Săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019

001 Berbec    Berbec
         Este nevoie de odihnă, introspecție și o serioasă analiză a vieții personale. Începutul de săptămână este favorabil pentru a pune la punct aspecte care țin de viața personală și de punerea la punct a unor strategii ce vizează o colaborare, un parteneriat important. Este timpul să îți revizuiești proiectele, să ții cont de sfaturile venite din partea partenerului de viață, să fii atent la detalii, înainte de a te implica într-o eventuală relație de afacere sau chiar sentimentală. În a doua parte a săptămânii te poți aștepta la nemulțumiri venite din sfera profesională fiind nevoie de mobilizare și hotărâre din partea ta. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios să concretizezi ideile care vizează un proiect menit să îți aducă realizări financiare pe termen îndelungat.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Ești încrezător în tine, în ceea ce poți prezenta celorlalți, în capacitățile tale de a-i mobiliza pe cei din mediul tău, fie că este vorba despre familie sau colegii de muncă. Știi cum să te faci auzit, înțeles, admirat pentru ideile originale de care dai dovadă. Muncești mult, cu conștiinciozitate, debordezi de energie având sentimentul că ești în contratimp și nu reușești să finalizezi tot ce ți-ai propus. Este important să respecți programul de lucru dar și de relaxare, să fii organizat, atent la detalii dar și la informațiile venite pe căi mai puțin oficiale. Ai ocazia să rezolvi aspecte din viața profesională dar și sentimentală, cât timp îți asculți intuiția și nu te lași copleșit de evenimente. La sfârșit de săptămână ai ocazia să dai startul unui nou început, care vizează viața personală, fiind susținut de astre pentru a concretiza un proiect important ce îți poate aduce împliniri, în plan profesional și financiar.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Este un început de săptămână încărcat de emoții ciudate, trăiri greu de ținut în frâu având un sentiment profund de dezamăgire, așteptări neîmplinite ceea ce te poate conduce, destul de ușor, către conflictul cu ceilalți, îndeosebi în relația cu persoanele dragi. Lasă deoparte părerile de rău, trecutul și ascultă-ți sufletul, mai ales dacă ai de luat decizii importante. Prietenii te susțin în demersurile tale, eventual vei primi sfaturi valoroase sau chiar ajutor financiar. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de solitudine, să te detașezi de muncă, de persoanele care simți că nu rezonează cu tine, din punct de vedere emoțional. Este posibil să primești informații interesante venite prin intermediul viselor sau al unor persoane apărute în mod ciudat în viața ta.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Începutul de săptămână te găsește cu chef de plimbări departe de casă. Va trebui să dai dovadă de prudență cu ocazia acestor deplasări întrucât pot apărea tot felul de obstacole, blocaje în trafic, există predispoziția la accidente. Se recomandă mai multă atenție la deciziile pe care le iei și vizează relația cu șefii sau o eventuală schimbare pe care vrei să o faci în plan profesional. Poate fi vorba despre renunțarea la o colaborare, un parteneriat care părea interesant, până acum. Iată că a venit timpul să pui capăt definitiv unei situații care nu era favorabilă pentru tine. Ascultă-ți sufletul, înainte de a da startul unei relații de dragoste și nu te lăsa „vrăjit” de cuvinte frumoase, de promisiuni dulci. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci alături de prieteni, faci cunoștință cu oameni noi, interesanți, obții ceea ce ți-ai dorit de mult timp, în plan relațional.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Încă de la începutul săptămânii primești semnale negative din sfera profesională. Provocările venite din partea dușmanilor ascunși nu fac decât să te mobilizeze și mai mult și să trezească ambiții în tine. Fii atent la ce anume se vrea de la tine, care sunt responsabiltățile pe care trebuie să ți le asumi și nu te lăsa compleșit de primul obstacol apărut în cale. Familia te susține în proiectele tale așa că ține cont de sfaturile venite de la persoanele mai în vârstă și las-o mai ușor cu încăpățânarea. La sfârșit de săptămână ai ocazia să dai startul unei noi colaborări în carieră care te va ajuta să obții realizări deosebite pe termen îndelungat.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te vor lămuri asupra unor evenimente în care sunt implicați oameni ce păreau de încredere, până de curând. Nu te lăsa influențat de răutăți, invidii menite să te abată de la drumul deja ales de tine. Știi exact ce ai de făcut, în ciuda pierderilor suferite. Pot să apară discuții pe tema facturilor, a banilor care trebuie cheltuiți pentru plata unor taxe, impozite sau pentru a veni în ajutorul unei persoane dragi. Fii mult mai precaut în cadrul unei relații intime care se pare că riscă să se destrame datorită neîncrederii, a dezamăgirilor suferite în trecut. La sfârșit de săptămâni ai ocazia să dai startul unei colaborări importante cu persoane aflate în străinătate sau pui la cale o călătorie peste hotare. Tot acum ai posibilitatea de a te perfecționa, te poți înscrie la cursuri postuniveristare sau investești mai mult timp în studii, acumularea de informații.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
       Este un început de săptămână agitat, în ceea ce privește propria sănătate sau eventuale obligații de serviciu care se pare că nu îți vor permite să te relaxezi. Fii atent la relația cu colegii și nu te lăsa amăgit de pormisiuni, care mai de care mai îmbietoare. Relația cu partenerul de viață riscă să devină tensionată la jumătatea săptămânii fiind nevoie de înțelegere și răbdare din  partea ta. La sfârșit de săptămână ești atras de tot ceea ce este oarecum secret, învăluit în mister,  paranormal, este posibil să dai startul unei (noi) relații intime investind emoții, dorințe, pasiune. Ai ocazia să dai startul unei colaborări fructuoase, din punct de vedere financiar. Este șansa de a explora lumea și viața în profunzime reușind să vezi dincolo de aparanțe.
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
         Ai chef de vacanță, iubire, de relaxare, departe de orice griji, de orice ar putea să te trezească din visul tău frumos. Fii însă realist și nu te lăsa furat de iluzii, de ceea ce îți creează starea de bine, doar pe moment. Viața îți poate oferi multe surprize, îndeosebi în zona sentimentală, de tine depinde cum le gestionezi. La jumătatea săptămânii ești prins în obligațiile de serviciu, relația cu colectivul de muncă, modul în care le poți veni în ajutor celorllați dar, în același timp, poți câștiga ceva din toate acestea. La sfârșit de săptămână ești dedicat partenerului de viață sau te gândești să dai un nou start în cadrul unui parteneriat. Poate fi șansa de a întâlni o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta. Las-o mai ușor cu pretențiile și debarasează-te de trecut!
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
          Este un început de săptămână contradictoriu în relația cu familia. Este posibil să apară nemulțumiri, vis-à-vis de casă, gospodărie, o proprietate, tot felul de controverse în relația cu părinții, râzgândiri venite din partea celor dragi, care se pare că îți cam strică cheful de distracție, îndeosebi la început de săptămână. La mijlocul perioadei va trebui să fii mai atent la relația cu propriul copil sau tot ce are legătură cu acesta, educația lui, o eventuală activitate care necesită imaginație, creativitate din partea ta. La sfârșit de săptămână ești mult mai dedicat profesiei, relației cu colegii. Te gândești foarte serios să dai startul unui proiect profesional, o colaborare sau dorești să schimbi locul de muncă ceea ce îți va aduce beneficii materiale pe termen îndelungat.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Încă de la începutul săptămânii conversezi cu tot felul de persoane, îndeosebi cu rudele apropiate. Faci multe deplasări care se vor dovedi a fi utile, în ciuda faptului că te vei simți obosit. Discuțiile în contradictoriu cu familia îți vor aduce, de fapt în vedere adevăratele scopuri urmărite de persoane care nu au intenții tocmai pozitive față de tine. Nu te lăsa angrenat în discuții frivole, îndeosebi în a doua parte a săptămânii pentru că riști să te epuizezi inutil, din punct de vedere psihic-emoțional. La sfârșitul săptămânii ai ocazia să iei un nou start în plan sentimental, amoros sau poți da startul unor activități care implică o mai mare doză de creativitate. Ai chef de distracții, de aventuri, călătorii, vrei să faci schimbări interesante în viața ta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
           Îți este gândul, pe tot parcursul perioadei analizate, la modul în care ai putea face rost de mai mulți bani, cum ai putea să atragi mai multe fonduri în contul personal. Ești predispus la cheltuieli intuile menite să îți dea peste cap bugetul personal. Las-o mai ușor cu plimbările, mai ales dacă încerci să impresionezi o persoană de sex opus abia cunoscută. Vei avea surpriza să constați că tot acest efort a fost, de fapt, în zadar. La sfârșit de săptămână ai ocazia să demarezi un proiect ambițios care vizează casa, propria gospodărie, eventuale modificări, renovări pe care vrei să le faci. Dorești să întemeiezi o familie sau ești susținut de părinți pentru a achiziționa un obiect de valoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Acordă mai multă atenție la relația de cuplu și nu ceda la primul impuls, doar pentru a-ți susține punctul de vedere, mai ales dacă știi că nu ai dreptate. Pot apărea discuții pe tema unor prietenii care se dovedesc a fi nerentabile, neplăcute pentru relația de cuplu. Ascultă sfatul partenerului de viață, în ceea ce privește cheltuielile, achizițiile pe care vrei să le faci. Poate fi vorba despre o colaborare în care ai vrea să te implici și nu prea știi ce să faci, dacă merită să investești timp și bani. Mai așteaptă măcar câteva zile, înainte de a lua o decizie importantă care vizează domeniul financiar. La sfârșit de săptămână ai ocazia să vizitezi rudele apropiate sau chiar tu primești o vizită menită să te detensioneze, te ajută să te detașezi de problemele cotidiene.