Săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019

001 Berbec    Berbec
          Ești oarecum dezorientat neștiind prea clar ce direcție să alegi, fie că este vorba despre locul de muncă, fie ai de făcut niște investigații medicale. Cert este că se cere mai multă prudență la tratamentul urmat, eventual trebuie să repeți anumite analize medicale evitând să iei decizii bruște, mai ales dacă este vorba de intervenție chirurgicală. La jumătatea săptămânii se cere mai multă preocupare față de domeniul spiritual având ocazia să porți conversații utile, menite să te ajute să privești dintr-o perspectivă nouă, mult mai avantajoasă, anumite aspecte legate de viață. Domeniul profesional rămâne în continuare în prim plan fiind necesar să te mobilizezi, să adopți o atitudine mult mai pragmatică, mai ales dacă te-ai decis să faci schimbări de anvergură. Relația cu superiorii poate fi oarecum rigidă dar aceasta va deveni un avantaj pe termen îndelungat având șansa să înveți multe lucurri interesante. Spre sfârșitul săptămânii încerci să te detașezi de grijile cotidiene și să petreci mai mult timp alături de prieteni. Evită să dai bani cu împrumut sau să accepți ajutor din partea unei persoane ce pare de încredere pentru că se poate ajunge destul de repede la discuții neplăcute.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Ești pus serios pe treabă, ba chiar ai nevoie și de susținerea din partea partenerului de viață sau a unui asociat în demersurile pe care vrei să le faci. Ești plin de energie, dornic să schimbi ceva esențial în viața personală, în relația cu ceilalți, numai că este nevoie de mai multă diplomație din partea ta. Conversezi mult, negociezi, pui la cale tot felul de proiecte alături de amici de încredere. Fii atent la detalii, privește dincolo de aparențe fiindcă din lucruri banale, evenimente lipsite, aparent, de importanță ar putea să ți se reveleze soluții salvatoare. Încă mai ai serioase semne de întrebare, vis-a-vis de carieră, de atitudinea unui șef neștiind prea clar cum să abordezi o anumită situație. Mai așteaptă măcar câteva zile, până când se conturează cu mai multă claritate situația cu care te confrunți. Spre sfârșitul săptămânii ești revoltat că lucrurile nu stau chiar așa cum ți-ai dorit în plan profesional dar, pe de altă parte, ai ocazia să progresezi, să ceri mai mult de la tine dar și de la colaboratori sau de la superiori.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
          Este un început de săptămână dedicat rezolvării unor aspecte care țin de locul de muncă, relația cu colegii sau chiar pentru a te preocupa mai mult de propria sănătate. Cert este că acorzi o mai mare atenție la relația cu cei din mediul tău de lucru, ba chiar este posibil să apară unele neînțelegeri în colectivul de muncă. Fii prudent la ce anume și cui împărtășești eventualele temeri cu care te confrunți. La jumătatea săptămânii s-ar putea ca starea ta de încordare să se răsfângă și asupra relației de mariaj sau în relația cu ceilalți oameni. Nu te baza doar pe propria intuiție, atunci când vine vorba despre bani, obținerea unui eventual credit, împrumut bancar. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent la drum, mai ales dacă te-ai decis brusc să pleci într-o călătorie. Este posibil să apară probleme cu mașina personală sau tot felul de obstacole care vizează mijloacele de transport.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat de relația cu propriul copil, eventuale schimbări de atitudine venite din partea celor dragi și care ar putea să te dezorienteze, nu prea știi cum să reacționezi ca urmare a unor evenimente mai puțin plăcute. Ești foarte preocupat de o relație sentimentală care îți pune serioase semne de întrebare. Pot apărea răsturnări de situație legate de locul de muncă sau în relația cu colegii, îndeosebi la mijlocul săptămânii. Cere sfatul unui expert, mai ales dacă este vorba despre eventuale sancțiuni, plata vreunei amenzi. Nu te grăbi să accepți orice ofertă de lucru și nici nu semna vreun contract de muncă, până când nu analizezi cu atenție ceea ce ți se oferă. La sfârșit de săptămână ar putea să iasă la suprafață anumite secrete care îți răscolesc sufletul. Nu ai decât să iei un pic de distanță față de cei care te-au rănit și să analizezi cu mai multă obiectivitate eventualele pierderi.


 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu         
      Îți prinde bine să ai preocupări care țin de casă, propria gospodărie, să faci eventuale schimbări de decor sau să mai repari câte ceva pentru care, poate, nu ai avut timp până acum. Relația cu familia este deosebită, ba chiar ai putea primi idei interesante, legate de carieră, din discuțiile cu părinții sau cu persoane mai în vârstă. Zilele de marți și miercuri aduc în prim plan relația cu sexul opus, eventuale nemulțumiri pe care ai preferat să le ții doar pentru tine, acum existând riscul să dai totul „afară” și să izbucnească astfel un scandal, replici destul de dure la adresa celui drag. Mare atenție la felul în care îți exprimi propriile gânduri, nemulțumiri pentru că este posibil să te confrunți cu o și mai mare nemulțumire. Spre sfârșitul săptămânii ai mult de lucrat, îți asumi responsabilități la locul de muncă. În ultima zi a săptămânii te vei întâlni cu mai multe persoane încercând să iei un pic de pauză la la muncă.  
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Poate că nu ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care nu au fost de partea ta în trecut. Indiferent ce ai pe suflet, ți-ar prinde bine să spui, să exprimi clar și răspicat, fără să mai ții cont de supărările din trecut. Las-o mai ușor cu critica la adresa celorlalți și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Familia este de partea ta dar fii prudent la ce ar trebui schimbat, ce anume ai de oferit sau dacă chiar este nevoie să faci anumite compromisuri pentru a obține anumite avantaje materiale. Ține cont de sfaturile partenerului de viață sau a unui prieten de încredere și nu te încăpățâna să o ții doar pe a ta, mai ales dacă este vorba despre o investiție. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară tot felul de propuneri venite din partea unei persoane de sex opus și să adopți o atitudine rigidă, conservatoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
       Chiar dacă ai mari speranțe că ai putea să obții mai mulți bani din muncă personală, vei avea surpriza să constați că aceștie se cheltuie cu repeziciune nereușind să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus așa că nu îți propune prea multe pentru ca dezamăgirea să nu fie și mai mare. Fii mult mai prudent, dacă ai de dat vreun examen, test, interviu sau dacă ești nevoit să semnezi documente importante. Este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, vis-à-vis de un curs. Primești informații, mesaje care nu ajung la timp sau care pot să îți dea peste cap programul. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute alături de părinți sau poți să mergi în locurile natale, să te reîntâlnești cu o iubire din trecut. Este posibil să ai parte de distracții și voie bună alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
         Încerci să te înarmezi cu mai mult optimism, numai că realitatea ar putea fi cu totul alta și ești, poate, mult prea încrezător în cine nu merită. Fii prudent în ceea ce privește banii, cheltuielile pe care le faci și nu te baza pe promisiunile ce vin acum, vis-à-vis de un eventual job mai bine plătit. Este posibil să apară avantaje dar și dezavantaje care nu fac decât să îți creeze o stare de nemulțumire, revoltă chiar. Ai ocazia să porți discuții constructive, vis-à-vis de semnarea unui nou contract, în a doua parte a săptămânii. Ascultă-ți intuiția și nu te descuraja la primul obstacol. Doar fii prudent la ce anume ți se oferă și la modul în care îți prezinți experiența ta profesională. La sfârșitul săptămânii îți orientezi atenția către zona familiei, de unde se pare că vin și aspecte mai puțin plăcute, temeri cu care te confrunți de câteva luni de zile.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
          Începutul săptămânii te găsește oarecum retras preferând să privești de deasupra anumite situații care țin de mediul din care faci parte. Încă mai ai multe răspunsuri de primit, vis-à-vis de eventuale probleme financiare. Pe de altă parte ai ocazia să obții anumite avantaje financiare pe termen îndlungat ca urmare a efortului susținut depus de-a lungul timpului. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să constați că tot răul a fost spre binele de mai târziu, mai ales dacă este vorba despre renunțarea la o anumită relație sau la o colaborare nu tocmai fructuoasă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus care să te atragă din primul moment, cu ocazia participării la un eveniment cultural sau cu ocazia unei petreceri date de un prieten. Nu este momentul să împărtășești cu nimeni adevăratele tale intenții, fie că este vorba despre urmarea vreunui curs sau de semnarea vreunui contract. Au loc discuții de taină, primești informații care te vor ajuta să te lămurești asupra unor aspecte care implică bani, relații, susținere din partea unui grup de prieteni sau a unor persoane care dețin funcții de răspundere. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat concretizării obiectivelor personale, ba chiar ești mai atent cu propria garderobă sau cu grija față de propriul corp. În ultima zi a săptămânii ești predispus la pierderi financiare sau la furt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător      
           Avem de-a face cu un început de săptămână promițător, la capitolul profesie, relație cu un superior. Este necesar să găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele din zona carierei. Nu este momentul favorabil pentru a demara vreo acțiune care implică bani, achiziția vreunui obiect de valoare, mai ales dacă este o ofertă care vine dinspre un prieten. Mai analizează măcar câteva zile și apoi vezi dacă merită sau nu să scoți banii pe care i-ai agonisit cu trudă. La sfârșitul săptămânii ești mult mai dedicat aspectelor care țin de propria sănătate. Nu este exclus să dedici mai mult timp unei iubiri secrete sau pui la cale o supriză pentru persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Ești preocupat de călătoriile îndepărtate dar și de eventualele studii pe care, poate, le-ai abandonat pentru o perioadă. Domeniul spiritual prezintă un interes deosebit, mai ales la începutul săptămânii încercând să te lămurești asupra unor aspecte care te-au cam derutat în ultima perioadă și care vizează viața, modul în care percepi oamenii, religia. Este posibil să apară nemulțumiri care vizează cariera sau vrei să schimbi „jocul” sperând la ceva mai bun. Nu este exclus să accepți o nouă colaborare cu o firmă străină sau vrei să pleci în străinătate pentru un job mai bine plătit. Nu te grăbi să iei decizii! La sfârșit de săptămână ești obosit, confuz, dornic să te odihnești, să fii mai mult singur, să îți „reîncarci bateriile”.