Săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

      Nu este cazul să te agiți inutil pentru lucruri care chiar nu contează, mai ales dacă este vorba despre relația de cuplu. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, banii care pot veni prin intermediul partenerului de viață. Este timpul să concretizezi ideile personale și chiar să te bucuri de beneficii materiale pe termen îndelungat. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un colaborator. La sfârșit de săptămână se pare că ai chef de plimbare cât mai departe de casă, eventual să faci o vizită părinților sau vrei să ajungi în locurile natale.

 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii apar noi posibilități de schimbare a unor strategii de lucru sau șansa de a găsi un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din familie. Este o perioadă plină de energie, ai chef de muncă, ești dornic să acționezi cât mai rapid resimțind în mod profund schimbările din domeniul relațional dar și profesional. Nu vor lipsi confruntările din relația de cuplu sau aspecte care vizează derularea în comun cu partenerul de viață a unui proiect care necesită investiții financiare. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți tragi sufletul și să te ocupi mai mult de relația de mariaj, eventual ieșind la o plimbare cu partenerul de viață. Este timpul să îți acorzi mai multă atenție și să nu te lași copleșit de griji, probleme financiare.

 
 
 
 
 
 

       Ești oarecum nemulțumit de atitudinea partenerului de viață neștiind prea clar cum să îți exprimi anumite gânduri, idei fără să fii criticat de acesta. La mijlocul săptămânii este momentul să te preocupi mai mult de propriul organism, să te îngrijești de sănătate, eventual mergi la un salon de cosmetică sau faci mai mult sport. În a doua parte a săptămânii, dacă ai de susținut un examen sau de negociat un parteneriat, se cere mai multă atenție la detalii. Lasă frica deoparte și nu te lăsa influențat de negativismul unor invidioși! Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să petreci momente pline de romantism alături de persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        La început de săptămână ești dedicat aspectelor care țin de casă, relația cu propria familie. Nu te aștepta să fii ajutat de către colegi pentru a demara un proiect comun. Se recomandă prudență la aspectele care vizează relația cu persoana iubită, la răzgândiri venite din partea acesteia, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Ai chef de aventuri dar se pare că obligațiile ce țin de casă, familie și chiar carieră, nu prea îți permit să dai curs relaxării și distracțiilor. Fii mult mai atent la o relație de colaborare, de parteneriat sau chiar în relația de mariaj, la jumătatea săptămânii, atunci când ești predispus la certuri cu partenerul de viață. Sfârșitul de săptămână este favorabil pentru a pune la cale noi strategii ce vizează schimbările pe care vrei să le faci în domeniul sentimental sau în ceea ce privește relația cu propriul copil, educația acestuia.

 
 
 
 
 
 
 
 

         Este o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare având astfel ocazia să te perfecționezi și să îți iei astfel un nou având în carieră. Ești susținut de către un superior în demersurile profesionale ceea ce se pare că nu este tocmai pe placul unor colegi care au grijă să fie cu ochii pe tine și încearcă să te denigreze. Porți conversații constructive, ba chiar ai ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase care pot să te ducă pe o treaptă ierarhică superioară la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mult timp relației de mariaj reușind să te bucuri de momente de romantism și bună dispoziție.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să suporți mofturile unor funcționari publici. Trebuie doar să îți vezi propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te ocupi mai mult de relația cu rudele apropiate, eventual pui la cale o petrecere care poate să îți aducă mai aproape oamenii dragi. Se anunță schimbări importante legate de relația cu familia, părinții, schimbări menite să te bulverseze, să îți tulbure oarecum sufletul și echilibrul psihic-emoțional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. La jumătatea săptămânii dedici mai mult timp carierei, aspectelor care vizează obținerea unui post mai bine plătit. Spre sfârșitul perioadei alegi să dedici mai mult timp relației cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume vrea de la tine, la modul în care transmiți și primești informația. Poate fi momentul potrivit pentru a da startul unor colaborări menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.
 
 
 
 
 
 
 
 

      Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți de-a dreptul agitat, nervos și datorită faptului că ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire anumite sarcini de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești inspirat să faci o schimbare norocoasă legată de casă, o nouă proprietate sau pur și simplu ai familia care te susține, în ceea ce privește achiziția unui obiect de valoare pentru propria gospodărie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Este un început de săptămână dedicat prietenilor, întâlnirilor în cadrul unui grup, acolo unde ai ocazia să socializezi, să împărtășești idei constructive, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Ești ferm hotărâtsă te înscrii la (noi) cursuri de specializare sau dai un examen important pentru progresul tău la locul de muncă. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, a unui partener de afaceri. Fii atent în relația de mariaj și las-o mai ușor cu critica, reproșurile la adresa partenerului de viață La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o deplasare care implică și întâlniri cu rude apropiate și/sau părinții.

 

 

 

 

 

         Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor, în ceea ce privește demararea unor proiecte de către cei cu care interacționezi. Știi cum să fii detașat de problemele celorlalți, fără să te implici emoțional iar aceasta te va ajuta să găsești soluții de-a dreptul inspirate în situațiile confuze. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu superiorii, pe găsirea unor alternative de colaborare care te avantajează financiar. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te destinzi alături de un grup de prieteni plini de viață. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Este un început de săptămână în care ești preocupat de o călătorie îndepărtată pe care vrei să o faci de mult timp. Nu este exclus să fii dezamăgit de relația cu o persoană aflată în străinătate. Fii prudent în ceea ce privește cheltuielile deoarece este posibil ca partenerul de viață să îți reproșeze că ești risipitor. Nu este momentul să te lași impresionat de problemele unor amici care au nevoie de ajutorul tău financiar. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi o atenție specială laturii spirituale a vieții. Te simți bine, cât timp poți veni în ajutorul semenilor sau faci acte de caritate, voluntariat sau pur și simplu ajuți cu sfaturi.  
 
 
 
 
 
 
 
 

      Începutul de săptămână îl dedici treburilor gospodărești, unor schimbări pe care vrei să le faci prin casă. Ești predispus la răniri, lovituri, tăieturi așa că nu te grăbi să finalizezi anumite activități într-un timp foarte scurt. Ai tendința să te apuci de mai multe treburi în același timp și să nu duci la capăt mai nimic din ceea ce ți-ai propus. Ai șansa de a depăși momentele mai puțin plăcute din relația cu ceilalți apelând la umor, diplomație și calm. La sfârșit de săptămână se reconfigurează aspecte importante care țin de domeniul spiritual și relația cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Se recomandă să fii mult mai prudent, în cazul în care te-ai decis să faci o călătorie departe de casă.