atragi de partea ta oamenii care să te susțină în demersurile tale. Fii prudent în relația cu șefii, în special pe la mijlocul săptămânii, atunci când este posibil să nu fii pe aceeași „frecvență” cu ei și astfel ajungi la contraziceri, acuzații nefondate. Spre sfârșitul săptămânii ești pus serios pe treburi ce țin de casă, eventuale renovări sau reușești să achiziționezi un bun de valoare. Este momentul să petreci mai mult timp alături de copii, de persoane dragi care au nevoie de susținerea ta morală.

       Este timpul să primești banii meritați pentru munca prestată fiind vorba despre un împrumut dat de mult timp sau să reușești să obții un contract de muncă avantajos.  Nu este exclus să depui eforturi susținute pentru a obține bani și din alte activități, care nu au legătură cu jobul tău. Dispui de suficiente resurse pentru a atrage venituri în contul personal, totul este să îți pui ambiția și imaginația la treabă. Întâlnirile cu prietenii se pot dovedi de bun augur, cât timp nu te lași copleșit de problemele lor. Este nevoie de sfatul și îndrumările tale în ceea ce privește un proiect comun în colectivul de muncă. La jumătatea săptămânii ești nevoit să faci mai multe deplasări pentru a rezolva aspecte care vizează acte, documente oficiale. Este necesar să acționezi cu mai multă diplomație pentru a reuși să îți împlinești din obiectivele personale. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai deschis către nevoile propriului copil.

     Te simți destul de obosit ca urmare a agitației din ultima perioadă. Este momentul să te mobilizezi și să îți faci ordine printre lucruri și chiar în relația cu ceilalți. Starea de solitudine și introspecție te poate ajuta să te reechilibrezi, din punct de vedere emoțional. Sunt binevenite activitățile care implică meditația, plimbările în aer liber, rugăciunea. Nu ești prea sigur de acțiunile demarate de un colaborator sau partenerul de viață preferând să te ocupi personal de anumite activități care implică și investiții financiare. Este recomandat să ai mai multă încredere în ceilalți și să îi susții moral sau cu sfaturi, la momentul oportun sau când ți se cere ajutorul. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie sau de un dar neașteptat.