Săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021

       Multe dialoguri care au loc cu persoanele din mediul tău, fie că este vorba despre locul de muncă sau familie, rude, vecini te vor ajuta să primești răspunsurile de care ai nevoie. Nu este o perioadă întocmai favorabilă din punct de vedere financiar. Fii prudent în relația de cuplu sau în tot ce are legătură cu casa, domeniul imobiliar, îndeosebi la mijlocul perioadei. Este posibil să întâmpini greutăți în ceea ce privește obținerea unui împrumut sau în rezolvarea unui eventual proces în care ești implicat. La sfârșitul săptămânii apar noi posibilități de a dezvolta relații socio-profesionale avantajoase, din multe puncte de vedere. Este important să nu te hazardezi și să faci investiții financiare care ar putea să îți afecteze bugetul personal pe termen îndelungat.
 
 
 
 
 
 

 
       Ești ferm hotărât să faci schimbări importante, legate de job sau de afacerea personală. Fie renunți definitiv la o asociere, fie schimbi direcția în plan profesional. Timpul poate fi de partea ta, dacă îți asculți intuiția și nu te lași angrenat în activități care nu te vor ajuta, pe termen lung. La jumătatea săptămânii va trebui să fii mult mai prudent în relația cu prietenii și să o lași mai ușor cu informațiile pe care vrei să le dai despre schimbările ce vrei să le faci în cadrul unei asocieri. La sfârșitul acestei perioade se poate vorbi despre un final de drum care vizează o asociere, o relație în care ești implicat de ceva timp. Nu este exclus să ți se reveleze aspecte neplăcute care vizează relația de mariaj. Cert este că treci printr-o perioadă de transformări în plan personal și relațional.
 
 
 
 
 
 

 
         Acest început de săptămână este favorabil pentru planul sentimental sau aspecte care vizează o investiție în domeniul imobiliar. Este șansa de a da startul unei relații de cursă lungă sau pentru a reveni la o fostă relație, care a jucat un rol important în viața ta. Totul depinde de alegerea pe care o faci și cât de hotărât ești să dedici din timpul tău persoanei dragi. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a te implica într-un proiect care necesită multă creativitate, imaginație, dedicare, efort din partea ta. Este important să ții cont de sfaturile venite din partea unor colegi. Nu te încăpățâna să îți dai dreptate cu orice preț! Pot apărea reconfigurări care vizează locul de muncă sau ești nevoit să renunți la o colaborare. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește propria sănătate fiind necesar să găsești un echilibru între muncă și momentele de relaxare.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

       Începi săptămâna cu speranța în suflet că astrele îți surând, în ceea ce privește noi oportunități de găsire a unui loc de muncă avantajos sau pentru a primi o avansare la actualul loc de muncă. Totul este să știi cum să ceri ceea ce îți dorești cu adevărat. Chiar și o pierdere ce vizează o relație de amor ar putea să te motiveze să adopți un nou mod de a fi, de a vedea lumea și viața. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a atrage de partea ta parteneri de valoare, oameni care te susțin la greu. Fii prudent în ceea ce privește relația de mariaj sau o asociere, îndeosebi la mijlocul perioadei. Pot interveni discuții din lucruri aparent mărunte dar menite să aducă la suprafață nemulțumiri mai vechi legate de relație. Nu te simți în largul tău sau ești nedreptățit de persoanele din anturaj. La sfârșit de săptămână vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, pe o asociere sau aspecte importante care vizează relația cu ceilalți oameni.

 
 
 
 
 
 
 
 

        Dedici mai mult timp familiei, relației cu părinții, spațiului locativ, unei eventuale renovări sau unei achiziții legată de casă. Evită să îți impui propriile idei sau de a deveni prea critic pentru că astfel nu faci decât să atragi dușmănii, certuri, contraziceri menite să te epuizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la întorsături de situație în relația cu propriul copil sau într-o relație de dragoste. Nu prea ai chef să te justifici în fața nimănui iar lipsa ta de comunicare ar putea să-i îndepărteze pe cei dragi. La sfârșit de săptămână pui la cale o colaborare care se pare că nu îți va aduce rezultatele la care sperai. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se promite susținere financiară. Relația de asociere sau de mariaj este posibil să îți creeze probleme și datorită unor bârfe, atacuri venite din partea unor persoane răutăcioase.
 
 
 
 
 
 
 

        Este o săptămână în care discuți, analizezi, negociezi mult pe tema finanțelor personale, a modului în care ai putea aduce mai mulți bani în cont. Pui la cale tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante, originale beneficiind de ajutorul de care ai nevoie, atunci când te aștepți mai puțin. Totul ține de flerul tău, de modul în care vorbești cu interlocutorii, colegii, partenerul de viață pentru a reuși să atragi de partea ta oamenii care să te susțină în demersurile tale. Fii prudent în relația cu șefii, în special pe la mijlocul săptămânii, atunci când este posibil să nu fii pe aceeași „frecvență” cu ei și astfel ajungi la contraziceri, acuzații nefondate. Spre sfârșitul săptămânii se pot reconfigura aspecte care vizează relația cu rudele sau cu persoane din anturajul apropiat. Pot să apară neplăceri legate de negocieri, călătorii scurte, de eventuale cursuri pe care le frecventezi în această perioadă. Nu este momentul să iei decizii importante în ceea ce privește relația cu persoane aflate la mare distanță.
 
 
 
 
 
 
 

 
      Este timpul să primești banii meritați pentru munca prestată fiind vorba despre un salariu mult așteptat. Nu este exclus să depui eforturi susținute pentru a obține bani și din alte activități, care nu au legătură cu jobul tău. Dispui de suficiente resurse pentru a atrage venituri în contul personal, totul este să îți pui ambiția și imaginația la treabă. Întâlnirile cu prietenii se pot dovedi de bun augur, cât timp nu te lași copleșit de problemele lor. Este nevoie de sfatul și îndrumările tale în ceea ce privește un proiect comun în colectivul de muncă. La jumătatea săptămânii există riscul  să apară nemulțumiri, la capitolul comunicare cu ceilalți sau în ceea ce privește veștile care te pot lua prin surprindere. Este necesar să acționezi cu mai multă diplomație pentru a reuși să îți împlinești din obiectivele personale. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai deschis către nevoile propriului copil.
 
 
 
 
 
 

 
      Începi această săptămână punându-te serios pe treabă, ești dornic să dai startul unor (noi) colaborări care ți se par mult mai avantajoase. Negociezi cu mai mult spor, atragi oamenii de care ai nevoie pentru a-ți împlini obiectivele propuse. Găsești soluții în situațiile limită simțindu-te oarecum protejat de divinitate. Nu este cazul să exagerezi însă cu starea de optimism, îndeosebi la mijlocul săptămânii, atunci când ești predispus la lovituri, căzături sau pur și simplu poate să apară o răzgândire, o schimbare de program care te va nemulțumi în mod profund. Pot apărea reconfigurări care vizează relația cu partenerul de viață sau o asociere care ți-a creat tot felul de neplăceri, pierderi de natură financiară. La sfârșit de săptămână alegi să petreci mai mult timp acasă, cu familia și să o lași mai ușor cu munca, chiar dacă mintea caută încă soluții salvatoare care vizează un proiect profesional. Nu te lăsa influențat de părerile unor persoane care nu cunosc cu adevărat activitățile în care ești implicat. Este posibil să primești informații legate de o relație de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret.
 
 
 
 

 

       Încă de la începutul săptămânii ai chef de prieteni, întâlniri, discuții în cadrul unui grup. Ești susținut în demersurile tale, îndeosebi dacă este vorba despre organizație, asociație fiind gata să dedici mai mult din timpul tău pentru a finaliza un proiect important. Poate fi vorba și despre șansa de a cunoaște o persoană interesantă, care va juca un rol important în viața ta. La mijlocul săptămânii va trebui să dai dovadă de prudență în ceea ce privește prorpia sănătate, să apelezi la sfaturile, îndrumările unui medic, în cazul în care nu ești într-o formă tocmai bună. Este posibil să apară reconfigurări legate de locul de muncă datorită intervenției venite din partea unor dușmani ascunși. Spre sfârșitul săptămânii poate fi un moment prielnic pentru a valorifica abilitățile, talentele personale care te vor ajuta să aduci mai mulți bani în contul personal.

 

 

 

 
 
     Încă de la începutul săptămânii ești dedicat aspectelor care țin de carieră, în încercarea de a realiza strategii mult mai eficiente menite să îți aducă și bani în contul personal. Te simți oarecum în centrul atenției iar acest lucru te face să fii mai încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații neprevăzute. Se recomandă prudență în ceea ce privește călătoriile pe distanțe lungi sau dacă te-ai hotărât să investești într-o colaborare cu persoane aflate la mare distanță. Relația cu prietenii trece acum printr-o reconfigurare fiind important să nu te grăbești, atunci când vine vorba despre ajutor financiar acordat unor amici. Nu este exclus să fie vorba și despre finalizarea unei relații sentimentale considerând că nu mai are rost să faci compromisuri, să dedici timp și energie unei relații care nu ți-a adus nimic bun de-a lungul timpului. La sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente pline de încântare alături de o persoană de sex opus, să faci o nouă cunoștință sau să te implici într-un proiect care îți va aduce mai multe câștiguri financiare.
 
 
 
 
 

       Te simți destul de obosit ca urmare a agitației din ultima perioadă. Simți nevoia să te detașezi de problemele cotidiene, să îți vezi liniștit de treburile personale. Starea de solitudine și introspecție te poate ajuta să te reechilibrezi, din punct de vedere emoțional. Sunt binevenite activitățile care implică meditația, plimbările în aer liber, rugăciunea. Nu ești prea sigur de acțiunile demarate de un colaborator sau partenerul de viață preferând să te ocupi personal de anumite activități care implică și investiții financiare. La mijlocul săptămânii pot apărea disensiuni în relația cu șefii sau autoritățile ceea ce te va pune în stare de alertă considerând că este timpul să faci o schimbare de direcție în carieră. Este important să găsești echilibrul între sarcinile de serviciu și cele care țin de casă, familie. La sfârșit de săptămână preferi să stai în solitudine, să te preocupi mai mult de propria sănătate, să te odihnești. Este posibil să nu te descurci așa cum ai vrea, dacă ai de susținut un examen.
 
 
 
 

 
      Dacă te-ai gândit să apelezi la un ajutor financiar sau vrei să rezolvi o situație care necesită investiții financiare majore, prima parte a săptămânii se va dovedi favorabilă în acest sens. Primești susținerea financiară de care ai nevoie, este posibil chiar să primești bani veniți prin intermediul partenerului de viață. Muncești cu multă conștiincizitate încercând să te încadrezi în programul stabilit deja, finalizezi la timp proiecte de la care ai mari așteptări. Totul ține de tine, de modul în care te organizezi, de calmul și răbdarea ta. Pot apărea neplăceri venite din partea colegilor sau a unor persoane care nu sunt de acord cu deciziile tale, îndeosebi dacă este vorba și despre investiții financiare. Pot apărea reconfigurări în ceea ce privește relația cu persoane de altă naționalitate sau persoane aflate la mare distanță.