Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

        Este momentul potrivit să îți acorzi mai mult timp și să revizuiești anumite aspecte legate de un proiect, un țel la care lucrezi susținut. Uneori este nevoie să te oprești, să reevaluezi situația și să faci corecțiile necesare pentru a reuși să concretizezi anumite idei ce-ar putea să îți aducă mai multe beneficii materiale. Nu toți oamenii cu care colaborezi sunt de bună credință așa acordă atenție cui împărtășești ideile tale! Alege-ți partenerii cu mai multă grijă și ține cont de sfaturile unor persoane mai în vârstă. La sfârșit de săptămână se pare că anumite situații legate de mariaj sau o relație de colaborare au tendința să te enerveze mai mult decât te așteptai și poți face greșeli, ca urmare deciziilor luate în grabă.

 

         Nimic nu este prea mult pentru tine, mai ales atunci când este vorba despre ajutorul acordat unor prieteni. Chiar dacă, în sufletul tău, ai sentimentul clar că anumiți oameni nu merită susținerea ta, parcă nu te lasă inima să le întorci spatele, atunci când aceștia se confruntă cu pierderi. Ești altruist iar aceasta te ajută să te simți cu adevărat împlinit. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume și viață, ca urmare a unor discuții cu un grup de prieteni sau la un curs, simpozion. Acordă atenție la eventualele probleme de sănătate, accidente, poate să apară o stare de indispoziție, îndeosebi spre sfârșitul acestei săptămâni.  

 

 

     Este un început de săptămână oarecum contradictoriu, la capitolul socio-profeisonal încercând să găsești timpul necesar pentru a concretiza ideile tale. Te vei lovi de tot felul de limitări, răsturnările de situație te pun serios pe gânduri. Nu este rău să iei un pic de pauză și să îți reorganizezi activitățile, să creezi noi strategii de lucru și mai ales să adopți o atitudine mult mai detașată, vis-a-vis de colectivul de muncă. Ai multe idei, care mai de care mai ingenioase, originale menite să îți aducă rezultate frumoase pe termen îndelungat. Important este să te simți bine și să îți placă ceea ce clădești acum. Spre sfârșitul săptămânii preferi starea de solitudine, mai ales că te simți deosebit de extenuat după o perioadă de  muncă asiduă.

 

 

     Începi săptămâna în forță acordând mai multă atenție domeniului spiritual sau unor discuții cu un mentor, ghid care va juca un rol important, în ceea ce privește progresul tău. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume, mediul în care trăiești și muncești. Poți să cunoști oameni noi, interesanți, de la care ai multe lucruri interesante de învățat. În același timp ești ferm hotărât să pui capăt definitiv unei colaborări sau să lași în urmă un loc de muncă care ți-a adus insatisfacții și sentimentul de neîmplinire. La sfârșit de săptămână petreci momente deosebite în cadrul unui nou grup având șansa să legi prietenii de durată.
 
 
 

       Ești preocupat să găsești răspunsuri apelând la domenii din zona ocultismului. Porți discuții intense cu o persoană de la care ai multe lucruri interesante de aflat având ocazia să te lămurești asupra unor evenimente incerte care se tot repetă în viața ta. Ești tentat să răscolești trecutul, să revii asupra unei relații sau chiar asupra unor nedreptăți făcute în plan sentimental. Nu este cazul să porți ranchiună unor persoane care nici măcar nu conștientizează răul pe care ți l-au făcut. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să te gândești foarte serios la o schimbare de direcție în plan profesional. Primești informații care îți pot da peste cap un proiect sau renunți la o colaborare păguboasă, din punct de vedere material.
 
 

     Este un început de săptămână în care vei pune mai mult accent pe finanțe, bunurile comune, fie că este vorba de partenerul de viață, fie te implici într-o colaborare, un parteneriat. Ți se oferă șansa de a relua o activitate derulată în trecut care, deși ți-a adus pierderi, ai speranța că lucrurile se vor derula, de această dată, în favoarea ta. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu lași să treacă măcar câteva zile și intri în posesia unor informații care te vor ajuta să vezi partea reală a lucrurilor. Evită să dai startul unei asocieri cu prieteni care urmăresc doar propriul interes. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții de taină cu o persoană dragă. Ești predispus la certuri, renunți la prieteni fățarnici, care ți-au creat tot felul de probleme, inclusiv în plan financiar. 
 
 

      Vei  pune mai mult accent pe serviciu, relația cu colectivul de muncă reușind cu greu să găsești un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele de familie. Fii prudent, dacă ai de susținut un examen sau dacă te-ai decis să semnezi un contract de colaborare. Las-o mai ușor în relația cu rudele apropiate și nu crede tot ce ți se spune. Se cere prudență, în ceea ce privește deciziile pe care le iei, îndeosebi la jumătatea acestei săptămâni. Starea de nervi, agitația se pare că îți creează tot mai multe probleme în plan relațional. La sfârșit de săptămână te simți de-a dreptul epuizat, la nivel psihic-emoțional. Detașează-te de ceea ce nu contează și pune mai mult accent pe nevoile sufletești.

 

       Ai sentimentul că intervin tot felul de blocaje, limitări legate de planul amoros dar și cel financiar. Ceva parcă nu funcționează așa cum ți-ai propus fiind nevoie de mai multă implicare, nu doar din partea ta, ci și din partea persoanei iubite. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac acum întrucât există riscul să fii dezamăgit. Fii mult mai atent la reacțiile venite din partea colectivului de muncă și evită orice atitudine care ar putea să îi deranjeze pe cei cu care lucrezi. Ești predispus la accidente, probleme de sănătate așa că las-o mai ușor cu efortul fizic și starea de agitație. Partenerul de viață se pare că nu este pregătit să accepte ideile tale așa că nu ai decât să apelezi la ajutorul unor persoane care îți acordă mai multă încredere.

 

 

        Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute, alături de părinți sau o persoană mai în vârstă, menite să te readucă cu picioarele pe pământ. Ai nevoie de susținere, de îndrumare, de acel sentiment că nu ești singur, în ceea ce privește drumul ales. Ești preocupat să fii cel mai bun în meseria pe care o practici gândindu-te să urmezi (noi) cursuri de perfecționare. Este nevoie de investiții, susținere financiară și chiar afectivă din partea persoanei iubite. La sfârșit de săptămână există riscul să te cerți cu o persoană dragă sau intri în posesia unor informații care te pot bulversa. Este bine să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia și să iei un pic de distanță, până când se mai lămuresc lucrurile.
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de deplasări care te vor avantaja, în plan profesional. Primești oferte de colaborare, poți pune la cale un proiect cu impact financiar pe termen îndelungat. Atenție, dacă te-ai hotărât să faci o investiție imobiliară sau vrei să renovezi propria locuință, există riscul de a te confrunta cu tot felul de pierderi. De evitat discuțiile cu părinții, dialogurile riscând să fie destul de dure și provocatoare de suferință. Sunt aduse la suprafață secrete neplăcute care vizează locul de muncă sau un eventual parteneriat în care ești implicat de mult timp. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de o plimbare romantică alături de o persoană dragă. Evită să aduci tot felul de reproșuri persoanei iubite, doar pentru că nu te simți tu bine!

 

 

       Te confrunți cu unele limitări, restricții legate de domeniul financiar. Este nevoie de o mai bună organizare a propriului buget și, mai ales, să nu te grăbești să faci cumpărături, până când nu te consulți și cu familia. Nu ești prea sigur cum să abordezi o relație de prietenie sau dacă merită să acorzi mai multă atenție organizației din care faci parte. Începi să observi de unde vin, de fapt, adevăratele tale probleme și să bați oarecum în retragere. Se cere mai multă prudență, mai ales dacă ai de făcut deplasări cu mașina sau chiar cu mijloace de transport în comun. La sfârșit de săptămână este bine să acorzi mai multă atenție activităților desfășurate alături de familie. 
 

         Este un început de săptămână în care simți că ai suficientă putere pentru a te mobiliza, în ceea ce privește rezolvarea unor probleme din planul relațional. Nu este cazul să pui în seama altuia eventualele pierderi din domeniul profesional. Ești capabil să îți asumi responsabilități și să le duci la îndeplinire cu bine, nu înainte de a elimina din viața ta factorii care îți provoacă tot felul de pierderi. Atenție, dacă te-ai gândit să faci o investiție în domeniul imobliar, ești predispus la pierderi financiare. Este posibil ca anumite persoane din anturaj să se folosească de informațiile primite împotriva intereselor tale. La sfârșit de săptămână va trebui să dai dovadă de prudență, în cazul în care te-ai hotărât să faci o călătorie.