Săptămâna 3 – 9 august 2020

       Este un început de săptămână de reconfigurări, schimbări despre concepțiile despre viață sau vis-a-vis de relația cu prietenii și aspecte care vizează relația cu grupul din care faci parte. Este momentul să găsești alternative în ceea ce privește locul de muncă. Reacțiile tale de nemulțumire ar putea să deranjeze pe cineva din colectivul de muncă și astfel ești nevoit să reconfigurezi relația cu șefii. Se pot reactiva acum afecțiuni mai vechi fiind important să acorzi mai multă atenție la eventuale probleme de sănătate. Ascultă-ți sufletul, lasă-te ghidat de mesaje venite pe căi mai puțin obișnuite și detașează-te de orice ar putea să îți tulbure liniștea sufletească și chiar propria sănătate!
 
 
 
 
 
 
 

 
       Începutul săptămânii îți poate aduce în vedere aspecte importante care vizează domeniul profesional, noi posibilități de a demara o acțiune ce vizează proiecte care necesită mai multă implicare și responsabilitate din partea ta. De evitat momentele de tensiune din relația cu un șef sau orice ar putea să te pună într-o lumină nefavorabilă în relația cu colegii. Stai departe de orice compromis și nu te grăbi să iei decizii, îndeosebi dacă este vorba despre studii, călătorii îndepărtate. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la nedreptăți venite din partea unor amici care se folosesc de bunăvoința ta. Eliberează-te de orice te solicită, din punct de vedere psihic-emoțional și las-o mai ușor cu orgoliul. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție meditând la aspecte care îți sunt de folos. Nu te lăsa amăgit de promisiuni venite din partea unor persoane care chiar nu merită atenția și încrederea ta. Ești predispus la certuri cu persoana iubită pe tema banilor.
 
 
 
 

 
           Este timpul să primești informații care vizează studiile superioare, conversezi cu persoane instruite, oameni dedicați domeniului spiritual. Primești informații importante, venite de pe alte meleaguri sau pur și simplu iei decizia de a te înscrie la un curs de lungă durată. Ești oarecum nehotărât în ceea ce privește domeniul profesional simțindu-te nedreptățit, neapreciat la adevărata valoare. Ai sentimentul că bați pasul pe loc sau nu reușești să te faci înțeles de către șefi. Nu ai decât să stai departe de orice conflict și să aștepți momentul potrivit pentru a acționa. Ești predispus la probleme de relaționare cu partenerul de viață, pe tema relației cu părinții sau aspecte care țin de casă, o schimbare pe care vrei să o faci în propria locuință. La sfârșit de săptămână alegi să te distrezi, să te relaxezi alături de prieteni sau de un grup, o asociație din care faci parte. Este momentul să te eliberezi din anumite relații care îți creează o stare de nemulțumire, de neîmplinire.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
         Te poți confrunta cu tot felul de controverse, discuții neplăcute pe tema banilor, a unui împrumut sau aspecte neplăcute care vizează o moștenire, un partaj. Ceea ce primești se cheltuie cu o viteză uluitoare așa că evită să îți faci prea multe planuri. Este timpul să pleci la drum lung, să te reîntâlnești cu prieteni dragi sau pur și simplu să rezolvi aspecte care țin de propria sănătate. Ești nevoit să îți faci programul în funcție de obligațiile de serviciu și nu prea ai timp să te ocupi de propria familie. Relația cu rudele apropiate este tensionată așa că încearcă să găsești o cale de mijloc și stai departe de orice conflict. Spre sfârșitul perioadei ești derutat neștiind prea clar ce alegeri să faci, dacă este vorba să mergi la o petrecere sau dacă merită să te implici într-o relație cu o persoană de sex opus. Ascultă-ți sufletul și las-o mai ușor cu visarea care te conduce, de fapt, pe un drum greșit. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să te gândești la corecțiile necesare, în ceea ce privește un proiect profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 

        Pot apărea situații neplăcute care vizează un parteneriat, o colaborare sau chiar relația de cuplu. Totul este să observi cu calm și detașare ceea ce ai de schimbat la propria persoană, vis-à-vis de relația cu ceilalți, fără să te lamentezi. Ești predispus la cheltuieli neașteptate, la o eventuală amendă, furt sau ești nevoit să îți ajuți prietenii cu bani și de aici pot să apară tot felul de neplăceri. De evitat compromisul într-o relație de dragoste întrucât există riscul să declanșezi conflicte pe termen îndelungat. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te consulți cu o persoană de încredere. La sfârșit de săptămână te găsești departe de casă ajungând prin locuri pe unde nici nu visai că vei ajunge prea curând. Socializezi cu persoane de altă naționalitate, ba chiar ai ocazia să dai startul unor relații de prietenie cu persoane aflate pe alte meleaguri. Se poate vorbi și despre șansa de a te implica într-o cercetare care te solicită, din punct de vedere intelectual.
 
 
 
 
 
 
 

        Se pot amplifica unele probleme care țin de propria sănătate sau nu poți concretiza anumite idei datorită declanșării unor probleme de sănătate. Evită să depui mult efort fizic și chiar mental, acordă o mai mare atenție la alimentație, la eventualele semnale pe care ți le dă propriul organism. Pot avea loc discuții intense cu partenerul de viață pe tema carierei, a dificultăților cu care te confrunți la locul de muncă. De evitat deciziile bruște care vizează o colaborare, un parteneriat, locul de muncă. Ai ocazia să faci o schimbare de direcție în carieră neștiind prea clar unde te vor conduce toate aceste decizii. Ar fi mai bine să aștepți o perioadă mai liniștită, în care să iei decizii cu calm și înțelepciune. La sfârșit de săptămână ești predispus la compromisuri în plan amoros ceea ce nu face decât să amplifice și mai mult eventualele conflicte din relația de amor în care ești deja implicat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       Vrei să restabilești echilibrul în relația de dragoste sau în ceea ce privește relația cu propriul copil. Nu ai decât să fii mult mai încrezător în propriile capacități și să o lași mai ușor cu starea de pesimism. Se recomandă mai multă diplomație în relațiile de parteneriat, în relația de cuplu pentru a reuși să echilibrezi o situație care ți-a creat tot felul de nemulțumiri în ultima perioadă. Este important să ții cont și de părerile celorlalți, înainte de a lua o decizie importantă. Timpul poate fi de partea ta, dacă ești organizat și îți vezi cu calm de treburile tale. Spre sfârșitul săptămânii nu știi prea clar ce anume să faci, vis-à-vis de  o colaborare, un parteneriat, cum să acționezi, la cine să apelezi pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie. Stai calm și ascultă-ți intuiția, înainte de a lua decizii!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       Este necesar să găsești o cale de compromis în ceea ce privește relația cu familia. Nu ai decât să accepți că cei dragi chiar au nevoie de tine, de suportul tău moral și să o lași mai ușor cu ironia, replicile sarcastice la adresa lor. Pe de altă parte ești derutat în privința schimbărilor pe care vrei să le faci prin casă, o renovare, schimbare de locuință, poate chiar achiziția unei (noi) proprietăți. Mai ai încă de discutat, de analizat foarte serios aspecte care țin de relația cu anumiți prieteni, dacă te-ai decis să pleci din cadrul unui grup, o asociație. Nu este exclus să ajungi la certuri pe tema banilor sau chiar vis-à-vis de o relație intimă cu unul dintre amici. Stai departe de orice polemici pentru că riști să declanșezi o adevărată furtună, care nu face decât să îți creeze starea de disconfort, în plan psihic-emoțional. La sfârșit de săptămână ești derutat, atunci când vine vorba despre serviciu, relația cu colegii de muncă. Te gândești să schimbi planurile datorită unei probleme de sănătate sau a unor schimbări pe care vrei să le faci în carieră.
 
 
 
 
 
 

         Începutul de săptămână te găsește pus pe treabă, dornic să socializezi, să găsești soluții rapide, vis-à-vis de un curs, relația cu rude apropiate sau dacă ai ceva de scris, publicat, de susținut un examen. Urmează multă agitație legată de casă, de familie, schimbările care te iau prin surprindere. Este posibil să primești vești neplăcute legate de unul dintre părinți și vrei astfel să îți schimbi planurile. Spre sfârșitul săptămânii ai chef de distracții, de plimbări, alături de persoana iubită sau de propriul copil. Poate fi o perioadă de destindere, de aventuri, flirt, simți nevoia de a-ți exprima cu oarecare zgomot ceea ce gândești. Nu este exclus să faci cadouri persoanei iubite încercând să o impresionezi.   
 
 
 
 

 

 

 
      Începi săptămâna cu cheltuieli care nu erau programate ceea ce nu îți va fi pe plac, mai ales că nu reușești să achiziționezi ceea ce îți doreai cu adevărat. Fii atent și nu te grăbi să cheltuiești lăsându-te impresionat de părerile unor persoane cu care nu ești pe „aceeași frecvență”. Te plimbi, vizitezi locuri interesante, socializezi, te bucuri de fiecare moment alături de oamenii dragi. Cu toate astea parcă îți lipsește ceva, nu reușești să te simți în largul tău, ai vrea o schimbare de proporții în viața ta și parcă nu mai vine. Este posibil ca anumite conflicte care se declanșează în această săptămână să îți dea și răspunsurile de care aveai mare nevoie. O călătorie la distanță de casă se poate dovedi plină de neprevăzut, încurcături așa că nu te grăbi să pleci la drum lung, până când nu îți iei măsuri de precauție! La sfârșit de săptămână încerci să rezolvi aspecte care țin de propria casă, gospodărie, faci ordine, ești mai organizat, faci schimbări în propria garderobă.   
 
 
 
 
 
 
 

 
    Se preconizează multă agitație, conflicte în relația cu ceilalți, aspecte pe care vrei să le schimbi în viața personală, în relația de cxuplu. Parcă nu te mai mulțumește nimic, fie că este vorba de părinți, de casă, fie că este vorba despre locul de muncă. Parcă nu reușești să te aduni, să te organizezi eficient, să atragi de partea ta oamenii care să te ajute să progresezi, să îți atingi un țel la care visezi de mult timp. Va trebui să investești mai mulți bani într-un hobby sau o activitate care necesită multă atenție din partea ta pentru a fi recompensat pe măsura așteptărilor tale. La sfârșit de săptămână relația cu persoana iubită riscă să devină tot mai tensionată și datorită sentimentului tău de neputință, de pesimism.
 
 
 
 
 
 
 

 
      Încă de la începutul săptămânii te simți deja oboist, lipsit de voință, fără chef de treabă. Organismul îți dă semne că este nevoie să o lași mai ușor cu anumite vicii și să fii mult mai atent la alimentație, la programul de odihnă și relaxare. Nu te grăbi să acționezi, vis-a-vis de serviciu sau un proiect profesional! La mijlocul săptămânii ești predispus la probleme de comunicare în relația de cuplu. Nu este exclus să ajungi la despărțire sau o separare temporară. Poate fi vorba și despre implicarea nefastă a părinților care nu fac decât să pună „gaz pe foc” și astfel nu reușești să restabilești echilibrul în relația de mariaj. Dacă ești deja implicat într-un parteneriat, o colaborare este nevoie să rediscuți termenii unui contract. La sfârșit de săptămână faci cheltuieli neașteptate și astfel poți ajunge la certuri serioase cu cei din familie.
 

Traffic

LOADING...