Săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2019

001 Berbec    Berbec
       Avem de-a face cu un început de săptămână promițător, la capitolul primirea unor bani, cadouri, atenții de natură financiară venite prin intermediul partenerului de viață sau a unui asociat. Pe de altă parte ești nevoit să vii la zi cu plata unor taxe și impozite sau să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează un contract. Pui la cale tot felul de proiecte pe care vrei să le desfășori în cadrul unui grup, o asociație sau pur și simplu ai mai mult chef să petreci cu prietenii, să participi la tot felul de întâlniri, care mai de care mai interesante pentru tine. Călătoriile îndepărtate îți pot aduce beneficii importante în plan material, îndeosebi în prima parte a săptămânii. Nu te grăbi să iei decizii la ambiție, îndeosebi dacă este vorba despre carieră. Este posibil ca un șef să te critice sau să nu fie mulțumit de atitudinea ta. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la nemulțumiri sau răsturnări de situație, vis-à-vis de relația cu un prieten cu care se pare că nu ești pe aceeași „lungime de undă”.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
       Chiar dacă ești foarte agitat, pus serios pe treabă, începutul de săptămână alegi să îl petreci mai mult alături de partenerul de viață, care te ajută în demersurile tale profesionale. O discuție sinceră te poate ajuta să îți faci ordine în planurile tale reușind astfel să fii mult mai organizat, atent la detalii. Nu duci lipsă de spontaneitate, de ambiție și răbdare în atingerea unor obiective ce par destul de greu de realizat. Este posibil să te simți presat de timp și astfel să ai sentimentul că toată lumea ți se împotrivește. Este vorba de stări, trăiri de moment datorate, în mare parte, asumării de prea multe responsabilități. Nu uita să îți mai iei și pauze în care să îți cercetezi cu sinceritate prorpiul suflet. La sfârșit de săptămână ai mult timp de recuperat, în privința unui proiect profesional sau ești derutat de deciziile luate de către un superior.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
      Începi săptămâna cu multă muncă dar și sentimentul că poți fi de folos celor din jurul tău prin atitudinea ta dezinvoltă. Te poți bucura de realizări în relația de cuplu, de o reușită în cadrul unui proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Ai ocazia să pui la cale o călătorie îndepărtată, eventual o vacanță pe care să o petreci împreună cu o persoană dragă. Fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu prietenii care se pare că își văd doar propriul interes și nu mai țin cont și de dorințele și ajutorul de care ai și tu nevoie. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pleci într-o călătorie în interes de serviciu. Mare atenție fiindcă ești predispus la plata unei amenzi sau ești nevoit să achiți facturi în regim de urgență.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
     Este un început de săptămână favorabil pentru a petrece mai mult timp alături de propriul copil. Beneficiezi de inspirație și creativitate, îndeosebi dacă ai de finalizat o activitate profesională. Știi cum să te faci remarcat cu ușurință în mediul tău de lucru, ba chiar poți să primești ajutor de unde te aștepți mai puțin. Lucrurile se derulează în favoarea ta, dacă accepți și punctul de vedere al celorlalți. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să porți discuții intense cu partenerul de viață pe tema bugetului familiei sau pentru a rezolva anumite animozități din cadrul unei colaborări, asocieri.
 
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu         
          Începutul de săptămână alegi să îl petreci alături de familie sau pentru a pune în ordine anumite lucruri care țin de propria gospodărie. Este posibil să faci o reparație urgentă ceea ce se pare că îți cam dă peste cap bugetul. Sunt favorizate investițiile sau munca de creație. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează relația cu persoana iubită și să faci tot felul de planuri cu aceasta, vis-à-vis de o călătorie pe care vrei să o faceți împreună. La sfârșit de săptămână este recomandat să nu îți neglijezi propria sănătate și să încerci schimbarea unui tratament care nu a dat rezultate favorabile.


 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
      Începutul de săptămână îți poate aduce rezolvarea unor aspecte care vizează negocierea unui contract sau călătorii pe care vrei să le faci în interes profesional. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează un bun imobiliar sau o schimbare de domiciliu. Ești susținut de familie, de părinți în demersurile tale, mai ales dacă te-ai hotărât să achiziționezi un obiect de valoare. Spre sfârșitul săptămânii ești oarecum derutat, în ceea ce privește relația cu persoana iubită, neștiind dacă merită să îi acorzi încrederea. Este posibil să fii luat prin surprindere de anumite vești mai puțin favorabile.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
            Te poți aștepta la câștiguri financiare venite de pe urma unei colaborări sau din munca depusă în trecut, un contract pe care l-ai negociat în favoarea ta. Se vede acum rezultatul muncii tale, a efortului pe care îl depui zi de zi. Este bine să profiți de pe urma unor cursuri de perfecționare și să acumulezi cât mai multe informații dintr-un domeniu care te va avantaja și în plan financiar. Mare atenție la eventualele conflicte ce pot apărea în relația cu familia, în mare parte datorate oboselii, nerăbdării de care dai dovadă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mai mult timp treburilor gospodărești. Acordă atenție la predispoziția către accidente! Este nevoie de ajutorul tău în cazul unei probleme de sănătate a unuia dintre părinți.


 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
            Avem în față o săptămână în care încerci să găsești un echilibru între nevoiele tale interioare și relația cu colegii de muncă, obligațiile care țin de serviciu. Este momentul să îți exprimi cu mai mult curaj propriile opinii și să nu te lași influențat de eșecul suferit în trecut. Sunt multe aspecte de care trebuie să ții cont, mai ales atunci când vine vorba despre acumularea de noi informații, o mai bună comunicare în relația cu părinții și de găsirea unor alternative pentru a câștiga mai mulți bani. Spre sfârșitul săptămânii alegi să studiezi sau porți conversații constructive cu o rudă apropiată încercând să te lămurești asupra unor aspecte de natură financiară.


 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
            Este un început de săptămână în care ai ocazia să petreci mai mult timp în solitudine sau alegi să îți acorzi mai mult timp pentru a face o reevaluare a propriei vieți. Ești dedicat muncii dar și propriului copil, de la care ai parte de mulțumiri sau care necesită o atenție specială din partea ta. Ești mult mai preocupat de schimbări care țin de propria persoană, eventual îți schimbi look-ul, mergi mai frecvent la salonul de cosmetică, masaj sau pur și simplu adopți un nou regim de viață, care te face să te simți mult mai bine, încrezător în propria persoană. La sfârșit de săptămână ești nevoit să pleci într-o călătorie sau să rezolvi o situație ce vizează relația cu rudele apropiate sau cu un vecin nemulțumit.


 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
            Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de prieteni de la care primești susținere ce vizează aspecte legate de casă, o proprietate. Fii prudent la remarcile pe care le faci sau la actele pe care le semnezi, mai ales dacă este vorba și despre cheltuieli care nu erau programate. Evită să stai la discuții cu persoane negativiste sau care vor nepărat să te abată de la traseul tău profesional. Știi exact ce ai de făcut și lucrurile se derulează în favoarea ta, cât timp ești pus pe treabă, dedicat împlinirii unui țel. Ești susținut de Divinitate în demersurile tale, important este să ceri ajutorul și să nu te lași doborât, la primul obstacol apărut în calea ta.


 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător      
            Este important să găsești resursele necesare pentru a face un echilibru între obligațiile ce țin de casă, familie și carieră. Ai tendința să te împarți în mai multe direcții în același timp și să nu duci la bun sfârșit mai nimic din ceeea ce ți-ai propus în această săptămână. Comunici mai mult, călătorești, ești gata să sari în ajutorul altora, numai că ai nevoie de mai multă organizare a timpului, a sarcinilor de lucru și, mai ales, să îți respecți cuvântul dat. Prietenii te susțin în demersurile tale, îndeosebi dacă ai nevoie de ajutor financiar. Poți să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul familiei și care va juca un rol important în existența ta. Pe de altă parte ai ocazia să interacționezi cu oameni noi, interesanți de la care ai de învățat lucruri utile, necesare în viața personală. La sfârșit de săptămână ești preocupat mai mult de propria persoană încercând să te odihnești mai mult.


 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
            Avem de-a face cu un început de săptămână în care pui mai mult accent pe relația cu persoane aflate în străinătate sau pe studiile superioare. Este posibil să pleci într-o călătorie îndepărtată și care îți va aduce și beneficii materiale. Este o perioadă deosebit de favorabilă în plan profesional în care ai ocazia să îți asumi mai multe responsabilități dar ești mult mai bine plătit. Ești susținut de superiori, ba chiar tu ai putea să joci rolul de bun consilier pentru cei din mediul tău de lucru. Te poți aștepta la tot felul de eventimente care să te propulseze pe o treaptă superioară în plan profesional. La sfârșit de săptămână preferi să te retragi în solitudine și să rezolvi unele aspecte care vizează propria persoană.