Săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

     În această săptămână ai șansa de a pune capăt definitiv unor relații care nu îți sunt de real folos. Este timpul să acorzi mai multă atenție persoanelor cu care simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional și spiritual. Lasă-te purtat de intuiție și vei constata cât de ușor va fi să găsești ceea ce cauți de mult timp. Este o perioadă de mari schimbări, ai ocazia să concretizezi proiecte cu impact favorabil pe termen îndelungat. Fii atent la semnalele primite pe orice cale și acționeză fără teama de eșec! Spre sfârșitul săptămânii petreci momente frumoase alături de familie, părinți.

        Încă din prima zi a săptămânii ești dedicat muncii, rezolvării unor neclarități în relația cu colegii. Cert este că ești pus pe treabă și nu renunți, cu una cu două, la ideile tale. O discuție directă cu șeful te-ar putea ajuta să pui la punct anumite nelămuriri, vis-a-vis de activitatea pe care vrei să o desfășori. Nu este cazul să îți faci prea multe speranțe, în ceea ce privește o colaborare la care visezi de ceva timp. Spre sfârșitul săptămânii ai chef de plimbare, de ieșire în natură, alături de familie sau de o persoană apropiată. Este posibil să participi la un seminar sau să întâlnești un ghid care va juca un rol important în existența ta.   

       Relația cu cei dragi, în special cu copilul, este deosebit de importantă, încă din prima zi a săptămânii. Pot să apară schimbări de program, vis-à-vis de prezentarea pe care o programasei sau o activitate care implică creativitate și/sau investiții financiare. Sunt multe aspecte de lămurit, în ceea ce privește relația cu subalternii sau colectivul de muncă în care activezi. Trebuie doar să o lași mai ușor cu așteptările de la ceilalți urmându-ți, cu pași bine calculați, concretizarea propriilor obiective. Fii prudent la ce remarci faci întrucât riști să atragi dușmani de partea ta, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei te poți bucura de o atenție, un cadou, favoruri venite din partea partenerului de viață.

      Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte importante care vizează relația cu familia, părinții sau dacă ai decis să faci o schimbare de domiciliu, achiziția/vânzarea unei case, totul este să o iei ușor, pas cu pas, și să nu te grăbești să scoți banii din buzunar, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Relația cu persoana iubită este oarecum agitată având tendința să fii impulsiv, stresat datorită, în mare parte, problemelor de natură financiară. Este recomandat să renunți la atitudinea rece, caustică, la adresa celor dragi. La sfârșitul săptămânii este posibil să ajungi la contraziceri în relația de cuplu și astfel nu mai ai chef de treburi prin gospodărie.

    Vei observa că lucrurile nu stau chiar atât de grozav în relația cu familia, părinții putând ajunge destul de ușor la nemulțumiri în relația de cuplu datorită intervenției părinților. Evită să împărtășești cu ceilalți problemele din viața personală întrucât nu faci decât să atragi și mai multe probleme. Fii precaut, în ceea ce privește obținerea unui împrumut, la jumătatea săptămânii, și nu te grăbi să iei decizii, până când nu discuți cu un expert. Este posibil să apară contraziceri în colectivul de muncă având ca subiect principal banii. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pui la cale schimbări care vizează un loc de muncă sau încerci să obții un post mai bine plătit.

        Revin în atenția ta noi posibilități de a obține un contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ai ocazia să găsești noi posibilități de a concretiza ideile, abilitățile de care dispui și astfel poți să beneficiezi de câștiguri suplimentare. Ești chibzuit, atunci când vine vorba despre cheltuieli, ceea ce te va ajuta să îți creezi noi strategii de acțiune pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare sau pentru a dezvolta o afacere. La mijlocul săptămânii ești preocupat de activitățile care țin de propria casă, familie, relația cu părinții. Te poți aștepta la confruntări, neînțelegeri în relația cu cei dragi fiind nevoie de mai mult tact și înțelegere din partea ta. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai prudent în relația cu propriul copil sau cu persoana iubită.

       Ești plin de idei, în vervă căutând să îți dai dreptate cu orice preț, fără să privești la ceea ce au de spus ceilalți. Te simți nedreptățit, fie că este vorba despre familie, partenerul de viață sau colegii de muncă. Observă ce anume ai de schimbat în propria atitudine și las-o mai ușor cu acuzațiile la adresa celorlalți! Este recomandat să adopți un regim de viață și alimentar cât mai sănătos. Spre sfârșitul săptămânii debordezi de creativitate, inspirație, ai capacitatea de a concretiza idei ingenioase, care te pot ajuta să te remarci, fie în mediul de lucru, fie într-un grup din care faci parte. Va trebui să acorzi atenție la modul în care folosești resursele de care dispui, să dai dovadă de chibzuință în ceea ce privește finanțele. Poate fi și o zi în care vezi dintr-o nouă perspectivă o colaborare sau te gândești să schimbi direcția profesională.

       Ai ocazia să dai startul unor relații de prietenie de bun augur, menite să joace un rol important în viața ta, nu înainte de a face o selecție serioasă în grupul de prieteni. Se poate vorbi acum despre luarea unor decizii care te ajută să îți găsești locul, să observi ce anume îți este de folos în viața personală. Zilele de marți și miercuri ar putea să fie agitate datorită unor intervenții neplăcute venite din partea unor necunoscuți sau a dușmanilor ascunși. Cert este că se cere mai multă prudență în deciziile pe care le iei evitând să te enervezi, atunci când ceilalți vin cu idei mai bune decât ale tale. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să primești mesaje favorabile, care vizează relația cu rudele apropiate sau reușești să faci un drum, o călătorie în interes personal. Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă te-ai hotărât să pleci într-o călătorie.

      Ai sentimentul că nu reușești să te relaxezi cât ai vrea sau cât ai nevoie pentru a reuși să îți aduni puterile ca să poți duce la bun sfârșit proiectele profesionale la care lucrezi. Ai însă ocazia, în ciuda efortului depus în această perioadă, să dai startul unor colaborări de cursă lungă, cu un puternic impact financiar favorabil asupra bugetului personal. Ești susținut de superiori chiar și de către colegii care sunt conștienți că reușita poate însemna și progresul lor într-un proiect derulat alături de tine. Fii prudent în relația cu prietenii, îndeosebi în relația cu persoane de altă naționalitate sau aflați peste hotare. La sfârșit de săptămână ești dedicat propriei persoane dar și partenerului de viață încercând să demarați un proiect comun, care promite mult.

        Încă de la începutul săptămânii ești hotărât să iei atitudine, vis-à-vis de o situație incertă, în ceea ce privește relația cu șefii sau domeniul profesional. Este necesar să acționezi cu mai multă diplomație și să nu împărtășești oricui proiectele tale. Te bucuri de energie iar conștiinciozitatea te va ajuta să ieși din situațiile limită, stresante. Este recomandat să nu te bazezi pe promisiunile făcute de un superior, doar dacă este vorba despre un contract semnat. Fii atent la termenii contractului, înainte de a lua orice decizie. Este posibil ca multe dintre răspunsurile pe care le căutai să ți se reveleze în prima parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te reîntâlnești cu rude apropiate sau faci mai multe drumuri scurte în interes personal.

      Ești cu gândul departe, schimbi planurile care vizează o călătorie. Nu este exclus să iei decizia de a pleca într-o călătorie în străinătate. Ai ocazia să concretizezi ceea ce, pentru mulți, ar părea doar un simplu vis, însă pentru tine sunt șanse de a deveni realitatea imediată. Fii atent la sfaturile venite din partea unor persoane mai în vârstă și nu te grăbi să acționezi, dacă este vorba despre un parteneriat care ți-a creat probleme în trecut. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te relaxezi, departe de agitație, persoane cicălitoare sau pur și simplu luând pauză de la muncă, efort intelectual și/sau fizic. Este bine să stai departe de orice polemici, contraziceri cu persoane cu care nu rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. Pot apărea schimbări interesante, care vizează relația cu colaboratorii, colegii sau vis-a-vis de un proiect profesional.

       La începutul săptămânii dedici timp încercând să găsești noi resurse financiare sau căutând soluții pentru a achita, cât mai repede, anumite taxe, impozite restante, te lămurești asupra unor probleme legate de o moștenire, un proces. Este posibil să primești bani din urmă, cu ocazia unei asocieri sau investiții făcute în trecut. Poate fi momentul în care demarezi un proiect în care este implicat și un colaborator și de aici pot să apară tot felul de discuții pe tema banilor. Astrele sunt de partea ta, îndeosebi dacă vrei să faci un pas înainte într-o relație sentimentală sau vrei să finalizezi o relație de dragoste care nu mai reprezintă de mult timp ceea ce îți dorești cu adevărat. Spre sfârșitul săptămânii te întâlnești cu prietenii sau pui la cale o petrecere având ocazia să relaționezi cu oameni noi, interesanți. Poate fi o perioadă de reconfigurare a unor relații cu persoane din cadrul unui grup sau ți se revelează răspunsuri interesante, legate de o organizație din care faci parte.