Săptămâna 25 – 31 martie 2024

       Nu te grăbi să tragi concluzii în ceea ce privește relația de cuplu sau în relația cu un asociat! Fii atent la ce vrea celălalt și acționează numai după ce analizezi cu sinceritate și deschidere ceea ce simți, vis-à-vis de o relație. Comunicarea cu persoana iubită riscă să devină tot mai tensionată neștiind prea clar cum să îți exprimi punctul de vedere riscând să rănești, chiar și fără intenție. Acordă atenție la relația cu colegii sau sarcinile de lucru primite pe la jumătatea săptămânii. La sfârșitul perioadei ești plin de viață, nu vrei să te mai lași influențat de starea negativă a unor amici nemulțumiți de propria soartă. Ești conștient că doar de tine depinde starea de bine, de împlinire. Se recomandă prudență  în ceea ce privește călătoriile pe distanțe lungi sau în relația cu o persoană aflată la mare distanță, îndeosebi în ultima zi a săptămânii. Poate fi o perioadă de reconfigurare a aspectelor care vizează studiile, relația cu mentori, profesori.

     Se observă o puternică nevoie de a comunica pe teme care implică bani, plata unor taxe, impozite, eventual un împrumut, o moștenire. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu colegii, existând riscul să ajungi la confruntări directe pe tema banilor. Dispui de energia necesară pentru a finaliza un proiect profesional, cât timp asculți și părerea colegilor din colectivul de muncă din care faci parte. Este recomandat să nu te grăbești și să iei decizii, îndeosebi dacă este vorba despre schimbarea locului de muncă. Încearcă să observi de unde vin disensiunile și nu te agita pentru orice lucru mărunt. La sfârșit de săptămână se recomandă atenție la relația cu ceilalți întrucât pot apărea răsturnări de situație, datorită unor dușmani ascunși. Este necesar să te preocupi mai mult de propria sănătate, adoptă un nou regim de viață și alimentar.

       Încă de la începutul săptămânii te confrunți cu unele discuții în contradictoriu, pe tema copilului, a educației acestuia fiind nevoie de calm și înțelepciune din partea ta. O comunicare sinceră, inspirată te poate ajuta să găsești noi modalități pentru a putea da startul unei colaborări de cursă lungă sau pentru a repara neajunsurile din relația de cuplu. Încearcă să o lași mai ușor cu munca, rigiditatea și fii atent la ce anume se vrea de la tine, ce atitudine este necesar să adopți pentru a atrage oamenii de care ai nevoie în viața ta. La sfârșit de săptămână sunt evidențiate problemele care țin de banii în comun cu partenerul de viață, un partaj, o moștenire sau aspecte care vizează viața intimă. Este important să găsești echilibrul între obligațiile socio-profesionbale și cele de familie pentru ca astfel să regăsești liniștea sufletească.

         Încerci să îți prioritizezi aspectele care țin de casă, familie ceea ce nu este un lucru rău, câtă vreme în acest fel reușești să îți regăsești starea de echilibru interior. Este șansa de a răscoli prin amintiri, lucruri uitate, să faci curățenie printre obiecte vechi, să călătorești în locurile natale, să te lămurești asupra unor aspecte care țin de relația cu părinții. Încep să se mai detensioneze aspectele care țin de relația cu familia sau găsești soluții, în ceea ce privește achiziția unei case sau o schimbare de locuință. Relația de cuplu riscă să se tensioneze în a doua parte a săptămânii, îndeosebi atunci când vine vorba despre acte, documente oficiale sau negocieri care implică și investiții financiare. Spre sfârșitul perioadei ești plin de energie, dornic să pui la punct probleme legate de muncă, un proiect profesional. În ultima zi a săptămânii pot apărea răsturnări de situație care vizează banii veniți prin intermediul altora, un împrumut, o moștenire.

        Este o perioadă aglomerată în ceea ce privește studiile, acumularea de noi informații sau dacă ți-ai propus să pui la punct aspecte legate de acte, documente oficiale. La mijlocul săptămânii ești deosebit de solicitat în plan profesional existând riscul să ajungi la controverse cu un superior. Relația cu partenerul de viață riscă să devină tot mai tensionată, îndeosebi dacă eviți să îți expui punctul de vedere cu sinceritate. Spre sfârșitul săptămânii reușești să te lămurești asupra unor aspecte din relația cu persoana iubită privind din cu totul altă perspectivă controversele care s-au derulat, încă de la începutul săptămânii. Îți prinde bine să te retragi într-un mediu liniștit, departe de orice griji care vizează relația cu ceilalți sau obligațiile din domeniul socio-profesional.

        Încă de la începutul săptămânii dedici mai mult timp posibilităților de a atrage mai mulți bani în contul propriu prin muncă și devotament. Ești nevoit să faci multe deplasări, în interes personal, dar și pentru propria casă, familie. Astrele te susțin în demersurile tale reușind să te mobilizezi și să rezolvi orice situații, oricât de tensionate. Ești inspirat în ceea ce privește investițiile pe care vrei să le faci în această perioadă. Conversațiile cu partenerul de viață sau un asociat te ajută să concretizezi un proiect important. Spre sfârșitul săptămânii se pot reconfigura unele aspecte care țin de relațiile profesionale sau în ceea ce privește un proiect profesional la care lucrezi de ceva timp.

       Începi această perioadă preferând să te retragi în mediul tău fiind preocupat mai mult de propria persoană, evitând întâlnirea cu persoane din mediul profesional care nu fac decât să te provoace la tot felul de discuții contradictorii. De evitat conflictul cu colegii de muncă, care încearcă să se folosească de bunăvoința ta. Te simți nedreptățit de un șef sau poți fi acuzat pe nedrept de unele persoane din anturajul apropiat. La jumătatea săptămânii ești derutat, mai ales atunci când vine vorba despre relația de cuplu sau o colaborare care îți creează tot felul de neajunsuri. Spre sfârșitul săptămânii ești surprins de reacțiile neplăcute venite din partea unor amici. Se poate ca destăinuirea unor gânduri, proiecte să îți creeze probleme în relația cu prietenii.

      Te poți aștepta la o săptămână agitată, cu tot felul de obligații care vizează finanțele. Totul depinde de calmul și răbdarea ta, de modul în care îți organizezi timpul pentru a reuși să pui în practică ideile tale. Primești  semnale negative, în ceea ce privește relația sentimentală sau vis-à-vis de relația cu propriul copil. Fii precaut și nu te grăbi să acționezi sub impulsul de moment. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să discuți pe teme filosofice cu diferite persoane, ceea ce te va ajuta să te detașezi de problemele cu care te confrunți de ceva timp. Sentimentul de neîmplinire vine și din starea de oboseală. Fii prudent, în ceea ce privește problemele de sănătate cu care este posibil să te confrunți, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Relația cu prietenii sau un grup, o asociație din care faci parte riscă să se tensioneze la sfârșit de săptămână.

     Relația cu prietenii sau cu grupul, asociația din care faci parte, poate fi destul de solicitantă, îndeosebi la începutul  acestei săptămâni. Nu este momentul potrivit să te bazezi pe promisiunile făcute de un prieten. Este timpul să renunți la o relație păguboasă, din punct de vedere financiar și nu numai. Un rol important în progresul tău profesional îl constituie acum munca asiduă, conștiinciozitatea, punctualitatea și o bună colaborare cu un superior. La sfârșit de săptămână te bucuri de recunoașterea valorii tale fiind posibil să primești o promovare la locul de muncă. Este posibil să îți asumi noi responsabilități dar și să primești o mărire de salariu.

       În ciuda adversităților și a problemelor cu care te confrunți și în această săptămână, ai ocazia să redescoperi sensul unei relații de prietenie. Fii atent la semnalele venite pe orice cale, la mesajele primite prin intermediul viselor, sincronicități menite să te pună în contact cu noi posibilități de a progresa în plan spiritual. La jumătatea săptămânii pui accent pe găsirea de noi surse de a câștiga bani, de a valorifica abilitățile proprii, relațiile, colaborările, în sensul progresului personal. De evitat compromisul! Axează-te pe experiența ta de viață. Nimic nu este prea greu, cât timp urmezi cu atenție împlinirea dorințelor. La sfârșit de săptămână o călătorie planificată cu ceva timp în urmă ar putea să fie de bun augur. Ești dedicat aspectelor care țin de casă, relația cu familia. Pot apărea surprize neplăcute, vis-a-vis de o relație sentimentală așa că nu îți pune prea mari speranțe în promisiunile făcute de către o persoană de sex opus.

         Începi săptămâna mai mult optimism, îndeosebi dacă ești susținut în derularea unui proiect personal. Te poți aștepta și la contradicții în relația cu un prieten nemulțumit de atitudinea ta. Colaborarea cu persoane de altă naționalitate sau o firmă cu capital străin îți poate aduce beneficii materiale substanțiale. Îți prinde bine să stai departe de orice conflicte care riscă să te destabilizeze din punct de vedere psihic-emoțional, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul acestei perioade te preocupi mai mult de propria persoană, cauți noi posibilități de a te revigora, ai mai multă grijă de propria sănătate. Fii prudent, în ceea ce privește finanțele personale și nu te grăbi să vii în ajutorul unor persoane care te-au dezamăgit în trecut. 

       Începi săptămâna punând mai mult accent pe relația cu partenerul de viață, dar și pe aspecte care vizează propria casă. Poate fi vorba despre dorința de a achiziționa un obiect de valoare pentru propria gospodărie sau porți negocieri despre o vânzare/cumpărare de locuință. Ești într-o agitație continuă, plin de idei și inițiative, primești și cheltui bani, faci achiziții care te predispun la depășirea bugetului personal. Discuți mult despre bani, o afacere personală, există posibilitatea de a primi un bonus, o creștere de salariu. Fii prudent, îndeosebi în a doua parte a săptămânii, atunci când ești predispus la probleme de relaționare, certuri apărute din simple contraziceri. Spre sfârșitul săptămânii se vor lămuri lucrurile, în ceea ce privește relația de parteneriat. Se recomandă atenție la relația de cuplu sau în privința unor proiecte demarate în cadrul unui parteneriat important pentru tine.