Săptămâna 25 – 31 martie 2019

001 Berbec    Berbec
          În ciuda unei agitații care ține de finanțe și relația cu prietenii ai ocazia să descoperi o latură mult mai rafinată, elevată a propriei existențe. Privește dincolo de aparențe și observă ceea ce ar putea să te elibereze de stres, de starea de neliniște și ai să observi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Ai ocazia să reiei discuții intense cu persoane aflate în străinătate, deocamdată nereușind să duci la bun sfârșit un proiect la care lucrezi de ceva timp. Chiar nu are rost să te ambiționezi pe o direcție care nu te conduce nicăieri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp alături de prieteni sau măcar în cadrul unui grup în care să găsești preocupări comune cu alte persoane. Ascultă-ți propria intuiție și nu te lăsa influențat de părerile unora care vor doar să îți demonstreze cât de pregătiți sunt într-un anumit domeniu.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Începi săptămâna preocupat mai mult de carieră și modul în care ai putea aduce mai mulți bani în contul personal. Ești susținut de partener sau ai ocazia să te bucuri de un cadou neașteptat din partea unei persoane dragi. Poate fi vorba despre șansa de a rezolva mult mai ușor anumite aspecte care țin de plata unor datorii, taxe și impozite, totul este să ții cont de sfaturile partenerului de viață sau a unui asociat. Este o săptămână în care ești pus serios pe treabă încercând să găsești cele mai bune soluții în situații critice care țin de relația cu colegii de muncă. O discuție sinceră, directă cu un șef ar putea să te lămurească asupra unor lucruri care nu ți-au fost relatate s-au au fost omise cu intenție. La sfârșit de săptămână ești preocupat de imaginea ta în societate, noi posibilități de progres în plan profesional încercând să găsești o cale mult mai eficientă pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus în carieră. Te va ajuta foarte mult să te redresezi, din punct de vedere psihic-emoțional, discuțiile pe teme filosofice, reluarea unei activități care vizează domeniul spiritual.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
          Începi această săpămână plin de speranța că lucrurile se vor derula în favoarea ta, îndeosebi dacă ai pus la cale vreo asociere. Este recomandat să amâni orice decizie care vizează demararea unui parteneriat sau pentru a da startul vreunei relații pentru a doua parte a acestei săptămâni. Nu este cazul să te entuziasmezi pentru promisiunile ce ți se fac acum. Mare atenție la reacțiile venite din partea unor dușmani ascunși care nu vor decât să te destabilizeze încercând să te îndepărteze de la drumul deja ales de tine. La sfârșit de săptămână, chiar dacă nu aveai în plan vreo călătorie, ți-ar prinde bine să ieși la o plimbare alături de oameni dragi sau să reiei conversațiile cu persoane aflate departe, eventual peste hotare. Nu este exclus să te refugiezi departe de cotidian și să lecturezi o carte care te poate ajuta să îți regăsești pacea interioară.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Este foarte posibil să demarezi acțiuni importante, în privința locului de muncă, a unui proiect important derulat alături de colegii de muncă. Te poți aștepta la noi oportunități de a colabora, fie cu persoane aflate în străinătate, fie de a călători în interes de serviciu. Poate fi vorba și despre renegocierea unui contract de muncă sau reluarea unor discuții care vizează schimbarea locului de muncă. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să observi cu mai multă claritate ce anume ai de făcut, ce te poate avantaja și ce poate să îți creeze mai multe probleme ce vizează, atât domeniul profesional, cât și cel relațional. Nu te grăbi să acționezi, până când nu primești mai multe informații din partea unor colegi sau colaboratori! La sfârșit de săptămână se poate vorbi despre șansa de a te bucura de mai multă atenție, primirea unor cadouri sau reluarea unei relații intime.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu         
      Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să te bucuri de susținerea venită din partea persoanei iubite. Este posibil să te bucuri de realizări din partea propriului copil sau primești unele vești bune în privința educației acestuia. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor cu o persoană de altă naționalitate sau să te îndrăgostești cu ocazia unei deplasări departe de casă. La mijlocul săptămânii ai ocazia să dezvolți o relație de colaborare cu persoane bine pregătite, de la care ai multe lucruri interesante de aflat. La sfârșit de săptămână petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. O plimbare în natură ar fi binevenită reușind astfel să readuci starea de liniște și armonie în relația de cuplu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Chiar dacă ai multe deplasări în interesul familiei de făcut ai ocazia să te bucuri de realizări deosebite, de regăsirea echilibrului emoțional. Știi ce vrei și până unde poți ajunge, dacă alegi să dedici mai mult timp celor dragi. Este absolut necesar să te îngrijești mai mult de propriul suflet, să dăruiești celorlalți din liniștea și înțelegerea ta. Ai ocazia să te bucuri de o achiziție importantă pentru casă. Nu este exclus să pui la cale o renovare sau chiar schimbarea locuinței. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de propria sănătate având șansa să găsești remedii sau măcar primești un răspuns favorabil, vis-à-vis de un nou tratament. Este indicat să apelezi la tratamente alternative, să acorzi mai multă atenție propriului organism. Reușești să ajungi la un consens în relația cu partenerul de viață și privești relația în doi cu mai mult optimism.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
       În ciuda eventualelor probleme financiare reușești totuși să găsești resursele de care ai nevoie pentru a plăti unele efacturi restante. În prima parte a săptămânii te bucuri de primirea unor răspunsuri, fie în urma participării la cursuri, seminarii, fie ca urmare a unor interacțiuni sociale, conversații pline de semnificații morale, spirituale menite să te ajute să privești viața cu mai multă seninătate și înțelepciune. Ai ocazia să îți faci noi cunoștințe, reiei discuțiile cu rude apropiate, te preocupi mai mult de relația cu părinții. La sfârșitul acestei săptămâni alegi să desfășori activități care sunt pe plac sufletului tău, eventual un hobby sau pur și simplu te joci alături de copii sau te plimbi prin parc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
         Ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare venite din muncă proprie. Se poate vorbi acum despre șansa de a renegocia un contract sau poți obține un (nou) loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere fiannciar. Este recomandat să semnezi un eventual contract de muncă sau de colaborare după data de 28 martie! Nu te grăbi să tragi concluzii, vis-à-vis de relația de dragoste, îndeosebi în prima parte a săptămânii, atunci când pot apărea tot felul de confuzii, reproșuri care nu au neapărat legătură cu realitatea. Nu este cazul să pierzi vremea cu oameni și activități care nu sunt favorabile pentru dezvoltarea personală. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la o revenire asupra unor aspecte care vizează relația cu părinții sau reparații urgente ce trebuiesc făcute prin gospodărie.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
          Este un început de săpătmână favorabil pentru a te îngriji mai mult de propria persoană, eventual vrei să ajungi la salonul de cosmetică, coafor, să te bucuri de momente de răsfăț și relaxare. Nu este ceva greșit dacă încerci să găsești o cale de împăcare, chiar și cu persoane care te-au dezamăgit în trecut. Ai ocazia să intri acum în posesia unor secrete, fapte care ți-au fost ascunse din diferite motive. Cert este că ai sentimentul de eliberare, de deschidere către ceilalți reușind să discuți sincer pe diferite teme care ar putea să te ajute în relația cu cei cu care relaționezi. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie interesantă, eventual te reîntâlnești cu rude apropiate sau primești musafiri.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Încă din prima zi a săptămânii este posibil să te confrunți cu un puternic sentiment de solitudine, simți nevoia de a sta departe de ceilalți, vrei să rezolvi singur eventualele probleme cu care te confrunți. Preferi să „taci și să faci” evitând să împărtășești cu ceilalți temerile, îndoielile personale. Este indicat să nu ignori sfaturile venite din partea unor amici care te-au susținut atunci când, poate, nu mai aveai nici o speranță de mai bine. În a doua parte a săptămânii revine starea de bună dispoziție reușind să vezi partea frumoasă a vieții. Este posibil să faci o plimbare care să te mai destindă, să te readucă la realitate și să privești anumite situații stresante dintr-o perspectivă mult mai luminoasă. Nu este cazul să îți pierzi încrederea în oamenii dragi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
           Ai ocazia să te bucuri de susționerea prietenilor, petreci momente pline de încântare alături de prieteni. Te poți aștepta la dezvoltarea unei relații de prietenie cu persoane aflate departe eventual de altă naționalitate. Starea ta de nehotărâre, de neîncredere în ceilalți te predispune la o oarecare limitare a propriilor dorințe, la confuzie, neînțelegere a ceea ce vor, de fapt, ceilalți. Caută să observi propriile emoții și fii sincer cu propria persoană, înainte de a avea pretenția ca ceilalți să îți ofere atenție și încredere. Lasă-te ghidat de intuiție și ai să vezi cum se deschid noi posibilități de progres, în plan social și relațional! La sfârșit de săptămână ești preocupat de dezvoltarea resurselor personale dedicând mult timp pentru rezolvarea, în timp cât mai scurt, a unor treburi gospodărești care necesită cheltuieli, investiție financiară.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Chiar dacă te-ai simțit neînțeles, acuzat, ți s-au adus tot felul de reproșuri sau au apărut tot felul de încurcături legate de acte, documente, în privința unei afaceri sau o asociere, îndeosebi în ultimele trei săptămâni, iată că ai ocazia să observi care sunt, de fapt, propriile limite. Nimic nu se face doar „bătând din pame” sau așteptând ca alții să îți rezolve eventualele probleme care țin de comunicare. Fii sincer cu propria persoană și acceptă că trebuie să mai „lași de la tine”, îndeosebi atunci când vine vorba despre domeniul profesional. În a doua parte a săptămânii poți lua decizia fermă de a face schimbări importante care vizează, fie o afacere personală, fie o asociere. Dacă ai de semnat acte importante, amână până după data de 28 martie! Fii atent la mesaje, informații venite pe orice cale, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii!