Săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

        Este un început de săptămână agitat grăbindu-te să le faci pe toate, repede și bine, ceea ce nu se poate. Nu ai decât să alegi calea de mijloc! Lasă-te inspirat de o carte, de o poveste fascinantă din viața unui prieten și ai să vezi cât de ușor este să îți reîncarci bateriile pentru a reuși astfel să concretizezi ceea ce ți-ai propus pentru această perioadă. Dacă ai greșit, mergi mai departe și nu te lăsa influențat de criticile venite din partea unui șef sau coleg de muncă. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, eventual poți să dai startul unei relații de amor cu cineva aflat la mare distanță sau de altă naționalitate. La sfârșit de săptămână ești nevoit să faci mai multe deplasări pentru a rezolva unele probleme personale.

      Dispui de energia necesară pentru a concretiza idei personale, originale menite să te scoată din situațiile limită. Este important să creezi strategii de acțiune pe care este recomandat să nu le împărtășești cu ceilalți. Muncești, creezi, știi exact care sunt obiectivele, etapele pe care trebuie să le parcurgi, cu conștiinciozitate, pentru a obține ceea ce ți-ai propus. Este o perioadă în care vei pune mai mult accent pe acumularea de informații, finalizarea unor proiecte, conversații cu persoane aflate în străinătate sau pentru a crea strategii, vis-a-vis de un proiect profesional. Ceilalți așteptă de la tine un sfat, o îndrumare, susținere morală iar tu ești pregătit să ajuți. La sfârșit de săptămână stai foarte bine la capitolul creativitate, idei originale pe care ai ocazia să le concretizezi. Este o perioadă în care te simți bine alături de familie, de partenerul de viață, de oameni dragi cu care împărtășești același idealuri de viață. 

      Încă de la începutul acestei săptămâni ești dinamic, plin de neprevăzut în ceea ce privește relația cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Există unele situații conflictuale greu de gestionat în relația cu cei dragi fiind nevoie de mai multă înțelegere, calm și atenție la detalii din partea ta. Începutul de săptămână te poate pune în fața unor situații inedite, greu de gestionat riscând astfel să iei decizii sub impulsul de moment. Nu este cazul să „ieși la înaintare”, până când nu deții datele problemei, fie că este vorba despre serviciu sau propria familie. La sfârșit de săptămână este bine să nu exagerezi prea mult cu munca în propria gospodărie și să fii mult mai atent la eventualele probleme care țin de relația cu părinții.

        Încerci să regăsești echilibrul în plan emoțional după o perioadă destul de tulbure. Nu este cazul să îți pierzi speranța, ci lasă-te condus de intuiție și propriile principii de viață. Ai tendința să te pierzi în amănunte, lucruri care nu contează cu adevărat și de aici pot să apară tot felul de conflicte, îndeosebi în relația cu propriul copil sau persoana iubită. Nu te agita prea tare, dacă observi că nu se așează toate așa cum ți-ai propus! Primești informații secrete care te vor lămuri cum trebuie să acționezi pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Păstrează-ți calmul, atenția, răbdarea și îți va fi mult mai ușor să observi momentul oportun în care poți să acționezi în favoarea ta. Îți prinde bine să te detașezi de cei cu care nu te simți pe „aceeași frecvență”.

       Este un început de săptămână oarecum neplăcut, la capitolul relație cu prietenii. Există riscul să fii dezamăgit, trădat sau ajungi la concluzia că nu merită să pierzi vremea cu persoane cu care nu poți rezona cu adevărat, din punct de vedere intelectual. Sunt încălcate promisiuni care țin de bani sau o eventuală colaborare care are legătură cu o investiție financiară. Este o perioadă de muncă intensă, de negocieri în plan profesional având ocazia să demarezi un proiect derulat în cadrul echipei. Nu este cazul să îți pierzi încrederea în propria persoană, ci caută alternative de progres. Este posibil să fii oarecum nemulțumit de câștigurile financiare sau banii care nu sunt suficienți pentru ceea ce ai vrea să achiziționezi. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să analizezi cu mai multă seriozitate eventualele probleme de sănătate și să adopți un regim de viață și alimentar mult mai sănătos. Relația cu partenerul de viață sau un colaborator este de bun augur având ocazia să clarifici aspecte care vizează cariera sau imaginea ta în plan socio-profesional.

        Ești derutat de atitudinea unor amici sau a unui grup, o organizație din care faci parte. Pot apărea răzgândiri, eventual ești nevoit să renunți la o călătorie din motive independente de tine sau nu te simți bine, odată ajuns la destinație. Porți dialoguri frecvente pe tema jobului având tot felul de întâlniri, discuții cu colegii sau clienții. Ideile de promovare a propriei imagini vin, în mare parte, prin intermediul colaboratorilor cu care ai împărtășit bune și rele, de-a lungul timpului. Nu exagera cu cheltuielile sau încearcă să găsești alternative de a câștiga mai mulți bani, eventual un nou job, mai bine plătit. Nu este exclus ca un prieten să vină cu sugestii pentru tine, în ceea ce privește domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii te simți bine, cât timp ești în mediul tău, ai preocupări dragi sufletului tău și nu te lași angrenat în răutățile venite din partea unor rude sau amici.

    Ai ocazia ca, pe parcursul acestei săptămâni, să te lămurești despre modul în care va trebui să acționezi pentru a obține ceea ce îți dorești în relația cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai discret și să nu împărtășești cu oricine proiectele tale de viitor. Ești luat oarecum prin surprindere de atitudinea impulsivă venită din partea familiei, atunci când vii cu propuneri pentru a face o schimbare în viața personală. Este recomandat să ții cont de sfatul unei persoane mai în vârstă. Deciziile luate la nervi, îndeosebi la sfârșit de săptămână, pot să te destabilizeze în relația cu părinții. O ieșire cu prietenii te-ar putea face mai optimist.

    Încă din primele zile ale acestei săptămâni ești preocupat de relația cu colegii, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în plan profesional. Pot apărea răsturnări de situație care vizează banii primiți prin intermediul celorlalți, eventual prin parteneul de viață. Apar noi posibilități de a te înscrie la cursuri de perfecționare sau poți face o călătorie peste hotare. Ai ocazia să trăiești o experiență de viață deosebită în cadrul unui grup, o organizație din care faci parte sau datorită întâlnirii cu prietenii. Îți prinde foarte bine să comunici sincer, deschis, să spui ce ai pe suflet și să găsești răspunsuri interesante la problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. La sfârșit de săptămână cauți preocupări care țin de lansarea unui proiect la care muncești de ceva timp.

      Chiar dacă ești dezamăgit de anumite persoane din anturaj încearcă să privești cu mai mult optimism și încredere propria existență. Există și lucruri bune, odată cu plecarea unor persoane din viața ta, nu este cazul să vezi partea negativă a unei despărțiri. Este timpul să îți regăsești starea de liniște și echilibru, nu înainte de a conștientiza modul în care ai rănit anumite persoane și, de ce nu, să îți ceri iertare. Spre sfârșitul săptămânii pui la cale noi modalități de a face o schimbare importantă în viața relațională, totul este să ții cont și de experiența ta de viață dar și de îndrumările venite din partea unor persoane mai în vârstă. În ultima zi a săptămânii este bine să eviți controversele cu partenerul de viață întrucât riști să amplifici un conflict deja existent.

     Este o perioadă favorabilă pentru a te lămuri asupra unor relații de colaborare, de parteneriat. Chiar dacă vor mai apărea și certuri, în mare parte datorate banilor sau a unor investiții neinspirate, ai posibilitatea să te redresezi destul de rapid, atât din punct de vedere material, cât și emoțional. Acordă atenție la eventualele cumpărături pe care te-ai decis să le faci, în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână este posibil să îți vină brusc cheful să pleci la drum lung sau să te întâlnești cu persoane venite de departe. Este recomandat să ții cont de îndrumările unui prieten sau ale unei persoane mai în vârstă, vis-a-vis de o achiziție destul de costisitoare. Se așează lucrurile în  așa fel încât atragi norocul de partea ta, îndeosebi dacă este vorba despre bani.

       Chiar dacă te simți copleșit de emoții, de trăiri, dorințe și pasiune reușind cu greu să te mobilizezi și să te echilibrezi, din punct de vedere emoțional, ai ocazia să vezi adevărata față a unei relații de dragoste. Este o săptămână de revelații, de primire a unor răspunsuri care, deși nu par a fi în avantajul tău, îți dau ocazia să te lămurești ce anume ai nevoie, de fapt. Este foarte importantă comunicarea, discuțiile sincere, deschise în cadrul unei relații de parteneriat sau în relația de mariaj. Știi cum să spui lucrurilor pe nume și chiar poți veni în ajutorul unei persoane apropiate. Spre sfârșitul săptămânii recuperezi din timpul pierdut, vis-à-vis de treburile gospodărești sau în privința unui proiect profesional. Îngrijește-te mai  mult de propria sănătate!

      Este un început de săptămână oarecum neplăcut în relația cu familia sau în privința unor schimbări pe care vrei să le faci în propria casă. Evită să depui efort fizic exagerat  și concentrează-te mai mult pe elemente care țin de suflet și relația cu propria persoană încercând să înțelegi și să te eliberezi de evenimentele neplăcute ce s-au derulat în ultimul an. În a doua parte a săptămânii discuți mai mult cu propriul copil sau cu persoana iubită despre planurile de viitor. Sunt de bun augur întâlnirile cu prietenii, să mergi sau să primești vizita unor prieteni. În ultima zi a săptămânii este bine să nu exagerezi cu critica la adresa partenerului de viață. Este important să fii mult mai atent la ce anume se vrea de la tine și ce destabilizează echilibrul în relația de mariaj.