Săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Berbec
       În acest început de săptămână vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, cauți noi posibilități de a finaliza anumite colaborări, un parteneriat important sau o relație intimă. Pe de altă parte ai șansa de a revigora o relație în care ești implicat, cu condiția de a conștientiza temerile cu care te confrunți, ceea ce dăruiești sau primești în cadrul relației. Este o perioadă deosebit de importantă în care ai ocazia să dai startul unui nou început, atât în plan relațional, cât și profesional, dar nu înainte de a te elibera de o povară, de anumite trăiri contradictorii. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte importante care vizează cariera, imaginea în plan social.

 

 

 

Taur                               
      Apar tot felul de provocări în ceea ce privește relațiile parteneriale fiind nevoie să depui mai mult efort și răbdare în această direcție. Beneficiezi de multe idei, de inspirație iar aceasta ar putea să te propulseze cu mult înaintea celorlalți. Totul depinde și de modul în care îți expui punctul de vedere și nu te lași copleșit de neîncredere în propria persoană. În a doua parte a săptămânii te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață sau ai ocazia să primești mai mulți bani prin intermediul celorlalți. Este bine să ții cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă, mai ales dacă te-ai decis să faci o investiție de la care ai așteptări pe termen îndelungat. La sfârșit de săptămână ai ocazia să îți iei un nou avânt în plan amoros, fără să mai ții cont de prejudecăți.
 

 

 
 
Gemeni
        Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav în plan sentimental, cel puțin ai ocazia să te lămurești dacă mai merită sau nu să acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu prietenii care promit mai mult decât pot face. Evită să împărtășești cu alții despre eventualele probleme apărute în plan profesional. Revin discuții legate de un proiect profesional demarat în trecut încercând astfel să găsești o cale de mijloc. La sfârșit de săptămână ai toate șansele să te lămurești asupra unei relații care implică o colaborare importantă și de lungă durată. Nu este exclus să dai startul unei relații de cursă lungă.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Rac     
       Ești derutat în ceea ce privește relația cu familia sau eventuale probleme care țin de casă, o proprietate. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește o achiziție importantă pentru propria familie. Pot fi reluate unele discuții neplăcute cu un coleg de muncă sau un colaborator. Evită să împărtășești cu alții neplăcerile care țin de domeniul profesional și urmărește-ți propriile interese. Este important să fii mult mai organizat la locul de muncă și să acorzi prioritate îndeplinirii unor obiective importante, care te vor ajuta să progresezi în plan profesional. Nu îți neglija sănătatea! La sfârșit de săptămână reușești să  porți discuții interesante cu partenerul de viață, ba chiar ești susținut într-o problemă legată de carieră.
 
 
 
 

 
Leu                 
         Este un început de săptămână tensionat, la capitolul relație cu familie, fie că este vorba despre o investiție care s-a dovedit nerentabilă, fie ai nevoie de bani pentru a finaliza o lucrare importantă. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a demara o acțiune importantă în plan profesional. Pe de altă parte există riscul să te implici într-o relație de amor cu un coleg de serviciu menită să îți creeze probleme serioase la locul de muncă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să muncești cu mai mult spor în cadrul unui proiect. Fii mult mai prudent în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate legate de spate, dureri de oase, încheieturi.

 

 

 

Fecioară                  
         Urmează o perioadă destul de tensionată la capitolul relație cu rudele apropiate sau dacă te-ai hotărât să susții un examen important pentru cariera ta. Ești predispus la amenzi, plata unor sancțiuni sau pur și simplu te confrunți cu tot felul de obstacole care îți vor da anumite planuri peste cap. Este timpul să revii asupra unor negocieri, să rectifici un contract, document important sau să reiei un examen. Fii mult mai atent la informațiile care vin spre tine pentru a rezolva problemele care țin de casă, familie. Sunt favorizate discuțiile cu rudele apropiate pentru a rezolva unele probleme legate de o proprietate. La sfârșit de săptămână poți lua decizii importante în privința propriului copil. Este timpul să te relaxezi mai mult alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                              
       Este momentul oportun să pui capăt definitiv unor divergențe legate de un parteneriat important. Te simți obosit, lipsit de putere, gata în orice moment să întorci spatele unei asocieri, eventual unei relații de cuplu în care ești de ceva timp. Cu toate acestea ar fi cazul să fii mult mai prudent cu bugetul personal și s-o lași mai ușor cu cheltuielile. Este timpul să te gândești foarte serios să te înscrii la un (nou) curs care să îți aducă și beneficii în plan profesional. Ești derutat în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. De evitat discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.
 
 
 
 

 
Scorpion         
         Ești nemulțumit de modul în care se derulează o relație de amor pe care ai preferat, poate pentru prea mult timp, să o ții în secret. Chiar nu are rost să te faci că nu s-a întâmplat nimic, ci ai face bine să discuți clar, sincer cu persoana iubită despre ceea ce te deranjează. Este posibil să te simți înșelat, mințit de partenerul de viață sau simți că nu poți face față unor situații care implică plăți urgente. Spre sfârșitul săptămânii te gândești la noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, eventual vei relua o colaborare care, deși nu s-a dovedit profitabilă în trecut, acum pare să îți aducă speranța de mai bine. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să semnezi un contract de colaborare ce pare a fi de bun augur!

 

 

 

Săgetător          
         Ești dezamăgit de atitudinea unor prieteni sau a unor persoane din cadrul unei organizații din care faci parte. Ești hotărât să faci schimbări importante în cadrul unor relații de prietenie. Evită să iei decizii pe care există riscul să le regreți mai târziu. Se anunță noi începuturi care vizează o relație de colaborare, este posibil să dai startul unei relații de cuplu sau pur și simplu inițiezi un proiect derulat împreună cu partenerul de viață.  Nu te ajută cu nimic dacă iei în seamă bârfele, discuțiile lipsite de obiectivitate. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, deși mintea și sufletul îți este tot la muncă, la modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani.

 

 
 
 

 
Capricorn                  
        Ai ocazia să constați că anumite evenimente, destul de neplăcute, întâmplate în trecut în plan profesional revin acum cu și mai mare forță obligându-te să iei o atitudine mult mai fermă. Ai ocazia să schimbi direcția în carieră, fără să te mai uiți în urmă cu tristețe. Este necesar să apelezi la diplomație și să observi cu mare atenție ce urmăresc, de fapt, anumiți șefi. Este timpul să acționezi din umbră, să eviți să împărtășești cu ceilalți proiectele pe care vrei să le concretizezi, cât de curând. Nu este exclus să se amplifice starea de tensiune și în relația cu familia, părinții. La sfârșit de săptămână discuți mult pe tema relației în care ești deja implicat încercând să iei cea mai bună decizie. Este bine să ții cont și de sfatul părinților!
 
 
 

 
Vărsător
        Chiar dacă nu ți-ai propus să finalizezi o relație de amor, cu o persoană aflată la distanță, iată că a venit timpul să lași în urmă ceea ce îți creează neplăceri în plan sentimental. Este posibil ca ceilalți să te considere egoist. Cu toate acestea ești foarte conștient că doar de tine depinde să îți creezi confortul de care ai nevoie. Este o perioadă de reconfigurarea a relațiilor în plan profesional dar și în ceea ce privește relațiile de prietenie. Se poate vorbi despre șansa de a lua un nou start în cadrul unui grup, ai ocazia de a te pune în valoare, de a fi luate în seamă ideile, inițiativele tale. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție reușind astfel să îți faci ordine în gânduri și în suflet.

 

 
 

 
Pești                             
           Chiar dacă aveai mari speranțe să câștigi un proces sau să primești bani dintr-o moștenire, eventual susținere financiară venită din partea partenerului de viață, se pare că lucrurile nu sunt prea favorabile, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte ești predispus la compromisuri ceea ce ar putea să îți creeze probleme în plan social. Este timpul să iei un nou start profesional, îndeosebi spre sfârșitul perioadei sau măcar să te gândești la noi strategii de acțiune legate de o colaborare destul de profitabilă. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te consulți cu partenerul de viață sau cu o persoană de încredere.