Săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

        Este vorba despre o săptămână în care se pare că te confrunți cu răsturnări de situație care vizează relațiile de parteneriat, schimbări în zona mariajului, a relației cu un asociat. Primești informații importante, secrete, care vizează o relație importantă având rolul să te pună în temă, să știi exact ce anume ai de făcut, de acum înainte. Nu este momentul să pierzi timpul cu fleacuri, cu întâlniri lipsite de sens sau care nu fac decât să îți creeze și mai multe neajunsuri, în plan personal și chiar financiar. Este timpul să reevaluezi aspecte care vizează domeniul financiar, îndeosebi dacă este vorba despre resurse venite prin intermeidul celorlalți. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o deplasare în interes de serviciu sau alături de o persoană cunoscută prin intermediul unei deplasări în interes profesional. Bucură-te de aceste momente dar nu te baza doar pe ceea ce ți se spune.

     Este o perioadă de răscoliri, discuții intense, la capitolul loc de muncă și relația cu colegii de aici. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite, mai ales dacă este vorba despre un proiect derulat în comun cu un coleg. Este bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să nu amâni vizita la un medic. Poate fi vorba despre probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat și în vara anului trecut și pe care ai ales să le treci cu vederea. În a doua parte a acestei săptămâni ești oarecum derutat neștiind prea clar ce să faci, în ceea ce privește o relație intimă sau vis-a-vis de o moștenire. Fii atent la ce îți spune intuiția și nu îți pierde încrederea în propria persoană. La sfârșitul săptămânii ai ocazia să pleci la drum lung sau să reiei conversațiile cu persoane aflate în străinătate.
 
 

      Se anunță schimbări de direcție în plan sentimental, fie pui capăt definitiv unei relații de dragoste, fie ești preocupat acum de o persoană de sex opus cu care ai senzația că rezonezi din punct de vedere psihic-emoțional. Fii atent la riscurile care pot apărea din această relație și nu crede tot ce ți se promite acum. Este o perioadă de testare a modului în care ești pregătit să oferi iubirea, să dăruiești, să dedici din timpul tău persoanei dragi. Evită orice fel de compromis, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj! Se recomandă prudență în relația cu colaboratorii sau colegii. Datorită dorinței de a face totul cât mai repede și la timp poți deveni impulsiv cu cei din mediul tău. Este bine să ții cont și de sfatul partenerului de viață în deciziile care vizează, atât propria locuință, cât și schimbările din carieră. Spre sfârșitul săptămânii te poți bucura de ajutor financiar venit prin intermediul unei colaborări, al unui asociat sau prin partenerul de viață. Este posibil să dai curs unei invitații la o petrecere unde cunoști oameni noi, interesanți și care îți pot aduce beneficii și în plan material. 

     Este un început de săptămână cu evenimente interesante care vizează casa, familia, relația cu părinții, schimbări în propria gospodărie sau dorința de a reveni în locurile natale. Se discută mult despre o schimbare de domiciliu, ca urmare a unor modificări de statut profesional. Ești nemulțumit de aspecte care vizează propria casă, schimbările pe care vrei să le faci și nu reușești, datorită oboselii dar a banilor insuficienți pentru ce ai nevoie. Pe de altă parte ești preocupat de studiu, să acumulezi cât mai multe informații din multe domenii, să te înscrii la un curs sau să înveți pentru examene folosind astfel fiecare moment pentru a te perfecționa, a recupera un timp pierdut. Sunt favorizate relațiile cu persoane aflate la distanță dar și cu profesori, ghizi, mentori care te susțin pe calea aleasă deja de tine. La sfârșitul săptămânii ești confuz, nemulțumit de aspecte care vizează cariera.

       Este un început de săptămână agitat, la capitolul relații cu persoanele din anturajul tău, cu rude, vecini sau chiar cu colegii de muncă. Se cere mai multă prudență, în cazul în care lucrezi cu documente importante sau ai de semnat acte oficiale. Este posibil să decizi acum ruperea definitivă a unei relații cu persoane care te-au dezamăgit de prea multe ori, de-a lungul timpului. Fii mult mai prudent în ceea ce privește propria locuință și relația cu părinții! O vizită în locurile natale te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru sufletesc rememorând momente plăcute, petrecute alături de persoane dragi. La sfârșit de săptămână ai planuri mari, în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Este momentul să pui la punct aspecte importante în privința unei investiții făcută în trecut.

 

       Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează resursele materiale de care dispui sau ești nevoit să faci cumpărături care nu erau planificate și astfel îți dai bugetul personal peste cap. Este o perioadă de reevaluare a propriilor venituri, a salariului, a unui contract de muncă sau poate fi ocazia de a renunța la un loc de muncă care nu te mai mulțumește, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte este bine că acționezi și ieși din starea de rutină, gândești că vor veni și vremuri mai bune. La sfârșit de săptămână este recomandat să dedici mai mult timp relației cu propriul copil și să vezi care sunt nevoile, așteptările lui, ce anume îl nemulțumește și cu siguranță vei descoperi o mulțime de aspecte despre care nu aveai habar.

 

       Este un început de săptămână contradictoriu, în relația de cuplu sau dacă ești implicat într-o asociere. Ceea ce gândești să concretizezi în această zi riscă să îți aducă tot felul de mesaje primite mai mult sau mai puțin direct fiind un semnal clar că mai ai de așteptat puțin pentru a acționa în favoarea ta. Este important să fii precaut în deciziile pe care le iei, fie că este vorba despre viața personală sau relațională. Este o perioadă intensă, în ceea ce privește relația cu familia sau dacă te-ai decis să faci o schimbare care vizează propria locuință. Este o perioadă deosebită pentru studiu, acumulare de experiență în plan profesional, interacțiune cu oameni noi, interesanți, adevărați profesioniști, de la care ai ceva de învățat și care te-ar putea avantaja pe termen îndelungat în plan profesional.

 

        Urmează o săptămână cu bune și cu rele, fie că este vorba despre propria sănătate, fie că te decizi să faci schimbări care vizează o relație în care ești deja implicat. Cert este că ești pus un fața unor situații neplăcute fiind nevoit să acționezi cu mai multă hotărâre în relația de cuplu. De tine depinde, de modul în care gestionezi eventualele probleme din zona profesională și nu te încăpățânezi să rămâi într-o zonă obscură, lipsită de perspective de progres. Nu te entuziasma, dacă ți se promite o avansare la locul de muncă, ci caută sensul ascuns al lucrurilor, privind dincolo de aparențe. Nu exagera nici cu critica la adresa celorlalți fiindcă riști să fii dat la o parte și astfel te izolezi de societate. La sfârșit de săptămână încerci să fii mai încrezător în propriile forțe și să privești partea bună a vieții, te orientezi către domenii care sunt pe placul sufletului.
 

      Este o zi în care mai bine păstrezi distanță față de anumiți prieteni sau de un grup din care faci parte. Informațiile primite azi sunt menite să te pună oarecum în gardă, să vezi cum anume trebuie să acționezi pentru a primi ceea ce dorești cu adevărat. Pe de altă parte ai ocazia să porți discuții constructive cu familia, părinții, înainte de a lua decizia de a face o schimbare importantă în carieră. În a doua parte a săptămânii te simți în formă, în ciuda grijilor cu care te confrunți. Totul este să conștientizezi care sunt adevăratele probleme, de unde vin și dacă chiar ești decis să faci o schimbare, în plan personal și relațional. La sfârșit de săptămână este bine să o lași mai ușor cu cheltuielile și să te concentrezi mai mult pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine.  
 
 
 

    Ești derutat de anumite aspecte de la locul de muncă, de schimbări în plan profesional, menite să provoace tot felul de neajunsuri sau neînțelgeri în relația cu cei dragi. Nu este momentul să te bazezi pe ajutorul celorlalți, ci trebuie să fii mult mai atent la ceea ce ai nevoie cu adevărat folosind din plin experiența profesională acumulată de-a lungul timpului. Se poate finaliza acum o colaborare profesională pentru a lăsa loc alteia sau poți accesa un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte pot apărea prieteni dornici să te susțină în demersurile tale profesionale. La sfârșit de săptămână te simți în formă, cu chef de petreceri încercând astfel să ieși dintr-o zonă care nu îți este favorabilă, din punct de vedere psihic-emoțional.  

 

   Acest început de săptămână este menit să îți dea răspunsuri importante, vis-a-vis de colaborarea cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Este posibil să pui capăt definitiv unei relații aflată la distanță și să o iei de la început în alt loc, cu altă persoană, alături de care simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional. Nu este exclus să iei decizia de a urma cursuri pe termen lung sau de a finaliza anumite studii care te avantajează în carieră. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre discuții cu șefii sau autoritățile întrucât există riscul să atragi tot felul de necazuri care te pot afecta și în plan financiar nu doar profesional. Îți prinde bine starea de introspecție, o analiză interioară temeinică și redescoperirea propriilor resurse care te-ar putea propulsa pe o nouă treaptă, în plan spiritual și nu numai.
 
 

     Încă de la începutul săptămânii vei pune mai mult accent pe modul în care ai putea face rost de mai mulți bani prin intermediul celorlalți, eventual prin intermediul partenerului de viață, un asociat sau colaborator important. Se cere mai multă prudență, dacă ai de făcut plăți, de achitat taxe și impozite sau de rezolvat aspecte care vizează o moștenire. Se poate vorbi acum despre rezultatul acțiunilor demarate în vara anului trecut și care se pare că revin în viața ta pentru a face ordine și a te organiza mult mai eficient. La sfârșit de săptămână alegi să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții, de poziția ta în plan social fiind mult mai atent la relația cu prietenii, cu persoanele care dețin funcții de răspundere și care te-ar putea ajuta în demersurile tale profesionale.