Săptămâna 3 – 9 februarie 2020

001 Berbec    Berbec
         Ești oarecum nemulțumit de atitudinea unor rude apropiate sau în ceea ce privește negocierile pe care le ai de făcut sau tot ce ține de acte, documente, studii. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi destul de frecvente dar și cu oarecare limitări, obstacole menite să îți cam dea peste cap programul propus. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat casei, familiei, părinților care au nevoie de susținerea ta, morală sau financiară. Lucrurile tind să devină prea sensibile în ceea ce privește relația cu persoana iubită sau cu propriul copil. Fii mult mai atent la ceea ce se vrea în cadrul unei relații de prietenie sau în cadrul grupului din care faci parte.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                             
         Este un început de săptămână agitat la capitolul relație cu superiorii dar și al posibilității de a câștiga mai mulți bani din munca pe care o depui zilnic. Încerci să negociezi un contract de muncă pentru a obține o mărire de salariu dar se pare că lucrurile nu stau așa cum îți dorești. Te mobilizezi și găsești alternative de câștig sau primești noi oferte de muncă mai avantajoase pentru tine. Fii mult mai prudent în ceea ce privește acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși și nu te lăsa angrenat în activități care ar putea să te compromită în plan profesional. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme în relația cu părinții sau poți primi vești neplăcute în legătură cu casa, o proprietate. Încearcă să rezolvi cu prudență și diplomație orice eventual conflict cu persoane care, deși ți-au promis ajutorul, se pare că acum bat în retragere.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni           
          Există riscul să pornești discuții inutile cu anumite persoane care nu fac decât să te deruteze și mai mult și astfel poți lua decizii greșite. Fii prudent la ceea ce afirmi, îndeosebi în prima parte a săptămânii. Ai ocazia să te bucuri de o mică atenție financiară sau poate fi șansa de a obține o eventuală mărire de salariu, o negociere în favoarea ta. La mijlocul săptămânii pot apărea cheltuieli neașteptate care îți dau bugetul peste cap. Nu exagera, atunci când vine vorba despre relația cu amicii și evită să impresionezi oferind tot felul de cadouri. Spre sfârșitul perioadei au loc întâlniri, discuții, conversații încercând să te destinzi de grijile cotidiene. Poate fi vorba și despre deplasări scurte, întâlniri cu rude apropiate, lămuriri asupra unor documente importante.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac            
       Este o perioadă de introspecție foarte binevenită pentru a pune la punct anumite aspecte care vizează viața personală și profesională. Este timpul să pui capăt unor divergențe cu colegii de muncă care au tot creat tensiune în relația cu un superior. La mijlocul săptămânii nu este cazul să te enervezi pentru lucruri de nimic, ci fii precaut și atent la ce anume se vrea de la tine în relația cu prietenii. Este posibil ca o idee, o dorință să capete contur și să reușești concretizarea acesteia, în a doua parte a săptămânii. Spre sfârșitul perioadei este bine să fii mai precaut, în cazul în care te-ai decis să pleci într-o călătorie întrucât ești predispus la accidente. De evitat cheltuielile care nu făceau parte din program. Nu este deloc de neglijat relația cu rudele, care se pare că au nevoie de susținerea ta morală.  
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
       Ești luat oarecum prin surprindere de atitudinea unor prieteni care nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat în mintea și sufletul tău. Tot ce ai de făcut este să te bazezi pe propriile forțe, fără să ai așteptări de la persoane care te-au dezamăgit și în trecut. La mijlocul săptămânii ai nevoie de introspecție, de regăsire a stării de echilibru și de înțelegere a lucrurilor și evenimentelor, dincolo de aparențe. Fii atent la sfaturile venite din partea persoanelor mai în vârstă. Spre sfârșitul săptămânii, chiar dacă pui la cale o petrecere sau vrei să fii alături de prieteni se pare că lucrurile devin tot mai tensionate fiind nevoie de mai multă atenție din partea ta pentru a evita orice fel de conflicte.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară       
          Începi săptămâna în forță fiind preocupat de carieră, de obținerea unor avantaje prin intermediul superiorilor. Se pare că lucrurile nu stau așa cum sperai și că va trebui să îți schimbi strategiile de acțiune în plan profesional. În această perioadă îmbini utilul cu plăcutul și chiar transformi sarcinile de serviciu în ceva mult mai frumos reușind să desfășori activitățile cu plăcere. Nu este exclus să te îndrăgostești de cineva din colectivul de lucru sau să ți se facă avansuri de către un coleg de muncă. Acordă atenție la problemele care pot apărea, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație de mariaj! Spre sfârșitul săptămânii există riscul să se afle secrete, să fie aduse la lumină lucruri care te vor pune într-o lumină nefavorabilă în colectivul de muncă.
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță        
          Ești cu gândul departe, eventual la o persoană dragă aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să dai curs acum unei relații de dragoste cu o persoană de altă naționalitate. Pe de altă parte ești mult mai atras de domeniul spiritual sau de urmarea unor cursuri menite să te ajute plan profesional. La mijlocul săptămânii este bine să acorzi mai multă atenție unei relații de parteneriat sau sfaturilor venite din partea unui superior care ar putea să îți ofere alternative la un proiect în lucru. Nu te grăbi să insiști pe o idee care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire în plan psihic-emoțional. La sfârșitul săptămânii ești derutat de evenimente neașteptate care vizează relația cu prietenii. Nu este cazul să te descurajezi, ci ascultă-ți intuiția, înainte de a lua o decizie.
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion     
         În acest început de săptămână ești mult mai preocupat de plata unor taxe și impozite sau noi posibilități de a obține bani prin intermediul altora. Nu este exclus să fii nevoit să plătești anumite datorii sau descoperi sursa unor pierderi financiare. Urmează o perioadă în care insiști mai mult pe discuții cu familia, pe probleme care vizează o eventuală moștenire, proprietate, rezolvarea unor probleme care țin de propriul domiciliu. Ai ocazia să rezolvi aspecte care vizează un loc de muncă, poți să primești acum noi oferte de muncă, mai bine plătite. Fii atent la o relație de parteneriat sau colaborare care ar putea să îți creeze probleme serioase în plan financiar. La sfârșit de săptămână ai ocazia să descoperi o altă fațetă a unei relații de prietenie. Nu este cazul să pui la suflet ceea ce chiar nu contează! 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         S-ar putea ca multe dintre neclaritățile din relație să se rezolve cu ocazia unei călătorii sau prin prezentarea unor fapte concrete. Este posibil să se ajungă destul de repede de la starea de echilibru, la nemulțumire, certuri, cât timp vei pune mai mult accent pe muncă, pe grijile care vizează domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii ai chef de o plimbare departe de casă, alături de persoana iubită. Vrei să împărtășești celui drag aspecte despre trecutul tău sau ești nevoit să dai anumite explicații, chiar dacă nu îți face plăcere. Este posibil să întâlnești persoane deosebite care vor juca un rol important în dezvoltarea ta, în plan spiritual.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn                    
          Este un început de săptămână în care ai ocazia să te bucuri de suținere venită din partea unor colegi de muncă. Stabilești mult mai ușor relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau chiar pleci într-o deplasare în interes de serviciu, în străinătate. Pe de altă parte sunt favorizate studiile universitare având șansa de a obține mai multe avantaje, chiar și în plan financiar, ca urmare a unei susțineri venite din partea unui protector. La mijlocul săptămânii se cere mai multă prudență în relația cu un colaborator sau dacă ești implicat într-o relație de mariaj. Fii atent la modul în care îți expui propriul punct de vedere întrucât este posibil să intervină tot felul de neclarități, discuții neplăcute cu partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător      
          Chiar dacă ai sentimentul că nu se mai termină grijile și eventualele probleme dintr-o relație sentimentală sau chiar vis-à-vis de propriul copil trebuie totuși să acorzi mai multă atenție celor dragi. Nu este cazul să bați în retragere considerând că nu mai vrei să tolerezi anumite lucruri. Fii prudent la remarcile pe care le faci în public și acționează cu diplomație în cadrul unui parteneriat, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Ești derutat, atunci când vine vorba despre semnarea unui contract de colaborare sau dacă ai de negociat un proiect important. Nu este cazul să intri în panică, dacă observi că nu se așează totul chiar așa cum ți-ai propus.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
       Încă de la începutul săptămânii ești cu gândul la modul în care ai putea aduce îmbunătățiri în spațiul locativ. Se poate strica un obiect electrocasnic sau primești vești mai puțin bune, vis-a-vis de o proprietate, un spațiu locativ. Poate fi vorba despre o achiziție importantă sau dorința de a cumpăra o (nouă) casă. Primești tot felul de oferte, care mai de care mai avantajoase. Din punct de vedere sentimental se pare că relația cu persoana iubită devine tot mai confuză, în prima parte a săptămânii. Tot ce ai de făcut este să acorzi mai multă atenție persoanei iubite pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere. La sfârșitul perioadei ești dornic să rezolvi cât mai rapid situațiile care vizează relația cu colegii de muncă sau un proiect profesional derulat în comun cu aceștia. Sunt aduse la lumină aspecte mai puțin favorabile, în ceea ce privește relația cu colegii, colaboratorii sau un proiect profesional.