Săptămâna 3 – 9 iunie 2019

Berbec   
      Se finalizează acum unele aspecte care țin de relația cu rudele apropiate, terminarea unor cursuri, activități care implică planul relațional și intelectual fiind acum momentul pentru un nou start. Îți iei un nou avânt către cunoaștere, dezvoltarea relației cu colegii, frații, pui mai mult accent pe comunicare, scris, schimburile de idei, negocieri, participi la tot felul de întâlniri prin intermediul cărora acumulezi noi bagaje de cunoștințe. Ești motivat să faci noi asocieri care îți vor aduce și mai mulți bani în cont. Primești susținerea familiei, ești dedicat celor dragi, casei, eventual vrei să faci o nouă achiziție pentru casă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să observi că tot efortul depus pentru finalizarea unui proiect profesional sau pentru a veni în ajutorul colegilor, nu a fost în zadar. Beneficiezi de susținere, de inspirație, primești sfaturi valoroase pentru a-ți împlini un obiectiv important.

Taur                  
     Se finalizează un capitol important ce vizează relația cu prietenii, eliberarea de anumite atitudini, vis-à-vis de bani, modul în care cheltui sau investești capitalul financiar. Cert este că pui la cale noi strategii  prin care să îți folosești abilitățile, talentele de care dispui pentru a concretiza un proiect care să îți aducă și beneficii materiale. Te bucuri de tandrețe și afecțiune venite din partea oamenilor dragi. Ai ocazia să te reîntâlnești cu persoane dragi cu care nu te-ai văzut de mult timp, discuți, analizezi situații de viață, cauți noi alternative de progres în plan spiritual. Ești plin de energie, visezi la o lume mai bună și mai frumoasă, în același timp cauți să ai de partea ta oameni de calitate. Spre sfârșitul săptămânii petreci mai mult timp alături de propriul copil. Poate fi vorba despre șansa de a întâlni o persoană de sex opus de care să te îndrăgostești subit sau poți să primești declarații de iubire cum nu ai mai primit de ceva timp.

Gemeni
       Este momentul ideal pentru un nou început care vizează propria viață preocupându-te mai mult de propria persoană. Este șansa de a da startul unor inițiative personale, de a-ți manifesta adevărata personalitate în scopul de a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Fii atent la ce vor ceilalți, ce anume îți blochează propria eviluție, debarasează-te de tot ceea ce nu este în avantajul personal. Este ocazia de a te relansa, de a da startul unui nou început ce vizează, fie o relație de cuplu, fie o relație de dragoste. Este posibil să te bucuri de mai multă atenție venită din partea persoanelor de sex opus. Cert este că se anunță vremuri noi, o schimbare importantă de direcție care poate să îți aducă oameni noi în viața ta, persoane care să te ajute să progresezi. Mare atenție spre sfârșitul săptămânii, atunci când ești predispus la probleme în relația de cuplu sau legate de o afacere personală, asociere. Nu este cazul să te grăbești și să pleci la drum lung. Este posibil să apară răzgândiri venite din partea partenerului de viață sau să vrei să pui capăt definitiv relației actuale. Este important să discuți și cu familia asupra deciziilor pe care vrei să le iei.

Rac
    Preferi să stai departe de orice provocări alegând să petreci mai mult timp în solitudine. Este posibil ca ceilalți să spună că nu prea ești „în apele tale”. Numai tu știi ce este în sufletul tău și nu prea ai chef să împărtășești cu nimeni trăirile și dorințele tale. Aștepți liniștit și răbdător momentul tău pentru a-ți lua un nou avânt. E important să iei în considerare și mesajele venite prin intermediul viselor, să ții cont de eventualele sincronicități, de informațiile venite pe căi mai puțin obșinuite. O discuție cu un mentor, duhovnic, maestru, profesor te poate ajuta să îți găsești calea, să  conștientizezi rolul anumitor suferințe, evenimente neplăcute cu care te confrunți acum. Cert este că nimic nu este în zadar și toată această luptă are un rol bine definit în evoluția ta, în plan personal și spiritual. Ziua de 6 iunie se poate dovedi tensionată în relația cu ceilalți sau în relația de cuplu, acolo unde se cere mai multă atenție, aplecare la nevoile celuilalt. La sfârșitul săptămânii ți-ar prinde bine să faci o vizită la rude sau să te plimbi prin parc, în locuri care îți creează o stare de confort.
 

Leu
        Ai ocazia să faci cunoștință cu noi prieteni, să te implici mai mult în cadrul unui grup, asociație, să te remaci prin ideile tale originale și chiar să joci rolul de lider știind cum să vii în ajutorul celorlalți. Este ocazia de a-ți împlini un ideal, de a concretiza un proiect important pentru care ai muncit susținut. Participi mai frecvent la întâlniri cu prietenii, mergi la petreceri, spectacole, acumulezi mai multe informații prin intermediul grupului din care faci parte. La mijlocul săptămânii muncești cu conștiinciozitate ceea ce te poate epuiza peste măsură. Fii prudent în ceea ce privește eventuale probleme legate de sistemul digestiv, probleme ale spatelui, încheieturi. Nu exagera cu efortul fizic! La sfârșit de săptămână te bucuri de bani, cadouri, de remunerarea unei activități pentru care ai depus mult efort fizic și/sau mental. Fii mult mai prudent în relația cu prietenii care ar putea să îți provoace pierderi financiare.

Fecioară
        Ești preocupat de imaginea ta profesională, de relația cu superiorii, de modul în care ai putea atrage atenția asupra ta dorindu-ți să te afirmi în carieră. Este ocazia de a lansa noi strategii care vizează posibilitatea de a obține un post mai bine plătit. Este șansa ta de a-ți asuma noi responsabilități profesionale dar și pentru a obține beneficii materiale. Nu este cazul să te lași impresionat de pesimismul unor colegi care nu prea au încredere în posibilitățile tale de expansiune. La sfârșit de săptămână te simți plin de energie, dornic să progresezi. Fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu familia sau cu un superior. Nu exagera cu critica sau aduceri aminte care vizează un proiect abandonat sau pentru care ai ales să nu mai investești energie și timp.

Balanță
     Ai ocazia de a pune la cale o excursie departe de casă sau vrei să te înscrii la (noi) cursuri de perfecționare. Ești deschis către latura spirituală a vieții, citești mai mult, eventual dezvolți noi relații de prietenie cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Nu este exclus să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată la mare distanță de tine. Se naște un nou țel în mintea și sufletul tău simțind cum se deschid noi orizonturi de progres, în plan intelectual și spiritual. Fii prudent în relația cu șefii în data de 6 iunie, atunci când, de la simple contraziceri s-ar putea să declanșezi certuri serioase. La sfârșit de săptămână preferi să te relaxezi, să stai departe de orice ar putea să îți producă neliniște în suflet. Fii mult mai prudent în ceea ce privește o relație intimă!  

Scorpion
   Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te ajută să descoperi adevăratul sens al unor acțiuni din cadrul unui grup din care faci parte. Ești mult mai atras de bârfe, de tot ceea ce ar putea să te ajute să privești anumite aspecte dintr-o relație în care ești implicat din cu totul alt punct de vdere. Cert este că ai tendința să vezi ceea ce îți convine iar aceasta ar putea să îți provoace tot felul de nemulțumiri în relația cu ceilalți, în special în a doua parte a săptămânii în discuție aici. Nu exagera cu acuzațiile la adresa persoanei iubite, ci privește cu îngăduință și la greșelile celuilalt. La sfârșit de săptămânmă îți prinde bine să mergi la o petrecere sau să petreci mai mult timp cu prietenii.

Săgetător
    Poate fi ocazia de a pune punct unei relații pentru a da startul alteia, mult mai importante pentru tine. Fii deschis către lume, către schimbare având ocazia de a cunoaște oameni noi, interesanți, de la care ai de învățat lucruri valoroase pentru viața personală. Mergi la petreceri, la expoziții, spectacole, apari mai frecvent în public, socializezi cu oameni valoroși care te pot ajuta să progresezi. Poate fi ocazia de a finaliza o colaborare sau de a pune la cale un nou proiect ce vizează un eventual parteneriat. Fii prudent, în preajma datei de 6 iunie, la eventuale probleme care țin de amenzi, plata unor taxe, impozite fiind foarte important să vezi ce se vrea, de fapt, de la tine. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios la felul în care ai putea să obții anumite avantaje în carieră sau cum să te faci apreciat mai mult de către superiori.

Capricorn
     Este o perioadă favorabilă pentru a începe o eventuală cură de curățare a sufletului și a trupului. Îți dorești să urmezi un nou regim alimentar, să schimbi un tratament care nu ți se mai pare eficient. Ești preocupat de finalizarea sarcinilor de serviciu, de relația cu colegii, este posibil chiar să schimbi locul de muncă. Cert este că va trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei și să te consulți cu persoane experimentate, înainte de a lua vreo hotărâre. Nu este exclus să vrei schimbarea programului de lucru sau ești mai organizat, planifici cu o mai mare atenție sarcinile de serviciu pentru a fi cât mai eficient. La sfârșit de săptămână ai chef să călătorești departe de casă, pui la cale o excursie alături de partenerul de viață.

Vărsător
     Este timpul să pui la treabă talentele, abilitățile de care dispui, să folosești din plin inspirația și creativitatea pentru a-ți atinge cel mai improtant țel. Este ocazia de a-ți manifesta calitățile, să te remarci ușor în mediul tău de lucru, să te faci apreciat, dorit, iubit, să descoperi o nouă iubire, să te eliberezi de o veche relație de amor. Viața sentimentală ia amploare, cu bune și mai puțin bune, cert este că nu te plictisești. Fii atent la ziua de 6 iunie, atunci când este posibil să te confrunți cu starea de indispoziție, probleme de sănătate datorate și stresului de la serviciu. Spre sfârșitul săptămânii pui pasiune într-o relație de dragoste preferând să te bucuri din plin de fiecare moment, să dăruiești și să primești iubire.

Pești    
       Apar noi posiblități de a schimba ceva ce ține de un bun impobiliar, este posibil să vinzi sau să achiziționezi o casă. Pui la cale noi planuri ce vizează o proprietate sau te preocupi mai mult de relația cu prăinții. Se observă o oarecare tensiune în relația cu părinții. Este nevoie de calm din partea ta pentru a reuși să rezolvi la timp ceea ce ți-ai propus. Nu este cazul să exagerezi în relația de dragoste. Cine trebuie să plece tot va pleca, oricât de mult te-ai strădui să ții lângă tine pe cineva. Este momentul unor adevăruri dureroase dar, mai ales, să te eliberezi dintr-o suferință care, oricum durează de prea mult timp. Ești mult mai sensibil, centrat pe suflet simțind o mai mare nevoie de afecțiune, de dragoste și de aici poate să vină și sentimentul de neputință în a face față schimbărilor. La sfârșit de săptămână relaționezi mai mult, ieși în lume, discuți pe diferite teme, ai ocazia să cunoști oameni interesanți.