Săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

        Începi săptămâna punând mai mult accent pe relația cu persoanele din mediul tău de lucru sau din familie dar și pe noi posibilități de a acumula mai multe informații în timpul cel mai scurt, de a finaliza o lucrare, un proiect pentru care ai termene limită. Cert este că ești într-o continuă agitație, plin de idei și inițiative, primești și cheltui bani, faci achiziții care te predispun la depășirea bugetului personal. Discuți mai mult despre bani, o eventuală afacere personală, noi posibilități de a primi o primă sau mărire de salariu. Fii mult mai prudent în a doua parte a săptămânii, atunci când ești predispus la accidente, probleme de relaționare, certuri apărute din simple contraziceri. Spre sfârșitul săptămânii se vor lămuri lucrurile în ceea ce privește o relație sentimentală. Fii prudent în relația cu propriul copil și acordă-i mai mult timp și atenție.

 

        Încă de la începutul săptămânii dedici mai mult timp posibilităților de a atrage mai mulți bani în contul personal. Chiar dacă ești spontan, ai tot felul de idei ingenioase, s-ar putea ca problemele sociale actuale să îți provoace tot felul de neplăceri și în plan personal. Este o săptămână dominată de planuri, discuții, convorbiri constructive, de studiu și perfecționare, de recuperare a unor lucruri, de reîntâlniri și reconstrucție. Cert este că te simți „luat pe sus” de evenimente greu de gestionat. Important este să îți asculți intuiția și să nu dezarmezi în fața încercărilor, de orice fel. Sondează-ți propria ființă, acolo găsești răspunsurile de care ai nevoie. La final de săptămână ai ocazia să te reîntâlnești cu prieteni vechi, eventual faci o călătorie în locurile natale, stai la povești cu părinții.  
 
 
 
 
      În ciuda adversităților și a problemelor cu care te confrunți și în această săptămână, ai ocazia să redescoperi sensul anumitor evenimente, a unor pierderi suferite în ultima perioadă. Fii atent la semnalele venite pe orice cale, la mesajele primite prin intermediul viselor, sincronicități menite să te pună în contact cu noi posibilități de a progresa în plan spiritual. La jumătatea săptămânii pui mai mult accent pe găsirea de noi posibilități de a câștiga bani, de a valorifica abilitățile proprii, chiar relațiile, colaborările, în sensul progresului personal. De evitat compromisul! Axează-te pe experiența ta de viață. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp urmezi cu atenție împlinirea dorințelor. La sfârșit de săptămână o călătorie planificată cu ceva timp în urmă ar putea să fie de bun augur. Ești mai aproape de cei care te pot ajuta să finalizezi un proiect sau să îți regăsești echilibrul. Este recomandat să stai deoparte de discuțiile inutile cu rudele apropiate, îndeosebi spre finalul săptămânii.
 
 
 
 
        Începi această perioadă preferând să te retragi în mediul tău, alegând starea de solitudine, evitând întâlnirea cu persoane care nu fac decât să te provoace la tot felul de discuții contradictorii. De evitat conflictul cu colegii de muncă, care încearcă să se folosească de bunăvoința ta. Este posibil să te simți nedreptățit de un șef sau poți fi acuzat de nedrept de anumite persoane din anturajul apropiat. La jumătatea săptămânii ești derutat, mai ales atunci când vine vorba despre relația de cuplu sau o eventuală colaborare care îți creează tot felul de neajunsuri. Spre sfârșitul săptămânii ești surprins de reacțiile neplăcute venite din partea unor amici. Se poate ca destăinuirea unor gânduri, proiecte să îți creeze probleme în relația cu prietenii.
 
 
 
        Relația cu prietenii sau cu grupul, asociația din care faci parte, poate fi destul de solicitantă, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Nu este momentul potrivit să te bazezi pe promisiunile făcute de un prieten. Este timpul să renunți la o relație păguboasă, din punct de vedere financiar și nu numai. Un rol important în progresul tău profesional îl constituie acum munca asiduă, conștiinciozitatea, punctualitatea și o bună colaborare cu un superior. La sfârșit de săptămână te bucuri de recunoașterea valorii tale fiind posibil să primești o promovare la locul de muncă. Este posibil să îți asumi noi responsabilități dar și să primești o mărire de salariu.
 
 
 
 
 
     Preocupat fiind de carieră ai tendința să neglijezi relația cu familia, cu propriul copil sau cu ceea ce ar putea să îți readucă starea de echilibru în plan sufletesc. Fii mult mai atent la relația cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate, îndeosebi la mijlocul săptămânii. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a dezvolta (noi) relații de prietenie care nu fac decât să te copleșească cu grijile și lipsa de scrupule venite din partea unor invidioși. La sfârșitul acestei perioade te preocupi mai mult de propria persoană, cauți noi posibilități de a te revigora, ai mai multă grijă de propria sănătate. Fii mai atent, în ceea ce privește finanțele personale și nu te grăbi să vii în ajutorul unor persoane care te-au dezamăgit în trecut.
 
 
 
 
      Este o perioadă aglomerată în ceea ce privește studiile, acumularea de noi informații sau dacă ți-ai propus să pui la punct aspecte legate de acte, documente oficiale. La mijlocul săptămânii ești deosebit de solicitat în plan profesional existând riscul să ajungi la controverse cu un superior. Relația cu partenerul de viață riscă să devină tot mai tensionată, îndeosebi dacă eviți să îți expui punctul de vedere cu sinceritate. Spre sfârșitul săptămânii reușești să te lămurești asupra unor aspecte din relația cu persoana iubită privind din cu totul altă perspectivă eventualele controverse care s-au derulat, încă de la începutul săptămânii. Îți prinde bine să te retragi într-un mediu liniștit, departe de orice griji care vizează relația cu ceilalți sau obligațiile din domeniul socio-profesional.
 
 
 
 
     Se observă o puternică nevoie de a comunica, dialoga pe teme care implică bani, plata unor taxe, impozite, un eventual împrumut, o moștenire. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu colegii existând riscul să ajungi la confruntări directe pe tema banilor. Dispui de energia necesară pentru a finaliza un proiect profesional, cât timp asculți și părerea colegilor din colectivul de muncă din care faci parte. Las-o mai ușor cu încăpățânarea și nu te grăbi să iei decizii, îndeosebi dacă este vorba despre job. Caută să vezi de unde vin eventualele disensiuni și nu te agita din orice lucru mărunt. La sfârșit de săptămână apar noi posibilități de colaborare în plan profesional, ai șansa de a pune în practică idei noi, strategii, vis-à-vis de domeniul profesional.
 
 
 
 
       Urmează o săptămână intensă, din punct de vedere relațional și financiar. Totul depinde de calmul și răbdarea ta, de modul în care îți organizezi timpul pentru a reuși să pui în practică ideile tale. Este posibil să primești tot felul de semnale negative, în ceea ce privește relația sentimentală. Fii precaut și nu te grăbi să acționezi sub impulsul de moment. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să discuți pe teme filosofice, spirituale cu diferite persoane, ceea ce te va ajuta, în mare parte, să te detașezi de eventualele probleme cu care te confrunți de ceva timp. Sentimentul de neîmplinire vine și din starea de oboseală. Fii prudent, în ceea ce privește unele probleme de sănătate cu care este posibil să te confrunți, îndeosebi în a doua parte a săptămânii.
 
 
 
 
      În această săptămână este deosebit de important să te preocupi de relația cu familia, cu propriul copil și să încerci să regăsești acele resurse pentru a duce la bun sfârșit obligațiile care țin de casă și familie. O comunicare sinceră, inspirată te poate ajuta să găsești noi modalități de a da startul unei colaborări de cursă lungă sau pentru a repara eventualele neajunsuri din relația de cuplu. Caută să o lași mai ușor cu munca, rigiditatea și fii atent la ce anume se vrea, de fapt, de la tine, ce atitudine este necesar să adopți pentru a atrage oamenii de care ai nevoie în viața ta. La sfârșit de săptămână sunt evidențiate problemele care țin de banii în comun cu partenerul de viață, un eventual partaj, o moștenire sau aspecte care vizează viața intimă.
 
 
 
 
       Ești oarecum nemulțumit, în tot ceea ce ține de relația cu persoana iubită sau de latura amoroasă, sentimentală din viața personală. Comunicarea cu persoana iubită riscă să devină tot mai tensionată neștiind prea clar cum să îți exprimi punctul de vedere, riscând să rănești, chiar și fără intenție. Nu te grăbi să tragi concluzii! Fii atent la ce vrea celălalt și acționează numai după ce analizezi cu sinceritate și deschidere ceea ce simți, vis-à-vis de o relație. Mare atenție în relația cu colegii sau la eventualele sarcini de lucru primite pe la jumătatea săptămânii. La sfârșitul perioadei ești plin de viață, nu vrei să te mai lași influențat de starea negativă a unor amici nemulțumiți de propria soartă. Ești conștient că doar de tine depinde starea de bine, de împlinire.
 
 
 
 
      Încerci să îți prioritizezi aspectele care țin de casă, familie ceea ce nu este un lucru tocmai rău, câtă vreme în acest fel reușești să îți regăsești starea de echilibru interior. Este șansa de a răscoli prin amintiri, lucruri uitate, să faci curățenie printre obiecte vechi, să călătorești în locurile natale, să te lămurești asupra unor aspecte care țin de relația cu părinții. Încep să se mai detensioneze aspectele care țin de relația cu familia sau găsești soluții, în ceea ce privește achiziția unei case sau o schimbare de locuință. Spre sfârșitul perioadei ești plin de energie, dornic să pui la punct aspecte legate de muncă, un proiect profesional. Este necesar să ai mai multă grijă de sănătatea propriului organism!