Săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019

001 Berbec    Berbec
         Începutul de săptămână te găsește obosit, fără chef de muncă, încercând să te detașezi de cotidian. O conversație cu o rudă sau vecin s-ar putea să îți cam dea peste cap anumite planuri. Fii mult mai prudent la ceea ce împărtășești celor din mediul tău și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, mai ales dacă este vorba despre familie sau aspecte care vizează o casă, proprietate. Este timpul să reevaluezi anumite proiecte, eventual un contract de muncă, să îți ceri drepturile. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare, de un cadou sau o recompensă pentru munca depusă. Te bucuri de cumpărături având ocazia să faci o achiziție avantajoasă calitate/preț.  
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Ești dedicat unui proiect de grup depunând eforturi consistente în ceea ce privește concretizarea unui proiect, a unui țel la care visezi de ceva timp. Totul este să ai încredere în intuiția ta, să nu te lași copleșit de efortul intelectual și să rezolvi situațiile neprevăzute cu mai multă atenție, tact și diplomație. Este posibil să fii luat prin suprindere de atitudinea unor prieteni dornici să te ajute la greu. Ești insiprat, atunci când vine vorba despre colaborare, negocieri având astfel ocazia să dai startul unor activități care îți vor aduce beneficii pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii pui mult suflet în cadrul unui proiect profesional reușind astfel să atragi respectul din partea șefilor.  
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Urmează o săptămână agitată, ești dornic să socializezi, să interacționezi cu cât mai multe persoane considerând că în acest fel vei reuși să găsești și răspunsurile pe care le cauți de ceva timp. Ești curios, vrei să călătorești, să participi la diferite cursuri, seminarii, conferințe. Fii mai prudent pe la mijlocul săptămânii în ceea ce privește relația cu prietenii sau în cadrul unui grup, o asociație din care faci parte înturcât ești predispus la certuri, contraziceri pe tema banilor. La sfârșit de săptămână ești în centrul atenției, punând însă mai mult accent pe propria persoană. Te poți aștepta la surprize venite din partea persoanei iubite sau ai șansa de a da startul unei relații de dragoste pe care alegi să o păstrezi în secret. 
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Încă de la începutul săptămânii ești animat de dorința de a călători departe sau măcar de a planifica o vacanță îndepărtată, pe alte meleaguri. Conversezi cu persoane aflate în strîinătate sau de altă naționalitate, pui la cale tot felul de planuri secrete. Nu ești prea decis ce anume vrei să faci în cadrul unui parteneriat fiind nevoie de mai multe informații pe care ai ocazia să le primești de unde te aștepți mai puțin. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, pe destănuiri, împărtășirea unor gânduri ce vizează o relație de dragoste sau aspecte din cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să te retragi în locuri sfinte, să te reîncarci din punct de vedere energetic, preferând să stai mai mult în solitudine.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Ești preocupat de plata unor facturi sau de achiziția unui obiect de valoare. Primești susținere din partea partenerului de viață așa că nu este cazul să intri în panică. Nu te lăsa copleșit de grijile financiare, mai ales atunci când ai atâtea resurse de a atrage beneficii de partea ta. Debordezi de energie intelectuală, mai greu este cu efortul fizic, fiind absolut necesar să nu exagerezi cu munca. De evitat sporturile extreme sau ridicarea de greutăți întrucât există riscul să te confrunți cu dureri de spate, accidentări. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios să reconfigurezi relația cu prietenii, eventual să te retragi din cadrul unui grup care ți-a adus unele neajunsuri. Fii atent la șansa de a progresa în plan profesional pentru că ai ocazia să fii susținut în demersurile tale de către șefi.  
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         O relație de colaborare sau relația de cuplu îți poate aduce beneficii reale, starea de împlinire, încă de la începutul perioadei analizate. Atenție însă la tendința de a-ți dedica mai mult  timp carierei, obligațiilor profesionale decât relației cu cei dragi și de aici să apară tot felul de discuții contradictorii. Se pot reconfigura acum anumite relații având ocazia să vezi adevăratele interese ale unor persoane cu care relaționezi. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să călătorești departe de casă sau să cunoști o persoană de sex opus, de altă naționalitate, care va juca un rol important în viața ta. În ultima zi a săptămânii se poate vorbi despre șansa de a pune la punct noi strategii care vizează cariera, relația cu superiorii, un proiect profesional important. Muncești mult și cu spor!
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
       Oricât de multă agitație ar fi în jurul tău, la locul de muncă, reușești să fii echilibrat, insiprat, să ții cont de intuiție și să nu te lași copleșit de sarcinile de serviciu. Se cere prudență însă, dacă ești implicat într-o relație de dragoste cu un coleg de muncă. Nu este cazul să exagerezi și să acorzi mai multă atenție decât trebuie unor bârfe! Ține-te de program, dedică-ți timpul activităților și relațiilor cu adevărat utile pentru tine. La sfârșit de săptămână ai ocazia să trăiești cu pasiune o relație de dragoste. Este șansa de a lua un nou start în plan amoros, nu înainte de a pune capăt defintiiv unei relații care ți-a creat tot felul de probleme în trecut.
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
         Este posibil ca planurile făcute pentru începutul săptămânii să îți fie date peste cap de obligațiile care țin de casă sau față de propriul copil. Nu este exclus să apară cheltuieli neașteptate, necesitatea de a susține financiar propriul copil. La mijlocul săptămânii ești oarecum derutat, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. Te simți nemulțumit, dat la o parte de persoane de la care aveai așteptări, poate, prea mari. Nu este cazul să te descurajezi, mai ales dacă ai alături de tine partenerul de viață sau un vechi colaborator. La sfârșitul perioadei ești dedicat relației de parteneriat. Pot apărea beneficii financiare prin intermediul celorlalți, ai șansa de a lua un nou start în cadrul unei afaceri personale sau de parteneriat.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
          Încă de la începutul săptămânii ești dedicat treburilor gospodărești, încerci să pui la punct unele aspecte care țin de renovare sau achiziția unor obiecte pentru casă. Dedici foarte mult timp relație de cuplu dar și aspectelor care țin de locul de muncă având ocazia să primești beneficii materiale ca urmare a eforturilor depuse în ultima perioadă. Se cere mai multă prudență în relația cu persoana iubită sau cu propriul copil, îndeosebi în preajma datei de 30 mai, atunci când s-ar putea să ajungi la certuri din lucruri aparent lipsite de importanță. La sfârșit de săptămână este bine să te preocupi mai mult de relația cu partenerul de viață și să nu pui pe seama altora eventualele probleme de relaționare din relația de cuplu. Poate fi șansa de a pune capăt definitiv unei relații, în același timp conștientizând că tot răul este spre binele de mai târziu.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Au loc conversații constructive, inspirate, încă de la începutul săptămânii ceea ce te va pune în temă cu ce anume ai de făcut de acum înainte în cadrul unei relații. Nutrești reale speranțe de mai bine în plan profesional, totul este să fii mai optimist și să accepți că este nevoie să îți schimbi direcția în carieră. Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou, incitant care să te solicite din punct de vedere intelectual. Las-o mai ușor cu critica la adresa colegilor, a colaboratorilor la mijlocul săptămânii. Nu este exlcus să ajungi la certuri cu părinții, la reproșuri venite din partea acestora. La sfârșit de săptămână poate apărea ocazia de a cunoaște o persoană care să te ajute în plan profesional. Se întrevăd noi șanse de relansare în carieră. Fii prudent la eventualele șicane venite din partea colegilor sau a dușmanilor ascunși care vor, cu orice chip, să te denigreze.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
          Acest început de săptămână aduce cu sine primirea de bani dar și cheltuieli care ar putea să îți dea oarecum bugetul personal peste cap. Se cere mai multă prudență, dacă ai de suținut vreun examen sau de semnat vreun contract, în preajma datei de 30 mai. Nu este cazul să te grăbești în cadrul unei relații sentimentale și să dai startul vreunei relații de cursă lungă. Mai ai încă de lămurit aspecte importante dintr-o relație mai veche. Este necesar să fii prudent la promisiunile pe care le faci. Este posibil să te confrunți cu confuzii, aspecte contraditorii care vizează relația cu persoana iubită, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Porți discuții intense, apar tot felul de controvserse având astfel ocazia să pui capăt definitiv unei relații care se pare că îți creează probleme, în plan afectiv.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Ești dornic să aduci schimbări în viața personală, lucru care nu este tocmai rău, mai ales dacă te-ai hotărât să o lași mai ușor cu starea de teamă. Fii prudent, în preajma datei de 30 mai, la cheltuielile pe care le faci și nu lua în seamă sfaturile venite din partea unei rude apropiate sau a unui vecin, mai ales dacă este vorba despre bani. Relația cu prietenii tinde să devină tensionată, mai ales dacă nu te-ai achitat de anumite datorii. Spre sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să pui la cale noi strategii ce vizează o casă, proprietate sau să renovezi propria locuință. Fii prudent în ceea ce privește actele, la semnături, vânzarea/cumpărarea unor bunuri de valoare întrucât ești predispus la pierderi, furt.